PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc περιεργος θορυβος Νο2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 12:28:39    Θέμα δημοσίευσης: 207 rc περιεργος θορυβος Νο2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταια παρατηρησα και αλλον εναν περιεργο θορυβο (για νεο μας το λες ε? Very happy ) αυτη η Peugeot μας κραταει σε σασπενς συνεχεια Laughing Οταν ειναι κρυο και αφηνω το γκαζι ακουγεται ενα γκρρρρρρ, παταω γκαζι σταματαει, μολις το αφηνω ακουγεται γκρρρρρρρρρρ. παταω γκαζι σταματαει, αφηνω το αγκαζι.......γκρρρρρρρρρρ Shocked Να ειναι εξατμιση? Λεω εγω τωρα ρε παιδι μου? ε?ε? ε? (Α ρε π.....α Peugeot δεν σε αλλαζω με τιποτα Cool )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 12:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα τρρρρρρ.....καθως και εαν προχωραει το αυτοκινητο με πρωτη/δευτερα και αφησεις γκαζι χωρις να πατας αμπραγιαζ σε συγκεκριμενες στροφες;Οπως κανει πχ και η οπισθεν με τον ιδιο τροπο.....δεν ξερω εαν λεμε το ιδιο.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 13:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byakuya έγραψε:
Ενα τρρρρρρ.....καθως και εαν προχωραει το αυτοκινητο με πρωτη/δευτερα και αφησεις γκαζι χωρις να πατας αμπραγιαζ σε συγκεκριμενες στροφες;Οπως κανει πχ και η οπισθεν με τον ιδιο τροπο.....δεν ξερω εαν λεμε το ιδιο.

Ετσι ακριβως! με πρωτη δευτερα αφηνεις το γκαζι και χωρις να πατας το αμπραγιαζ ακους τρρρρρρρρρ Το κανει και εσενα?

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 14:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κάνει και χωρίς ταχύτητα; Ακουγεται στο range 2000-1500. Νομίζω είναι η wastegate. Το θέμα είναι βρήκε λύση κανείς; Είναι πολύ μλκισμένος ήχος. Σαν να έχει ξεχαρβαλωθεί κάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 14:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Το κάνει και χωρίς ταχύτητα; Ακουγεται στο range 2000-1500. Νομίζω είναι η wastegate. Το θέμα είναι βρήκε λύση κανείς; Είναι πολύ μλκισμένος ήχος. Σαν να έχει ξεχαρβαλωθεί κάνει.

Σε αυτες τις στροφες ακουγεται 1500-2000. wastegate? υπαρχει προβλημα δηλαδη η απλα ετσι ακουγεται?

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 14:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι ακούγεται μάλλον για να μας σπάει τα @@ οταν πάμε δουλειά το πρωί που περιμένουμε πίσω απο άλλους και αντιχεί στους τοίχους των παρακείμενων κτηρίων. Evil

Ας πεί και κανας πιο ειδικός που ξέρει.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 14:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Έτσι ακούγεται μάλλον για να μας σπάει τα @@ οταν πάμε δουλειά το πρωί που περιμένουμε πίσω απο άλλους και αντιχεί στους τοίχους των παρακείμενων κτηρίων. Evil

Ας πεί και κανας πιο ειδικός που ξέρει.

Ρε φιλε το ιδιο σπασιμο τρωω και εγω Mad οταν ειμαι σε στενο δρομο με κτηρια δεξια αριστερα.........γρρρρρρρρρρ σου σπαει τα φρυδια. αν γνωριζει κανενας ας βοηθησει να δουμε τι θα κανουμε και με αυτο.

Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 15:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χεχε....το εχω παει εγω αδερφε και στα κεντρικα και αλλου.....δεν ειναι τιποτα,ακριβως οπως το περιγραφουμε ολοι,αυτον ακριβως τον θορυβο.Νορμαλ Razz

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 15:18:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κ εγώ,στην αρχή ίσα ίσα που το άκουγες με πολύ λίγα χλμ 15-20 όταν άφηνες το γκάζι,τώρα το ακούς κ στα 30-40 καθαρά μόλις αφήσεις το γκάζι γκρρρρρρ σαν λασκαρισμένη λαμαρίνα ένα πράγμα .
πριν ένα μήνα μπήκα από κάτω κ είδα μήπως είναι χαλαρωμένη πουθενά η θερμοασπίδα του μεσαίου ,την έσφιξα κ λίγο αλλά τίποτα ακριβώς τα ίδια άσε που από τότε που έβαλα χοάνη νομίζω ότι ακούγεται περισσότερο.
θα το αφήσω όσο μπορώ μέχρι να ακούγεται καλά καλά κ μετά θα πάω στην πάω στην αντιπροσωπεία γιατί αυτοί είναι κ λίγο κουφοί ,μπορεί να πούνε ότι δεν ακούγεται τίποτα Laughing ενώ αν ακούγεται σαν ξεχαρβαλωμένο παρτάλι θέλουν δεν θέλουν θα το ψάξουν το θέμα ! Very happy

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 16:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λολ για το "ξεχαρβαλομένο παρτάλι" αλλά νάξερες πόσο το φοβάμαι το "θα το ψάξουν"... Περισσότερο φοβάμαι να το "ψιάξουν" παρά να το αφήσω έτσι και ότι γίνει.
Γενικά ποτέ όποτε έχει μπεί χέρι απο μηχανικό σε σοβαρό κομμάτι του μοτερ ενός μηχανοκίνητου, που είχα στην κατοχή μου, δεν οδήγησε σε σωστή επισκευή 100%.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 16:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rc περιεργος θορυβος Νο2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
Τελευταια παρατηρησα και αλλον εναν περιεργο θορυβο (για νεο μας το λες ε? Very happy ) αυτη η Peugeot μας κραταει σε σασπενς συνεχεια Laughing Οταν ειναι κρυο και αφηνω το γκαζι ακουγεται ενα γκρρρρρρ, παταω γκαζι σταματαει, μολις το αφηνω ακουγεται γκρρρρρρρρρρ. παταω γκαζι σταματαει, αφηνω το αγκαζι.......γκρρρρρρρρρρ Shocked Να ειναι εξατμιση? Λεω εγω τωρα ρε παιδι μου? ε?ε? ε? (Α ρε π.....α Peugeot δεν σε αλλαζω με τιποτα Cool )

τελικα σε ολα τα μοντελα τα ιδια σχεδον προβληματα για παραδειγμα εχω αλλαξει καμια 15αρια ζουαν στην εξατμιση και τιποτα στην αρχη χαιρομαι και μετα απο κανα μηνα παλι ο σπαστικοσ θορυβοσ κρρρρρρρρρτσσσσσ σπασιμο,σκεφτειται ρε παιδια το αμαξι στην πενα και να περνασ μεσα απο την πολη και να σε κοιτανε ολοι απο τον θορυβο μιασ μ@@@κιασ που ειναι ενα δαχτυλιδι στην εξατμιση..............τι να πω!!!!!!!!! καλη μασ υπομονης!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 21:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιάκωβε λες να είναι το ζουάν/σπιράλ το πρόβλημα κ στην δική μας περίπτωση?
υπάρχει καμιά γιατρειά για το ζουάν/σπιράλ? με κάνα γραφιτούχο λιπαντικό θα κάνουμε δουλειά η θα πάρουμε καμιά φωτιά? Laughing

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 21:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω παιζει να να ειναι και απο εκει αλλά δεν νομίζω να κανει το σπρέι 2gunfire τιποτα θα κάνω μια ερωτηση αυριον στην πεζο ( ειναι φιλοσ ο μηχανικοσ) και θα απαντησω

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 21:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο προβλημα και εδωωωω......πολυ σπαστικος θορυβος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 22:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχουν κ τα c4 ΖΟΥΑΝ Mad ότι κ να κάνεις όσες φορές κ να το αλλάξεις πάλι σε μια βδομάδα το ίδιο αποτέλεσμα Mad

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 08:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οτι βλεπω το εχουν παρατηρησει και αλλοι το ιδιο προβλημα Sad Παιδια θα ρωτησω και εχω στην Λαιον να δουμε..............Οποιος εχει νεα ας απαντησει να δουμε και αυτο το θεμα. Το παραδοξω ειναι οτι εχω το rc 17 μηνες και οτι εχω παρατηρησει η ακουσει στο αμαξι αυτο το διαστημα εχει παρατηρηθει και σε αλλους Exclamation οποτε μιλαμε οχι για κακη χρηση(γιατι γενικα το προσεχω το αμαξακι μου) αλλα για γενικη περιπτωση κακης κατασκευης.

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 12:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα το διαβασα το θεμα. Και σε μενα τον κανει αυτον τον θορυβο, οχι σε ενοχλητικο βαθμο βεβαια.
Οταν περναω αναμεσα απο ψηλα ντουβαρια (οχι δεν ειμαι φαντασμα!), τοτε ακουγεται ο θορυβος αυτος. Αλλιως ουτε καν ακουγεται.
Και μενα μου φαινεται απο την εξατμιση ειναι, αλλα οταν το σηκωσαμε στην ραμπα για λαδια, δεν ειδα τιποτα περιεργο.

Επισης να πω οτι οταν ειναι κρυο το αμαξι, στο ξεπαρκαρισμα που μαρσαρω λιγο η εξατμιση σκαει αρκετα...
Απο την γειτονια με ρωτησε ενα παλικαρι αν την εχω κανει τιποτα.. Scratch Scratch Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 12:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' όσο ξέρω αν σκάει η εξάτμιση τότε απο κάπου παίρνει αέρα. Τσέκαρε κολιέδες βραχιολάκια απ' όλα πουλάω ο παραματευτής να δείς απο που μπορεί να χάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 12:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη θα παω για εξατμιση μετα τις 10.000 χλμ δεν με πολυ-απασχολει το θεμα της υπαρχουσας Διονυση..

Απλα θεωρησα σωστο να γραψω αυτα που παρατηρησα ωστε να γνωριζουν και οι υπολοιποι τι γινεται.. Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 12:35:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το καλό να το φορέσεις το εξατμισόνι. Καλά έκανες και το ανέφερες. Πάντως παρόλο που έχω το θόρυβο, δεν σκάει η εξάτμιση σε καμία περίπτωση.

Τι να πώ. Ποιος ξέρει τι είναι. Πάντως να είναι το σπιράλ,... δεν μου κάνει για ήχος συρματάκι-κανταίφι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης