Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
turborabbit (Κύριλλος) Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 11:10:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | turborabbit έγραψε: | ====
Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.
Όσο συνεζίχεις να με αποκαλείς δημόσια κλέφτη - διάλογος δεν μπορεί να υπάρχει. | Στα παραπάνω που κάνεις παράθεση δεν σε αποκάλεσα δημόσια κλέφτη, άσχετα με το αν θέλεις να το λαμβάνεις έτσι. |
====
Δίαβασέ το ως :
"Όσο υπάρχει το πόστ όπου με αποκαλείς κλέφτη"
Steve έγραψε: | salex έγραψε: | ….Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον!.... |
….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες! |
Αν το παραπάνω δεν πήγαινε σε μένα βγές και πες το ξεκάθαρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 11:35:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | turborabbit έγραψε: | Αν το παραπάνω δεν πήγαινε σε μένα βγές και πες το ξεκάθαρα. | Εκεί που απευθύνθηκα σε εσένα, ανέφερα το όνομα σου.
Αν ήθελα και σε αυτό το κομμάτι που παραθέτεις, να αναφερθώ σε εσένα, θα το έκανα όπως και εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=340073#340073 |
====
Άρα με λίγα λόγια στο φόρουμ υπάρχει κάποιος άλλος κούνελος-κλέφτης των προγραμάτων του Στέλιου; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 13:32:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
andreaspunto Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 509
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 15:02:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο | Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 18:14:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τί ρόλο έπαιζε ο Ανδρέας, αλλά φαίνεται ότι ξεκαθάρισε τη θέση του!
Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Υπερασπίζεται λοιπόν τον εαυτό του από τη λασπολογία που δέχθηκε.
Εγώ δηλαδή τί επρεπε να κάνω διαβάζοντας του τόνους λάσπης και ασυναρτησίας που εκσφενδονίζει ο κούνελος σε κάθε ευκαιρία εναντίον μου; Κι όχι μόνο εμού αλλά και της εταιρείας μου.
Πάντως υπάρχουν δύο παροιμίες που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό διαβάζοντας τη στοιχομυθία:
1) Ο Θεος αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη
2) Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Αυτό να θυμάστε και θα καταλάβετε στο τέλος γιατί. Ο εν λόγω μπορεί να μην έχει ως πρώτη γλώσσα του την Ελληνική, νομίζω όμως ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 20:29:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο | Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε?? |
Όχι φιλαράκι αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και ιδιαιτερα ο καταναλωτής...Έχετε μία χ.ψ εταιρία με το μοναδικό πρόβλημα ότι δεν ξέρεται να πουλάτε!!!
Ο τρόπος αυτός μόνο κακό σας κάνει στο θέμα του πελατολογίου σας.
Αυτό ενούσα πιο πάνω και επιμένω όταν λέω ότι βγαίνει χαμένος...
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 20:59:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο | Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε?? |
Όχι φιλαράκι αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και ιδιαιτερα ο καταναλωτής...Έχετε μία χ.ψ εταιρία με το μοναδικό πρόβλημα ότι δεν ξέρεται να πουλάτε!!!
Αυτό ενούσα πιο πάνω και επιμένω όταν λέω ότι βγαίνει χαμένος... | Καταρχην εγω δεν ειμαι μετοχος στην εταιρεια τι αλλο θα ακουσουμε μην λες λοιπον οτι να ναι οπως "εχετε μια εταιρεια".Οι καρποι των προιοντων της εταιρεις που αναφερεις φαινονται καθημερινα στον δρομο αυτο εμπορευεται και αυτο το κανει καλα..Και φυσικα ο κοσμος δεν ειναι χαζος γι αυτο ξερει να επιλεγει και να κρινει μονος τους οχι με θιασωτες και αυλικους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 21:01:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τί ρόλο έπαιζε ο Ανδρέας, αλλά φαίνεται ότι ξεκαθάρισε τη θέση του!
Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Υπερασπίζεται λοιπόν τον εαυτό του από τη λασπολογία που δέχθηκε.
Εγώ δηλαδή τί επρεπε να κάνω διαβάζοντας του τόνους λάσπης και ασυναρτησίας που εκσφενδονίζει ο κούνελος σε κάθε ευκαιρία εναντίον μου; Κι όχι μόνο εμού αλλά και της εταιρείας μου.
Πάντως υπάρχουν δύο παροιμίες που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό διαβάζοντας τη στοιχομυθία:
1) Ο Θεος αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη
2) Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Αυτό να θυμάστε και θα καταλάβετε στο τέλος γιατί. Ο εν λόγω μπορεί να μην έχει ως πρώτη γλώσσα του την Ελληνική, νομίζω όμως ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο. | Σαν αλλος ηρακλης πουαρο εξιχνιασες τον κρυφο μου ρολο μπραβο σου επεσες διανα!!Δεχτηκα λασπολογια αφου αναφερθηκε το αυτοκινητο μου χλευαστικα σε αλλα ποστ γι αυτο εξαλλου εκανα και εγγραφη για ολα τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω τιποτα και δεν απαντω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 21:41:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο | Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε?? |
Αυτό ενούσα πιο πάνω και επιμένω όταν λέω ότι βγαίνει χαμένος... | Καταρχην εγω δεν ειμαι μετοχος στην εταιρεια τι αλλο θα ακουσουμε μην λες λοιπον οτι να ναι οπως "εχετε μια εταιρεια".Οι καρποι των προιοντων της εταιρεις που αναφερεις φαινονται καθημερινα στον δρομο αυτο εμπορευεται και αυτο το κανει καλα..Και φυσικα ο κοσμος δεν ειναι χαζος γι αυτο ξερει να επιλεγει και να κρινει μονος τους οχι με θιασωτες και αυλικους. |
Αφού λοιπόν ο κόσμος ξέρει τότε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους γιατί τα 207 που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρία είναι μετρημένα στα δάχτυλα...Ενώ των e\tuners είναι εκατοντάδες...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 21:48:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο | Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε?? |
Αφού λοιπόν ο κόσμος ξέρει τότε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους γιατί τα 207 που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρία είναι μετρημένα στα δάχτυλα...Ενώ των e\tuners είναι εκατοντάδες... | γιατι ασχοληθηκε προσφατα με το συγκεκριμενο μοντελο.Ποσα corsa opc εχει φτιαξει η αλλη εν λογω εταιρεια?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 00:37:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | Σαν αλλος ηρακλης πουαρο εξιχνιασες τον κρυφο μου ρολο μπραβο σου επεσες διανα!!Δεχτηκα λασπολογια αφου αναφερθηκε το αυτοκινητο μου χλευαστικα σε αλλα ποστ γι αυτο εξαλλου εκανα και εγγραφη για ολα τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω τιποτα και δεν απαντω. | Εδώ όμως γιατί χώθηκες και γιατί απάντησες?
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ps0f0r (Christos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 08:55:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Σαν αλλος ηρακλης πουαρο εξιχνιασες τον κρυφο μου ρολο μπραβο σου επεσες διανα!!Δεχτηκα λασπολογια αφου αναφερθηκε το αυτοκινητο μου χλευαστικα σε αλλα ποστ γι αυτο εξαλλου εκανα και εγγραφη για ολα τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω τιποτα και δεν απαντω. | Εδώ όμως γιατί χώθηκες και γιατί απάντησες? |
Γιατί ο κούνελος είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε του προγράμματος του αυτοκινήτου του, άρα έμμεσα θίγεται διαβάζοντας πως πλήρωσε τον κόπο του σ'έναν (κατά την κρίση "σων") κομπογιαννίτη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 09:17:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο | Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε?? |
Αφού λοιπόν ο κόσμος ξέρει τότε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους γιατί τα 207 που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρία είναι μετρημένα στα δάχτυλα...Ενώ των e\tuners είναι εκατοντάδες... | γιατι ασχοληθηκε προσφατα με το συγκεκριμενο μοντελο.Ποσα corsa opc εχει φτιαξει η αλλη εν λογω εταιρεια?? |
ΑΥΤΟ που λες προσβαλει την overload που αναφερει οτι ασχολειται χρονια με τα 207 οτι εχει λυσει καιρο προβληματα που υπηρχαν σε αλλα προγραμματα και βγαζει αληθινους οσους λενε διαφορα για την ιστορια του θωμα [/img] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 09:25:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν γνωριζω το ακριβες διαστημα που ασχολειται με τα 207 μπορει να εκανα και λαθος παντως ασχολειται επιτυχως αν κρινουμε απο τα αποτελεσματα που υπαρχουν βλ. αυτοκινητο του θωμα.Απο κει και περα απαντησα στα λογια του salex που ανεφερε"τοσο καιρο αναρωτιομουν τι ρολο βαραει ο ανδρεας αλλα τωρα ξεκαθαρισε την θεση του". |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 10:05:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | ...βλ. αυτοκινητο του θωμα... |
Θα ηθελα κάποια στιγμή να μάθω δημόσια και οχι με πμ την ιστορία αυτου του αυτοκινητου (αρκει ο ιδιοκτήτης του να μην εχει πρόβλημα - πραγμα που θα ειναι απόλυτα σεβαστό)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 10:13:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
eγω παλι οχι καθως δε θεωρω οτι ο θωμας και ο καθε θωμας ειναι σε θεση να καταλαβει τι εχουν κανει στο αμαξι του...ποσο μαλλον αν δε ξερουμε και τη πληρη αληθεια για το αμαξι του θωμα(δικο μου θεμα να εχω καποιες επιφυλαξεις...) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 10:58:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | ΑΥΤΟ που λες προσβαλει την overload που αναφερει οτι ασχολειται χρονια με τα 207 |
turborabbit έγραψε: |
Δεν δηλώνω άγιος ούτε θεός, δεν δηλώνω ξερόλας ούτε πανεμπειρία, δεν δηλώνω ότι έχω φτιάξει "εκατονδάδες", ζήτημα να έχω φτιάξει πάνω από 30, έχω όμως κάποιες αρχές τις οποίες τις λέω δημόσια και ευθέως. |
turborabbit έγραψε: | kane έγραψε: | Υ.Γ. αληθεια,τοσο καιρό πριν δν ειχες ξαναασχοληθεί με 1.6ΤΗΡ ? κατευθειαν στα βαθιά πήγες ? |
====
'Εχω ξανασχοληθεί... όχι "εκατονδάδες" αυτοκίνητα, μερικές δεκάδες μόνο... |
turborabbit έγραψε: |
Και εννοείται ότι δεν ανακάλυψα τροχό.
Το αντίθετο προσπαθώ να πω, δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό και δεν χρειάζεται να φτιάξεις 207 207άρια για να μάθεις πως σηκώνεις την πίεση χωρίς misfires, safe modes, λαμπάκια και τις υπόλοιπες σαχλαμάρες.
Ναι, μόλις τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά, κακό είναι; |
====
Πές μου σε παρακαλώ που αναφέρω ότι ασχολούμαι χρόνια με τα 207;
Μην αλλάξεις θέμα, πες μου που είπα κάτι τέτοιο ;;;
volvos έγραψε: | οτι εχει λυσει καιρο προβληματα που υπηρχαν σε αλλα προγραμματα |
====
Σας πειράζει δηλαδή που δεν ακολούθησα κομπογιανίτικο τρόπο αλλά επίσημα manuals και τεχνογνωσία της bosch?
Σας πειράξε που δεν χρειάστικά 200 πειραματόζωα για να λύσω το θέμα των misfires, safe modes κλπ?
Σας πειράζει που δεν έβγαλα DIY regap manuals και σελίδες ολόκληρες με θεωρίες και δικαιολογίες και απλώς σήκωσα την πίεση;
Αυτό θέλετε να μου πείτε τόση ώρα;
Από εκεί πηγάζει η βρώμα για το κλέψιμο;
Αν είναι έτσι, μόνο διαφήμηση μου κάνετε με αυτά που λέτε.
Κατάφερα να κάνω αυτό που δεν μπόρεσαν οι αλλοι.
Εγω που ξέρω πως και τι έκανα, εγω θα το ξανακάνω και κάθε φορά όλο και καλύτερο. Στο chiptuning αυτοί που κλέβουν μένουν εκεί που είναι, με αυτό που κέψανε, δεν ξέρουν να πάνε μπροστά αν δεν ξανακλέψουν.
Εγώ πάντως προτείνω να χαλαρώσετε λίγο με την πάρτη μου, δεν είμαι τόσο κακός όσο νομίζετε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 13:29:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
turborabbit έγραψε: | Κατάφερα να κάνω αυτό που δεν μπόρεσαν οι αλλοι. |
Με το καλό τοτε και εις ανώτερα...
Χαιρομαι να συναντώ εστω και ιντερνετικα ανθρωπους,που σαν χομπυστες κανουν ρομπα τεχνολογικα αλλους που ασχολουνται με αυτο επαγγελματικα.
Καλή συνεχεια στη δουλεια σου,στα υπολοιπα φορουμς,και με το καλό να πας σε μια μεγαλη ομαδα του εξωτερικου σαν προγραμματιστής/εξελικτής.
Χαραμιζεσαι στην ελλαδιτσα με τα ψωρο 500ε του προγράμματος,ας κανεις και 10 τη μερα...
I rest my case...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
black7monster (Dimitris) Μέλος

106 rallye 8v
Ένταξη: 22 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 195 Τόπος: N.Φ.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 14:02:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα η ολη υποθεση εχει ενδιαφερον και οι αποψεις ποικιλουν,να ρωτησω και κατι,αφου το παιδι ειναι τοσο ''μαπας''προς τι τοση επιθετικοτητα??Αφου τα αμαξια που προγραμματισε θα ''ανατιναχθουν''κατα τα λεγομενα μερικων και θα κλεισει και σε λιγο καιρο κατα τα λεγομενα αλλων.Μηπως αν δεν γινουν αυτα θα υπαρχει θεμα????
106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|