PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ EBAY - ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Αύγ 2009, 16:49:29    Θέμα δημοσίευσης: ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ EBAY - ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά!
Να ρωτησω, θέλω να βάλω στο 207GT μου, ενα turbotimer και ενα μπαρόμετρο..
Το πρόβλημα είναι οτι δε ξέρω καθόλου τι να κοιτάξω στη παραγγελία που θα κάνω για το συγκεκριμένο προιόν..
Εδω θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθεια σας..
Εχω βρεί λοιπον 2 επιλογές για το καθένα..Οποιος ξέρει ασ μου πει τι με συμφέρει και ποιο ειναι καλυτερο να παραγγείλω..
Είναι αυτα:
Για turbotimer
http://global.ebay.com/APEXI_AUTO_FULL_Turbo_Timer_SILVERBLACK_LCD_AF_RATIO/370217247110/item

http://global.ebay.com/JDM_Apexi_Turbo_Timer_For_NA_Turbo_Silver/230361671165/item

Για μπαρόμετρο
http://global.ebay.com/defi_boost_meter_65mm_JDM_s13_s14_r32_r33_180sx_drift_/250473972526/item

http://global.ebay.com/NEW_Defi_Link_Single_Meter_Visor_for_60mm_BF_Gauge_JDM/130319397518/item

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Αύγ 2009, 20:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το μπαρομετρο θα χρειαστεις και αυτο

http://www.defi-shop.com/product/cu2/cu2_top.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Αύγ 2009, 22:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turbotimer φιλε μου εγω εχω το πρωτο και ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος!!!!!
(Αν βγαλεις ακρη για το μπαρομετρο αν θελει και αυτο http://www.defi-shop.com/product/cu2/cu2_top.html και ποσο βγανει συνολικα πες μας να ξερουμε!!!Ενδιαφερομαι για το δευτερο)
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 13:58:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Για το μπαρομετρο θα χρειαστεις και αυτο

http://www.defi-shop.com/product/cu2/cu2_top.html

Είμαστε σίγουροι γι αυτό,??? γιατί ένας φίλος μου λεγε πως αν δεν σκοπεύεις να βάλεις πιο πολλά από ένα όργανο δεν χρειάζεσαι control unit που λές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 21:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θελεις την γνωμη μου επειδη εχω αγορασει αρκετα προιοντα απο ebay,παρε το turbo timer της apexi αλλα οχι απο εκει που τα βρηκες,υπαρχουν και ποιο φθηνα αν ψαξεις και αλλου.μην περνεις απο αμερικη γιατι κανει καιρο να ερθει.καλυτερα απο αγγλια η καπου εδω κοντα.οσο για το μπαρομετρο που βρηκες,ειναι καλη τιμη απλα δεν εχει πολλες πωλησεις ο συγκεκριμενος,που θα πει οτι μπορει να μην ειναι πολυ αξιοπιστος.επελεξε 'μαγαζι' με πανω απο 2000 αγορες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.εννοειτε με 99% και πανω θετικα σχολια.ελπιζω να σε βοηθησα Wink και να μην σε μπερδεψα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 01:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά να αγοράσεις :

Αν και δε βλέπω να στέλνει Ελλάδα.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 08:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ypovoleas έγραψε:
αν θελεις την γνωμη μου επειδη εχω αγορασει αρκετα προιοντα απο ebay,παρε το turbo timer της apexi αλλα οχι απο εκει που τα βρηκες,υπαρχουν και ποιο φθηνα αν ψαξεις και αλλου.μην περνεις απο αμερικη γιατι κανει καιρο να ερθει.καλυτερα απο αγγλια η καπου εδω κοντα.οσο για το μπαρομετρο που βρηκες,ειναι καλη τιμη απλα δεν εχει πολλες πωλησεις ο συγκεκριμενος,που θα πει οτι μπορει να μην ειναι πολυ αξιοπιστος.επελεξε 'μαγαζι' με πανω απο 2000 αγορες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.εννοειτε με 99% και πανω θετικα σχολια.ελπιζω να σε βοηθησα Wink και να μην σε μπερδεψα Smile

Σ υχαριστώ πολύ φίλε μου Μάνο!!!!!!
Να εισαι καλα!! Thumbs Up Worthy

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 13:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Αυτά να αγοράσεις :

μαλλον ηθελες να απαντησεις σε αλλο topic αλλα οκ!!!αυτος δεν στελνει ελλαδα...μια φορα τα εστειλε και αυτην σε εμενα απο τοτε του εχω ζητησει 3 φορεσ για 3 διαφορετικα ατομα (207"ς) αλλα με καμια κυβερνηση!!!! Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 21:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
dimkeras έγραψε:
Αυτά να αγοράσεις :

μαλλον ηθελες να απαντησεις σε αλλο topic αλλα οκ!!!αυτος δεν στελνει ελλαδα...μια φορα τα εστειλε και αυτην σε εμενα απο τοτε του εχω ζητησει 3 φορεσ για 3 διαφορετικα ατομα (207"ς) αλλα με καμια κυβερνηση!!!! Wink Wink Wink

Ήθελα να πω του Βασίλη πως αντί να πάρει turbotimer και λοιπές γκατζετοπαπάτζες, να βάλει τα σποϊλεράκια σαν τα δικά σου και να γίνει κουκλί το 207 Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 17:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

heeeeeelp

exo brei ayto
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250652647245&viewitem=&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1&category=33557#shId

alla o typos de stelnei ellada απο οσο μου ειπε ενας φιλος που τον εβαλα και ρωτησε (εγω δεν εχω ουτε κωδικο ebay)

παιζει να κανω κατι? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
pan306 (πανος)
Μέλος
Μέλος

306 2000cc 16v

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν το στελνει δεν μπορεισ να κανεισ τπτ αρκει αν εχεισ γνοστο να το στιλι καποθ εκτοσ ελλαδοσ και να στο στιλει αυτοσ αν δεν το το στελνει και ειναι μονο πικ απ ονλυ δεν γινετε τπτ..... να ξερεσ τι ευκεριες εχοθν χαθει γιαυτο το λογο θα κλεγεσ μαζι μας χαχαχαα

306 2000cc 16v 6speed gearbox coming soon............. to elpizo.............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 22:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως δεν γινεται κατι...
μονο να το στειλει σε καποιον γνωστο αν εχεις αμερικη και να στο στειλει εκεινος μετα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης