PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δυναμομετρα και αξιοπιστια μετρησεων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 15:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα ρε κυριλλε αυτα θες και τα γραφεις?

δηλαδη ποιος κοπανος θα πιστεψει τις θερμοκρασιες αερα που εχει του φωτεινελη. αμα ο τυπος ειχε ξεχασει το αισθητηρα θερμοκρασιας πανω στο μηχανημα του αιρκοντισιον . . . . . ΓΑ**ΣΕ μας μεσημεριατικα

εχω και τη μαλακο τη σχεδιαστρια που δε ξερει το Polyline διαβαζω και αυτα Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 15:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
τωρα ρε κυριλλε αυτα θες και τα γραφεις?

δηλαδη ποιος κοπανος θα πιστεψει τις θερμοκρασιες αερα που εχει του φωτεινελη. αμα ο τυπος ειχε ξεχασει το αισθητηρα θερμοκρασιας πανω στο μηχανημα του αιρκοντισιον . . . . . ΓΑ**ΣΕ μας μεσημεριατικα

εχω και τη μαλακο τη σχεδιαστρια που δε ξερει το Polyline διαβαζω και αυτα Evil Evil

====
Παναγιώτη, ηρέμησε.

183.6 και 183.9 είναι νούμερα που μετρήθηκαν υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Είναι αυτο που ΜΕΤΡΑΕΙ.

Το corrected power (διορθωμένη ισχύ) είναι αυτό που έχει να κάνει με τα βαρομετρικά, θερμοκρασίες κλπ. Δεν μιλάμε για θερμοκρασίες και φούμαρα κανονικοποίησης.

Το engine power (Ισχύς κινητήρα) είναι καθαρά το τί μέτρησε...

Δεδομένου ότι μετρήθηκε ίδιο αυτοκίνητο, την ίδια μέρα, με σχεδόν ίδιες θερμοκρασίες (13.5 και 15.8) και τα δύο δυναμόμετρα μέτρησαν ίδιο νούμερο...

Ναι, δεν διαφωνώ ότι του Τάσου έχει OBD, σωστό βαρομετρικό κλπ. αλλά τουλάχιστον αν ξεχάσεις το correction - δείχνουν να μετράνε το ίδιο.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 16:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η κουβεντα σου ξεκινησε οτι να οριστε το εξελιξις βγαζει και λιγοτερα....αυτο το σχολιο δε χρειαζοταν αφου προσβαλει τη νοημοσυνη οποιου το διαβαζει.

τα ιδια δυναμομετρα ειναι
απο τη στιγμη που θα τους βαλεις ιδιο φορτιο γιατι να βγαλουν κατι διαφορετικο? αλλο ομως τι μετραει και αλλο πως το διορθωνει. δε καταλαβαινω ποιος ειπε κατι διαφορετικο?

το μαγειρεμα μπορει να γινει απο αλλου οπως βλεπεις...
και αφου λοιπον βλεπεις οτι μιλαμε για ιδια δυναμομετρα γιατι φοβασαι να πας στο τασο??????????????????
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 16:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
η κουβεντα σου ξεκινησε οτι να οριστε το εξελιξις βγαζει και λιγοτερα....αυτο το σχολιο δε χρειαζοταν αφου προσβαλει τη νοημοσυνη οποιου το διαβαζει.

====
Αχα, τώρα σας προσβάλλει την νοημοσύνη, αλλά όταν με την κάθε ευκαιρία πέφτετε σα τα κοράκια να το βγάλετε άχρηστο του φωτεινέλλη - δεν σας προσβάλλει;

volvos έγραψε:
τα ιδια δυναμομετρα ειναι
απο τη στιγμη που θα τους βαλεις ιδιο φορτιο γιατι να βγαλουν κατι διαφορετικο?

====
Εμ ...

volvos έγραψε:
και αφου λοιπον βλεπεις οτι μιλαμε για ιδια δυναμομετρα γιατι φοβασαι να πας στο τασο??????????????????

====
Δήλωσα κάπου ότι φοβάμαι;
Γιατί το λες έτσι;
Θες να με προσβάλλεις;
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 16:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

koita και μονο με την υπογραφη σου προσβαλλεις.
θα μου πεις σε προσβαλλουν/
δεκτο αλλα αν ετσι ξερεις να απαντας χανεις το δικιο σου...

εγω στη θεση σου θα ειχα δωσει ηδη τις απαντησεις μου ζητωντας απο το παιδι με το εν λογω rc να περασει μια βολτα απο τη λεσχη και το μαχα στα σπατα . και αν ειναι ολα ετσι οπως τα λες αυτη τη στιγμη καποιοι θα ετρεχαν να κρυφτουν... και θα αρμεγαν οντως αγελαδες αντι να σε προσβαλλουν.

επισης δε θυμαμαι να εχει γραφτει ποτε εδω μεσα οτι το μαχα του φωτεινελη δε μετραει σωστα με την εννοια οτι ειναι προβληματικο σα δυναμομετρο. ολων τα σχολια απο οσο θυμαμαι αφορουν αυτα τα θεματα που εθιξες και εσυ απο μονος σου. κανονικοποιηση και διορθωσεις. οσων ξερουν...

και δε ειναι δυνατο να περιμενουμε απο το καθε ενα βλαχο που το μονο που το νοιαζει ειναι τι γραφει εκει κατω στο corrected power Να ξερει με τι φορτιο του μετρησε το αμαξι και που ηταν παρατημενος ο αισθητηρας αερα......

επισης αν ειδες το τοπικ απο τη αρχη και στο μαχα ειχαμε αναλογα θεματα τα οποια ομως ο ιδιοκτητης του τα ειδε και τα διορθωσε........
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 16:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
koita και μονο με την υπογραφη σου προσβαλλεις.

====
Προσβάλλω;
Με όλη την καλή μου θέληση προσπαθώ να δείξω ότι τίποτα απολύτως προσωπικό δεν έχω με την εν λόγω εταιρεία και τους ιδιοκτήτες τους.
Το 90% του κλαμπ τους εμπιστεύεται και δείχνω ότι και εγώ συμφωνώ;
Δεν κάνω δυσδήμηση αλλά διαφήμηση ουσιαστικά. Πως αλλιώς να το πω...
Και μου λές ότι προσβάλλω;
Τι να πω... "να κάτσω στ'αυγά μου και να μη βγάζω λέξη";
Να φτιάξω 10/20/100 αυτοκίνητα που να κάνουν 100.000χιλιόμετρα το κάθε ένα;

volvos έγραψε:
θα μου πεις σε προσβαλλουν
δεκτο αλλα αν ετσι ξερεις να απαντας χανεις το δικιο σου...

====
Ειλικρινά, από αυτά που διαβάζω (απαντήσεις σε μένα) έχω την αίσθηση ότι έχει ψηφιστεί και είναι δεδομένο για εσάς ότι ΔΕΝ έχω δίκαιο...

volvos έγραψε:
εγω στη θεση σου θα ειχα δωσει ηδη τις απαντησεις μου ζητωντας απο το παιδι με το εν λογω rc να περασει μια βολτα απο τη λεσχη και το μαχα στα σπατα . και αν ειναι ολα ετσι οπως τα λες αυτη τη στιγμη καποιοι θα ετρεχαν να κρυφτουν... και θα αρμεγαν οντως αγελαδες αντι να σε προσβαλλουν.

====
Αν πραγματικά είσουν στην θέση μου, δε νομίζω ότι θα ενοχλούσες τον πελάτη που είναι 300 χιλιόμετρα μακρυά, για να κατέβει στην Αθήνα κάποια Πέμπτη το μεσημέρη, να μετρηθεί σε ένα συγκεκριμένο δυναμόμετρο και να περάσει το βράδυ με το χαρτί από ένα (άσχετο γι'αυτόν) μέρος για να αποδείξει ότι ο προγραμματιστής του δεν λέει ψέμματα... Αν θα το έκανες - ΟΚ. Εγώ ντρέπομαι!

volvos έγραψε:
επισης δε θυμαμαι να εχει γραφτει ποτε εδω μεσα οτι το μαχα του φωτεινελη δε μετραει σωστα

====
Ειλικρινά, θες να αρχίζω να κάνω quote τον Στέλιο;

volvos έγραψε:
επισης αν ειδες το τοπικ απο τη αρχη και στο μαχα ειχαμε αναλογα θεματα τα οποια ομως ο ιδιοκτητης του τα ειδε και τα διορθωσε........

====
Τα ίδια λέω και στον Γιάννη... Θα του δείξω και την συζήτηση αυτή...
Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 16:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως για το rc 247ps ισχυει οτι ο ιδιοκτητης του ειναι εκτος Αθηνας...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 16:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη το μοναδικο rc Που εχεις φτιαξει ειναι 300χλμ μακρυα απο την αθηνα? η λεσχη ειναι καθε πεμπτη ανοιχτη. καποια στγμη θα βρεις καποιο να μας στειλεις. ή καλυτερα να ερθεις ο ιδιος. γραπτα βλεπεις τι παρεξηγησεις γινονται.

ειδικα για το φωτεινελη επειδη δεν εχω καμια διαθεση να μπει το παιδι κια να γραφει διαφορα και να γινει μια ακομα παρεξηγηση ξανατονιζω

το psclub δεν εχει απολυτως τιποτα με το δυναμομετρο του γιαννη του φωτεινελη και μαλιστα πολλα παιδια εχουν παει και μετρηθει εκει. δεν εχουμε κανενα προβλημα και σε καμια περιπτωση κανεις δεν εχει υπαινιχθει οτι υπαρχει κατι μεπτο ή υποπτο στο εν λογω δυναμομετρο οπως καποιοι ισχυριζονται για το αλλο μαχα της αθηνας.

ο μονος λογος που πολλοι παμε στο μαχα σπατα ειναι καθαρα οτι ο τασος ειναι φιλος και συναγωνιζομενος των περισσοτερων απο εμας εδω μεσα. μας εχει σταθει παρα πολυ σα κλαμπ ΣΑ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και πολυ πριν ανοιξει το δυναμομετρο οταν ακομα καγκουρευε το κιτρινο 106 του...

στο θεμα παραμετροποιησης ή λαθος βαρομετρικου οποιος θελει ειναι παρα πολυ απλο να κανει τις αναγωγες στα σωστα νουμερα με τυπους που εχουν γραφτει και εδω μεσα.

τακης
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 17:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δηλαδη το μοναδικο rc Που εχεις φτιαξει ειναι 300χλμ μακρυα απο την αθηνα?

====
Προς το παρόν δεν υπάρχουν "δικά μου" RC στην Αθήνα.
Υπάρχει ένα Le Mans αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει.

volvos έγραψε:
ή καλυτερα να ερθεις ο ιδιος.

====
Αυτό με την πρώτη ευκαιρία.
Έχω συμπληρώσει και την αίτηση!
Ήδη χτες βρέθηκα με κάποια παιδιά από το PSClub.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 17:08:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turborabbit έγραψε:
Στην Πάτρα?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 17:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
turborabbit έγραψε:
Στην Πάτρα?

====
Ναι έχει έρθει ο Μάνθος μαζί με κάποια άλλα παιδιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 17:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turborabbit έγραψε:
Ήμουν και εγώ αλλά δεν σε είδα... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 17:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
turborabbit έγραψε:

====
Sad
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 18:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turborabbit έγραψε:

Με όλη την καλή μου θέληση προσπαθώ να δείξω ότι τίποτα απολύτως προσωπικό δεν έχω με την εν λόγω εταιρεία και τους ιδιοκτήτες τους.
Το 90% του κλαμπ τους εμπιστεύεται και δείχνω ότι και εγώ συμφωνώ;
Δεν κάνω δυσδήμηση αλλά διαφήμηση ουσιαστικά. Πως αλλιώς να το πω...
Και μου λές ότι προσβάλλω;
Τι να πω... "να κάτσω στ'αυγά μου και να μη βγάζω λέξη";
Να φτιάξω 10/20/100 αυτοκίνητα που να κάνουν 100.000χιλιόμετρα το κάθε ένα;

Αυτό έλειπε, να πάρεις αυτοκίνητο δικό σου για να εξελίξεις προγράμματα και να κάνεις έλεγχο αξιοπιστίας!
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα πάντως. Μπορείς να αρχίσεις φτιάχνοντας ένα που να βγάλει 20.000χλμ. Καλό δεν είναι για αρχή; Εμείς τόσα κάναμε για να βεβαιωθούμε ότι όλα πάνε ρολόι πρωτού προωθήσουμε τις βελτιώσεις στα 207. Το συγκεκριμένο GT μέχρι σήμερα έχει 60.000 με πρόγραμμα και καλώς βαδίζει. Σε λίγο θα τον φτάσω με το δικό μου αν συνεχίσω να οργώνω την Ευρώπη.

Σε ευχαριστώ πάντως για τη διαφήμιση Very happy .
(Βρε συ, μπας και σου δίνουμε ποσοστά και δεν το ξέρω; Θα πάω να ρωτήσω τον Κρίτωνα γιατί εδώ κάτι μου μυρίζει)

Παράθεση:

να περάσει το βράδυ με το χαρτί από ένα (άσχετο γι'αυτόν) μέρος για να αποδείξει ότι ο προγραμματιστής του δεν λέει ψέμματα... Αν θα το έκανες - ΟΚ. Εγώ ντρέπομαι!

Επικροτώ τη στάση σου ως πραγματικός τζέντλεμαν.
Σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν οι βελτιωτές του τότε δυνατότερου αυτοκινήτου είχαν πάει στη Λέσχη, με το αυτοκίνητο και πάταγαν με όποιον τους το ζήταγε. Οπότε υπάρχει προηγούμενο και οι απαιτήσεις είναι ψηλά.

Όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για το δυνατότερο RC στην Ευρώπη (κατά τας Γραφάς), όχι μόνο στην Ελλάδα! Ακόμη και να μην θέλει ο ίδιος να εμφανιστεί, θέλουν οι υπόλοιποι να τον βρούνε! Laughing

Παράθεση:

Ειλικρινά, θες να αρχίζω να κάνω quote τον Στέλιο;

Αχ κάνε με! Λατρεύω να με διαβάζω και να με καμαρώνω.
Θα βρείς πάρα πολλά να έχω γράψει για το εν λόγω δυναμόμετρο και τα κατά καιρούς αποτελέσματά του.
Ένα προς ένα τα έχω κοσκινήσει και ένα προς ένα έφαγαν από 3 καρότσες εως μία κολώνα από ίδια ιπποδύναμη μετρημένη στα Σπάτα. Παράξενο; Όχι. Συστηματικό; Σίγουρα!

Λυπάμαι πολύ, δεν εκπροσωπω το PSClub σε αυτά που γράφω, αλλά εμείς δεν λαμβάνουμε υπόψη το συγκεκριμένο δυναμόμετρο ως μέτρο σύγκρισης.

Και σίγουρα δεν βοηθάνε την εικόνα του τα αποτελέσματα που προβάλεις ως δείγμα γραφής.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 18:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Σε ευχαριστώ πάντως για τη διαφήμιση Very happy .
(Βρε συ, μπας και σου δίνουμε ποσοστά και δεν το ξέρω; Θα πάω να ρωτήσω τον Κρίτωνα γιατί εδώ κάτι μου μυρίζει)

====
Laughing

Παράθεση:
Σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν οι βελτιωτές του τότε δυνατότερου αυτοκινήτου είχαν πάει στη Λέσχη, με το αυτοκίνητο και πάταγαν με όποιον τους το ζήταγε. Οπότε υπάρχει προηγούμενο και οι απαιτήσεις είναι ψηλά.

====
Κατάλαβα.
ΟΚ, δε πειράζει. Προς το παρόν θα συμβιβαστώ με τον χαρακτηρισμό του ψεύτη. Έτσι κι αλλιώς είναι κανα 2 RC και "RC setup" που θα τελειώσω σύντομα και μάλλον είναι απ'αυτούς που θέλετε.

Παράθεση:
Ακόμη και να μην θέλει ο ίδιος να εμφανιστεί, θέλουν οι υπόλοιποι να τον βρούνε! Laughing

====
Αυτά κανονίστε τα μεταξύ σας.

Παράθεση:
Αχ κάνε με! Λατρεύω να με διαβάζω και να με καμαρώνω.
Θα βρείς πάρα πολλά να έχω γράψει για το εν λόγω δυναμόμετρο και τα κατά καιρούς αποτελέσματά του.

====
Το βραδάκι.

Παράθεση:
Λυπάμαι πολύ, δεν εκπροσωπω το PSClub σε αυτά που γράφω, αλλά εμείς δεν λαμβάνουμε υπόψη το συγκεκριμένο δυναμόμετρο ως μέτρο σύγκρισης.

====
Κατανοητό.

Παράθεση:
Και σίγουρα δεν βοηθάνε την εικόνα του τα αποτελέσματα που προβάλεις ως δείγμα γραφής.

====
Βρε σταμάτήστε την γκρίνια επιτέλους.
Θα πάμε και στον Τάσο.
Έτσι κι αλλιώς το δήλωσες, ακόμα και να το μετρήσουμε σε σωστό δυναμόμετρο, ακόμα και να είναι δυνατό στο δρόμο - θα σπάσει μόνο και μόνο επειδή το ακούμπησα εγώ.[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 18:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
turborabbit έγραψε:

Σταύρε ήταν μετά την αναχώρησή σας για Αθήνα. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 18:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Σταύρε ήταν μετά την αναχώρησή σας για Αθήνα. Wink
Εμ έτσι, πάντα χάνω τα καλύτερα Evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 19:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turborabbit έγραψε:

***Επίσης, φίλε Scotty, είναι δυνατόν να δείξεις και τις δύο μετρήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, θέλω να δω τι γράφει η κάθε μέτρηση στο κάτω μέρος της κόλλας (εκεί που είναι τα κιλά κλπ). Ευχαριστώ.

Φιλε μου , την διαφορα αυτη , μου την εξηγησε τοτε ο Στελιος που ηταν κατι για το φορτιο ..δεν θυμαμε ... Ο στελιοςε μπορει να σε ενημερωσει τι επαιζε στο ενα και τι στο αλλο ....

Μαλιστα τοτε ηταν η εποχη που ειχα αναβαθμισει το αμαξι στο πρωτο σταδιο ,, και ο Τασος ειχε καποιο προβλημα με τους αισθητηρες θερμοκρασιας ..και ετσι πηγα στο αλλον που μου το συστησε καποιο παιδι απο εδω μεσα ..αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος στην ολη μετρηση και γενικα στο "σερβις" της υποθεσης ...
Οταν ο τασος εφτιαξε το μηχανημα του πηγα εκει με τον στελιο , και εγινε η μετρηση , καθως και η φωτογραφηση για το σιτε του Στελιου... Cool

Οτι λεπτομεριες και αποριες θελεις πανω σε αυτο το θεμα , ενας θα σου πει , που ειναι και ο ειδικος ..Ο Στελιος Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 19:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turborabbit έγραψε:
Steve έγραψε:
turborabbit έγραψε:

====
Sad

Ειχαμε μιλησει με Κυριλλο πριν κατεβοπυμε Πάτρα και ειχαμε πει αν κάτσει να βρεθουμε. Τελικά πέρασε από Ριο οταν εσεις φυγατε για Αθηνα και εμεις κάτσαμε για καφε.
Ηρθε αρκετα αργότερα και δεν εκατσε και πολυ γιατι ειχε δουλεια.
Ειπαμε 5-10 καφεδογενικοσαχλαμάρες και αυτό ηταν. Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
turborabbit έγραψε:

***Επίσης, φίλε Scotty, είναι δυνατόν να δείξεις και τις δύο μετρήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, θέλω να δω τι γράφει η κάθε μέτρηση στο κάτω μέρος της κόλλας (εκεί που είναι τα κιλά κλπ). Ευχαριστώ.

Φιλε μου , την διαφορα αυτη , μου την εξηγησε τοτε ο Στελιος που ηταν κατι για το φορτιο ..δεν θυμαμε ...

====
Το θέμα δεν είναι να την εξηγήσει ο Στέλιος. Εγώ το ζήτησα για δικούς μου λόγους, να δω και τις δύο κόλλες χωρίς να γίνεται κάποια "λογοκρισία" στα στοιχεία...
Ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης