PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σφήκες και τρέξιμο!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 22:18:35    Θέμα δημοσίευσης: σφήκες και τρέξιμο!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά θα σας πω τι έπαθα "προκτες" να λύσετε από το γέλιο

έχω τάση να κλοτσάω ότι είναι στο σημείο που αφήνω το "ραλακι" κάτω από το σπίτι μου που το πλένω συνήθως εκεί είναι και η βρυσούλα διπλα

κάποιος από ένα μαγαζί παραπέρα άφησε κάτι κούτες και δεν τις μάζεψε

κλοτσάω ένα πετραδάκι μην το πατήσω με το "ραλο" xaaxxa πρεπει να κτυπισε πανω σε μια απο τις κουτες

και ξαφνικά βλέπω ένα σμήνος 100 σφήκες μεγάλες να μου επιτίθονται

το βάλλα στα πόδια παιδιά κατατρόμαξα η μια καρφώθηκε στο χέρι μου την πετάω με το άλλο και έρχεται πάλι και με κτυπάει με μισος

έφυγα τρέχοντας ενώ με κτυπούσανε
παω στο σπίτι... είχα 6 τρυπούλες απο μεγαλες σφηκες

άκου τι μπορεί να πάθη ένας ανυποψίαστος καθαρός "ραλακιας" ξαφνικά

πήγα και πλήρωσα σήμερα στο βενζινάδικο να το πλεινω
βρείτε μου μια λύση να τις διώξω γιατί είναι στο parking μου

τι να κάνω να τις διώξω σκέφτηκα μια μολότοφ με πετρέλαιο και φωτιά

"προπασθισα" με νερό αλλα άρχισαν πάλι να με κυνηγάνε

δεν αντέχω άλλο να πηγαίνω στο βενζινάδικο και να μην το πλένω στο ίδιο μου το parking

μάλλον κάνας αντίπαλος με Saxo μου την έκανε τι δουλειά

helpppppp πληρώνω όσο όσο να τις διώξει κάποιος axxaaxxa
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 23:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Rotfl Πω ρε φιλε...!!! Τι περιπετεια και αυτη!!! Laughing
Ο μονος τροπος να τις εξαφανισεις ειναι η "μολοτοφ",μονο να το κανεις βραδυ ωστε να ειναι πιο ησυχες!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 00:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο θα κανω και θα το βγαλω και βηντεο αχχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 11:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing

δεν παίζεσαι!!!!!!

να σου στειλω μαζι με τα λάδια και μια στολη μελισσοκόμου? Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 14:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα Θεός! Laughing

Πλάκα πλάκα μέτρησες πόσο έκανες το 400ρι όταν σε κινηγούσαν? Πρέπει να τα χες τα 10sec ΧΑΛΑΡΑ! Laughing Laughing Laughing

Θα πας σε ένα μαγαζί με γεωργικά φάρμακα (ή ακόμα και σε petshop)και θα πάρεις ένα φάρμακο για τις σφήκες. Θα πας κοντά με προσοχή και θα ψεκάσεις...

Ξέρω, αντιοικολογικό αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση! Εμένα είχαν σκάψει λαγούμι στο γκαζόν έξω απ'το σπίτι και δε μπορούσες να πλησιάσεις σε ακτίνα 10m.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 18:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να ψεκάσω ρε σι είσαι τρελός? στα 20 μετρα πετάνε τριγύρω και λογικά θα με θυμούνται είναι εκδικητικές

στο σπίτι τρέχοντας μπαίνω

προσπάθησα να πετάξω νερό από την ταράτσα αλλα σηκώθηκαν ψιλά και την κοπάνησα για 2 φορα
ούτε μερικοί κουβάδες νερό από εκεί δεν έκαναν κατι

δεν τολμάω να παρκάρω το "ραλο" 1 βδομάδα βαμμένος θα μου το κάνουν με τις βουλες

μια λύση είναι να πάρω φορα και να κλοτσήσω τι κούτα αλλα θα φάω τσιμπήματα σίγουρα και δεν τολμάω να το κάνω ακόμα πονάω από την τελευταία φορα
σκέφτομαι να πετάξω μια μπόμπα θα πάρω ένα μπουκάλι και θα αφήσω ένα πανάκι μέσα και στην άκρη θα βάλω φωτιά θα πάρω φορα και θα το πετάξω ελπίζω να βρω στόχο μην βάλω και καμια φωτιά παραδίπλα

θα το επιχειρήσω αύριο το απογευματάκι γιατί παρατήρησα ότι είναι μέσα μάλλον και κοιμούνται

δείτε ένα λόγο ρε παιδιά για να είναι βρώμικο το εργαλείο
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 19:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν όντως υπάρχει τέτοιο θέμα και δεν κάνετε πλάκα Razz , λογικά το υγειονομικό θα μπορεί να βοηθήσει.

Πάντως και απλός καπνός θα τις διώξει...αλλά θα τα ακούσεις εσύ που όλη η γειτονία θα τρέχει για φενιστίλ και αμμωνίες! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 20:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γι αυτο θα πεταξω φωτια!
Επιστροφή στην κορυφή
GeoKy (Akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 204 1977

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 23:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο θα σου πω τι θα φτιαξεις για να τις ψεκασεις Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
vasilis106 (vasilis106)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 02:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακου τι θα κανεις!!!θα παρεις ενα κονταρι σχετικα μακρη(καλο ειναι να ειναι μεταλλο κ οχι πλαστικο η ξυλο).στην ακρη του θα βαλεις βαμβακι το οποιο θα δεσεις με ενα σχοινι για να μην μπορει οταν καει να φυγει απο το κονταρι!θα παρεις οινοπνευμα κ το το χυσεις πανω στο βαμβακι,θα πας ΒΡΑΔΥ που κοιμουνται οι σφηκες θα αναψεις το κονταρι κ θα καψεις ολη την φωλια!!αν ησουν εδω θα σου εφερνα κ την στολη που εχω για τα μελισσια μου να εισαι 100% safe αλλα εισαι αθηνα Laughing

πωλειτε μελι ελατου(βυτινας)
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 21:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά πέταξα ένα μπουκάλι με βενζίνα και φωτιά σε πανί πήρε φωτιά η κούτα αλλα ακόμα τριγυρνάνε εκεί κοντά αύριο θα επιχειρήσω να πάω να δω τι έγινε
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 23:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα .... Δεν παιζεσαι!!!! Very happy Very happy Very happy

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 13:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου δεν μας ειπες με τις σφηκες τι εκανες...!

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 22:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την πρώτη φορα έβαλα φωτιά και τους έκανα τι ζημια και κάηκε η φωλια αλλα για κάνα δυο μέρες τριγυρνούσαν εκεί τριγύρω οποτε εβάλα και άλλες φωτιές και τριγυρνούσαν στη μπαλκόνι όπου και σκότωσα μερικές γιατί άρχισαν να ενοχλούν πολύ

να μερικές .... σφήκες είναι τελικά?

Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 22:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τη ειναι αυτα ρε...μπλιαχ

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 23:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην ηπειρο τα λεμε σερσενια. Στην οικογενεια των σφηκων αλλα αρκετα πιο δηλητηριωδη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 05:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη Σαμο τα λεμε μπεμπηκες! Μαλιστα πριν δυο εβδομαδες που πηγα παλι στο νησι ειχαν κανει φωλια στη στεγη της αποθηκης και καθε πρωι περιτριγυριζαν το σπιτι μας,ετσι πηγαμε ενα βραδυ και τους ριξαμε αεροζολ και το αλλο πρωι ηταν ολοι "ταβλα" πανω απο 25 κομματια,εκεινες τις μερες ενας φιλος μου επεσε θυμα τους οταν πηγε μερα μεσημερι στο σπιτι του να τους εξολοθρευσει...! Shocked Μαλλον τωρα ειναι η εποχη τους!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:

να μερικές .... σφήκες είναι τελικά?

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!

αυτα ειναι ελικοπτερα απατσι ρε Confused Confused ....
να λες καλα που δεν σε φαγανε Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στη Χίο τις λένε λιλικιές Laughing ενώ άλλοι τους λένε σκούρκους Laughing Laughing Laughing

μαλ**α αυτά δεν είναι σφήκες! Ελικόπτερα απάτσι είναι! Φαντάζεσαι να κάνουν καμιά φωλιά μες το κόκπιτ του ράλλου? Shocked

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 12:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο χωριο μου ηταν μια φωλια την οποια προσπαθουσε απεγνωσμενα καθε μερα ο αδερφος μου να εξοντωσει με "αρχαικα" μεσα..! αποτελεσμα:
μετα απο ενα κοτρωνι που πεταξε ορμηξανε ολες πανω του...εβλεπα τον αδερφο μου να τρεχει και πισω του καμμια 15αρια τετοια θυρια...κατεληξε στο νοσοκομειο για 2 μερες εισαγωγη και παραλιγο να πεθανει! αλεργια γαρ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης