PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με κόρνα και βελόνα βενζίνης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saxo kit kar (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Saxo vts 1.6 16v MKII

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Νάξος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 09:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με κόρνα και βελόνα βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα.
Έχω δυο αιώνια προβλήματα με το αμάξι μου.
1ον Όποτε έχει υγρασία-κρύο και βάλω το αμάξι μπροστά, όλα λειτουργούν καλά μέχρι να έρθει η ώρα η να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την κόρνα, εκεί ξεκινάει και το πρώτο μου πρόβλημα, η κόρνα θα λειτουργήσει μόνο στο πρώτο πάτημα, από το δεύτερο και μετά δεν λειτουργεί η κόρνα, αυτό συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που έχουμε πολύ υγρασία-κρύο και τέτοια, όταν ο καιρός είναι άριστος με ήλιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κολλήματος της κόρνας, δηλαδή κατά την διάρκεια καλοκαιρινών περιόδων δεν δημιουργείτε πρόβλημα με την κόρνα, με το που ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα αρχίζω και παρακαλάω να μην μου συμβεί τίποτα που θα επιβάλει την χρίση της κόρνας.
Επαναλαμβάνω σε τέτοιες περιπτώσεις δέχεται μόνο ένα πάτημα, αν το διατηρήσω αυτό το πάτημα συνεχίζει η κόρνα να λειτουργεί για όση ώρα κρατώ πατημένο το μπουτον της κόρνας, αν το αφήσω και επιχειρήσω να ξανά πατήσω την κόρνα δεν λειτουργεί, μετά για να ξανά λειτουργήσει θα λειτουργήσει μετά από κανένα 20αλεπτο συνεχής λειτουργίας του αυτοκινήτου.
Με αυτά που έχω δει έχω καταλήξει στο ότι κάπου στο σύστημα η την καλωδίωση της κόρνας μου δημιουργούν πρόβλημα η χαμηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος.
Πήρα την απόφαση να βάλω εδο τον προβληματισμό μου γιατί έχω πάει σε δυο ηλεκτρολόγους και δεν έχουν βρει πρόβλημα, η αλλιώς, δεν μπορούν να βρουν που υπάρχει το πρόβλημα.
Έτσι η μόνη μου λύση είναι να δω μήπως το έχει πάθη κάποιος εδο στο club και καταλήξω στο τι φταίει για να το φτιάξω.
2ον Αυτό είναι πιο κλασικό πρόβλημα, κολλαει η βελόνα της βενζίνης, νομίζω ότι πρέπει να αποκλείσω την πιθανότητα του ότι φταίει το καντράν, θα έπρεπε να μου κολλαει και άλλες βελόνες εκτός από της βενζίνης, είμαι περισσότερο προς το ότι φταίει το φλοτέρ, το έχει πάθει κάποιος παιδιά;

Κανένας για pro evolution;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 13:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με την κόρνα, άλλαξε κόρνα.Είναι η πιο εύκολη λύση για να δεις από που προέρχεται το πρόβλημα.Για τον δείκτη βενζίνης κ εμένα πιο πολύ για φλοτέρ της αντλίας μου φαίνεται.Το μόνο που μπορείς να κάνεις (χωρίς σίγουρα αποτελέσματα) είναι να βγάλεις την αντλία, όχι τελείως, απλά να τη σηκώσεις κ να παίζεις με το φλοτέρ για να βλέπεις αν κουνάει η βελόνα στο καντράν σου.Βέβαια μπορεί να σου δουλεύει κανονικά κ όταν την ξαναβάλεις να την δουλέψεις να σου κολλάει πάλι.Γνώμη μου είναι να την αλλάξεις.Κανένα 140άρι κάνει... Rolling eyes

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dhmv2001 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 15:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μενα το ιδιο κανει εδω και περιπου ενα χρονο αφου αλλαξα οργανα και εβαλα απο rallye και μου ειπαν οτι φταινε τα οργανα που ηταν μεταχειρισμενα απλα αν μεινει καμια φορα πολλες μερες κολλημενο βγαζω τον πολο της μπαταριας τον ξαναβαζω και επανερχεται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 16:18:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι υπάρχουν κόρνες του τύπου τενόρος και στην λέσχη για πούλημα !
Ρωτήστε Μάνθο αν ενδιαφέρει κάποιον !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saxo kit kar (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Saxo vts 1.6 16v MKII

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Νάξος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Σεπ 2009, 13:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ παιδιά. Very happy

Κανένας για pro evolution;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης