Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
johny m6 (Γιαννης) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 21:10:34 Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με peugeot 307 xsi 1,6 |
|
|
Παιδιά καλησπέρα, ονομάζομαι Γιάννης και ζητώ συγγνώμη που το πρώτο μου ποστ είναι για κάποιο πρόβλημα.
Ξεκίνησα να πλύνω το αμάξι κάτω από την πιλοτή και βρέθηκα στα καλά καθούμενα με χοντρή βλάβη.
Το αμάξι κλειδωμένο, άρχισα να ρίχνω νερό με το λάστιχο (όχι πιεστικό) και εντελώς ξαφνικά άρχισε και δούλευε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, μετά από λίγο άρχισε να βαραει ο συνεργεμος και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούσα να το βγάλω και δεν φτάνει αυτό άναψαν και τα μεσαία φώτα και τα μικρά μια άναβαν μια σβηνανε και το αποκορύφωμα, ξεκίνησαν και η μπροστινή υαλοκαθαριστήρες και το καντράν μέσα να έχει γίνει χριστουγεννιάτικο δέντρο και'γω να έχω μείνει με τα κλειδιά στο χέρι και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.
Βγάζω τον πόλο της μπαταρίας σβήνουν φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ο συνεργεμος εξακολουθούσε και βάραγε, φυσικό θα μου πείτε, είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν reset αλλά δεν έγινε τίποτα.
Να μην σας ταλαιπωρώ, για καλή μου τύχη κάποιος γείτονας είναι ηλεκτρολόγος στη peugeot, άρχιζε να το ψάχνει και μετά από καμιά ώρα το βρήκε.
Κάτω από το τιμόνι και λίγο αριστερά υπάρχει η κεντρική μονάδα που η διαστάσεις είναι λίγο πιο μικρές από ένα φύλο Α4 αλλά με πέντε περίπου πόντους πάχος, από την μια μεριά έχει δυο πλακέτες και από την άλλη βάσεις για να κάτσουν επάνω ρελεδες, δυστυχώς δεν θυμάμαι πως την ανέφερε την συγκεκριμένη μονάδα.
Λοιπόν, είχε πάρει νερό και μάλιστα στην πλακέτα και σε ορισμένες βάσεις είχαν πιάσει και άλατα και ορισμένα κομμάτια είχαν σαπίσει.
Ποιος ξέρη τώρα ποσό θα κοστίσει αυτό το πράγμα και το θέμα είναι ότι για να βάλεις το καινούργιο θα πρέπει να βρω και από πού δακρύζει μέσα νερό.
Το αυτοκίνητο το πήρα καινούργιο, ποτέ δεν πήγε σε φανοποιό και ποτέ δεν έγινε αλλαγή παρμπριζ, είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; η εγώ είμαι ο τυχερός!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 02:45:42 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με peugeot 307 xsi 1,6 |
|
|
johny m6 έγραψε: | Παιδιά καλησπέρα, ονομάζομαι Γιάννης και ζητώ συγγνώμη που το πρώτο μου ποστ είναι για κάποιο πρόβλημα.
Ξεκίνησα να πλύνω το αμάξι κάτω από την πιλοτή και βρέθηκα στα καλά καθούμενα με χοντρή βλάβη.
Το αμάξι κλειδωμένο, άρχισα να ρίχνω νερό με το λάστιχο (όχι πιεστικό) και εντελώς ξαφνικά άρχισε και δούλευε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, μετά από λίγο άρχισε να βαραει ο συνεργεμος και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούσα να το βγάλω και δεν φτάνει αυτό άναψαν και τα μεσαία φώτα και τα μικρά μια άναβαν μια σβηνανε και το αποκορύφωμα, ξεκίνησαν και η μπροστινή υαλοκαθαριστήρες και το καντράν μέσα να έχει γίνει χριστουγεννιάτικο δέντρο και'γω να έχω μείνει με τα κλειδιά στο χέρι και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.
Βγάζω τον πόλο της μπαταρίας σβήνουν φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ο συνεργεμος εξακολουθούσε και βάραγε, φυσικό θα μου πείτε, είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν reset αλλά δεν έγινε τίποτα.
Να μην σας ταλαιπωρώ, για καλή μου τύχη κάποιος γείτονας είναι ηλεκτρολόγος στη peugeot, άρχιζε να το ψάχνει και μετά από καμιά ώρα το βρήκε.
Κάτω από το τιμόνι και λίγο αριστερά υπάρχει η κεντρική μονάδα που η διαστάσεις είναι λίγο πιο μικρές από ένα φύλο Α4 αλλά με πέντε περίπου πόντους πάχος, από την μια μεριά έχει δυο πλακέτες και από την άλλη βάσεις για να κάτσουν επάνω ρελεδες, δυστυχώς δεν θυμάμαι πως την ανέφερε την συγκεκριμένη μονάδα.
Λοιπόν, είχε πάρει νερό και μάλιστα στην πλακέτα και σε ορισμένες βάσεις είχαν πιάσει και άλατα και ορισμένα κομμάτια είχαν σαπίσει.
Ποιος ξέρη τώρα ποσό θα κοστίσει αυτό το πράγμα και το θέμα είναι ότι για να βάλεις το καινούργιο θα πρέπει να βρω και από πού δακρύζει μέσα νερό.
Το αυτοκίνητο το πήρα καινούργιο, ποτέ δεν πήγε σε φανοποιό και ποτέ δεν έγινε αλλαγή παρμπριζ, είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; η εγώ είμαι ο τυχερός!!!!!! |
λοιπον φιλε μας..καλησπερα απο εμενα!!ανοιξα να δω την δημοσιευση σου γιατι ειχα ακριβως το ιδιο αυτοκινητο!!(307 1.6xsi) πριν παρω αυτο το δαιμονα το 207!!!λοιπον ακουσε με,,το εχω παθει αυτο που λες και εσυ ακριβως το ιδιο..ακουσε να δεις τι ειχα παθει εγω!
το αυτοκινητο το επλενα μονος μου παντα..μια μερα συμβαινουν αυταααα! με τα πολλα ψαχτηρια που του εκανα ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΒΑΖΕ ΝΕΡΑ ΑΠΟ εκει που ειχαμε περασει τα καλωδια της μουσικης και του συναγερμου!!συγκεκριμενα εβαζε παρα πολλα νερα!και συγκεκριμενα επισης τα ειχαμε περασει κατω απο το γυαλοκαθαριστηρα του οδηγου εαν βγαλεις αυτη την μαλ***α που εδω το λεμε "σαλιαρα" ε απο εκει...εκει ακριβως πηγαμε και το γεμισαμε σιλικονη μαυρη και δεν ξαναεπαθε τιποτα!!εμενα ειχανε παρει νερα ολα τα συστηματα αλλα ευτηχως την προλαβα την καντεμια μου μιας και ολες τισ "μαστοριες" τις ειχα κανει εγω και και το φανταστικα λιγο πολυ!!αυτα φιλε μου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 10:10:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια απο τα ιδια και γω....ανοιγεις καπο βγαζεις το διχτκι που εχει διπλα στον καθαριστηρα με ενα ισιο κατσαβιδι και χωρις κανιβαλισμο και μετα με κολλα 3Μ (μαυρη) περνας οτι ταπες καλωδια κλπ περνανε απο κει..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 12:49:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με peugeot 307 xsi 1,6 |
|
|
johny m6 έγραψε: | Παιδιά καλησπέρα, ονομάζομαι Γιάννης και ζητώ συγγνώμη που το πρώτο μου ποστ είναι για κάποιο πρόβλημα.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας.
Ακόμα το αυτοκίνητο είναι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της peugeot και ακόμα τίποτα. Δεν μπορούν να προγραμματίσουν της ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και έχουν αρχίσει το ψάξιμο, πολύ φοβάμαι ότι θα έχω μπλεξίματα.
Όταν θα έχω νέα θα ενημερώσω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 15:35:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλο κουραγιο φιλε μας!!!ειναι πονεμενη ιστορια οπως και να εχει τα ηλεκτρικα μας 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Σεπ 2009, 19:47:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά είχαν καεί και η τρεις ηλεκτρομαγνητικές και θα της αντικαταστήσουν, μάλλον αύριο θα το πάρω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|