Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sanctuary Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) (2005)
Ένταξη: 26 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 11
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 12:53:29 Θέμα δημοσίευσης: Πατώντας το γκάζι απότομα σα να μου τραβάει αέρα.... |
|
|
Το όλο στόρυ έχει ως εξής: πήρα τον Ιούνιο ένα 206 1.4 16ν του 2005 με 81.000 Km μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όλα οκ. Ενα μεσημέρι το έβαλα μπροστα κ μου έκανε ένα επαναλαμβανομενο θόρυβο απο την μηχανή σαν να χτύπαγαν οι βαλβίδες κ πατώντας το γκάζι ο ήχος αυξανόταν σε ρυθμό.
Το άφησα να κάνω τις δουλειές μου κ μετά απο ώρες που το ξαναπήρα μού έκανε πάλι τον ίδιο θόρυβο αλλά πολύ πιο σιγα. Το πήγα στον Ντάσιο κ επειδή είχε ζεσταθεί δεν έκανε θόρυβο.
Από χτές κονόμησα καινούριο πονοκέφαλο... πατώντας το γκάζι απότομα σαν να μου τραβάει αέρα σαν να έχω κενές γκαζιές...
Ενας συνεργειάς που το άκουσε μου είπε να αλλάξω λάδια κ φιλτρο λαδιού κ θα είναι οκ.
Άλλαξα λάδια Motul 10W40 , φίλτρο λαδιού κ φίλτρο αέρος σήμερα το πρωί αλλά ακόμα έχω αυτο το βουπ βουπ όταν πατάω το γκάζι...
Το φίλτρο αέρος το διπλο κοίταξα πως το έχω τοποθετήσει σωστά γιατί υπέθεσα πως είναι απο αυτό.
Παίδες τα φώτα σας.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 13:15:41 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πατώντας το γκάζι απότομα σα να μου τραβάει αέρα.... |
|
|
Sanctuary έγραψε: | .
Ενας συνεργειάς που το άκουσε μου είπε να αλλάξω λάδια κ φιλτρο λαδιού κ θα είναι οκ.
|
Ασε με να μαντεψω..τα λαδια τα αλλαξες σ αυτον τον συνεργεια που προανεφερες..!!
Αν ναι,τοτε να μην ξαναπας σ αυτον γιατι εκτος απ το οτι ειναι ασχετος αφου δεν μπορεσε να σου βρει τι εχει,σε εκανε να αλλαξεις λαδια κτλ χωρις να υπαρχει απολυτος κανενας λογος..
Παντως οσον αφορα το προβλημα σου,δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως σου κανει για να σου πω...συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις κοιτανε το συστημα τροφοδοσιας καυσιμου ή κανεναν πολλαπλασιαστη,αν εχεις τεσσερις 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sanctuary Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 18:22:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λαδάκια ευτυχώς τα αλλάζω μόνος μου κ ήταν ο καιρός τους νομίζω άρα μικρό το κακό... στο συνεργειά απλά πέρασα κ τον "έχωσα" να το ακούσει!
Δεν μπορώ να το εξηγήσω το θόρυβο, σα να μπερδεύει η μηχανή σα να τραβάει αέρα... δεν ξέρω!
Αυριο πρωί στο Ντάσιο λοιπόν  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 19:24:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περαστικα του..
Μολις το τελειωσεις κανε ποστ να μας πεις τι ειχε
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sanctuary Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 19:39:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanks recife_rallye, ελπίζω να μην μου το κλείσει μέσα το σκ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sanctuary Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 11:38:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήγα στο Ντάσιο κ τελικά μου άλλαξε μια καμένη φλάτζα στην εξάτμιση κ ολα κομπλέ τώρα! Επιτέλους γιατί είχα ξενερώσει τη ζωή μου!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|