PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εσύ πόσα πιάνεις?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 36, 37, 38  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 06:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Θα σε συμβουλευα να μην το πιεζειs γενικοτερα.... φιλικα παντα;) Wink Wink
Εκ της SOD team

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 09:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίλη μου σε ευχαριστώ πολύ που νοιάζεσαι για μένα αλλά πήρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για τις δυνατότητες που έχει και τις οποίες μπορώ να εκμεταλευτώ. Αλλιώς θα καθόμουνα στ'αυγά μου με το 206 μου και τα 75 αλογάκια του.

κάποια στιγμή ήθελα να δω πόσο τελικιάζει, όχι για να το πιέζω συνεχώς προς τα κει, αλλά γιατί πρέπει να ανοίξει το μοτερ όσο γίνεται και για να δω μέχρι πόσο πάει.
Το άνοιγμα έγινε με όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς συνθήκες, δλδ άδεια εθνική, χωρίς κίνηση, και για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Δεν διανοούμαι να βάζω σε κίνδυνο τη ζωή των συνεπιβατών μου και των υπολόίπων οδηγών, για να κάνω εγώ την κ****α μου. Τις καγκουριές τις κάνω μόνη μου Embarassed

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:45:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιάσαμε τόσο?? Shocked Shocked Shocked πάλι καλά που κοιμομουνα την περισσότερη ώρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
Βασίλη μου σε ευχαριστώ πολύ που νοιάζεσαι για μένα αλλά πήρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για τις δυνατότητες που έχει και τις οποίες μπορώ να εκμεταλευτώ. Αλλιώς θα καθόμουνα στ'αυγά μου με το 206 μου και τα 75 αλογάκια του.

κάποια στιγμή ήθελα να δω πόσο τελικιάζει, όχι για να το πιέζω συνεχώς προς τα κει, αλλά γιατί πρέπει να ανοίξει το μοτερ όσο γίνεται και για να δω μέχρι πόσο πάει.
Το άνοιγμα έγινε με όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς συνθήκες, δλδ άδεια εθνική, χωρίς κίνηση, και για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Δεν διανοούμαι να βάζω σε κίνδυνο τη ζωή των συνεπιβατών μου και των υπολόίπων οδηγών, για να κάνω εγώ την κ****α μου. Τις καγκουριές τις κάνω μόνη μου Embarassed

Μαζι σου,συμφωνω κι εγω αλλα........το 207 εχει αρκετεs δυνατοτητεs και τιs εχω δει ωs συνδηγοs σε 2 τουλαχιστον rc και gt (mike & fynos σε εκδρομη) και δεν εχει καμια σχεση με το 206 και με τα 75 αλογα.......εισαι στα διπλασια Exclamation Exclamation Exclamation
Ειναι καλο να εχειs ενα γρηγορο αυτοκινητο μα πανω απο ολα πρεπει να το γνωριζειs καλα,στο πωs θα συμπεριφερθει αν κανειs κατι.....και το σημαντικοτερο για να το μαθειs ειναι να το κανειs μεσα σε πιστα......και ξερειs πολυ καλα γιατι στο λεω.... Wink
Δεν το παιζω οδηγοs γιατι δεν ειμαι,στο λεω παλι φιλικα γιατι εχω κανει μαλ***α στον δρομο και ξερω πωs ειναι οπωs οι περισσοτεροι εδω μεσα...φτανει να σεωεσαι το αμαξι σου και τουs συνεπιβατεs σου,ειλικρινα στο λεω πολυ φιλικα Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το esp κάνει υπερωρίες.... Razz Razz Razz Razz Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
και δεν εχει καμια σχεση με το 206 και με τα 75 αλογα.......εισαι στα διπλασια Exclamation Exclamation Exclamation
Φυσικά και δεν έχει σχέση με τα 75 άλογα!

Διπλάσια άλογα
Διπλάσια λεφτά
1/3 παραπάνω κατανάλωση
2/5 παραπάνω κιλά!
1 αστέρι μόνο παραπάνω ασφάλεια!

Όλα παραπάνω είναι σίγουρα από αυτό 206 με τα 75! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννα είσαι πολύ προδότρα!!!!! Laughing Laughing Laughing
ναι δεν το έχω μάθει ακόμα το αυτοκίνητο και περιμένω με αγωνία το επόμενο trackday

Έχω μόνο ένα παράπονο από σας. Κανένας δεν θυσιάζει έστω και λίγο από το χρόνο του στην πίστα για να μου δείξει γραμμές Evil θέλω να μάθω το αυτοκίνητό μου και τις δυνατότητές του και προς το παρόν μόνο στο δρόμο το έχω κάνει αυτό και αντιλαμβάνομαι πόσο επικίνδυνο είναι.

sod thanks for the advice, point taken!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι,γιατι θελω κι εγω...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι δεν θέλω, θα σας βλέπω απο τις κερκίδες και θα σας κουνάω το μαντήλι (το καλαματιανό) Cool Razz Silly

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Off Topic μιλάνε τα 500ρακια????? σε βλέπω να ζουζουνάς μαζί μας στην πίστα Off Topic

Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Multi color Onfire Devil

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
Γιάννα είσαι πολύ προδότρα!!!!! Laughing Laughing Laughing
ναι δεν το έχω μάθει ακόμα το αυτοκίνητο και περιμένω με αγωνία το επόμενο trackday

Έχω μόνο ένα παράπονο από σας. Κανένας δεν θυσιάζει έστω και λίγο από το χρόνο του στην πίστα για να μου δείξει γραμμές Evil θέλω να μάθω το αυτοκίνητό μου και τις δυνατότητές του και προς το παρόν μόνο στο δρόμο το έχω κάνει αυτό και αντιλαμβάνομαι πόσο επικίνδυνο είναι.

sod thanks for the advice, point taken!

χρυσα το μυστικο στη πιστα ειναι πρωτα απο ολα να μπαινεις στους αλλους να δεις πως οδηγουν εκει μεσα.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στρωτα χωριs κανιβαλισμουs.....σωστα?
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου βρε Χρύσα! Τελικά μερικές γυναίκες οδηγοί μας βάζουν τα γυαλιά κανονικά και με το νόμο στο θέμα της ταχύτητας και της τόλμης.
Όσο είχα μαμά το δικο μου κοκκινούλι δεν τολμούσα να πατήσω πάνω από 190 γιατί αργούσε υπερβολικά να ανεβάσει, για τα δικά μου δεδομένα.

sod έγραψε:
Στρωτα χωριs κανιβαλισμουs.....σωστα?

3500χλμ τις τελευταίες 5 ημέρες με μέση ωριαία 90χλμ/ώρα είναι αρκετά ήρεμα καλέ μου;

Εδώ πέρα έτσι και κάνεις ότι πας με +15χλμ/ώρα από το όριο σε έχουν κρεμάσει ανάποδα από τον πύργο του άιφελ ή στο στάδιο της Μπαρτσα!
Ξέρετε τι είναι να πηγαίνουν ΟΛΟΙ σταθερά με 130 ή λιγότερο; Onfire Cussing out

Δε λέω, η ασφάλεια ασφάλεια αλλα και η βαρεμάρα στο τιμόνι βαρεμάρα!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 16:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

katalaba το τριπ στο 207 γραφει 1λτ/100χλμ??? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 19:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing καλοοοο

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 19:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

7,7lt/100 χλμ, κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής με 130χλμ/ώρα.

Έξω από το Μιλάνο πέτυχα ένα και μοναδικό 207 RC LeMans που ήταν υπερκάγκουρας και άνοιξα μέχρι τα 210, αλλά έπεσε παντόφλα επειδή τρόμαξα την κυρά και ξανακατέβηκα αμέσως στα 130!!! Laughing

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 19:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik_marin έγραψε:

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 07:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που εχεις χαθει εσυ ρε Νικο;;;;; Crying or Very sad
Ελα ΜΩΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Shoot

Οοοοοοταν βαλω προγραμμα και εκκεντρα, λετε να κατεβασει και τα 250?? Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 09:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
.

Έξω από το Μιλάνο πέτυχα ένα και μοναδικό 207 RC LeMans που ήταν υπερκάγκουρας και άνοιξα μέχρι τα 210, αλλά έπεσε παντόφλα επειδή τρόμαξα την κυρά και ξανακατέβηκα αμέσως στα 130!!! Laughing

Να φανταστω οτι τον κερασες αφθονο ελληνικο-βουνισιο τσαι....ετσι??
Φανταζομαι πως θα σε κοιτουσε... Laughing Laughing Laughing
Και μετα σχόλιο στον συνοδηγο του.......πω ρε παιδακι μου,τι τα ταιζουν αυτα τα ελληνικα αλογα και πανε ετσι?? Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 36, 37, 38  Επόμενη
Σελίδα 37 από 38

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης