PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

antipollution fault σε 307
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Γυθειο - λακωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 15:18:00    Θέμα δημοσίευσης: antipollution fault σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετε...ειμαι ο Γιωργος και ειμαι καινουργιο μελος...εχω ενα 307 xr-r του 2003 και αντιμετωπιζω ενα οχι και τοσο σπανιο φαινομενο...εχω σφαλμα antipolution fault στην οθονη μου...σε σχετικες γραμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το 307 μου καθοτι και υπο σκληρες συνθηκες οδηγησης (γυθειο και γυρω περιοχες δρομοι wrc) δεν μου εχει διημιουργησει ποτε κανενα προβλημα...μου εχει ξαναναψει το μηνυμα αυτο αλλα μετα απο δυο μερες σχεδον εσβηνε μονο του..τωρα εχουν περασει τρεις μερες και εχω αγχωθει πολυ...ο κινητηρας ακουγεται σχεδον πολυ καλα και στις υψηλες στροφες καθοτι το πηρα απο service...εχω ψαξει τα παντα εχω ακουσει τα παντα αλλα εγω πιστευω οτι τα χει παιξει ο αισθητηρας μου...η βενζινα που εβαλα την τελευταια φορα δεν ηταν και τοσο καλη...ευχαριστω ολους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 13:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως(χωρις να ξερω,υποθετω..) ειναι τιποτα καταλυτοειδες?

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 23:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι φιλε μου...ο καταλυτης ειναι σε πολυ καλη κατασταση καθοτι αλλαγμενος σε πιο ελευθερο παλιοτερα...στην αντιπροσωπεια μου ειπαν να περιμενω λιγο καταναλανωντας την υπαρχον βενζινα κι αν δεν σβησει θα αντικατασταθει...σ ευχαριστω παντως....

Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα!
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Σεπ 2009, 08:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενε να καταναλωσεισ την βενζινη και να κανεισ και κανα 2 γεμισματα και βλεπεισ ,πηγαινε ομωσ ωστοσο να σου διαγραψουν και την βλαβη και μπορει να μην επανελθη ξανα
Wink

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Σεπ 2009, 12:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ ευχαριστω και σενα φιλε μου...ακομα να σβησει..ξερεις ειναι το αγχος τωρα..μπαινεις μεσα στο αυτοκινητο σου να πας στη δουλεια και σου αναβει το check και λες τωρα τι γινεται...anyway..ελπιζω να σβησει τις επομενες ημερες γιατι εχω στεναχωρηθει πολυ με αυτο το θεμα..αναθεμα τις βενζινες.... Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Tsardas (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1,6

Ένταξη: 16 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Νοέ 2009, 12:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα μου εβγαζε αυτη την ενδειξη αρκετα συχνα με παραλληλο σβησιμο του κινητηρα οταν πιεζοταν και σε κατηφορες χωρις γκαζι. Τελικα ο Drdinos ( και τον ευχαριστω πολυ γι αυτο) μου καθαρισε την πεταλουδα του γκαζιου και τον αισθητρα ΜΑP και ολα εξαφανιστηκαν.
Επιστροφή στην κορυφή
WrcOne69 (Νικήτας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)

Ένταξη: 09 Σεπ 2004
Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 21:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γειά σας παιδες ,

και γώ μια απο τα ιδια .. antipollution fault και φύγαμε για αισθητήρα Λάμδα
Φυσικα ο κυριος υποπτος ειναι βενζίνες του νομού Αττικής Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Νοέ 2009, 22:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως είναι από βενζίνες ειδικότερα όταν το λαμπάκι σβήσει και μόνο του

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vt307xs (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) xs (2001)

Ένταξη: 27 Νοέ 2009
Τόπος: Larisa

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 23:07:21    Θέμα δημοσίευσης: UNTIPOLLUTION FAULT σε 307xs Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν χαιρετώ όλα τα μέλη του forum... Laughing
Έχω ένα 307xs 1.6 μοντέλο Σεπτέμβριο 2001 στα 89500km.
Πριν δυο εβδομάδες περίπου και ενώ βρισκόμουνα στο δρόμο 88500km η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων έβγαλε το μήνυμα UNTIPOLLUTION FAULT. Η αντιπροσωπία μου είπε για πιθανή βλάβη του καταλύτη και ίσως θα χρειαζόταν αντικατάσταση αυτού. Έτσι, αρχικά μέσω λογισμικού προγράμματος το επανέφεραν στην κανονική κατάσταση (έσβησαν το led με το σήμα της μηχανής και το μήνυμα της οθόνης). Μετά από μερικές μέρες και ενώ βρισκόμουνα σε κίνηση με το όχημα 60km/h η μηχανή έσβησε χωρίς άλλη προειδοποίηση με ταυτόχρονη ένδειξη στην οθόνη του γνωστού μηνύματος UNTIPOLLUTION FAULT . αφού ακινητοποιήθηκα στην άκρη του δρόμου !!!! έκλεισα το κλειδί της μίζας και έβαλα μπρος αμέσως. Το όχημα ξεκίνησε κανονικά με τις ενδείξεις αναμμένες (το led με το σήμα της μηχανής και το μήνυμα της οθόνης). Μέχρι να φτάσω στο συνεργείο της Λάρισας μου ξανασυνέβη μια ακόμη φορά. Μου είπανε να αλλάξω τον καταλύτη. Συμφώνησα με την παρατήρηση ότι πρώτη μου φορά βλέπω αυτοκίνητο να μένει λόγω βλάβης του καταλύτη.
Τελειώνοντας μετά την αντικατάσταση του καταλύτη συνέβη το ίδιο άλλες δυο φορές. Συμπέρασμα δικό μου (άσχετος με μηχανικά) ότι δεν φταίει ο καταλύτης. Μετά από όλα αυτά κάνανε μια αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου του οχήματος … αλλά μόλις το πήρα πάλι τα ίδια. Πριν φτάσω σπίτι μου έβγαλε τις ενδείξεις χωρίς όμως να μείνω στο δρόμο. Αλήθεια τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί η βλάβη και να μην χρειαστεί να αλλάξω όλα τα εξαρτήματα του 307 …γιατί κοστίζουν!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 23:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι βλάβη καταγράφεται;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vt307xs (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 14:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη τι εννοείς με ...Τι βλάβη καταγράφεται;
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι η ένδειξη ANTIPOLLUTION FAULT. Στην αντιπροσωπία της Peugeot μου είπαν πως θέλει αλλαγή ο καταλύτης. Δυστυχώς όπως ανέφερα παραπάνω δεν αποκαταστάθηκε η βλάβη. Την τελευταία φορά που πήγα (χτες) κάνανε αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου (κάπως έτσι μου το είπαν!) αλλά πάλι τα ίδια.
Μόλις ήρθα από άλλο συνεργείο στο οποίο ο μάστορας με το computer του έδειξε ένδειξη βλάβης στον αισθητήρα ταχύτητας! Idea
Τώρα τι κάνω; Καμία ιδέα!!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 18:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antipollution fault....βλαβη στο συστημα ανιχνευσεως καυσιμου...που σημαινει οχι σωστο και καθαρο μειγμα....αλλαγη σε καποιον απο τους δυο η τρεις αναλογως το οχημα αισθητηρες....αλλαγη καταλυτη χρειαζεται μονο οταν στην οθονη παρουσιαστει το μηνυμα catalyzer system fault και συνοδευεται απο παρατεταμενο ηχητικο μπιπ και κομπιασμα του κινητηρα...επισης αναβοσβηνει η ενδειξη stop στο κεντρικο καντραν...σταματαμε αμεσως...ανοιγουμε το καπω και βγαζουμε τον εναν πολο της μπαταριας..εαν διορθωθει μεσα σε 5 λεπτα εχει καλως..ηταν παρωδικο..εαν δεν διορθωθει σπευδουμε αμεσως στο συνεργειο για επισκευη....ταδε εφη φιλος καλος απο συνεργειο της peugeot οπου κανω service το τουτου μου...αν αυτο σας βοηθαει σε κατι...

Επιστροφή στην κορυφή
vt307xs (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 18:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Very happy
Άρα δίκιο είχα πως δεν έπρεπε να αλλαχθεί ο καταλύτης. Δεν σβήνει ο κινητήρας σε ένα όχημα (307xs) στιγμιαία από ελαττωματικό καταλύτη.
Μάλλον θα πρέπει να τους ζητήσω να ξαναβάλουν τον παλιό, αν αυτό φυσικά γίνεται. Evil
ΥΓ: Πως διαπιστώνουμε ότι ο καταλύτης είναι χαλασμένος;; Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 16:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ ευχαριστω και χαιρομαι που βοηθησα....ο καταλυτης μπορει να φθαρει απο κακη καυση του κινητηρα(φθαρμενα μπουζι..κακο μειγμα..βενζινη νερωμενη...)η χτυπηματα στο κατω μερος της μηχανης (υπαρχει σχετικο προστατευτικο απο κατω)..ολα τα 307 βρισκουν καπου ειδικα μπροστα..ο καταλυτης ουτως η αλλως θελει αλλαγη οταν ακους τον κινητηρα σου να μπουκωνει και να μην τραβαει καθολου..τοτε και μονο θελει αλλαγη...τωρα πως εβγαλαν αυτη τη διαγνωση δεν μπορω να σου πω...εγω παντως ενημερωνομαι σχετικα με το αυτοκινητο μου και θελω να τα ξερω ολα οσον αφορα αυτο ασχετα αν δεν βαζω χερι στη μηχανη...σε περιπτωση παντως που δεν τον εχεις αλλαξει βαλε εναν πιο ελευθερο..θα δεις διαφορα...αυτα απαντηθηκαν απο εμπειρο μηχανικο της αντιπροσωπειας της peugeot εδω στη λακωνια....εγω απλα σας τα μεταφερω....

Επιστροφή στην κορυφή
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 16:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αα...ξεχασα..ο καταλυτης συνδεεται αμεσα με το κεντρο ελεγχου του αυτοκινητου και επειδη ειναι πρωτευον συστημα οποιαδηποτε βλαβη ανιχνευτει αναβει το check του κινητηρα,εμφανιζεται σχετικη ενδειξη στην κεντρικη οθονη με την ονομασια της βλαβης(catalayzer system fault)και κομπιαζμα του κινητηρα....επαναλαμβανω ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ διοτι επερχεται μεγαλυτερη μετα....

Επιστροφή στην κορυφή
vt307xs (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 18:13:13    Θέμα δημοσίευσης: ANTIPOLLUTION FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι με το θέμα του μηνύματος ANTIPOLLUTION FAULT.
Λοιπόν την πρώτη φορά που έμεινα στο δρόμο (έσβησε ο κινητήρας του 307xs αλλά μετά πήρε αμέσως μπροστά με την παραπάνω ένδειξη στην οθόνη μου) στο συνεργείο μου είπανε πως διαγνώστηκε «βλάβη γερασμένου καταλύτη» στα 89200km.
Έγινε αλλαγή στον καταλύτη (435Ευρώ) αλλά στα επόμενα 200km παρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, έμεινα στο δρόμο. Στο συνεργείο μου διέγνωσαν «πρόβλημα στην πεταλούδα» έγινε καθαρισμός της και αναβάθμιση !!!! Evil
Μετά από λίγα km και ενώ δεν τραβούσε όσο πριν μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα χωρίς να μείνει το όχημα.
Μετά το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα άλλο συνεργείο για δεύτερη γνώμη. Μου είπαν πως διαγνώσθηκε «βλάβη στον αισθητήρα ταχύτητας».
Στην αντιπροσωπία τόνισαν πως (όντως έδειχνε πρόβλημα με τον αισθητήρα ταχύτητας) η ένδειξη αυτή ήταν πλασματική και το πιο πιθανό να έχει βλάβη η πεταλούδα.
Έγινε αλλαγή αυτής δοκιμαστικά με μια μεταχειρισμένη και βλέπουμε… Ευτυχώς τώρα τραβάει κανονικά! Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα και να έφταιγε η πεταλούδα. Question Exclamation
ΥΓ: αλήθεια με τον καταλύτη τι γίνεται τώρα; θα πρέπει να ξαναβάλουν τον παλιό μου, αφού δεν είχε το πρόβλημα!!! Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 17:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεχθουν το λαθος τους και τους πιεσεις και συ λιγο πιστευω οτι μπορουν να σου βαλουν τον παλιο σου καταλυτη γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα...αν οχι ομως τοτε εχεις εναν καταλυτη παραπανω Very happy .......δοκιμασε να τον πουλησεις σε καποιον που εχει το ιδιο οχημα με σενα....οσον αφορα τα "παρωδικα"σφαλματα να ξερεις πως ολα λυνονται με το βγαλσιμο του πολου απ την μπαταρια....δεν μπορεις να το κανεις καθε φορα που σου βγαζει σφαλμα και ευχομαι να μην σου βγαλει ποτε αλλα ειναι ενας τροπος να αποφυγεις ασκοπα βολτες στα συνεργεια και πεταμενα λεφτα...

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 18:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτα δεν λύνεται με το βγάλσιμο του πόλου. Το σφάλμα υπάρχει για να διαβάζεται, όχι για να το σβήνουμε. Wink

Αν το σφάλμα είναι από κανένα μπεκ που κατουράει ή καμιά αφλογιστία ( Laughing ) τότε θα εύχεστε να το είχατε εγκάιρως Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 18:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω 110,000 χλμ και μου εχει αναψει και το antipollution fault και το system catalyser fault...το δευτερο ηταν παρωδικο ευτυχως και το εκανε μολις στα 5,000χλμ...κανενα προβλημα απο κει και μετα...το πρωτο σφαλμα το εβγαζε αραια και που σε βενζιναδικα noname και εσβηνε μονο του υστερα απο μια μερα..ωσπου προσφατα παρεδωσε πνευμα ο ενας αισθητηρας λ...οσες φορες κι αν το εβγαζε δεν εσβηνε ποτε το αυτοκινητο...να σημειωσω εδω οτι εχω αλλαγμενο καταλυτη σε πιο ελευθερο βαρελακι bmc και ελευθερο τελικο εξατμιση(ολα εγκεκριμενα απο peugeot sport)...σε προσφατο service(παντα στην αντιπροσωπεια) μου καθαρισαν και την πεταλουδα μου προληπτικα ...κανενα προβλημα..

Επιστροφή στην κορυφή
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 18:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστα...απλα το ειπα μηπως και ειναι κατι παρωδικο...αν ειναι σοβαρο σαφως και δεν μπορει να σβηστει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης