PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ελαστικά για GT/Rallye/RC 17" 205/40,205/45,215/40
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 81, 82, 83  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 23:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
δεν έκοψε πολύ, αλλά η κατανάλωση σα να ανέβηκε λιγάκι...
θα δίξει.....

το αναποδο γινετε με περισοτερο αερα....λιγοτερη τριβη παει καλυτερα στα ασπινιαριστα κομματια...κ καιει λιγοτερο...βεβεα δεν παιζει να καταλαβεις διαφορα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 07:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
dope207 έγραψε:
δεν έκοψε πολύ, αλλά η κατανάλωση σα να ανέβηκε λιγάκι...
θα δίξει.....

το αναποδο γινετε με περισοτερο αερα....λιγοτερη τριβη παει καλυτερα στα ασπινιαριστα κομματια...κ καιει λιγοτερο...βεβεα δεν παιζει να καταλαβεις διαφορα....

Μάλλον έχετε δίκιο παιδιά. Thumb Left
Απλά 2 μέρες τώρα για να δοκιμάσω τα ελαστικά, τούχω πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας. Γενικά σε σχέση με πριν, πολύ καλύτερο στο κράτημα του, ποιο απόλυτο.... Razz Razz Razz

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 15:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι και φέρνω πάλι το θέμα στην επιφάνεια.

Ένα μεγάλο thanks σε όλους όσους με πίεσαν και μου άνοιξαν τα μάτια.
Από τότε που έβαλα τον αέρα στα 36Psi, ήθελε και κάποιο καιρό για να πάρει το καινούριο πάτημα το λάστιχο, μιας και το είχα χαμηλώσει το αμάξι την ίδια περίοδο και είχε αλλάξει η γωνία camber.
Επιτέλους πατάει,πολύ καλά και όταν ζεσταθεί γίνεται ΑΠΟΛΥΤΟ....

Thanks again Guy's Thumb Left

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 20:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεχίζοντας απο http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14660&start=20 ...

Οχι οτι αλαζει κατι αναφερομουν για 225/40/17 που πάλι φοβάμε το κοπάνιμα καθως ανεβενει διασταση και μιωνετε το προφιλ .
Ο λογος που συζιταμε για ελαστικα ειναι ο Παρακάτω.

Αρχικα πιστέυω με το μπλοκε (να δω αν θα μπορεσω να το βαλω ) θα σταματιση το χαζοσπινιαρισμα αλλα αν μετα το salexιασμα επιστρέψη σκευτομαι το να παιξω μετα με λαστιχα να το "δαμασω"

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 20:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπα θηριοδαμαστή χαλάρωσε.... Laughing Laughing
Δεν χρειάξεσαι μεγαλύτερα λάστιχα, καλήτερη ανάρτηση θές/ουμε.
Τα 215/45 μιά χαρά είναι, κάθονται και πιο όμορφα στους θόλους.
Μια καλή coilover και μία by Steve Team dynamics Pro 1.2 και έδεσε το γλυκό.(για το 15αρι offset)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 22:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειμαι εγω ο θυριοδαμαστης το esp ειναι που μπένει και μου τι σπαει Razz πάνω στο καλλιτερο ρε παιδι μου και ψαχνω τροπο να του την σπάσω και εγω :D να το κανω αχρειαστο αλλα να ειναι εκει αν βρεθει κανενα νερακι ή κανω καμια βλακεια να με φυλαει .

Ισως βεβαια μετα το μπλοκε να γελαω με αυτα που γραφω αλλα ξερεις προετιμαζω το εδαφος :D

Οσο για ζάντες μου αρεσουν αυτες που εχει αλλα σκευτομαι να της βαψω λευκες ή ποντική Confused αν δω κανενα ιδιο θα αποφασισω :D

Αμορντισερ ειναι νωρις να αλαξξω ακομα και ξεφευγω πολυ σε κοστος ενω τα λαστιχα οταν θα τα αλαξω λογο φθορας βαζω οτι θα εχει διξει η ερευνα Smile χωρις να εχω μεγαλη διαφορα στο κόστος .

Αλιος ηξερα 215/45/17 + Coilover + μπλοκέ + I/C + salex + εξατμιση by salex+μακρυτερη πεμπτη για ποιο αθορυβα ταξιδια .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 23:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει βαλει κανεις τα 888 ή r1r ???
(και τα 2 δεν εχουν πιο σκληρο πλαινο απο τα t1r η κανω λαθος?)
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Αύγ 2009, 11:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν παιζουν 225-40-17 λαστιχα σε σοβαρες μαρκες τουλαχιστον που χω κοιταξει Wink ασε που 225 σε 7αρα ζαντα ειναι to much θα μαγουλιαζει κ θα χουμε αλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 21:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 225/45 τι λετε;; Θελω τα pzero ρε γα**το και ειναι η μικροτερη διασταση... Τα σκεφτομαι μαζι με προγραμμα χωρις μπλοκε για αρχη...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 14:53:00    Θέμα δημοσίευσης: SOS Επιλογη ελαστικων 207RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη που ανοιγω νεο θεμα αλλα επιγει λιγο μιας και αυριο θα φυγει η παραγγελια..
Λοιπον αφου το ενα λαστιχο καταστραφηκε και τα υπολοιπα ειναι αρκετα φαγωμενα παω για 4αδα.. Κοιταω στα κορυφαια και δεν ενδιαφερομαι για πιο οικονομικα αρκει να μην δωσω μια περιουσια.. Με ενδιαφερει το καλυτερο κρατημα το ιδιο σε στεγνο και βρεγμενο.. Κατεληξα πιο πολυ στα goodyear F1 assymetric kai pirreli Pzero (οχι nero). To κακο με τα pirreli ειναι οτι η μικροτερη διασταση ειναι 225/45/17..
Για πειτε για πειτε...
Fynoooooooo λεγε για τα F1...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 15:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 39Ε και 36Π δεν τα έχω βολευτεί καθόλου -> θέλω τα neroooooo μου !!

(215/55 - 17w)
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 15:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταζομαι δεν θα εχει την αμεσοτητα των νερο αλλα απο συνολικο κρατημα δεν σ'αρεσαν; ανελυσε το μου λιγο αν εχεις την καλοσυνη.
το 215/55/17 τι ειναι; σε αυτη τη διασταση τα πηρες;;

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 15:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι η διάσταση που τα αγόρασα είναι, αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αίσθηση στο τιμόνι.
Ξεκίνησα με 36-36 και ήταν απελπισία μετά πήγα στο 38-36 για να περάσει και η περίοδος του στρωσίματος και 2 εβδομάδες τώρα είμαι με 39-36 και είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.

Σε γενικές γραμμές είναι άνετε αρκετά, δεν κτυπάει σαν τα νερο, έχει καλή γόμα και σίγουρα με βροχές θα είναι πολύ καλό !
Σε αυτό που δεν μου άρεσε ήταν σε απότομες αλλαγές πορείας.
Αλλά μέσα σε στροφή το κράτημα είναι μία χαρά !
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 16:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανως το τεραστιο προφιλ (δεν βρηκες αλλο η ηταν δικη σου επιλογη;) δεν βολευεται καθολου στις αλλαγες πορειας και δεν πληροφορει κιολας.. εγω κοιταω για 215/45 και μαλλον σε αυτο θα καταληξω μιας και το 225/45 του Pzero μου φαινεται καπως υπερβολικο... Το σκεφτομαι ακομα βεβαια...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 16:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μαμά προφίλ 55 δεν ήταν ?
Ότι ήταν το εργοστασιακό το άφησα . . .
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 19:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Γιάννης θέλει να πεί 215/45-17. Το F1 έχει μαλακά πλαινά με οτι αυτό συνεπάγετε, από γόμα είναι αρκετά καλό. Τα Hankkok που φοράω εγώ είναι μπετό στα πλαινά αλλά από γόμα άατα να πάνε. Θα ήθελα να δοκιμάσω και parada spec2 στη μαμά διάσταση 205/45 για να ξαναγυρήσω στα Pirellaκια και να υσηχάσω Laughing Laughing

Μπορείς να δείς και τα TOYO R1R που μαθαίνω αρκετά καλά σχόλια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 19:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι toyo... στο rc δεν μου αφησαν καθολου καλες εντυπωσεις... F1 δαγκωτο αν θες την αποψη μου....
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 19:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
οχι toyo... στο rc δεν μου αφησαν καθολου καλες εντυπωσεις... F1 δαγκωτο αν θες την αποψη μου....

Μην τα μπερδεύεις όχι τα Τ1-R λέω για τα R1-R
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 20:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το παρον τοπικ κλειδωνεται

ας συνεχιστει η συζητηση στο σωστο...

ek tis mod team
volvos
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2009, 23:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παραντα αποριφθηκαν λογω κακης αποδωσης στο βρεγμενο.. ειμαι γιαννενα και βρεχει τους 7 μηνες οποτε θελω κατι που να ειναι εξισου καλο σε στεγνο και βρεγμενο... τα ρ1ρ αποριφθηκαν λογω εκτιμωμενης διαρκειας μιας και δεν θελω να τα φτησουν οπως τα potenza στους 10- μηνες... μαλλον στο f1 κλινω..

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 81, 82, 83  Επόμενη
Σελίδα 4 από 83

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης