PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διανομή καρτών Club
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Έχετε κάρτες του Club μαζί σας την ώρα που βρίσκεστε σε ενα parking οπού βρίσκονται 5-6 Peugeot 206...2 "φτιαγμενα" και 4 "μαμα"... Σε ποιούς αφήνετε καρτες?
Στους φτιαγμένους
16%
 16%  [ 7 ]
Στους νορμάλ
0%
 0%  [ 0 ]
Σε όλους
81%
 81%  [ 35 ]
...."Δε βαριέσαι" ... (σε κανεναν)
2%
 2%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 43

Συγγραφέας Μήνυμα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 23:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Για γίνε λίγο περισσότερο συγκεκριμένος γιατί δεν θυμάμαι που πρωτοάφησα κάρτες. Ίσως να είσαι η πρώτη μου ''επιτυχία''

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 11:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Δε νομίζω πάντως κανείς από μας να αλλάξει ακόμη κι αν παντρευτεί και έχει και την οικογένεια στο αμάξι (βλ. Pugsang Very happy )

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όμως. Οταν στο πίσω κάθισμα στρογγυλοκάθεται πιτσιρίκα 17 μηνών τότε όλα αλλάζουν και κάποια πράγματα παίρνουν την πρώτη θέση στον πίνακα προτεραιοτήτων. Κάποια στιγμή θα το νιώσεις και εσύ αυτό. Very happy

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 17:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
NICK έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Για γίνε λίγο περισσότερο συγκεκριμένος γιατί δεν θυμάμαι που πρωτοάφησα κάρτες. Ίσως να είσαι η πρώτη μου ''επιτυχία''

Στο βενζινάδικο της shell (του Σίμου αν δεν κάνω λάθος),πριν τον Φοίνικα.Πάνω στο ταμείο υπάρχει ενας μεγάλος πάκκος από κάρτες του club.Από εκεί πήρα μερικές και άρχισα το μοίρασμα σε κάποιους φίλους με 206.Επίσης είδα κάρτες και σε άλλα 2 βενζινάδικα στην ίδια ευθεία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 02:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δώστε κάρτες στο λαό ρεεεεεεεεεε! Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 07:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και σε ολους που την αξιζουν..... Arrow Onfire Arrow Onfire Arrow

πριν κανα δυο εβδομαδες το ειχα παει για service στην dakar και

φευγοντας τους αφησα μερικες να εχουν.... Silly Silly Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 08:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Δώστε κάρτες στο λαό ρεεεεεεεεεε! Razz

Έλα σε μια συνάντησηηηηηηηηη και θα πάρειιιιιιιιιιιις....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 17:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Έλα σε μια συνάντησηηηηηηηηη και θα πάρειιιιιιιιιιιις....

Θα προσπαθήσω να έρθω στην επόμενηηηηηηη...... Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης