PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μεταχειρισμένες ανησυχίες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 19:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί να βοηθήσει και ο steve?

Το τροπέτο που θα βρεις, για να έχει όλα αυτά που αναφέρεις επάνω, και απείραχτα, θα το βρείς στην καλύτερη περίπτωση 2.000 ευρώ, και συνεχίζεις προς τα πάνω.

Επίσης, για να παραδώσεις πινακίδες πλέον, αν γνωρίζω καλά, πρέπει να παραδώσεις και το αμάξι.

Αν ΔΕΝ παραδώσεις πινακίδες, πρέπει να πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας (όχι όμως και την ασφάλιση) κάθε χρόνο.

Συν τοις άλλοις, επειδή ΔΕΝ έχεις χώρο φύλαξης, και είσαι και στην Αθήνα, αν το αφήσεις στο οικόπεδο απέναντι σου, το πιο πιθανό στην μπουρδελόπολη σας είναι να έρθει ένας με γερανό και να το καβατζώσει, μέρα μεσημέρι χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

Άρα λοιπόν, θα πάρεις το τροπέτο (εσύ συγκεκριμένα) και θα έχεις πάγια έξοδα τα τέλη (και ξαναλέω, μπορεί και να κάνω λάθος) και τα έξοδα φύλαξης.

Σίγουρα όμως είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση να έχεις ένα ολόκληρο αμάξι κάβα Smile (αν μπορείς να το έχεις με το αζημίωτο)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 19:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχεις υπεραναλυσει και κουρασει το θεμα
αφου θες την καρότσα σου με 16άρι μοτερ
τραβα πάρε ενα 16άρι μοτερ δωσε συνολικα 1500ε
και τελειωνε και οτι χρειαστει στην συνέχεια το φτιάχνεις

μην πάρεις από 206, πάρε πχ από κανα χσαρα που θεωρητικα ειναι λιγότερο ταλαιπωρημένα
που γενικώς δεν πρέπει να σε αγχωνει γιατι οπως εχεις δει εδω μέσα δεν βγάζουν κάτιο ιδιαίτερο από φθορες τα μοτερ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 22:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Συν τοις άλλοις, επειδή ΔΕΝ έχεις χώρο φύλαξης, και είσαι και στην Αθήνα, αν το αφήσεις στο οικόπεδο απέναντι σου, το πιο πιθανό στην μπουρδελόπολη σας είναι να έρθει ένας με γερανό και να το καβατζώσει, μέρα μεσημέρι χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

OXI και μπουρδελόπολη η Αθηνάραααα μας!!!!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 20:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σκεφτείς να κρατήσεις το αυτοκίνητο το να πάρεις ένα τρομπέτο είναι καλό και θα σε βγάλει από κόπια έξοδα γιατί σίγουρα κάποιες ζημιές θα σου βγάλει αργότερα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καβάντζα να το βάλεις αλλιώς το πας σε ένα συνεργείο σου το λύνει και βάζεις όλα τα πράγματα
τώρα όσο και να τα κρατήσεις δεν παθαίνουν τίποτα τα περισσότερα ανταλλακτικά ιδικά αν τα έχεις σε μέρος δροσερό και με σκιά

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 21:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγραψα ότι μπορείς να βοηθήσεις σταύρε γιατί είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει ενα 206 κανονικό και ένα τροπετάκι (αν κ το απέκτησες με διαφορετικό τρόπο).

action_peugeot έγραψε:
Αν σκεφτείς να κρατήσεις το αυτοκίνητο το να πάρεις ένα τρομπέτο είναι καλό και θα σε βγάλει από κόπια έξοδα γιατί σίγουρα κάποιες ζημιές θα σου βγάλει αργότερα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καβάντζα να το βάλεις αλλιώς το πας σε ένα συνεργείο σου το λύνει και βάζεις όλα τα πράγματα
τώρα όσο και να τα κρατήσεις δεν παθαίνουν τίποτα τα περισσότερα ανταλλακτικά ιδικά αν τα έχεις σε μέρος δροσερό και με σκιά

α μπράβο, μία τέτοια απάντηση ήθελα! πάρκινγκ υπάρχει, απλά δεν θα ήθελα να μου πιάσει την θέση... αν πάω προς αυτή την λύση με βλέπω να το κάνω κομμάτια και σε κούτες στην αποθήκη (δροσερό με σκιά!).
θα το δω πολύ πιο θερμά σε κανά χρόνο από τώρα που θα μου περισσεύουν και τα φράγκα... αλλά με ψήνει πολύ το σκηνικό!

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 21:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηση ειναι πολυ νωρις για να συζητας ενα χρονο μετα τι θα κανεις.
Αστο να ερθει εκεινη η στιγμη και βλεπεις.
Αλλωστε τα γουστα σου μπορει να εχουν αλλαξει κατα πολυ μεχρι τοτε οπως και οι αναγκες σου.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 00:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
έγραψα ότι μπορείς να βοηθήσεις σταύρε γιατί είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει ενα 206 κανονικό και ένα τροπετάκι (αν κ το απέκτησες με διαφορετικό τρόπο).
Love

Στον ένα χρόνο θα έχεις ήδη τα μισά λεφτά στην άκρη για το 308 RCZ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 07:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνωμη μου Ζηση ειναι να το πουλησεις και να παρεις ενα 206 1.6 gti οπως εχουν κανει πολλα παιδια εδω μεσα και δεν το εχουν μετανιωσει.
Και αν μπορεις να δωσεις 2-3 χιλιαρικα παραπανω παρε ενα rc και τελος._

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 08:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Η γνωμη μου Ζηση ειναι να το πουλησεις και να παρεις ενα 206 1.6 gti οπως εχουν κανει πολλα παιδια εδω μεσα και δεν το εχουν μετανιωσει.
Και αν μπορεις να δωσεις 2-3 χιλιαρικα παραπανω παρε ενα rc και τελος._

βασικά δεν θέλω να δώσω το υπάρχον αμάξι, γιατί θα μου το πάρουν σε εντελώς ξεφτίλα τιμή λόγω ετών και χιλιομέτρων... η επιλογή του rc θα ήταν ιδανική, αλλά τα 2λιτρα στην Ελλάδα δεν συμφέρουν. προς το παρόν επειδή έχω τα έξοδα του μεταπτυχιακού και την μηχανή δεν κάνω τίποτα. Αλλά πιο μετά θα είμαι μεταξύ των λύσεων: σκέτο μοτέρ 1.6, μεταχείρα 206 1.6, κανά 207..... ή να περιμένω μια κ καλή το rcz και να ησυχάσω Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
ή να περιμένω μια κ καλή το rcz και να ησυχάσω Cool
Στο είπα παραπάνω Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΖΗΣΗ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
..... ή να περιμένω μια κ καλή το rcz και να ησυχάσω Cool

τοτε ειναι που ΔΕΝ θα ησυχασεις!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΖΗΣΗ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

άσε, άσε.... με μπερδεύω και εμένα στο τέλος... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης