PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

3η Συνάντηση-Εκδρομή (Παράρτημα Κρήτης) 27 Σεπτέμβρη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 11:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Θεωρω οτι το ps εχει κάμποσα τρελοκομεία που θα ακολουθησουν... Laughing Laughing Laughing

εγώ σίγουρα! όποτε το κανονίσετε είμαι μέσα Wink

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
orfanos mulopotamos (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

Ένταξη: 19 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 15:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσοι και να κατεβεται ειστε καλοδεχουμενοι και καλος να ορισετε στην περιφανη κρητη μας... να σας φιλοξενησουμε και να γινουμε χαλι να μας πατησετε (ετσι δεν ειναι ρε παιδια..? η λεω μ@λ@κιες μονος μου...) στους κρητικους αναφερομαι... προς λυπη μου ανακοινονω οτι πριν λιγο εβρεξε στο ρεθυμνο... αλλα εχει κοψει τωρα ο καιρος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 15:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ελα ντε... Laughing Laughing

Αν και...

χθες μιλαγα με τον μεσιε vinman...
εσεις ακομα εκει δεν τον ξέρετε...αν και ισως να τον εχετε πετυχει στο δρόμο με ενα χρυσοασημι 407...ο οποίος ανεβοκατεβαίνει Κρητη κάθε "τρεις και λιγο" κηρίως ΣΚ και μου ελεγε οτι ετσι οπως το 'χουν κάνει με τα δρομολόγια των πλοίων η Κρητη πλεον ειναι "διπλα" για ΣΚ... και με κόστος πηγαινε/ελα+νοικιαρικο αμάξι εκει για ΣΚ κάτω από 100ε - οκ τσαμπα δεν ειναι αλλα ειναι "μινι" ταξιδάκι για "ξεσκασμα"...
Σαββατο μεσημέρι φευγεις απο Πειραια
και επιστοφη Δευτερα πρωι κατα τις 600 στο Πειραια και κατευθείαν δουλεια...
και με εβαλε σε τρελές σκέψεις... δυστυχως ΟΧΙ για αυτο το ΣΚ για διάφορους λόγους (δουλειες) αλλα και γιατι ο καιρός λεει για μπολικο αέρα την Κυριακη...

ΑΛΛΑ στανταρ θα το οργανωθουμε κάποιο ΣΚ να κατέβουμε ετσι για το "μπουγιουρντι"... Laughing

Θεωρω οτι το ps εχει κάμποσα τρελοκομεία που θα ακολουθησουν... Laughing Laughing Laughing

ο φιλος μας οοοοο βα βα βα βα βα βασιλης να τα βλεπει αυτα!που του εχω σπασει τα π@π@ρι@ να ανεβουμε εμεις.....ετσι για το παρεο-καφε στην λεσχη μια πεμπτη?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 15:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην μιλατε αλλο για καιρο...σταματηστε πια Embarassed Embarassed Embarassed το εχουμε γρουσουζεψει ρε παιδια ολοι μας Embarassed Embarassed

εαν βρεχει θα σαλταρω...εκανα αμαν να παρω ρεπο Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 16:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρακαλω οποιος γνωριζει το Γιωργο Γονακη ας του πει να επεικοινωνησει μαζι μου η με τον Sod...υπαρχει χρηματικο προβλημα!!!! Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
koytel.kos (Κωστής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (2000)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 18:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
παρακαλω οποιος γνωριζει το Γιωργο Γονακη ας του πει να επεικοινωνησει μαζι μου η με τον Sod...υπαρχει χρηματικο προβλημα!!!! Evil

Off topic τελειως ομως...!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την koytel.kos στις Παρ 25 Σεπ 2009, 18:17:23, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 18:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παρακαλέσω να λείπουν τα τόσο οφφτοπικ.

@Αλεκουκος - επειδη την ξέρω την ιστορία και ειναι σχετικά "σοβαρό" το θέμα επικοινώνησε με πμ με τον xalkiadakhs207gt ή τον 207 gt hrakleio για τα περαιτέρω. Δεν χρειάζεται να ανακατέβουμε αυτό το τόπικ

Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 19:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
MEMsound έγραψε:

εγώ σίγουρα! όποτε το κανονίσετε είμαι μέσα Wink
Έλα, φώναξε κανείς?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 20:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

orfanos mulopotamos έγραψε:
οσοι και να κατεβεται ειστε καλοδεχουμενοι και καλος να ορισετε στην περιφανη κρητη μας... να σας φιλοξενησουμε και να γινουμε χαλι να μας πατησετε (ετσι δεν ειναι ρε παιδια..? η λεω μ@λ@κιες μονος μου...) στους κρητικους αναφερομαι... προς λυπη μου ανακοινονω οτι πριν λιγο εβρεξε στο ρεθυμνο... αλλα εχει κοψει τωρα ο καιρος...

Μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ενοείτε...
εγώ με το Χριστόφορο έχουμε γνωρίσει απο κοντά και τον Μemsound(Μάνθο) και εγκρίνουμε..!!! Laughing Laughing
Άντε να κανονίσουμε να κατέβετε ενα άλλο Σαββ/κο!!! Clapping Clapping Thumbs Up Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 20:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ελα ντε... Laughing Laughing

Αν και...

χθες μιλαγα με τον μεσιε vinman...
εσεις ακομα εκει δεν τον ξέρετε...αν και ισως να τον εχετε πετυχει στο δρόμο με ενα χρυσοασημι 407...ο οποίος ανεβοκατεβαίνει Κρητη κάθε "τρεις και λιγο" κηρίως ΣΚ και μου ελεγε οτι ετσι οπως το 'χουν κάνει με τα δρομολόγια των πλοίων η Κρητη πλεον ειναι "διπλα" για ΣΚ... και με κόστος πηγαινε/ελα+νοικιαρικο αμάξι εκει για ΣΚ κάτω από 100ε - οκ τσαμπα δεν ειναι αλλα ειναι "μινι" ταξιδάκι για "ξεσκασμα"...
Σαββατο μεσημέρι φευγεις απο Πειραια
και επιστοφη Δευτερα πρωι κατα τις 600 στο Πειραια και κατευθείαν δουλεια...
και με εβαλε σε τρελές σκέψεις... δυστυχως ΟΧΙ για αυτο το ΣΚ για διάφορους λόγους (δουλειες) αλλα και γιατι ο καιρός λεει για μπολικο αέρα την Κυριακη...

ΑΛΛΑ στανταρ θα το οργανωθουμε κάποιο ΣΚ να κατέβουμε ετσι για το "μπουγιουρντι"... Laughing

ο φιλος μας οοοοο βα βα βα βα βα βασιλης να τα βλεπει αυτα!που του εχω σπασει τα π@π@ρι@ να ανεβουμε εμεις.....ετσι για το παρεο-καφε στην λεσχη μια πεμπτη?

Θα ανέβουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 21:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

orfanos mulopotamos έγραψε:
δεν θα σε αφησω να μου παρεις την θεση... ελα σε εμενα βασιλη εγω θα σου δειξω και λιγο βυζακι... παντως ο καιρος μια χαρα φαινεται και σημερα... καλημερα σε ολους.... φιλε μανθο πως ειχα την εντυπωση οτι θα ερθεις....?

"O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει" , λένε...
ελάτε εσείς και... χαχαχαχαχα!!!!
αλλα για να είμαι ειλικρινής, καλύτερα έχω τη Πετρούλα!
Yahoo! Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 23:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα φιλε η διαφορα απο μενα με την πετρουλα ειναι οτι το δικο μου ποδι ειναι αξυριστο... και το στηθος ειναι λιγο ποιο μικρο... αντε να ερθει η κυριακηηηη.... Rotfl δεν την παλευω.....
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 16:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγγελος- βασιλης και οι υπολοιποι... τι εγινε που χαθηκατε... πλυνατε τα λιονταρακια...? εγω το εκανα κουκλα... ειχα να το πληνω περιπου 1 μηνα... αυριο εχουμε παρελαση Hunter
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 18:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πέρασα φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 μήνες άπλυτο το GTάκι μου..Σήμερα πλύναμε τα λιονταράκια παρέα με το Χριστόφορο (εγκαινιάσαμε το καινούργιο του πλυστικό)!! Thanks man Χριστόφορε..!!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 20:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιός με φώναξε???
Έτοιμο κ το δικό μου λιονταράκι Yahoo! Yahoo!... κουκούλα κ αύριο πρωί ξεσκέπασμα!Άντε να δούμε Rolling eyes

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 22:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα ειναι... και εγω το επλινα και γκαραζ... απο το μεσημερι και μετα πηγαινα με τα ποδια... αυριο αν με δειτε στον δρομο να κανω τπτ τρελα... αποφευγω τις λακουβες τις ξερω ολες απο γουβες μεχρι το ρεθυμνο...
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ εγώ πήγα στη δουλειά με το αμάξι ενός φίλου μου Multi color.Καλά είμαστε πιασ' τον ένα κ χτύπα τον άλλον Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε ξεφυγει... φαντασου να ειχαμε τπτ γουβαδες απο αυτους που κανουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω τι θα καναμε... που δουλευεις... ηρκλειο μενεις....
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θέλω αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων ευρώ... είμαι καλυμμένος με αυτό Armed.Ναι Ηράκλειο μένω κ είμαι dj.

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Δεν θέλω αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων ευρώ... είμαι καλυμμένος με αυτό Armed.Ναι Ηράκλειο μένω κ είμαι dj.
ετσι... και εγω δεν τους γουσταρω τους σκατοεφεδες... γουσταρω ραλλακια να καιρνανε τσαγακι στα αυτοκινητα πολλων χιλιαδων ευρω... και να λεει ο τυπος το αμαξι μου κανει 150.000 ευρω και να τον ξετριπωνει ενα ραλακι... αλωστε τα καλα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια.... Multi color τα λεμε αυριο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης