PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - DRIVE Project - Peugeot 206 1.6
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 09:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Έχω αναφερθεί ξανά στην εκπληκτική πρόσφυση του 206 16V (ακόμη και με τα μαμά ελαστικά - Conti Premium Contact). Με προσεκτική δόση γκαζιού εξφενδονίζεται. Σας έχω πει τί έπαθε ένα PuntoGT από την φοβερή πρόσφυση του 206 μου με τα καινούρια P7000.

Με 16άρες ζάντες δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει τα 9,5sec, κατά την γνώμη μου. Και με 205 λάστιχο θα βγάζει ίσως και πάνω από 10sec. Είναι λογικό. Με 14άρες θα έχει θεωρητικά ακόμη καλύτερη επιτάχυνση, αλλά στην πράξη ίσως να χαθεί αυτή η "φοβερή" ελκτική πρόσφυση. Εάν κάποιος έχει το 5θυρο 1.6 16V με τις 14άρες και τα 185/65/14, ίσως να ξέρει να μας πει.

χμμμμ....μάλιστα....φίλτατε Μίλτο 4-5 postings πριν ο "christhehealer" έγραψε ότι το συγκεκριμένο 206 που έκανε το 0-100 σε 8,7" φορούσε 205/45/16...
Και φυσικά αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ!
Μήν γενικεύεις λοιπόν συμπεράσματα για τις επιδόσεις ή τουλάχιστον να γίνεσε πιο συγκεκριμένος για αυτά που ξέρεις...

Φιλικά

Όπως θα κατάλαβες Τζόννυ δεν απέχω από την αλήθεια. Είναι αδύνατο να κάνει 8,7sec με 16άρες και 205 ελαστικά. Το 2λιτρο κάνει αυτό το χρόνο με 195 ελαστικά. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Ο Πάνος με το 2λιτρο μου ρίχνει κανονικά (επανηλλειμένα) έστω και δύσκολα, και ανταποκρίνεται σε διαφορά της τάξεως των 0,5sec. Αν το Drive βγάλει κάτω από 10sec με τα 205/45/16 θα δυσκολευτώ να το πιστέψω. Βέβαια αν ισχύει το ενδεχόμενο η 16άρα αλουμινίου να ζυγίζει όσο η 15άρα σιδερένια (που δεν το πιστεύω και πολύ) ίσως να μπορούσε ο χρόνος να παίξει στα 9,5+sec, δεδομένης της άριστης πρόσφυσης. Υπόψιν, ότι το 1.6 θα επηρεαστεί πολύ περισσότερο από ότι το 2λιτρο από το βάρος της 16άρας ζάντας, λόγω αισθητά χαμηλότερης ροπής. Εδώ, έβαλα 195/50/15 από 195/55/15 και είδα διαφορά (πολύ μικρή μεν) στις επιταχύνσεις.
Ειδάλλως θα θεωρήσω ότι το συγκεκριμένο 1.6 16V του Drive είναι κάποια βελτιωμένη έκδοση και δεν είναι σαν τα δικά μας.

Γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

ΥΓ. Άν γίνω ακόμη πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λέω, δεν θα μείνει χώρος στον Σέρβερ να γράψει και κανείς άλλος.. Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 19:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Johnny έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Έχω αναφερθεί ξανά στην εκπληκτική πρόσφυση του 206 16V (ακόμη και με τα μαμά ελαστικά - Conti Premium Contact). Με προσεκτική δόση γκαζιού εξφενδονίζεται. Σας έχω πει τί έπαθε ένα PuntoGT από την φοβερή πρόσφυση του 206 μου με τα καινούρια P7000.

Με 16άρες ζάντες δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει τα 9,5sec, κατά την γνώμη μου. Και με 205 λάστιχο θα βγάζει ίσως και πάνω από 10sec. Είναι λογικό. Με 14άρες θα έχει θεωρητικά ακόμη καλύτερη επιτάχυνση, αλλά στην πράξη ίσως να χαθεί αυτή η "φοβερή" ελκτική πρόσφυση. Εάν κάποιος έχει το 5θυρο 1.6 16V με τις 14άρες και τα 185/65/14, ίσως να ξέρει να μας πει.

χμμμμ....μάλιστα....φίλτατε Μίλτο 4-5 postings πριν ο "christhehealer" έγραψε ότι το συγκεκριμένο 206 που έκανε το 0-100 σε 8,7" φορούσε 205/45/16...
Και φυσικά αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ!
Μήν γενικεύεις λοιπόν συμπεράσματα για τις επιδόσεις ή τουλάχιστον να γίνεσε πιο συγκεκριμένος για αυτά που ξέρεις...

Φιλικά

Όπως θα κατάλαβες Τζόννυ δεν απέχω από την αλήθεια. Είναι αδύνατο να κάνει 8,7sec με 16άρες και 205 ελαστικά. Το 2λιτρο κάνει αυτό το χρόνο με 195 ελαστικά. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Ο Πάνος με το 2λιτρο μου ρίχνει κανονικά (επανηλλειμένα) έστω και δύσκολα, και ανταποκρίνεται σε διαφορά της τάξεως των 0,5sec. Αν το Drive βγάλει κάτω από 10sec με τα 205/45/16 θα δυσκολευτώ να το πιστέψω. Βέβαια αν ισχύει το ενδεχόμενο η 16άρα αλουμινίου να ζυγίζει όσο η 15άρα σιδερένια (που δεν το πιστεύω και πολύ) ίσως να μπορούσε ο χρόνος να παίξει στα 9,5+sec, δεδομένης της άριστης πρόσφυσης. Υπόψιν, ότι το 1.6 θα επηρεαστεί πολύ περισσότερο από ότι το 2λιτρο από το βάρος της 16άρας ζάντας, λόγω αισθητά χαμηλότερης ροπής. Εδώ, έβαλα 195/50/15 από 195/55/15 και είδα διαφορά (πολύ μικρή μεν) στις επιταχύνσεις.
Ειδάλλως θα θεωρήσω ότι το συγκεκριμένο 1.6 16V του Drive είναι κάποια βελτιωμένη έκδοση και δεν είναι σαν τα δικά μας.

Γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

ΥΓ. Άν γίνω ακόμη πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λέω, δεν θα μείνει χώρος στον Σέρβερ να γράψει και κανείς άλλος.. Laughing

Θα συμφωνησω με τον Μιλτο.
Η μαμα διασταση ειναι και η καλυτερη.
Παντως μην νομιζετε οτι αυτοι οι κυριοι στο DRIVE ξερουν και τι κανουν ή οτι αυτο που κανουν ειναι και το καλυτερο.
Θυμαστε τι ειχαν κανει στο 106 Wink

Μιλτο γραψε οσα θες.Ο Server ειναι COMPETITION Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 20:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Pε παιδια ειναι λογικο να ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΜΕ 15 αλλιως τι νοημα θα ειχε?
Οταν κανεις μια βελτιωση εφ ολης της υλης σε ενδιαφερουν οι ικανοτητες του αυτοκινητου τελειως νορμαλ για συγκριση!
Εγω εχω δει μετρημενο 106 16ν που σε 14ες με 175 /50(αν θυμαμαι καλα) πηγαινε καλυτερα σε ολες τις μετρησεις!(danielο αυτο που καηκε σε παλιοτερο σταδιο)
'η ακομα τα πρωτα clio 1,416ν που εχασαν με τις 15 3-4sec στα 160
Το κοντυτερο βημα δινει στο 99% καλυτερες ρεπριζ και ποτε χειροτερες!
Η εxtra ελκτικη απο φαρδυτερα συνηθως εξανεμιζεται απο πολυ μεγαλυτερες τριβες!Οποτε οτι και (αν) παρεις στην αρχη και μετα....
Τα φαρδια μπαινουν για οδικη συμπεριφορα κυριως χωρις να αγνοειται βεβαια ο παραγων ελκτικη!Και μη πειτε για τα dragster ας ειχατε τοσα αλογα και το συζηταγαμε!Γενικα η σχεση ελαστικων δρομου δεν ειναι επιστημονικα ξεκαθαρισμενη οποτε μιλαει κυριως η πραξη!και το καταλληλο φαρδος βρισκεται με δοκιμες μονο!Ειναι πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν.
Mπορει και να παει καλυτερα(αν και δεν το πιστευω οτι θα μπορουσε καποιος να το μετρησει χαμηλοτερα με οποιεσδηποτε συνθηκες)με 16 το 206 αλλα αυτο ειναι λιγο απιθανο,αν βαλει κανεις σας.... Evil Twisted evil !

den eipa oti to kontitero vima prokalese omws tin ptwsi repriz Twisted evil alla to megalitero varos.telos se ipsiles taxytites ena fardi elastiko kovei epidoseis kai logo aerodynamikis (poio fardy lastixo simainei megaliteri antistasi aera).
egw pistevw parola ayta pws o kyrios logos einai i meiwmeni 8ermokrasia logo xeimwna.exoume dei kata kairous poli megales diakymanseis se epidoseis apo tin 8ermokrasia.
pantws yparxei i periptwsi twn saxo pou anaferw pou me 15ares kai 195/45 eixan kaliteres epidoseis apo ta 14 185/55

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 08:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, το 205/45 R16 έχει το ίδιο βήμα με 195/55 R15, που φοράει από μαμα.

Άρα αν έχει καλύτερα λάστιχα & η 16αρα είναι στα ίδια κιλά ή και ελαφρύτερη (βλέπε superlegera OZ ) τότε πολύ πιθανόν, ο χρόνος να είναι καλύτερος (τουλάχιστον στα 0-100 και να χάνει στις ρεπριζ ή στα 0-160 ).

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 09:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πήρα το Σάββατο το Drive για να το διαβάσω, καλά έριξα πολύ γέλιο με το άρθρο που είχαν στο project του 206, με τίτλο " Ο Βασιλειάς, Πού είναι ο Βασιλειάς;; "

Όταν θα γράφανε τις επιδόσεις του, θα πρέπει να έτρεμε το χεράκι τους Very happy

Για άλλη μια φορά (τώρα όχι μόνο από αισθητικής πλευράς) το 206 εξέπληξε Cool Very happy Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 13:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μας λες και τι επιδόσεις δίνει??? Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 16:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Δεν μας λες και τι επιδόσεις δίνει??? Smile Smile Smile

Φίλε Τομ επειδή είχαν αναφερθεί πρίν γι'αυτό δεν τις είπα Wink

Ένα θα σου πώ (μόνο αυτό θυμάμαι απέξω Laughing ) 0-100 σε 8,7sec!!

Γενικά έλεγε ότι 0-100 είναι λίγο γρηγορότερο από το 2.0!!! και οι επιδόσεις του (0-100, ρεπρίζ, 0-400m κτλ) είναι εφάμιλες των vts & rallye.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 22:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις είδατε τις νέες χρονομετρήσεις?
Δεν πήγε κάτω από 9.5" όσο και αν προσπάθησαν.

Και το πρόβλημα οφείλονταν στο ότι το VBOX δεν μέτραγε τα πρώτα 20 μέτρα. Γι'αυτό είχαν φρίξει όσοι είχαν διαβάσει τις πρώτες χρονομετρήσεις.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ivan 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 10:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε προηγούμενο post κάποια παιδιά είχαν επιβεβαιώσει ότι οι αρχικές μετρήσεις έγιναν με μαμά ζαντολάστιχα. Τώρα προφανώς στο Drive κάνανε μετρήσεις με τα νέες διαστάσεις και πιαθανώς και για πρώτη φορά με την ανάρτηση KW. Δεν ξέρω κατά πόσο λοιπόν η σύγκριση μπορεί να στέκει (και κατά πόσο οι τύποι στο Drive μπορούν να θεωρηθούν γενικά αξιόπιστη στο τί και πώς το μετράνε). Confused
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 10:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To 9,5'' βγήκε με 16αρες ζάντες και 205 λάστιχο.

Σίγουρα και η νέα του ανάρτηση το βοήθησε να κάνει καλό χρόνο, αλλά και το 9,5'' με 16αρα, για μένα είναι πολύ καλός χρόνος!! (Εμένα με 195/50 R15 θα είναι στα 9-8,8'' ε;; Μην πετάξει κανενάς ντομάτα τον έφαγα Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 12:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Σίγουρα και η νέα του ανάρτηση το βοήθησε να κάνει καλό χρόνο, αλλά και το 9,5'' με 16αρα, για μένα είναι πολύ καλός χρόνος!! (Εμένα με 195/50 R15 θα είναι στα 9-8,8'' ε;; Μην πετάξει κανενάς ντομάτα τον έφαγα Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing )
.
μην πεταξει κανεις ντοματΑ παρε ντοματΕΣ
Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat
Αντε που θες και 8.8!!! τρομαρα σου!!!!!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 12:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
pezomania έγραψε:

.
μην πεταξει κανεις ντοματΑ παρε ντοματΕΣ
Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat
Αντε που θες και 8.8!!! τρομαρα σου!!!!!!!!

Καλά Ντανούλη, την επόμενη φορά που θα σε πετύχω σε φανάρι, θα σε κάνω να ανέβεις σε βουνό Twisted evil Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 16:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες μήπως αγόρασε κανείς το τελευταίο DRIVE
για να μάθουμε τι γίνεται ή μάλλον τι καινούργιο έκαναν
τον τελευταίο μήνα με το project 206 ?

γιατί την προηγούμενη φορά δεν είχαν κάνει σχεδόν τίποτα
για έναν ολόκληρο μήνα....

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 16:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
γιατί την προηγούμενη φορά δεν είχαν κάνει σχεδόν τίποτα
για έναν ολόκληρο μήνα....

Μάντεψε??? Question
Ούτε αυτόν τον μήνα κάνανε κάτι….(ένα bucketακι βαλαν μόνο!!!) Evil Twisted evil Mad
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 17:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλασικο φαινομενο για το Drive ρε παιδες.Εγω το παιρνω απο το πρωτο τευχος κ εχω δει ολα τα Project.Ολο προβληματα κ καθυστερησεις ειναι!!!!Καλο Σεπτεμβρη το 206 !!!! Laughing

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 18:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και ειναι το περιοδικο που προτιμω εντουτοις θα πρεπει να ντρεπονται.Στο προηγουμενο δεν εβαλαν καν το αναπληρωματικο κουπονι με αστεια δικαιολογια.Δηλαδη οσοι τους ελειπε ενα κουπονι και το πηραν μονο και μονο γι'αυτο εδωσαν τα 5,5 Ευρω τζαμπα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 20:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγώ το παίρνω ανελλιπώς αλλά τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου την δίνει!!! Evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2003, 08:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

έχει πέσει σούπερ κ@λοβάρεμα για να μην πω τίποτα χειρότερο...

τα project μερικές φορές προχωρούν αδικαιολόγητα αργά
και επίσης στάματησαν να κάνουν και τεστ ελαστικών που
έκαναν κάθε χρόνο αφήστε που τρώμε στη μάπα και ένα τεύχος
4χ4 κάθε χρόνο!

Αλλά και από τους 4Τ που έχουν αλλάξει target group
και παρουσιάζουν έιτε 2λιτρα έιτε πανάκριβα τζιπ ή λιμουζίνες
τι να πει κανείς. Γίναμε ξαφνικά λόγω ευρώ πολύ φραγκάτοι....
α ρε στράτη...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 16:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες ο μήνας πήγε 16 οπότε Idea

μήπως αγόρασε κανείς το τελευταίο DRIVE
για να μάθουμε τι γίνεται ή μάλλον τι καινούργιο έκαναν
τον τελευταίο μήνα με το project 206 ?

γιατί την προηγούμενη φορά δεν είχαν κάνει σχεδόν τίποτα *
για έναν ολόκληρο μήνα...

*(έβαλαν μόνο bucket !!!)

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 08:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες οσων αφορά το 0-100 του Drive το πρωτο τρελο νουμερο που εδειξε ειπαν οτι οφειλοταν σε λαθος calibration του οργανου... αν θυμαμαι καλα ξεκιναγε να μετραει αφου το καρο ειχε ηδη 20χλμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης