PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 295, 296, 297  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 21:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και εγώ!!!!!
Έχουμε και λέμε.....
Γιώργος 31 ετών, τρελός με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και ιατρός στο επάγγελμα.
Προσωρινός τόπος τρομοκράτησης αργών οδηγών η Άνδρος.
Μόνιμη έδρα Αθήνα προς Πάρνηθα μεριά.
Φρέσκος χαζοχαρούμενος ιδιοκτήτης ενός πανέμορφου μαύρου 207 rallye που έχει γράψει πρός το παρόν 4000 χλμ και μόλις τελείωσε το στρώσιμό του και αρχίζει το παιχνίδι.
Το μόνο μή εργοστασιακό που έχει το αμάξι πρός το παρόν είμαι εγώ αν και ελπίζω σε λίγο καιρό ότι αυτό θα αλλάξει.
Και αφού καμία παρουσίαση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς φωτό, πάρτε και μία γεύση από τον Λίνο(a.k.a. 207 rallye)
Την αφεντομουτσουνάρα μου δεν την βάζω γιατί υπάρχουν και μικρά παιδιά που μπορεί να διαβάζουν

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Yiannhs (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RALLYE 2009

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 21:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίο το αδελφάκι μας!καλοτάξιδο και καλώς μας ήλθατε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 22:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθατε όλλοι!!

Γιώργο Άνδρο είπες έ...??? έχει κάτι ωραίες διαδρομούλες...... Laughing Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 23:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Καλώς ήρθατε όλλοι!!

Γιώργο Άνδρο είπες έ...??? έχει κάτι ωραίες διαδρομούλες...... Laughing Laughing

Ωραίες δεν θα πεί τίποτα.Απίστευτες διαδρομές και με απίστευτη άσφαλτο.
Ήρθα για δουλειά εδώ στην Άνδρο και βρέθηκα ξαφνικά στον στροφοπαράδεισο!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fastmike78 (mike)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8v) 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 00:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπέρα σε όλους ! Με λένε Μιχάλη, είμαι 31 χρονών , αθηναίος και ειμαι καθηγητής μηχανολογίας . Εχω ένα Peugeot 206 8V (ασημογαλάζιο)εδώ και τρία χρόνια απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος .
Χόμπι μου οι υπολογιστές , κινηματογράφος, μουσικη και πολεμικές τέχνες .
Θα τα λέμε....

Oσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 09:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

welcome all

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostas87 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 20:01:26    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kalhspera tora mphka sto club kai tha peraso kai apo ekei na grafto tha htan megalh timh gia mena na me voithousate ligaki na ftiakso to 106 moy einai palio alla poly kalo paides ta leme syntoma apo konta
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 00:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα φιλε Κωστα,περναs απο εδω πρωτα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59
για να μαs συστηθειs οπωs κανουν ολοι και επειτα γραφειs με ελληνικουs μικρουs χαρακτηρεs οτι θελειs
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
$..Le@deR..$ (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V) (2009)

Ένταξη: 27 Ιούν 2009
Τόπος: Athina,Kypseli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 02:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας..Ειμαι ο Νικος κ μολις αρχισα Laughing
Ειμαι 19 ετων φοιτητης στο παπει..Γεννηθηκα Αθηνα οπου κ μενω!Ειμαι στη συλλογη χρηματων για την αγορα ενος 207!Οπου να ναι ελπιζω οτι φτανω το στοχο μου!Μεσα στο site διαβαζοντας διαφορα ηρεμω κ ησυχαζω απο αυτα που ακουω να λεγονται εξω..Εννοω οτι πολλοι ειναι αυτοι που κοροιδευουν τα γαλλικα αμαξια χωρις επιχειρηματα!Βαρεθηκα καθε φορα να τσακωνομαι κ να τους βουλωνω!Αυτα απο μενα ελπιζω συντομα να ειμαι κ εγω ενας κατοχος 207! Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 03:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

$..Le@deR..$ έγραψε:
Καλησπερα σας..Ειμαι ο Νικος κ μολις αρχισα Laughing
Ειμαι 19 ετων φοιτητης στο παπει..Γεννηθηκα Αθηνα οπου κ μενω!Ειμαι στη συλλογη χρηματων για την αγορα ενος 207!Οπου να ναι ελπιζω οτι φτανω το στοχο μου!Μεσα στο site διαβαζοντας διαφορα ηρεμω κ ησυχαζω απο αυτα που ακουω να λεγονται εξω..Εννοω οτι πολλοι ειναι αυτοι που κοροιδευουν τα γαλλικα αμαξια χωρις επιχειρηματα!Βαρεθηκα καθε φορα να τσακωνομαι κ να τους βουλωνω!Αυτα απο μενα ελπιζω συντομα να ειμαι κ εγω ενας κατοχος 207! Very happy Very happy Very happy Very happy

Καλως3 μας ήλθες... Τι τμήμα είσαι συνάδερφε? Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Yiannhs (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RALLYE 2009

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 07:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

$..Le@deR..$ έγραψε:
Βαρεθηκα καθε φορα να τσακωνομαι κ να τους βουλωνω!Αυτα απο μενα ελπιζω συντομα να ειμαι κ εγω ενας κατοχος 207! Very happy Very happy Very happy Very happy

Έτσι φίλε μου!!Πίστη στη γαλλική σχολή και ειδικά στην PEUGEOT!Και άσε τους άλλους να τρέχουν στις ευθείες!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
$..Le@deR..$ (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 11:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner dtps ειμαι στο παπει!!
Αυτο ακριβως Yiannh..Ασε τους αλλους να τρεχουν στην ευθεα!
Οταν εμεις με οσα km εχουμε στην ευθεια μπαινουμε κ στη στροφη!! Cool Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 11:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

$..Le@deR..$ έγραψε:
Αυτα απο μενα ελπιζω συντομα να ειμαι κ εγω ενας κατοχος 207! Very happy Very happy Very happy Very happy

Και μεις το ελπιζουμε...να μπεις για τα καλα στην οικογενεια μας!
φανταζομαι οτι θα παρεις το 207thp...ετσι?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 12:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

$..Le@deR..$ έγραψε:
Road_Runner dtps ειμαι στο παπει!!
Αυτο ακριβως Yiannh..Ασε τους αλλους να τρεχουν στην ευθεα!
Οταν εμεις με οσα km εχουμε στην ευθεια μπαινουμε κ στη στροφη!! Cool Laughing

Ελα ρε?
Τι ετος εισαι?
Και εγω εκει ειμαι....
Επιστροφή στην κορυφή
$..Le@deR..$ (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 12:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα recife οτι βρω θα παρω,οι οικομικες δυνατοτητες μου δεν ειναι ουτε καν στο μετριο Crying or Very sad

Πο πο πο πο αυτα ειναι!!λολ
Ειχα περασει στη Λαρισα κ δεν μου αρεσε.Ετσι ξαναεδωσα φετος κ περασα εκει!Οποτε δεν εχω κανει ουτε την εγγραφη ακομα!Αλλα θεωρουμε φοιτητης Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 13:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΑΑ, noob, καταλαβα...
χαχαχαχαχα
και εγω την δευτερη φορα περασα...
5ο μπαινω εγω...
Οτι χρειαστεις πες μου...

στειλε με πμ το μσν σου να τα πουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
gr_hunter (Sotiris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 LeMans

Ένταξη: 12 Αύγ 2007
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 08:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαίρεται και απο μένα παιδιά και Καλώς σας βρήκα(αν και λίγο παλιός χρήστης)..

Με λένε Σωτήρη και είμαι ένας καινούριος κάτοχος ενός πανέμορφου LeMans μαύρου χρώματος.. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 12:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ dtps πεφτει τι γινεται?????Ολοι εδω μαζευτηκαμε??? Laughing Laughing Τεσπα καλωσορισες φιλε και εδω αλλα και στην σχολαρα μας!!!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 21:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.
Λέγομαι Κύριλλος, μένω στην Πατρα.
Δουλεύω στο τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών μιας IT εταιρείας που ασχολείται με ERP.
Το χόμπυ μου είναι ο σχεδιασμός, υλοποίηση και βελτίωση/παραμετροποίηση συστημάτων διαχείρισης κινητήρων εσωτερικής καύσης και μαζί με άλλους 2 φίλους έχουμε την Overload. Από αυτοκίνητα μάλλον είμαι off-topic καθώς παραμένω VAG-addicted, βέβαια για τα τοπικά πρωταθλήματα ράλλυ συμμετέχω από το 1998 σε ένα team αποκλειστικά γαλλοφιλικής κατεύθυνσης (Pug 205 -> Clio Williams -> Pug 106).
Αυτά. Χαιρετώ και ηλεκτρονικά τα όποια μέλη τα γνωρίζω προσωπικά, «καλώς σας βρήκα» στους υπόλοιπους Smile
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 23:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turborabbit έγραψε:

Το χόμπυ μου είναι ο σχεδιασμός, υλοποίηση και βελτίωση/παραμετροποίηση συστημάτων διαχείρισης κινητήρων εσωτερικής καύσης και μαζί με άλλους 2 φίλους έχουμε την Overload

Τρομερό πράγμα ναναι χόμπυ η δουλειά σου! (αν δεν απατωμαι οβερλοαντ = αναπρογραμματισμοι εγκεφαλων).

Καλως ηρθες λοιπον.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 295, 296, 297  Επόμενη
Σελίδα 206 από 297

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης