PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αφαίρεση κλειδαριών/σημάτων & ίσιωμα εσοχής πινακίδας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 14:51:34    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφαίρεση κλειδαριών/σημάτων & ίσιωμα εσοχής πινακί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είδα σε φωτογραφίες κάποιων τρελαμένων από το εξωτερικό.
Αφαιρούν τις κλειδαριές από τις πόρτες και καλύπτουν την εσοχή της πίσω πινακίδας (το πορτ-μπαγκάζ φαίνεται ενιαίο) τοποθετώντας την χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Το έχετε ψάξει καθόλου; Πάντως το αμάξι δείχνει πολύ διαφορετικό με το λείο πορτ-μπαγκάζ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 23:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καγκουρια !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 00:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως δηλαδη το κανεις αυτο ρε??Για εξηγησε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 09:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμιά φωτό υπάρχει?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 12:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς μπορώ να στείλω φωτό ρε σεις;[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 12:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Πώς μπορώ να στείλω φωτό ρε σεις;[/img]

Αμάν βρε zzzleepy ούτε μια foto δεν ξέρεις να στείλεις...!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 13:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ πριν μάθεις ήξερες; Κι αφού ξέρεις πες μας κι εμάς...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 13:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yποθέτω οτι για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει φάει στούκα από πίσω, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το έκανε αυτό.
Στην ουσία, αλλάζεις πίσω πόρτα και προφυλακτήρα ή πέφτει σούπερ στοκάρισμα και βάψιμο και δεν είναι και φτηνή δουλειά τίποτα από τα δυο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 13:40:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Vaggelis πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτό για να δείτε τι εννοώ;
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 13:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Ρε συ Vaggelis πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτό για να δείτε τι εννοώ;

Πήγαινε στο site που βρήκες την φώτο
Κάνε δεξί κλίκ στην εικόνα
Κλικ στις Ιδιότητες ή στα Αγγλικά ...Properties
Στα Properties, γράφει την διεύθυνση (URL) της φωτογραφίας
Κάνε copy την διεύθυνση
Μπες στο δικό μας topic
Εκεί που θα γράψεις την δημοσίευση απάντησης (post), κάνε paste την διεύθυνση
Μάρκαρε την διεύθυνση
Πάτα το κουμπί Img που θα δεις πιο πάνω
Υποβολή

Αυτό είναι, μετά θα δεις την εικόνα στο post

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 14:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εικόνα είναι στο σκληρό μου. Ούτε θυμάμαι που τη βρήκα...
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 14:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Η εικόνα είναι στο σκληρό μου. Ούτε θυμάμαι που τη βρήκα...

Δυστυχώς δεν μπορείς να μας την δείξεις, απ'ότι ξέρω αν είναι στο σκληρό σου. Κάνε αναζήτηση εικόνας απο το www.google.com και γράψε το όνομα του αρχείου της εικόνας μπάς και έτσι βρείς απο πού την έχεις κατεβάσει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 20:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα επιχειρήσω να σηκώσω τη φωτό για όσους ενδιαφέρονται.

Αυτό εννοώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 20:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το link είναι:

http://www.peugeot206club.com/206club/206ofthemonth/members-sites/images/212/02.jpg

Περιμένω γνώμες...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 22:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψιλόgay μου φαίνεται...

και η απορία της ημέρας... το πορτ-μπαγκάζ πως το ανοίγει;;;

Επιστροφή στην κορυφή
alkis (Alkis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 03 Μάρ 2003
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 23:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ela nte...??? Ektos apo to oti den mou fenetai leitourgiko den mou aresei kai to simeio pou evale tin pinakida...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

Ένταξη: 21 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΙΚΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2003, 19:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω το εχω δει πως γινεται (οχι ειδικα στο 206 αλλα γενικα σε οποιοδηποτε hatchback)και δεν ειναι καθολου μικρη δουλεια. θελει κολλημα μεταλλικου φυλλου και στοκαρισμα απο πανω. Για να ανοιγει το πορτ μπαγκαζ γινεται πατεντα και ανοιγει απο το εσωτερικό με ηλεκτρικο τροπο η με καποιο κορδονακι μηχανικα το οποιο θα εξεχει απο το πισω μέρος (η τελοσπαντων κρυβεται με καποιο τροπο).

ολα αυτα υπαρχουν και σε ενα βιβλιο που βγαζει το max power σε συνεργασια με την haynes. λεγεται the ultimate guide to car modifying η κατι παραπλησιο και εχει παρα πολλα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2003, 20:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το έχω δει σε Punto προηγούμενης γενιάς. Πάντως δεν νομίζω ότι αξίζει τη φασαρία (και το χρήμα) γιατί ο κώλος του 206 είναι από τους πιο όμορφους και με αυτή τη μετατροπή δεν μοιάζει πλέον με 206...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 08:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι τέτοιο ...

Συμφωνώ ότι ο κώλος του 206 είναι όμορφος αλλά έτσι έχει περισσότερη γοητεία και αγριάδα μαζί !

Μετατροπή να χρειάζεται ιδιαίτερη δε νομίζω αρκεί να χρησιμοπιήσεις μια ντίζα όπως ανοίγεις το καπώ και για πίσω αφού πλέον θα ανοίγει από μέσα, εκτός βέβαια αν το κάνεις όπως το 307 με βαμμένο χερούλι πίσω, εκεί νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλάχιστον αυτός έχει βάλει την πινακίδα σε καλύτερο σημείο Smile

Πάντως είναι θέμα γούστου τελικά... Νομίζω ότι το 206 είναι από τα ομορφότερα μικρά και κάθε βελτίωση και μετατροπή που γίνεται πάνω σ'αυτό πρέπει να συμβάλλει θετικά κι όχι αρνητικά στην εικόνα του αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια ΟΧΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ!

Αμ το άλλο; Πίσω αεροτομή σε στυλ SIERRA COSWORTH (αυτή με το μεσαίο στήριγμα) που πιάνει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με το μέγεθός της; Μετά βάζεις και τα χαλιά της μαμάς πάνω να στεγνώσουν στον ήλιο Very happy

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 1 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης