PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δουλεια!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 00:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Απο ποτε ρε μαγκες η αποκτηση εμπειριας και προυπηρεσιας (stage) σας κανει και καλα εργαζομενους και θελετε και μονιμοποιηση και ασφαλεια κλπ?
Αντι να τους πληρωνετε για να μαθετε και να τους ευχαριστειτε που σας δινουν ενα κομματι ψωμι, θελετε και μονιμοποιηση!
Κλασικοι Ελληναρες Evil

τι λες ρε μεγάλε??? δλδ δεν εχουν το δικαίωμα να είναι ασφαλισμένοι?? π.χ. αν πάθει κάποιος κάτι θα΄πρέπει να κάτσει να ψωφίσει επειδή η εργασία που τον προσλάβανε λεγεται stage ή οτι άλλο σκ**α. Που ζεις??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 00:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ.
Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ.
εκει τους ασφαλιζουν?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ.
Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ.
εκει τους ασφαλιζουν?

δλδ οταν κάνεις πρακτική δεν έχεις το δικαίωμα της υγειας κ πρόνειας ως Ελληνας πολίτης???!! οταν κάνεις πρακτική εισαι ζώο προφανός.
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν κανεις πρακτικη παιρνεις ενσημα αλλα οχι συνταξιμα. Οπως επισης οσο εισαι φοιτητης εχεις δωρεαν περιθαλψη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά εγώ ανέφερα τα stage γιατί δίνουν μόρια.
με σκέτα τα μόρια δεν μονιμοποιήθηκε κανένας. θέλει και πτυχίο και διάβασμα η δουλειά. αλλά για αρχή καλά είναι νομίζω.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 02:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πού^$α και καράτε

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 09:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία.
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 09:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στα ηλεκτρολογικά(Αν και ορκίζομαι Τει Γεωπονίας τον Μάιο) λόγο οικογενειακής επιχείρησης θα πώ οτι αυτά τα επαγγέλματα είναι ανάλογα το πόσο θα τρέξεις και τισ κινησης που θα κάνεις.Βέβαια δεν έχεις τον σίγουρο μισθο κάθε μηνα οπως δημοσιο ,αλλα αν είσαι σωστος επαγγελματίας ειναι σίγουρο οτι θα βγάλεις τα πενταπλάσια τουλάχιστον ,πάντα με σωστες κινήσησης.
Απλα δεν είναι για όλους αυτες οι δουλειές αλλοι επιζητουν την ηρεμία και το στανταρ μισθο και άλλοι το τρέξιμο και τα πολύ περισότερα.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 10:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία.

Πες τα Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 10:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

δημητρη τι ακριβως μπορεις να περιμενεις σε μια χωρα σα την ελλαδα οταν καθεσαι 30μηνες σε ενα προγραμμα stage?

ισως το λαθος ξεκιναει απο το γεγονος οτι δεν εχουμε καταλαβει τι ειναι το stage και ποια ειναι η εξελιξη μετα απο αυτο
αφου οι 9στους 10 καθονται 4-5χρονια και μετα περιμενουν να τους μονιμοποιησει ο μπαρμπας απο τη κορωνη με διαγωνισμο φωτογραφια μεσω ασεπ...

δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα εχω δει ΠΑΡΑ πολλες τετοιες περιπτωσεις
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 08:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το λάθος είναι που τους κρατάνε τόσο καιρό στο πρόγραμμα φυσικά, μισό λάθος του κράτους και μισό του εργαζομένου που περιμένει με έμμεσους τρόπους (χωρίς περγαμηνές Razz και διαγωνισμό) να μπει στο πολυπόθητο δημόσιο! το πρόγραμμα είναι καθαρά και μόνο για λόγους εκπαίδευσης και προϋπηρεσίας. παίρνεις τα μόρια σου, έχεις και την προϋπηρεσία σου, μετά θα πρέπει να κινηθείς αναλόγως, όχι να λιώσεις στην ίδια θέση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SnakeMJK στις Δευ 28 Σεπ 2009, 10:41:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ntemis (Nicolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2009
Τόπος: Athens.Greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 10:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πού^$α και καράτε
Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 11:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες... Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 11:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες... Evil

Εδώ γελάω........Πόσο οταν δεν ξέρει ο καθένας τι λέει.
Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε ήμουν, ούτε είμαι, ούτε θα είμαι σε stage απλά γνωρίζω πολύ καλά εκ των έσω.

Όσο για υπογραφές σου κάνει να υπογράφει η κοπέλα του stage για ελενκτή γιατρό σε Δημ.Νοσοκ/υπηρεσία και μάλιτσα παραπεμπτικά και εξετάσεις πολλών μα πολλών χιλιάδων ευρώ. Ενώ ο Γιατρός να πίνει κάπου το καφεδάκι του. Σου κάνει να υπογράφει και να σφραγίζει δημόσια έγγραφα ΧΩΡΙΣ την παρουσία ΚΑΝΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ μόνιμου υπαλλήλου, και φυσικά χωρίς η ίδια να έχει καμία μα καμία δικαιοδοσία πόσο άλλωστε υπογραφή.

Σας το ξαναείπα άμα δεν γνωρίζετε από πρώτο χέρι μην μιλάτε.
Τα stage βολέψανε και κυβερνώντες και υπηρεσίες στο όνομα της απόκτησης εμπειρίας.
Αμα το θέμα θα ήταν η απόκτηση εμπειρίας θα απογορευόταν δεύτερη σύμβαση Wink
Επιστροφή στην κορυφή
dhmv2001 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 13:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλοι μου το stage δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αποκρυψη του πραγματικου αριθμου ανεργων το οποιο βολευει το καθε κυβερνων κομμα ωστε να λεει οτι μειωσε την ανεργια στο ταδε ποσοστο και αν μη τι αλλο εξυπηρεται και του βουλευτες-υπουργους ωστε να σου λενε οτι εξασφαλισανε δουλεια για το παιδι σου το οποιο μετα απο λιγους μηνες θα ειναι ανεργο και παλι και θα τρεχει παλι απο πισω απο τους βουλευτες για δουλεια....

Η κοροϊδια σε ολο το μεγαλειο της.
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 09:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ 1000... Embarassed

φιλε Δημητρη 207γτ, ειμαι μονιμος Δ.Υ, οπως ξερουν πολλοι απο εδω μεσα, οποτε ξερω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι...
οχι οτι μου εχουν πει-εχω ακουσει κτλ... Wink

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2009, 10:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H σημαντικότερη ρύθμιση των τελευταίων ετών για τη δημόσια διοίκηση, εξαγγέλθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: η κατάργηση της προσαύξησης κατά 50%, που είχαν οι συμβασιούχοι του δημοσίου, όταν υπέβαλλαν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Μέχρι πρόσφατα οι συμβασιούχοι των προγραμμάτων Stage του Δημοσίου, που συμμετείχαν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την πλήρωση μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, «επιδοτούνταν» με 50% επιπλέον μόρια στο κριτήριο της εμπειρίας, λόγω της συμμετοχής τους στα συγκεκριμένα προγράμματα.

Η προσαύξηση αυτή ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της αναξιοκρατίας.
Όσοι είχαν "μπάρμπα στην Κορώνη", έμπαιναν ..αθόρυβα, χωρίς διαγωνισμό, σε κάποια θέση και στη συνέχεια, όταν προκηρρυσσόταν κανονικά η θέση ξεκινούσαν με το σημαντικότατο πλεονέκτημα του 50% της προσαύξησης των μορίων προϋπηρεσίας, καταδικάζοντας τους υπόλοιπους, σε άσκοπο τρέξιμο για τη συμπλήρωση χαρτιών.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2009, 11:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xa0x0ax0a0xa0x0ax0a0x0

Να δώ τώρα το ΠΑΣΟΚ πώς θα βολεύει τους δικούς τους Rotfl

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2009, 19:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζητειται απο εταιρεια με εδρα τον Αλιμο, ατομο για εξωτερικες δουλειες.
Πληροφοριες με πμ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης