Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
akis1987 (akis) Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 304
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:47:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γι αυτο ρωτησα πρωτα πρωτα ποσο πιο γρηγορο ειναι το παλιο απο το καινουριο ταπερ
back to action... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:52:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λενε οτι μεχρι καποια χλμη διαφορα τους ειναι λιγη. το νεο εχει κοντο και σωζεται απο ρολλ. αλλα αποοτι εχω καταλαβει μετα τα 170 ανοιγει διαφορα........και σκεψου οτι τα τζαπονια ανοιγουν πολυ τα μοτερ με τα χλμ. αρα νεο με ανοιγμενο μοτερ δυσκολα βρισκεις για να εχεις ασφαλη συμπερασματα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 13:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Σακη στο δρόμο φαινεται ο συνδυασμός αδηγου-αυτοκινήτου
αν θες να δεις το αυτοκινητο μονο του (σαν συνολο ομως και οχι σαν μονο πρόγραμμα ή σαν μονο φιλτρο κλπ - εκτός και αν 2 αμάξια ειναι ιδια και διαφέρουν μονο σε 1 πράγμα) αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι να κουμπώσεις μια 3η ή μια 4η πχ και να πατήσεις από τις πχ 2000rpm μέχρι τον κόφτη και να δεις τη διαφορα θα εχουν τα δυο αυτοκινητα ΠΡΙΝ την αλλαγη ταχυτητας. |
Μάνθο μιλάω για μετρήσεις 0-400 0-1000 και ρεπρίζ με ειδικό εξοπλισμό και τον ίδιο οδηγό. Ακόμα και τις κόντρες από στάση τις θεωρώ αναξιόπιστες, αυτό παίζει βέβαια, όπως πολύ σωστά είπες και από τον οδηγό. Όσο αφορά την 3η ταχύτητα συμφωνώ! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 13:41:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μονος σου το λες βρε ηλιθιε,απο σταση στο 400αρι ή ακομα και στο 1000μετρο,τι θα δεις,το μοτερ ή τον οδηγο;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 14:10:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Μονος σου το λες βρε ηλιθιε,απο σταση στο 400αρι ή ακομα και στο 1000μετρο,τι θα δεις,το μοτερ ή τον οδηγο;  |
στέλιο διάβσε λίγο προσεκτικά τα προηγούμνα post μου.
μετο ίδιο οδηγό
με 2 διαφορετικά αμάξια
την ίδια μέρα και ώρα
εξοπλισμό για να μετρήσεις αξιόπιστα.
0-400
0-1000
ρεπρίζ
δεν θα γίνουν μια φορά οι μετρήσεις μπορούν να γίνουν αρκετές φορές και με διαλείματα κατά την διάρκεια της ημέρας.
τα νούμερα που θα βγούν είναι αξιόπιστα.
Τώρα αν δεν τα έχεις αυτά
μπορείς να ανοίξεις μία 3η
και μία 4η που λέει ο Μάνθος
εντάξει απλά το γκάζι θα πατήσεις, πόση διαφορα να έχεις από το άλλο οδηγό στην αντίδραση...
Καλό και το δυναμόμετρο αλλά είναι εργαστηριακή εντελώς μέτρηση, απλά. Αλλά επειδη όμως έχουμε τα φαινόμενα το ίδιο αμάξι να βγάζει άλλα αλλού, δρόμος και πάλι δρόμος.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manos82 (Manos) Μέλος

207 Gt By E-tuners
Ένταξη: 17 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Ερυθραια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 14:14:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διαβαζω τα ποστ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση "κοντρα" θα σημφωνησο οτι το αμαξι φενεται στο δυναμομετρο αλλα καποιος το οδηγαει το αμαξι.... αρα παει πακετο το συνολο αμαξι/οδηγος οποτε αποψη μου στο δρομο τα βλεπεις...μην παρεξηγηθω ενας Νεος στα φορουμ ειμαι και στα τουνινκ κια δεν κανω κοντρες απλα αυτα πιστευω μονο κανενα ανηγμα κανω αμα εχω ορεξει!! αλλα δυστηχως ολο σε κατι τουμπανα πεφτω και τρωω συνεχεια σκ**α!! δεν μαμιεται ομως εχω το αμαξι που γουσταρω τρελα και αυτο μου αρκει...
Gz για το φορουμ παντως μαθαινεις αρκετα πραγματα
Motion & Emotion
PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 14:17:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manos82 έγραψε: | Διαβαζω τα ποστ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση "κοντρα" θα σημφωνησο οτι το αμαξι φενεται στο δυναμομετρο αλλα καποιος το οδηγαει το αμαξι.... αρα παει πακετο το συνολο αμαξι/οδηγος οποτε αποψη μου στο δρομο τα βλεπεις...μην παρεξηγηθω ενας Νεος στα φορουμ ειμαι και στα τουνινκ κια δεν κανω κοντρες απλα αυτα πιστευω μονο κανενα ανηγμα κανω αμα εχω ορεξει!! αλλα δυστηχως ολο σε κατι τουμπανα πεφτω και τρωω συνεχεια σκ**α!! δεν μαμιεται ομως εχω το αμαξι που γουσταρω τρελα και αυτο μου αρκει...
Gz για το φορουμ παντως μαθαινεις αρκετα πραγματα |
οκ Μάνο, συμφωνώ με αυτά που λές. Εδώ το θέμα όμως είναι η καθαρή απόδοση του αυτοκινήτου και πως μπορούμε να την μετρήσουμε σωστά. Έχει γίνει ολόκληρη φασαρία γιατί των overload το RC πρώτο στάδιο βγάζει 250 και όχι 210( δεν θυμάμαι κιόλας πόσα βγάζουν τα παιδιά κάτω στην αθήνα).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 14:33:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα το 250-210 ειναι πανω απο κολωνα (τι κολωνα κολωνες μαλλον) διαφορα σε ιδια αμαξια...οποτε τι να σου κλασει ο οδηγος. και τη γιαγια μου να βαλεις στο 250 θα σε γα**σει πατοκορφα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 14:35:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | κοιτα το 250-210 ειναι πανω απο κολωνα (τι κολωνα κολωνες μαλλον) διαφορα σε ιδια αμαξια...οποτε τι να σου κλασει ο οδηγος. και τη γιαγια μου να βαλεις στο 250 θα σε γα**σει πατοκορφα |
οπότε σε αυτήν την περίπτωση με 3η, και μια 4η μετά θα δώσει συμπεράσματα.Αντί να τρέχουμε σε δυναμόμετρα και όχι με εκείνες τις ρυθμίσεις και όχι με τις άλλες. Και έλα στο δικό μου δυναμόμετρο κτλπ.
Ρυθμίσεις για τα maha έχει πολλες και δεν βγαίνει άκρη έτσι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 15:05:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μλκα Πανο,φερε την γιαγια σου να μας κανει καμια βολτα με το κοκκινο Clio να γουσταρουμε!
Περι δυναμομετρου,συμφωνω οτι δεν φαινονται τα παντα εκει,απλα οι ιδιες συνθηκες ισχυουν για ολα τα αμαξια(πχ ζεστη,χαμηλη ταχυτητα αερα,κλπ).
Και αντε,να ειχαν τα 207 κανενα ram air της προκοπης,να πω στον διαβολο,οντως εκει δεν φαινεται η δυναμη,αλλα κατι τετοιο δεν εχει εφαρμογη.
Οποτε πιστευω οτι το πιο αξιοπιστο κριτηριο παραμενει το δυναμομετρο ή εναλλακτικα αυτο που πλησιαζει περισσοτερο ειναι πατηματα ρεπριζ με μεγαλη σχεση απο χαμηλα μεχρι κοφτη(πχ 3η-4η). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 15:09:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με τις ευλογίες του στέλιου! Ευλογείτε πάτερ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manos82 (Manos) Μέλος

207 Gt By E-tuners
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 15:38:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το Clio F1 παντως που εχω οδηγησει σκοτωνει στο δρομο φοβερο..Στο θεμα μας τωρα....τι ηθελα και εβαλα τα αυτοκολητα στο πισω τζαμι...εκει που εψαχνα να παιξω λιγο στο δρομο με κανεναν τιποτα ψυχη...τωρα 7 φορες στις 10 ολο και καποιος θα ερθει και θα μου κολησει...και η λαλακια ειναι οτι απο τις 7 φορες τις 5 εχω την κοπελα μου μεσα και δεν με αφηνει @@@@ τις προαλες πηγα μια βολτα σε κατι στροφες με 1 φιλο και εκανε να μου μιλισει 1 βδομαδα!!!!
Motion & Emotion
PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 18:07:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manos82 έγραψε: | απο τις 7 φορες τις 5 εχω την κοπελα μου μεσα και δεν με αφηνει |
τι νουμερο παντοφλα φοραει???? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manos82 (Manos) Μέλος

207 Gt By E-tuners
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 18:36:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
King size!!!! @@σετα 
Motion & Emotion
PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 18:44:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manos82 έγραψε: | King size!!!! @@σετα  |
ωχ......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
andreaspunto Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 509
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 23:27:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα και απο εμενα.Εγινε μια αναφορα οτι ενα punto t-jet πρωτο σταδιο περασε ενα 207 rallye 200 αλογων.Ναι κυριοι εχει περασει αρκετα 207 rallye φπε και ειναι 185,9 αλογα με 28,6 κιλα ροπης σε maha με προγραμμα overload.Εχει κανει πανω απο 14000 χιλιομετρα με πληρη αξιοπιστια και συνεχιζει να κινειται καθημερινα.Ο καλος φιλος ακης ξερει.Οσο αφορα το θεμα μην ειστε μονοπλευροι δεχτειτε το διαφορετικο γιατι καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
roufosk2 (kostas) Νέος χρήστης

peugeot 207 GT
Ένταξη: 09 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 63
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 23:33:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | Καλησπερα και απο εμενα.Εγινε μια αναφορα οτι ενα punto t-jet πρωτο σταδιο περασε ενα 207 rallye 200 αλογων.Ναι κυριοι εχει περασει αρκετα 207 rallye φπε και ειναι 185,9 αλογα με 28,6 κιλα ροπης σε maha με προγραμμα overload.Εχει κανει πανω απο 14000 χιλιομετρα με πληρη αξιοπιστια και συνεχιζει να κινειται καθημερινα.Ο καλος φιλος ακης ξερει.Οσο αφορα το θεμα μην ειστε μονοπλευροι δεχτειτε το διαφορετικο γιατι καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. |
συμφωνη δεν αμφιβαλω για το προγραμα αλλα για την χαρτοπετσετα που το φωραει!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 23:40:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | Καλησπερα και απο εμενα.Εγινε μια αναφορα οτι ενα punto t-jet πρωτο σταδιο περασε ενα 207 rallye 200 αλογων.Ναι κυριοι εχει περασει αρκετα 207 rallye φπε και ειναι 185,9 αλογα με 28,6 κιλα ροπης σε maha με προγραμμα overload.Εχει κανει πανω απο 14000 χιλιομετρα με πληρη αξιοπιστια και συνεχιζει να κινειται καθημερινα.Ο καλος φιλος ακης ξερει.Οσο αφορα το θεμα μην ειστε μονοπλευροι δεχτειτε το διαφορετικο γιατι καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. |
Κατ αρχην δεν μπηκες να μας συστηθεις...περνα πρωτα απο κει και μετα εδω θα ειμαστε παλι να σε ακουσουμε..
2ον,γιατι εχω την εντυπωση οτι τα πουντο πανε μεχρι 160 αλογα το πολυ?(ισως κανω και λαθος,δεν ξερω και πολλα για αυτο το μοντελο..)
3ον,αν οντως εχεις 185 αλογα τοτε που ειναι το περιεργο να τα περνας και μας το λες ετσι?Αφου εισαι στη διαιτα..εχεις σχεδον 200 κιλα λιγοτερα!
Εδω τα 150αρια τρομαζουν να περασουν τα μαμα πουντο που εχουν διαφορα 30 αλογα..στα 15 λογικο ειναι οτι θα εισαι μπροστα και ανετα κιολας!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 23:43:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
roufosk2 έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Καλησπερα και απο εμενα.Εγινε μια αναφορα οτι ενα punto t-jet πρωτο σταδιο περασε ενα 207 rallye 200 αλογων.Ναι κυριοι εχει περασει αρκετα 207 rallye φπε και ειναι 185,9 αλογα με 28,6 κιλα ροπης σε maha με προγραμμα overload.Εχει κανει πανω απο 14000 χιλιομετρα με πληρη αξιοπιστια και συνεχιζει να κινειται καθημερινα.Ο καλος φιλος ακης ξερει.Οσο αφορα το θεμα μην ειστε μονοπλευροι δεχτειτε το διαφορετικο γιατι καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. |
συμφωνη δεν αμφιβαλω για το προγραμα αλλα για την χαρτοπετσετα που το φωραει!!!!!!!!!!!!!!!!! | Ποια ειναι η χαρτοπετσετα φιλε μου 1200 κιλα ειναι το αμαξι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 23:45:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Καλησπερα και απο εμενα.Εγινε μια αναφορα οτι ενα punto t-jet πρωτο σταδιο περασε ενα 207 rallye 200 αλογων.Ναι κυριοι εχει περασει αρκετα 207 rallye φπε και ειναι 185,9 αλογα με 28,6 κιλα ροπης σε maha με προγραμμα overload.Εχει κανει πανω απο 14000 χιλιομετρα με πληρη αξιοπιστια και συνεχιζει να κινειται καθημερινα.Ο καλος φιλος ακης ξερει.Οσο αφορα το θεμα μην ειστε μονοπλευροι δεχτειτε το διαφορετικο γιατι καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. |
Κατ αρχην δεν μπηκες να μας συστηθεις...περνα πρωτα απο κει και μετα εδω θα ειμαστε παλι να σε ακουσουμε..
2ον,γιατι εχω την εντυπωση οτι τα πουντο πανε μεχρι 160 αλογα το πολυ?(ισως κανω και λαθος,δεν ξερω και πολλα για αυτο το μοντελο..)
3ον,αν οντως εχεις 185 αλογα τοτε που ειναι το περιεργο να τα περνας και μας το λες ετσι?Αφου εισαι στη διαιτα..εχεις σχεδον 200 κιλα λιγοτερα!
Εδω τα 150αρια τρομαζουν να περασουν τα μαμα πουντο που εχουν διαφορα 30 αλογα..στα 15 λογικο ειναι οτι θα εισαι μπροστα και ανετα κιολας! | 150 πανε πρωτο σταδιο.Εγω εχω εξατμιση απο downpipe,προγραμμα,τουρμπινα απο 150αρι(abarth) και φιλτρο με μαμα cooler. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|