Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
andreaspunto Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 509
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:38:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
145 τροχό.... | 155-158 μοτερ δηλαδη οποτε μαμα.Καλα εισαι αλλα πρεπει να δυναμωσεις και αλλο.. |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
όταν έρθει η ώρα για upgrade θα αλλαχτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο , δεν ασχολούμαι με ελληνικές πατεντες | Σωστος προσεξε μην κανεις παλι το ιιο στιγμιαιο λαθος και παρεις παλι alfa rodeo..Oσο για τα 163 αλογα πρεπει να ειναι κουτσα γιατι καθονται πισω απο punto τ-jet 147 αλογων.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
infected-mushroom (apostolis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:39:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
145 τροχό.... | 155-158 μοτερ δηλαδη οποτε μαμα.Καλα εισαι αλλα πρεπει να δυναμωσεις και αλλο.. |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
όταν έρθει η ώρα για upgrade θα αλλαχτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο , δεν ασχολούμαι με ελληνικές πατεντες | Σωστος προσεξε μην κανεις παλι το ιιο στιγμιαιο λαθος και παρεις παλι alfa rodeo..Oσο για τα 163 αλογα πρεπει να ειναι κουτσα γιατι καθονται πισω απο punto τ-jet 147 αλογων.. |
και εδω φωτιες αναβεις με την πουνταρα...! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:40:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | μανθο περιμενεις να αλλαξει η μερα για να τα σβησεις???
Αντε γιατι βαρεθηκα να τους διαβαζω.... |
βλεπω ταινια...
American Pie 6 στη nova...
θα τα σβησω μετα...
αλλωστε ενα ρημαδο κουμπακι ειναι...
τι να πεις.
ματαιότις ματαιοτητων κλπ κλπ κλπ 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:42:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: | όταν έρθει η ώρα για upgrade θα αλλαχτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο , δεν ασχολούμαι με ελληνικές πατεντες |
και λεφτας εκτος οοοοολων των αλλων 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:43:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
και εδω φωτιες αναβεις με την πουνταρα...! | Το αξιοπεριεργο ειναι οτι δεν αντιλεγω με τα παιδια με τα 207 που ειναι λογικοι παρα με τον δον κιχωτη με το mito.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:45:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | red_monster έγραψε: | όταν έρθει η ώρα για upgrade θα αλλαχτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο , δεν ασχολούμαι με ελληνικές πατεντες |
και λεφτας εκτος οοοοολων των αλλων  | Οχι απλα ξερει πως τα alfa romeo εχουν ημερομηνια ληξης..Τουλαχιστον εχει αυτογνωσια κατι ειναι και αυτο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
red_monster (kostas) Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 52
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:46:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
θα δούμε , ανάλογα με το πως θα πάνε οι δουλειές...
επειδή η ειδικότητα μου είναι μέσα στους κ.ε.κ. άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω από εσένα...
Αν μιλάς για τροχό ,τόσο λογικά θα πηγαίνουμε μαζί , ίσως λίγο πιο γρήγορος εσύ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:50:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: |
Αν μιλάς για τροχό ,τόσο λογικά θα πηγαίνουμε μαζί , ίσως λίγο πιο γρήγορος εσύ |
Για μενα ηταν αυτο??

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:51:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
επειδή η ειδικότητα μου είναι μέσα στους κ.ε.κ. άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω από εσένα...
Αν μιλάς για τροχό ,τόσο λογικά θα πηγαίνουμε μαζί , ίσως λίγο πιο γρήγορος εσύ | Eιπες πως εισαι 163 στροφαλο εγω ειμαι τωρα με 20 βαθμους θερμοκρασια 190 πριπου..147 ηταν στροφαλο last year τωρα εχει δυναμωσει λιγουλακι.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:52:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | red_monster έγραψε: |
Για μενα ηταν αυτο??
 | Οχι σε μενα πηγαινε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
infected-mushroom (apostolis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:56:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
Αν μιλάς για τροχό ,τόσο λογικά θα πηγαίνουμε μαζί , ίσως λίγο πιο γρήγορος εσύ | Eιπες πως εισαι 163 στροφαλο εγω ειμαι τωρα με 20 βαθμους θερμοκρασια 190 πριπου..147 ηταν στροφαλο last year τωρα εχει δυναμωσει λιγουλακι.. |
190 ε?
1400 κυβικα ε?
χμμμμ
not bad not bad... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 00:03:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελεος........λεγοντας λιγο(με τον ανδρεα) , εννοεις 2-3..............οικοδομικα τετραγωνα;
Φιλε για πιο λογο δημιουργεις εχθρικη ατμοσφαιρα , οταν ατομα που δεν εχουν πεζο σου εξηγουνε 5,6 πραγματα και δεν λες να τα καταλαβεις.....εισαι φοιτητης ακομα οπως καταλαβα,υπαρχουν ατομα με πολυ μεγαλητερη εμπειρια και γνωση(βλεπε σαλεξ)δεν εννοεις να τους καταλαβεις και εσυ μας δειχνεις το 8C.....Επιπεδο κουβεντας...
Εκτος των αλλων προκαλεις και σε στροφες......δεν χρειαζεται να πω παραπανω και προσπαθω να μην ειμαι εριστικος μπας και καταλαβεις που πατας.
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 00:30:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Byakuya έγραψε: | Ελεος........λεγοντας λιγο(με τον ανδρεα) , εννοεις 2-3..............οικοδομικα τετραγωνα;
Φιλε για πιο λογο δημιουργεις εχθρικη ατμοσφαιρα , οταν ατομα που δεν εχουν πεζο σου εξηγουνε 5,6 πραγματα και δεν λες να τα καταλαβεις.....εισαι φοιτητης ακομα οπως καταλαβα,υπαρχουν ατομα με πολυ μεγαλητερη εμπειρια και γνωση(βλεπε σαλεξ)δεν εννοεις να τους καταλαβεις και εσυ μας δειχνεις το 8C.....Επιπεδο κουβεντας...
Εκτος των αλλων προκαλεις και σε στροφες......δεν χρειαζεται να πω παραπανω και προσπαθω να μην ειμαι εριστικος μπας και καταλαβεις που πατας. |
Δεν ήξερα πόσα αλογα είναι το πουντο
To επίπεδο το ρίχνεται μόνοι σας...
Ο σάλεξ είναι ο μόνος που μου έδωσε ορθή-τεκμηριωμένη απάντηση ,για αυτό του απάντησα και εγώ στο ίδιο μήκος κύμματος.
Οι συλλογισμοί και οι απαντήσεις μερικών από εδώ είναι τουλάχιστον νηπιακού επιπέδου.
Το μόνο που έκανα είναι να προσαρμόσω τα λεγόμενά μου στο επίπεδο της ομιλία
Τώρα τα περί 8c προφανώς τα έβαλα για το θεαθήναι ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 01:04:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λεω να τα αφησω τα παραπάνω να τα βλέπουμε να γελάμε.
Ψιλοσαχλαμάρα τελικά η ταινία. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 01:09:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Λεω να τα αφησω τα παραπάνω να τα βλέπουμε να γελάμε.
Ψιλοσαχλαμάρα τελικά η ταινία.  |
Θα ηταν εγκλημα να σβηστουν τετοιοι διαλογοι. Ηδη στελνω την κουβεντα με μειλ σε φιλους. Αν θες να τους σβησεις μετεφερε τους στα "αινιγματα και ανεκδοτα" 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 01:32:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | red_monster έγραψε: | όταν έρθει η ώρα για upgrade θα αλλαχτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο , δεν ασχολούμαι με ελληνικές πατεντες |
και λεφτας εκτος οοοοολων των αλλων  |
αυτό το συμπέρασμα έβγαλες??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 06:53:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέλος το πουλάω το 308 θα πάρω mito να σας περνάω όλους τους σπαζο@@ πεζουδάκιες...
red monster είσαι θεός..ναι..ναι ,δεν περπατάς πετάς ...
(μην τον φουντώνετε κι άλλο,θα κλάψει)
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1987 (akis) Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 304
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 08:18:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Φιλε με το μιτο ποσα αλογα δηλωνεις?? |
163 μοτέρ...
καλά είμαι ...
και εδω φωτιες αναβεις με την πουνταρα...! | Το αξιοπεριεργο ειναι οτι δεν αντιλεγω με τα παιδια με τα 207 που ειναι λογικοι παρα με τον δον κιχωτη με το mito.. |
καλα μαλ**α μην με βρισω
back to action... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1987 (akis) Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 304
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 08:20:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προκαλω τον red_monster που ναι και φραγκατος να παμε μια στο nurburing και ο χειροτερος χρονος τα πληρωνει ολα,
το 207 μου θα ειναι φουλ ντυμενο με προφυλακτικα μεσα και σαντουιτς
-------------------------------------------------------------------------------
η συνεχεια εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=22806
εκ της MOD Team
back to action... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|