PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαζεμένα προβλήματα help (206 1.4 8v 2000)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Apostolos71 (Apostolos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8v) 2000

Ένταξη: 30 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 10:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Μαζεμένα προβλήματα help (206 1.4 8v 2000) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά θα χρειαστώ την βοήθειά σας πριν πάω στο συνεργείο για σφάξιμο Smile
Πρόβλημα πρώτο, ακούγεται ένα βούισμα από τον ανεμιστήρα καμπίνας ειδικά στην 3 και 4 σκάλα, είχε τραβήξει ένα χαρτάκι από τα πόδια του συνοδηγού που ακουγόταν πολύ και μετά ακούγεται αυτό το βούισμα, ενώ όταν ανάβω το air condition ενώ φέρνει κρύο οι μισοί αεραγωγοί (αριστερά) έχουν ασθητή διαφορά προς το ζεστό.
Πρόβλημα δεύτερο, είχα πρόβλημα στο ρελαντί το οποίο λύθηκε αλλάζοντας ένα εξάρτημα, τώρα τελευταία όμως το ρελαντί μου πάει στις 1000στρ ενώ άρχισε πάλι να μου κάνει σβησίματα στα κατεβάσματα ή πατώντας τον συμπλέκτη απότομα και ιδιαίτερα όταν έχω και το air condition το οποίο στο ρελαντί και με 3 και 4 σκάλα συνέχει κάνει τσικ τσικ.
Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Apostolos71 στις Πεμ 27 Αύγ 2009, 13:36:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 12:56:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοτερακι ρελαντι... περι ρελαντι κλπ....
Το τσικι τσικι να ειναι οτιδηποτε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Apostolos71 (Apostolos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8v) 2000

Ένταξη: 30 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 13:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μαζεμένα προβλήματα help (206 1.4 8v 2000) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos71 έγραψε:
Παιδιά θα χρειαστώ την βοήθειά σας πριν πάω στο συνεργείο για σφάξιμο Smile
Πρόβλημα πρώτο, ακούγεται ένα βούισμα από τον ανεμιστήρα καμπίνας ειδικά στην 3 και 4 σκάλα, είχε τραβήξει ένα χαρτάκι από τα πόδια του συνοδηγού που ακουγόταν πολύ και μετά ακούγεται αυτό το βούισμα, ενώ όταν ανάβω το air condition ενώ φέρνει κρύο οι μισοί αεραγωγοί (αριστερά) έχουν ασθητή διαφορά προς το ζεστό.
Πρόβλημα δεύτερο, είχα πρόβλημα στο ρελαντί το οποίο λύθηκε αλλάζοντας ένα εξάρτημα, τώρα τελευταία όμως το ρελαντί μου πάει στις 1000στρ ενώ άρχισε πάλι να μου κάνει σβησίματα στα κατεβάσματα ή πατώντας τον συμπλέκτη απότομα και ιδιαίτερα όταν έχω και το air condition το οποίο στο ρελαντί και με 3 και 4 σκάλα συνέχει κάνει τσικ τσικ.
Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσον αφορά τον κλιματισμό σου τελειώνει το φρεον. Πρέπει να έχει ελάχιστη ποσότητα μέσα γι'αυτο κ πρέπει να πας να συμπληρώσεις. Μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μαζί θα σταματήσουν κ οι θόρυβοι από το σύστημα κλιματισμού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης