PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ελαστικά για GT/Rallye/RC 17" 205/40,205/45,215/40
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 81, 82, 83  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 23:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Ο Γιάννης θέλει να πεί 215/45-17.

Ναι σωστά, δεν το θυμόμουν, βασικά την άλλη εβδομάδα θα βάλω 40-36, όπως και μου πρότεινε ο Volvos . . .
Ο Δημήτρης το έχει οδηγήσει το αυτοκίνητο μου με τα F1 όποτε ίσος μπορεί να πει κάτι παραπάνω . . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 00:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και το νεο dunlop sp sport maxx tt που ομως λογω της νοετητας του δεν βρησκω καποιο συγκριτικο να δω που περιπου κυμαινεται...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 10:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Ο Γιάννης θέλει να πεί 215/45-17. Το F1 έχει μαλακά πλαινά με οτι αυτό συνεπάγετε, από γόμα είναι αρκετά καλό. Τα Hankkok που φοράω εγώ είναι μπετό στα πλαινά αλλά από γόμα άατα να πάνε. Θα ήθελα να δοκιμάσω και parada spec2 στη μαμά διάσταση 205/45 για να ξαναγυρήσω στα Pirellaκια και να υσηχάσω Laughing Laughing

Μπορείς να δείς και τα TOYO R1R που μαθαίνω αρκετά καλά σχόλια.

Τα parada πάρτα σε 215/40 πιστεύω ότι δεν θα κοπανάνε, είναι μαλακό λαστιχο.... Θα σου δώσω μέτρο σύγκρισης.... θα κοπανάνε λιγότερο από τα Bridgeston σε 205/45.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 12:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
rubal έγραψε:
οχι toyo... στο rc δεν μου αφησαν καθολου καλες εντυπωσεις... F1 δαγκωτο αν θες την αποψη μου....

Μην τα μπερδεύεις όχι τα Τ1-R λέω για τα R1-R

σορρυ εχεις δικιο δεν το πρόσεξα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 14:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Υπαρχει και το νεο dunlop sp sport maxx tt που ομως λογω της νοετητας του δεν βρησκω καποιο συγκριτικο να δω που περιπου κυμαινεται...

καθολου καλο το συγκεκριμενο.τα εβαλε φιλος σε λεον κ τα αλλαξε σε μια βδομαδα.πολυ απογοητευση Confused

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 15:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μετα απο ψαξιμο και επειδη οι ημερομηνιες παραδοσης με κατεστρεψαν πηγαινω σε ελληνικο καταστημα και οχι ιντερνετικο..
τα πραγματα εχουν ως εξης:
f1 assymetric 215/45/17 -> 600E
Pzero nero 215/45/17 -> 500E

Ακουω γνωμες!!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 15:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως σε αυτη τη διασταση βγαινει και το r1r Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 16:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπαμε θελω και διαρκεια.. τα ρε050α τελειωσαν πριν τον χρονο...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 17:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ denlafkas

Διονύση, για πες καμιά γνώμη για τα δικά σου. Και καμιά σύγκριση προ και μετά μπλοκέ.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 09:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ denlafkas

Διονύση, για πες καμιά γνώμη για τα δικά σου. Και καμιά σύγκριση προ και μετά μπλοκέ.
yokohama s drive 5000km ειμαι πολυ ευχαριστημενοs παραααα πολυ καλο κρατημα ( πολυ καλυτερο απο τα pirelli)ακομα κ κρυα κρατανε καλα Very happy ..αλλα το θεμα ειναι πωs θα συμπεριφερθουν το χειμωνα με τα νερα κ με το κρυο...

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 09:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό σκέφτηκα και εγώ (michelin), αλλά δεν με ενθουσιάσανε, ίσος φταίει που τα έβαλα και Ιούνιο . . . όποτε ζέστες, βρόμικος δρόμος, μέχρι να φύγει και το βερνίκι πέρασε και ένας μήνας. Πάντως με 39Ε 36Π δείχνει να είναι μια χαρά !
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 20:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

denlafkas έγραψε:
yokohama s drive
Λάστιχα από άλλο πλανήτη Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 21:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
denlafkas έγραψε:
yokohama s drive
Λάστιχα από άλλο πλανήτη Cool

Θα τα δοκιμάσουμε κι αυτά Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 22:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα τα post σχετικα με τα λαστιχα οκ δεν ειμαι shumacher!! εννοω οτι το αυτοκινητο το κινο καθημερινα για την δουλεια μου, 1 μηνα στα χερια μου και εχει ειδη 3800klm και ομολογω οτι πολυ γρηγορες βολτες εχω κανει 3 ολες και ολες σε καλες στροφες και το λαστιχο με αφησε απολυτα ικανοποιημενο και πιστευω πρεπει να δωσουμε ενα Bravo στην Pegeuot που τουλαχιστον μας σεβεται και φοραει στο αυτοκινητο της πολυ καλα λαστιχα σε σχεση με αλλες εταιρεις που στα (γρηγορa) τους φορανε kumho !!!! βρακολαστιχα αποψη μου...σε στροφες το εργαλειο ειναι φοβερο...διαδρομη απο Ακρατα - Αθηνα(στις ωραιες στροφες για οποιον ξερει) ημουνα με 1 Impreza και μπορω να πω οτι ημουνα αξιοπρεπεστατος σε αυτες τις στροφες με ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα
*Sorry για το μεγαλο post

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 00:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα KUMHO φίλτατε σε ημισλίκ είναι αρκετά καλά όμως Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 11:19:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δεν ητανε ημισλικ ειναι απλα λαστιχα....αμα ητανε στιλ αγωνιστηκα δεν θα ελεγα τετοια[/list]

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα kumho sport ecsta τα φορανε και supercars.... δεν εχει να λεει. Παντως εγω που τα εβαλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο κρατημα και την γομα τους (και σε στεγνο και σε βρεγμενο) απλα με το 45αρι προφιλ εχουν παραπανω μαγουλιασμα απο οσο θα ηθελα και στα πολλα ειναι θεματακι...
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 15:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα
Το Σάββατο, καθώς έπλενα το αμαξάκι μου, είπα να στρίψω το τιμόνι για να κάνω θόλους! όπως πήγα να τους κάνω και ρίχνω μια ματιά στο ελαστικό μένω παγωτό. είχα δει κάτι σκισίματα από τη μέσα πλευρά (στο χρόνο επάνω) και βλέπω και ακριβός το ίδιο και στο εξωτερικό μέρος του ελαστικού!.
δεν έχασα χρόνο και έκλεισα τετράδα Continental Contisportcontact 2.
Σήμερα που τα έβαλα παρατήρησα ότι το αμάξι πατάει, δεν σπινιάρει εύκολα, αλλά ολοκληρωμένη άποψη θα σας πω μετά από 2 εβδομάδες που θα πατήσουν καλά.
μέχρι τότε....καλό κάψιμο Very happy

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Σεπ 2009, 13:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον τα ελαστικα μπηκαν σαβατο (f1 asymmetric). Πολλες καλες εντυπωσεις μου αφησαν και μια κακη.. Η κακη ειναι οτι χαλασε πολυ το αυτοκινητο σε αποτομες αλλαγες πορειας και σλαλομ αλλα παρα πολυ... τι βαρκαδα ειναι τουτη;;;
Σε ολα τα υπολοιπα σουπερ.. η προσφυση σε μετριο και γλυστερο οδοστρωμα ειναι απιστευτη απειρως καλυτερη απο τα μαμα potenza ειδικα η ελκτικη ειναι απο αλλο πλανητη.. Ακομα και η 1η σε πολυ μετριο δρομο σπανιως σπινιαρει... Ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμηση με σοβαρο πλαινο επιτελους...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Σεπ 2009, 14:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Η κακη ειναι οτι χαλασε πολυ το αυτοκινητο σε αποτομες αλλαγες πορειας και σλαλομ αλλα παρα πολυ... τι βαρκαδα ειναι τουτη;;;

Μην μου το θυμίζεις !!
Βάλε 39Ε 36Π

Arvas έγραψε:
Ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμηση με σοβαρο πλαινο επιτελους...

Και εγώ !
Δεν τα κλαίω λόγο αγοράς internet.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 81, 82, 83  Επόμενη
Σελίδα 5 από 83

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης