Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 23:38:36 Θέμα δημοσίευσης: Motorshowlive 2009 |
|
|
Ανοιγω αυτο το θεμα για την εν λογο εκθεση αυτοκινητου.
Θελω να μου πειτε γνωμες οσοι πηγατε γιατι εμενα μου φανηκε λιαν επιεικως ΜΑΠΑ.
Πολυ μικρη, πολυ φτηνη, πολυ βιαστικη και ,κατα την αποψη μου παντα, καθολου αντιπροσωπευτικη του μεγαλου προμο που ειχε.
....Λιγα αμαξια, λιγοι βελτιωτες, λιγα clubs εξω....
Με μια λεξη Προχειρη.
Δεν ξερω αν φτεει που πηγα την πρωτη μερα, αλλα δεν μου αφησε καλες εντυπωσεις..
Ισως το μοναδικο πραγμα που με ενθουσιασε ηταν οι πολυ καλες και ποιοτικες 'Γλαστρες' (χαρακτηριστικα αναφερω πως εκατσα στο περιπτερο της Χιουνται πανω απο 10' για χαρη μιας.. )
Αυτα τα ολιγα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 00:30:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δυστυχως δοθηκε παρα πολυ εκταση στις εταιριες αυτοκινητων και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μειωθει παρα πολυ ο χωρος των βελτιωτων...
κι εγω νομιζω οτι παλαιότερα ηταν καλητερα απο πλευρας ποικιλίας /βελτιωσης κλπ κλπ...
βεβαια φετος ΔΕΝ ηταν "Tuning Show" αλλα "Motor Show" οπότε αναμενόμενα ηταν τα παραπάνω...
το show στην live arena πάντως αξιζε
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 02:03:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαι οπως παντα οι κλασικες μαλ***ες και εκφοβισμοι απο τν διοργανωσηξ για την φασαρια....λες και ο κοσμος ερχευτε να δει αυτα που μπορει καλιστα να δει σε μια εκθεση στην γειτονια του......
υ.γ. Λευτερη εκλεισε το κιν απο μπαταρια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 08:46:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: Motorshowlive 2009 |
|
|
Lefter1s RC έγραψε: | Ανοιγω αυτο το θεμα για την εν λογο εκθεση αυτοκινητου.
Θελω να μου πειτε γνωμες οσοι πηγατε γιατι εμενα μου φανηκε λιαν επιεικως ΜΑΠΑ.
Πολυ μικρη, πολυ φτηνη, πολυ βιαστικη και ,κατα την αποψη μου παντα, καθολου αντιπροσωπευτικη του μεγαλου προμο που ειχε.
....Λιγα αμαξια, λιγοι βελτιωτες, λιγα clubs εξω....
Με μια λεξη Προχειρη.
Δεν ξερω αν φτεει που πηγα την πρωτη μερα, αλλα δεν μου αφησε καλες εντυπωσεις..
Ισως το μοναδικο πραγμα που με ενθουσιασε ηταν οι πολυ καλες και ποιοτικες 'Γλαστρες' (χαρακτηριστικα αναφερω πως εκατσα στο περιπτερο της Χιουνται πανω απο 10' για χαρη μιας.. )
Αυτα τα ολιγα. |
Λευτέρη καλά που μας προειδοποίησες. Όχι ότι θα πήγαινα ως ιδιώτης, γιατί έχω κουραστεί από όλο αυτό το τσίρκο κάθε χρόνο, αλλά σκεφτόμασταν (ίσα που μας πέρασε από το μυαλό) να συμμετάσχουμε ως επαγγελματίες.
Καλύτερα που κάτσαμε στα αυγά μας τελικά. Αλήθεια την πότισες τη γλάστρα ή την άφησες να ξεραθεί;
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος) Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

999cm
Ένταξη: 18 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1098 Τόπος: επιδαυρος motodrome
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 09:35:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: Motorshowlive 2009 |
|
|
salex έγραψε: | να συμμετάσχουμε ως επαγγελματίες... |
αυτό ειναι τελείως "σχετικό"
καλώς ή κακώς αλλη αντίστοιχη εκθεση δεν υπάρχει (η ayto exelixhs δεν ξέρω αν γίνεται ακομα και αν θα γίνει φέτος)
εκ των πραγμάτων επισκεψιμότητα θα εχει οποτε και "θα σε δουν" (σαν επαγγελματία) αρκετοι
τώρα το αν θα βγάλεις τα εξοδα σου (εννοώ τα εξοδα που εχεις για να παραστείς εκεί = κόστος χώρου/κόστος περιπτερου/αναλώσιμα κλπ) καθως και ετσι για το γα**το "κάτι ακόμα" (από το κλείσιμο 2-3..5-10 δουλειων) ειναι κάτι που δεν το ξέρεις κανείς.
εγω πάντως σε κάποια περίπτερα με αναρτησεις που με ενδιέφεραν επιασα κουβεντα και πήρα κάμποσες πληροφορίες που ηθελα και ενδεχόμένως - φυσικά το ιδιο θα μπορουσε να γίνει και με ενα σχετικό τηλεφώνημα στον αντίστοιχο αντιπρόσωπο/εισαγωγέα κλπ - απλά ειναι πιο "ευκολο" στην εκθεση.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 11:03:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι εμένα δεν μ' άρεσε καθόλου. Σε σχέση με το αντίτιμο μαλίστα το θεωρώ κοροϊδία μεγάλη. Ασχέτα με το περιεχόμενο που προσωπικά εμένα μου θυμίζει "ΣΕΦ" θεωρώ ότι το να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια τα τελευταία χρόνια δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Λείπει κάτι το διαφορετικό, οργανωτικά πιστεύω ηταν καλύτερη αλλά απο θέμα θεάματος ήταν μια αηδία με εξαίρεση τα stunts με τις μηχανές.
Aαααα, έχει και test drive αρκετά αυτοκίνητα, (leon cupra, mito, punto, 207 και αλλα αρκετά σπορ), τα οποία τα πέρνεις και τα ξεσκίζεις με μόνο όριο τα 50km/h, ειναι μια καλή ευκαιρία να δεις τις δυνατότητες των αυτοκινήτων.
Μια φώτο απο αρένα για τα περαστικά της,
ΥΓ. Ακόμα και τα γκομενάκια, με εξαίρεση κανα 2 ήταν...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 13:34:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: Motorshowlive 2009 |
|
|
salex έγραψε: | Αλήθεια την πότισες τη γλάστρα ή την άφησες να ξεραθεί; |
Δεσμευμένη...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 13:47:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτή η έκθεση είναι κάθε χρόνο και χειρότερη. Το κακό είναι ότι δεν θα γίνει μάλλον, και η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου φέτος.
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 14:28:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ετσι ψιλοεξηγειτε γιατι ηταν τιγκα στις αντιπροσωπίες αυτοκινητων...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
venzinas (Μανθος) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 242
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 14:32:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμεις εχουμε περιπτερο μεσα αλλα η εκθεση ειναι επιηκος Χ Α Λ Ι Α...οποιος ερθει κερναμε μπυρα στο περιπτερο του saxo sport club θα ειμαι μεσα εγω σηνεχεια και ο giannis 307
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 08:28:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φυσικα και καθε χρονο και χειροτερα....και φυσικα οπως καθε χρονο οι ιδιες μαλ***ες απο την διοργανωση περι θορυβου...(λεςς και τα db drag που οταν βαραγανε ετριζε και το κτιριο δεν εχουν προβλημΑ......)Επιεικως αισχος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
outlaw (Βασίλης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02
Ένταξη: 04 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: Aθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2009, 15:36:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οσον αφορα την εκθεση θα συμφωνησω, δεν ειχε κατι το καινουριο,και την ξεπετουσες στα γρηγορα...
στο τελος της εκθεσης μεσα,πριν βγεις για την εξοδο που ηταν τα club, ηταν ενα περιπτερο απο ενα καταστημα στο περιστερι αν δεν κανω λαθος,που εφτιαχνε γραντουνιες,τοπικα βαψιματα, βουλιαγματακια... θυμαται κανεις ποιο ηταν? γιατι δεν εβρισκα το φυλλαδιο,και με ενδιεφερε, γιατι μουχε κανει καλουτσικη τιμη.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2009, 17:52:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μαπα, καθε περσυ και καλυτερα. πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι στην ελλαδα οι ανθρωποι κοιτουν μονο την αρπαχτη.θυμαται κανεις απο εκθεσεις παλιες στο σεφ τη γειτοτανε?απλα επειδη οι εκθεσεις γιναν αισχος οπως και το tuning τα καναμε ολα σε ενα νοικοκυρεμενα.απλα απαραδεκτοι τα ιδια και τα ιδια
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
surgeon (surgeon) Μέλος

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 10 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: glyfada
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 09:00:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αληθεια η εκθεση ειναι χαλια, η αρενα μονο για τηλεκατευθυνωμενα εκανε αλλα μετα εβλεπες tην orange team (που βεβαια απεδιδε το 10%) και ζουρλενωσουν.Οι ιαπωνες σαν νοοτροποια και οδηγικα απαιχτοι εστω και σε καταστση ψιλοτσιρκου.
We cannot save them all. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|