PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 λαδια και στοφες κινητηρα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

Ένταξη: 17 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 23:30:10    Θέμα δημοσίευσης: 207 λαδια και στοφες κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 207 1.6 120PS S2. Το πηρα τον Μαιο και εχω κανει 9.500Km. Εχθες το πηγα για τον ελεγχο των 10000 οπως μου ειχαν πει στα 1500 που αλλαξα λαδια και εκαναν τον πρωτο ελεγχο. Τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζει μια αποτομη αυξομειωση των στροφων οταν ειναι κρυο. Απο τις 800-900στρ που δουλευει οταν ειναι κρυο (φυσιλογικο) ανεβαινει στις 1200-1300στρ και μετα παει παλι στιε 800-900, πολλες φορες σβηνει κιολας και αυτα στο ρελαντι. Τους το ειπα και ειπαν οτι θα το κοιταξουν. Η απαντηση ηταν οτι δεν βλεπουν τιποτα και οτι το εβαλαν και στο διαγνωστικο και δεν εβγαλε κατι και πρεπει να το αφησω εκει να το δουν το πρωι που ειναι κρυο (δεν το αφησα γιατι το χρειαζομαι αυτες τις μερες). Το πηρα λοιπον και εφυγα. Σημερα εκει που κοιταζα τα τιμολογια ειδα οτι εβαλαν λαδια 10W-40.Κατι δεν μου πηγε καλα και κοιταζω το βιβλιο το οποιο λεει οτι τα 10W-40 δεν επιτρεπονται αυτα αλλα τα 5W-30. Τους περνω τηλεφωνο το λεω και μου λενε οτι αυτα βαζουνε και οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Στην συνεχεια περνω την peugeot και μου λενε οτι λειε και το βιβλιο. Ξαναπερνω στο συνεργειο και ουτε λιγο ουτε πολυ, ο τυπος τσαντισμενος, μου ειπε οτι αυτα βαζουν για καλυτερα (λες και μου εκανε χαρη) και του επισημανα οτι και ο κατασκευαστης το λεει και η ιδια η peugeot. Φυσικα αυτος δεν το παραδεχτηκε και μου ειπε να παω απο εκει να μου δειξει 10 βιβλια που λεει οτι κανουν (τα 10W-40) και να μην βλεπω τι λεει ο κατασκευαστης. Δεν διαφωνω οτι μπορει και να κανουν απλως θελω να μου πειτε την γνωμη σας γιατι εχω σκοπο να παω και να τους βαλω να μου τα αλλαξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Σεπ 2009, 08:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε προσωπική μου γνώμη....
Αν δεν σου κάνει ο τεχνικός άλλαξέ τον και πήγαινε εκεί που νομίζεις οτι είναι καλύτερα!Όσο αφορά το σβήσιμο που σου κάνει στο ρελαντί μου το παρουσίαζε και σε εμένα,με ενα reset στο διαγνωστικό που έκαναν στην αντιπροσωπεία καθάρισα!
Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Σεπ 2009, 08:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Δευτερα μαλλον θα περασω μια βολτουλα απο εκει για να αλλαξουν λαδια (αν δεν τα αλλαξουν θα το μαθεται..... Laughing ) και μετα απο την αντιπροσωπια!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 08:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε τα λάδια που λέει το βιβλιαράκι να είσαι και καλυμένος όσον αφορά την εγγύηση.

Για τα σβησίματα, για αρχή μια τηλεφόρτωση πολύ πιθανό να στο λύσει το πρόβλημα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 10:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ειχα πει καπου παλιοτερα και συνεχιζω να το λεω.....Τα αυτοκινητα μασς στον στανταρ εξοπλησμο επερε να εχουν ενα κοκκινο κουμπι στην κονσολα που να λεει reset!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 08:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν παιρνω το σαξο του πεθερου ,καμια φορα παρατηρω το ιδιο πραγμα...ενω ειναι ρελαντι ξαφνικα παρει μεχρι και 1500 στροφες και ξανα κατω λες και μαρσαρω! μπορει να το κανει 2-3 φορες στην σειρα και ξανα μετα ωρα(εαν το κανει) το ψαξαμε αρκετα και τελικα δεν λυνεται ,ειναι ο εγκεφαλος απο την μανα του με αυτο το ψευτο-προβλημα....Εαν βρεις το προβλημα πες μου και εμενα! thnx

σημειωση: ΔΕΝ το κανει οταν παταω γκαζι..δηλαδη εαν πηγαινω σταθερα με 2000 στροφες δεν θα παει 3.5..

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 08:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοτεράκι ρελαντί (καθάρισμα ή αντικατάσταση) είδατε;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:11:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθες πηγα και μου αλλαξαν τα λαδια και το φιλτρο!!!!!Η δικαιολογια ηταν οτι εκανε το παιδι που τα αλλαζει λαθος.....κολοκυθια γιατι ο μηχανικος στο πρωτο τηλεφωνημα μου ειπε οτι τα βαζουν για καλυτερα και εχθες εκανε την παπια!!!!
Τωρα για το αλλο θεμα μαλλον του εκαναν reset στο διαγνωστικο γιατι δεν το εχει ξανακανει. Πηγα και στην Lion αλλα εφυγα γιατι γινοταν πανικος και ηθελε ραντεβου.Τους ειπα το προβλημα αλλα θελουν να το βαλουν μεσα λεει για να το δουνε. Το αφηνω για λιγο καιρο να δω πως θα παει και αν ειναι το παω παλι.
Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξαχασα.....το μοτερακι του ρελαντι δεν νομιζω να ειναι. Το αμαξι ειναι καινουργιο 9.500χλμ και 4.5 μηνες στο δρομο. Εκτος αν ειναι ελατωματικο.Θα δειξει το μελλον.....
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο saxo που προαναφερα εχουμε αλαξει μοτερακι ρελαντι σε περιπτωση που εφταιγε αυτο αλλα δεν.τελικα μας ειπε ο μηχανικος μετα απο ψαξιμο οτι ειναι ο εγκεφαλος αλλα λογο οτι δεν ειναι ουσιαστικα "βλαβη" δεν αξιζει να αλαχτει.το κανει ελαχιστες φορες,ΜΟΝΟ οταν ειναι στο ρελαντι..σε κανα φαναρι ας πουμε:P στην χειροτερη να νομιζουν οτι "ψηνεσαι" Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το σαξο ελεγα εγω, o EP6 δεν έχει μοτερακι ρελαντι.

Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OK αυτο δεν το ηξερα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207fra έγραψε:
Το ξαχασα.....το μοτερακι του ρελαντι δεν νομιζω να ειναι. Το αμαξι ειναι καινουργιο 9.500χλμ και 4.5 μηνες στο δρομο. Εκτος αν ειναι ελατωματικο.Θα δειξει το μελλον.....

υπεθεσα απο αυτο οτι εχει μοτερακι ρελαντι Razz
sorry..! Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και το ενδεχομενο(διορθωστε με εαν κανω λαθος) ο εγκεφαλος να διαβαζει καποια ενδειξη λαθος ή να ειναι οντως λαθος και γιαυτο να προσπαθει να κρατησει το αμαξι για να μην σβησει και γιαυτο να ανεβαζει τις στροφες...μπορει επισης να ειναι ρυθμισμενο χαμηλα το ρελαντι και να "ζοριζεται" να το κρατησει..

τα παραπανω τα λεω με επιφυλαξη ,να βοηθησω προσπαθω,εαν κανω λαθος συγχωρηστε με..

Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 13:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα καθώς έβλεπα το αυτοκίνητο είδα ότι η στάθμη λαδιού είναι τέρμα κάτω.. ίσα ίσα στο όριο... έχετε ακούσει να καίνε λάδια, ούτε διαροή είδα ούτε τίποτα.. το αμάξι δουλέυει τζέτ πλυν κάτι ήχων που ακούγονται όπως όλα.. λέτε να είναι απο αυτό??????????

207 rallye 2009 13000xlm αλλαγή λαδιών στα 4000χλμ.
Το αμάξι ήταν κρύο και σε ίσιο δρόμο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης