Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 00:22:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Απο ποτε ρε μαγκες η αποκτηση εμπειριας και προυπηρεσιας (stage) σας κανει και καλα εργαζομενους και θελετε και μονιμοποιηση και ασφαλεια κλπ?
Αντι να τους πληρωνετε για να μαθετε και να τους ευχαριστειτε που σας δινουν ενα κομματι ψωμι, θελετε και μονιμοποιηση!
Κλασικοι Ελληναρες  |
τι λες ρε μεγάλε??? δλδ δεν εχουν το δικαίωμα να είναι ασφαλισμένοι?? π.χ. αν πάθει κάποιος κάτι θα΄πρέπει να κάτσει να ψωφίσει επειδή η εργασία που τον προσλάβανε λεγεται stage ή οτι άλλο σκ**α. Που ζεις?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 00:33:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ.
Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ.
εκει τους ασφαλιζουν?
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:05:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ.
Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ.
εκει τους ασφαλιζουν? |
δλδ οταν κάνεις πρακτική δεν έχεις το δικαίωμα της υγειας κ πρόνειας ως Ελληνας πολίτης???!! οταν κάνεις πρακτική εισαι ζώο προφανός. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:18:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν κανεις πρακτικη παιρνεις ενσημα αλλα οχι συνταξιμα. Οπως επισης οσο εισαι φοιτητης εχεις δωρεαν περιθαλψη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:55:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδιά εγώ ανέφερα τα stage γιατί δίνουν μόρια.
με σκέτα τα μόρια δεν μονιμοποιήθηκε κανένας. θέλει και πτυχίο και διάβασμα η δουλειά. αλλά για αρχή καλά είναι νομίζω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 09:17:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 09:44:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στα ηλεκτρολογικά(Αν και ορκίζομαι Τει Γεωπονίας τον Μάιο) λόγο οικογενειακής επιχείρησης θα πώ οτι αυτά τα επαγγέλματα είναι ανάλογα το πόσο θα τρέξεις και τισ κινησης που θα κάνεις.Βέβαια δεν έχεις τον σίγουρο μισθο κάθε μηνα οπως δημοσιο ,αλλα αν είσαι σωστος επαγγελματίας ειναι σίγουρο οτι θα βγάλεις τα πενταπλάσια τουλάχιστον ,πάντα με σωστες κινήσησης.
Απλα δεν είναι για όλους αυτες οι δουλειές αλλοι επιζητουν την ηρεμία και το στανταρ μισθο και άλλοι το τρέξιμο και τα πολύ περισότερα.
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 10:41:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία. |
Πες τα 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 10:58:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
δημητρη τι ακριβως μπορεις να περιμενεις σε μια χωρα σα την ελλαδα οταν καθεσαι 30μηνες σε ενα προγραμμα stage?
ισως το λαθος ξεκιναει απο το γεγονος οτι δεν εχουμε καταλαβει τι ειναι το stage και ποια ειναι η εξελιξη μετα απο αυτο
αφου οι 9στους 10 καθονται 4-5χρονια και μετα περιμενουν να τους μονιμοποιησει ο μπαρμπας απο τη κορωνη με διαγωνισμο φωτογραφια μεσω ασεπ...
δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα εχω δει ΠΑΡΑ πολλες τετοιες περιπτωσεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 08:42:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το λάθος είναι που τους κρατάνε τόσο καιρό στο πρόγραμμα φυσικά, μισό λάθος του κράτους και μισό του εργαζομένου που περιμένει με έμμεσους τρόπους (χωρίς περγαμηνές και διαγωνισμό) να μπει στο πολυπόθητο δημόσιο! το πρόγραμμα είναι καθαρά και μόνο για λόγους εκπαίδευσης και προϋπηρεσίας. παίρνεις τα μόρια σου, έχεις και την προϋπηρεσία σου, μετά θα πρέπει να κινηθείς αναλόγως, όχι να λιώσεις στην ίδια θέση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SnakeMJK στις Δευ 28 Σεπ 2009, 10:41:45, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ntemis (Nicolas) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Athens.Greece
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 10:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Πού^$α και καράτε |  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 11:00:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 11:57:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stamatis_vts έγραψε: | οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες...  |
Εδώ γελάω........Πόσο οταν δεν ξέρει ο καθένας τι λέει.
Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε ήμουν, ούτε είμαι, ούτε θα είμαι σε stage απλά γνωρίζω πολύ καλά εκ των έσω.
Όσο για υπογραφές σου κάνει να υπογράφει η κοπέλα του stage για ελενκτή γιατρό σε Δημ.Νοσοκ/υπηρεσία και μάλιτσα παραπεμπτικά και εξετάσεις πολλών μα πολλών χιλιάδων ευρώ. Ενώ ο Γιατρός να πίνει κάπου το καφεδάκι του. Σου κάνει να υπογράφει και να σφραγίζει δημόσια έγγραφα ΧΩΡΙΣ την παρουσία ΚΑΝΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ μόνιμου υπαλλήλου, και φυσικά χωρίς η ίδια να έχει καμία μα καμία δικαιοδοσία πόσο άλλωστε υπογραφή.
Σας το ξαναείπα άμα δεν γνωρίζετε από πρώτο χέρι μην μιλάτε.
Τα stage βολέψανε και κυβερνώντες και υπηρεσίες στο όνομα της απόκτησης εμπειρίας.
Αμα το θέμα θα ήταν η απόκτηση εμπειρίας θα απογορευόταν δεύτερη σύμβαση  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dhmv2001 (Δημήτρης) Μόλις έγραψα

106 RALLYE
Ένταξη: 03 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 13:35:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλοι μου το stage δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αποκρυψη του πραγματικου αριθμου ανεργων το οποιο βολευει το καθε κυβερνων κομμα ωστε να λεει οτι μειωσε την ανεργια στο ταδε ποσοστο και αν μη τι αλλο εξυπηρεται και του βουλευτες-υπουργους ωστε να σου λενε οτι εξασφαλισανε δουλεια για το παιδι σου το οποιο μετα απο λιγους μηνες θα ειναι ανεργο και παλι και θα τρεχει παλι απο πισω απο τους βουλευτες για δουλεια....
Η κοροϊδια σε ολο το μεγαλειο της. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 09:18:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+ 1000...
φιλε Δημητρη 207γτ, ειμαι μονιμος Δ.Υ, οπως ξερουν πολλοι απο εδω μεσα, οποτε ξερω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι...
οχι οτι μου εχουν πει-εχω ακουσει κτλ... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2009, 10:21:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H σημαντικότερη ρύθμιση των τελευταίων ετών για τη δημόσια διοίκηση, εξαγγέλθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: η κατάργηση της προσαύξησης κατά 50%, που είχαν οι συμβασιούχοι του δημοσίου, όταν υπέβαλλαν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Μέχρι πρόσφατα οι συμβασιούχοι των προγραμμάτων Stage του Δημοσίου, που συμμετείχαν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την πλήρωση μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, «επιδοτούνταν» με 50% επιπλέον μόρια στο κριτήριο της εμπειρίας, λόγω της συμμετοχής τους στα συγκεκριμένα προγράμματα.
Η προσαύξηση αυτή ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της αναξιοκρατίας.
Όσοι είχαν "μπάρμπα στην Κορώνη", έμπαιναν ..αθόρυβα, χωρίς διαγωνισμό, σε κάποια θέση και στη συνέχεια, όταν προκηρρυσσόταν κανονικά η θέση ξεκινούσαν με το σημαντικότατο πλεονέκτημα του 50% της προσαύξησης των μορίων προϋπηρεσίας, καταδικάζοντας τους υπόλοιπους, σε άσκοπο τρέξιμο για τη συμπλήρωση χαρτιών.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2009, 19:16:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζητειται απο εταιρεια με εδρα τον Αλιμο, ατομο για εξωτερικες δουλειες.
Πληροφοριες με πμ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|