PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τράβηγμα δεξιά μετά από καβάλημα πεζοδρομίου..

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 23:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Τράβηγμα δεξιά μετά από καβάλημα πεζοδρομίου.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς.. τα κατάφερα, προσπαθώντας να μπω σε ένα στενό (παίζοντας.. όχι χειρόφρενο).. καβάλησα με την πίσω δεξιά ρόδα την γωνία του πεζοδρομίου.. το αμάξι ήταν δυστυχώς και γεμάτο.. 4 άτομα..

Μετά σε δοκιμή που έκανα σε ευθεία στην ΑΟ διαπίστωσα ότι το αμάξι τραβάει λίγο δεξιά.

Δεν έχω θορύβους, ούτε τρίξιμο του τιμονιού (εξάλλου πίσω την έφαγα), απλά τραβάει δεξιά.. έστω και λίγο.. αλλά τραβάει.

Τι προτείνετε να κάνω..?
Να πάω για ευθυγράμμιση?
Να πάω να για ζυγοστάθμιση?
Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή σε μεμονωμένους?

Δεν είναι ανάγκη να το τονίσω αλλά έχω μουρλαθεί.. δεν με παίρνει ο ύπνος.

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 01:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε πόσα χιλιόμετρα έγινε το σκηνικό;

Είσαι σίγουρος ότι δεν τραβούσε πριν;

Αν δεν έσκασες με πολλά, χλωμό να έπαθες κάτι.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 02:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο σκηνικο επαθα φιλε μου στις καινουργιες μου ζαντες...πισω δεξια και εγω και περιπου 3 ποντους γδαρσιμο--γερο χτυπημα!!!εγω φιλε αναρωτιομουνα το ιδιο με εσενα..και ευτυχως τυχαινει και μενω απεναντι απο εξειδικευμενο και καλο service ελαστικων και μου την εβγαλε και την κοιταξε στο μηχανημα της ζυγοσταθμισης και μου ειπε οκ! Wink γιατι εαν δεν μου ελεγε οκ ουτε εμενα θα με επαιρνε ο υπνος Wink Wink Wink
οπως και να εχει περαστικα παντως!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 09:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τράβηγμα δεξιά μετά από καβάλημα πεζοδρομίου.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρεπει να περασεις απο τον πουπακη.μου θυμιζεις την δικη μου περιπτωση που οπως ειδαν στο κτεο κ ο ιδιος ο πουπακης,μου ετρωγε ανομοιομορφα το εσωτερικο στο πισω δεξι λαστιχο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 09:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί να χει στραβώσει λίγο η ζάντα...

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 09:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις εχεις και αλλη ζημια (στο πισω αξονα)κανενα ρουλεμαν π.χ

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 09:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιθανοτερο ειναι να ταν ετσι απο πριν και τωρα απλα το παρατηρησες αλλα και τωρα αν γινε για να τραβαει ο ημιακαμπτος θα πρεπει να φαγε πολυ γερο που μαλλον δεν ισχυει. Εξαλλου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το διαπιστωσεις ετσι και αλλιως δε ρυθμιζει πισω τιποτα ..... (η αν εχει στραβωσει να το πρεσαρεις Rolling eyes )
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 11:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα τραβαει ελαφρα δεξια απο την αρχη.......ισως να μην ειναι τπτ....ισως του δρομου.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 12:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς δεν θυμάμαι ή δεν το είχα προσέξει αν το αμάξι τράβαγε, έστω και αυτό το ελάχιστο και πριν. Για να καταλάβετε, με 100km/h στα 100 μέτρα χάνει γύρω στο μέτρο.. περίπου.. Confused

Το πήγα του έβαλα αέρα, έβαλε και την ζάντα στο μηχάνημα.. όλα ok από ζαντολάστιχα δλδ.

Το πήγα για ευθυγράμμιση, το μετρήσαμε, normal αποκλίσεις μου είπε. Πήγαμε βόλτα, το οδήγησε ο ίδιος ο μάστορας.. "ωραίο εργαλείο.. Laughing " και μου είπε όλα ok.

Θα το πάω και από βδομάδα στην Peugeot.. να το τσεκάρουν και αυτοί.. για να δούμε.. μάλλον όλα καλά!

Το ψυχολογικό μπαμ πότε θα μου φύγει δεν ξέρω.. Laughing

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
perikm (περικλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE

Ένταξη: 08 Μάρ 2009
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 02:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να οδηγείς και με τα δυο χερια Laughing
a ρε μάκη έλα αύριο να το τεστάρουμε με τα 2 μαύρα και το μπλε ξέρεις εσύ Wink Cool

το peugeot μου ειναι"μαμά"μα τ'οδηγώ με παθος και στρίβω με χειροφρενο,χωρίς να κάνω λάθος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 14:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

perikm έγραψε:
να οδηγείς και με τα δυο χερια Laughing
a ρε μάκη έλα αύριο να το τεστάρουμε με τα 2 μαύρα και το μπλε ξέρεις εσύ Wink Cool

Shocked Shocked Shocked Όχι και εδώ, όχιιιιιιιιιιιιι.. Shocked Shocked Shocked

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης