PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Πίσω προφυλακτήρας της oxyde για 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 18:48:52    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πίσω προφυλακτήρας της oxyde για 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει δεί κανείς από κοντά αυτόν τον προφυλακτήρα?Είναι της Oxyde και κάτι μου κάνει?Έψαξα λίγο γύρο γύρο αλλά δεν κατάφερα να μάθω ούτε τιμή ούτε αν τον φέρνει εδώ στην Ελλάδα κάποιος.
Αν ξέρει κάτι κάποιος περισσότερο ψαγμένος θα το εκτιμούσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 20:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nice...
αλλα θα προτιμουσα να ηταν λιγο πιο "πραγματικός" ο διαχυτης πίσω και οχι μονο look...

δεν ειναι κακό πάντως
http://www.autoparis.com.au/cars/peugeot/207/BKS/207Oxyde/206Oxyde.html
(αλλα θελει μαυρα φαναρια) Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 20:48:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι το 207 έχει και πολύ χώρο από κάτω του για πραγματικό διαχήτη αέρα.
Άσε που θέλει και flat πάτωμα και πλαϊνές σωστές ποδιές για να δουλέψει σωστά.
Άσχετο με αυτά το σχέδιο του συγκεκριμένου προφυλακτήρα τα σπάει.Ελπίζω να τον πετύχω κάπου εδώ στο Ελλάντα.Έξω τον έχω δεί στον δρόμο σε 2-3 207 και πραγματικά είναι πανέμορφο.Όσο για τα μάυρα φανάρια είναι στα άμεσα σχέδια, αν και μαυρο και το αμάξι και θα χαθούν λίγο αλλά και εμένα μου αρέσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 22:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr εδω ειναι ολο το σετ...και αν ψαξεις ΛΟγικα το φερνει ελλαδα...
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1746
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 00:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω λόγια!!!! Μόλις τους έστηλα mail για να μου πούν πόσο θα πάει το μαλί να τους στήλουν βαμένους( αν τους βάφουν) μαζί με τα μεταφορικα.
Χαχα το βλέπω για χρηστουγενιάτικο δωράκι μαζί με το i/c και την διπλή εξάτμηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ασ με μαζέψει κάποιος!!!!!!!!!!!!!Πάνε τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 09:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο το Link αυτο μονο ο πισω προφυλακτηρας μου αρεσε..

drspeed έγραψε:
Μόλις τους έστηλα mail για να μου πούν πόσο θα πάει το μαλί να τους στήλουν βαμένους( αν τους βάφουν) μαζί με τα μεταφορικα.

Οταν παρεις απαντηση μπορεις να μας ενημερωσεις και μας? Πληροφοριακα μονο καθως υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες τωρα.. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 21:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περα απο τον πισω προφυλακτηρα που ειναι πολυ καλος,μου αρεσε πολυ και η αεροτομη.τα εδινα τα λεφτα για αυτα τα 2.τα πλαινα και ο εμπρος προφυλακτηρας δεν μου αρεσαν πολυ,σχεδον καθολου....αντε να δουμε τιμη με μεταφορικα και μετα βλεπουμε.αν απαντησει στο email καποιος
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 21:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τύπος που έχει την εταιρία είναι απίστευτος.Μου απάντησε ότι ψάχνει την μικρότερη τιμή και περιμένει προσφορές από διάφρες μεταφορικές για την πιο οικονομική.
Επιδή βλέπω ενδιαφέρον μου μυρίζει group buy. Λές??????
Εγώ πάντως έχω ψηθεί άγρια και για τον προφυλακτήρα και για τα πλαϊνά όπως και για αεροτομούλα που δεν φοράω ακόμα.
Είπε ότι καλύτερα να τα στήλει άβαφα γιατί οι μεταφορικές δεν καλύπτουν ζημιές στο χρώμα αλλά μόνο στην ακαιρεότητα των μεταφερώμενων.
Λογικά από δευτέρα θα έχω λεπτομέριες.

Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 23:25:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε αντε...δεν σε χαλασε...ο πισω προφυλακτηρας ειναι πολυ ωραιος παντως και η ecosse ειναι πολυ καλη εταιρεια απο τι εχω ακουσει....οποτε δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα....!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 12:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Aπο το Link αυτο μονο ο πισω προφυλακτηρας μου αρεσε..

drspeed έγραψε:
Μόλις τους έστηλα mail για να μου πούν πόσο θα πάει το μαλί να τους στήλουν βαμένους( αν τους βάφουν) μαζί με τα μεταφορικα.

Οταν παρεις απαντηση μπορεις να μας ενημερωσεις και μας? Πληροφοριακα μονο καθως υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες τωρα.. Very happy

Sorry για το off topic αλλα στα "συλλεκτικά" αυτοκίνητα (π.χ. le mans, grand tourismo, rolland garros κτλ) δεν πρεπει να γινονται αλλαγές, χανουν την συλεκτική αξία τους (προσωπική αποψη πάντα) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 14:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry κιολας αλλα αν θεωρειτε συλλεκτικη εκδοση το le mans επειδη εχει 2 αυτοκολλητα τοτε οκ!!!στο επομενο συλλεκτικο να αλλαξουν και την κεραια αν ειναι να ειναι ακομα πιο 'μοναδικο'!!!!εγω ξερω οτι τα συλλεκτικα ηταν τυπου τoyota celica carlos sainz και tommi makinen evo.α ξεχασα,εχει και bluetooth!!!!οκ πασο!!!!απορω ποιον δουλευει η peugeot με τον ορο συλλεκτικα!!!!ας εβαζαν ενα μπλοκε,ας το ειχαν 200 αλογα,ας ειχε ενα διαφορετικο body kit και τοτε ναι θα ηταν......................ενα πραγματικο συλλεκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 14:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πισω προφυλακτηρας αυτης της εταιρειας ταιριαζει και σε 207cc????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 22:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ypovoleas έγραψε:
sorry κιολας αλλα αν θεωρειτε συλλεκτικη εκδοση το le mans επειδη εχει 2 αυτοκολλητα τοτε οκ!!!στο επομενο συλλεκτικο να αλλαξουν και την κεραια αν ειναι να ειναι ακομα πιο 'μοναδικο'!!!!εγω ξερω οτι τα συλλεκτικα ηταν τυπου τoyota celica carlos sainz και tommi makinen evo.α ξεχασα,εχει και bluetooth!!!!οκ πασο!!!!απορω ποιον δουλευει η peugeot με τον ορο συλλεκτικα!!!!ας εβαζαν ενα μπλοκε,ας το ειχαν 200 αλογα,ας ειχε ενα διαφορετικο body kit και τοτε ναι θα ηταν......................ενα πραγματικο συλλεκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1
Wink αλλά μην ξεχνάμε ότι το ίδιο είχε κάνει και η opel με το astra opc.
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 22:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ypovoleas έγραψε:

Δεν διαφωνώ οτι θα επρεπε να ήταν όντως ενα δυνατό αυτοκίνητο και οχι ενα κοινο "207 rallye" με αυτοκόλλητα ,και όντως επισης δεν διαφωνώ οτι ειναι ενα τρικ τις peugeot για να να πουλήσει περισσότερο αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε και ολα, 4000 κομάτια και μόνο κυκλοφόρησαν(ειναι αρκετα λιγα σε σχεση με τα ποσα peugeot πωλούνται και κυκλοφορούν καθημερινα) και το καθένα φέρει τον δικο του μοναδικο αριθμό σειρας Wink
+1 Respect για το evo tommi makinen που κανει ακομα τα σημερινα evo να το τρεμουν και μην ξεχνάμε και τον συλλεκτικό ανταγωνιστή του, το subaru RB320 (Richard Burns)

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 00:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Snap5 έγραψε:
Δεν διαφωνώ οτι θα επρεπε να ήταν όντως ενα δυνατό αυτοκίνητο και οχι ενα κοινο "207 rallye" με αυτοκόλλητα...

ενα κοινο 207 RC με αυτοκολλητα θες να πεις Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης