PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Οθονούλα" για τις ζώνες

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 17:20:14    Θέμα δημοσίευσης: "Οθονούλα" για τις ζώνες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου ξεκόλησε χωρίς λόγο και αιτία Sad
το προσεξα πριν λίγο
έχει ξεκολήσει από μέσα και κουνιέται σε λακούβες κτλ...
τι να κάνω? δεν είμαι ειδικός να ξηλώνω πράγματα κτλ
Crying or Very sad

(αν δεν καταλαβατε για τι πραγμα λεω, εννοώ αυτό εδώ)

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 17:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εαν δεν εισαι ειδικος στο "ξηλωμα" αστο καλυτερα και τρεχα το καπου...εαν εχεις εγγυηση πολυ καλως!!το εχω ξηλωσει εγω μια φορα και εαν θυμαμαι βγαζεις πρωτα το διακοσμητικο πλαισιακι που ειναι κουμπωτο και μετα φαινονται κατι βιδες απο μεσα που ειναι για το υπολοιπο κομματι που εαν το βγαλεις θα φανουνε ολα εκει!!!(απο οσα λιγα θυμαμαι μιας και μου ειχανε αλλαξει κουμπι αλαρμ στην εγγυηση!)...... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 18:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

- Αφαιρείς προσεκτικά το διακοσμητικό πλαίσιο ξεκινώντας από επάνω (έχει 6 κουμπώματα γύρω-γύρω) με προσοχή γιατί μπορεί να σπάσει,
- Ξεβιδώνεις τις 2 τορξ βίδες που βρίσκεις μπροστά σου, δεξιά κι αριστερά από το κουμπί αλάρμ,
- Ξεκουμπώνεις προσεκτικά όλο το πλαστικό κομμάτι που κρατάει οθόνες+αεραγωγούς από τα μεταλλικά κλιπς, πρώτα από τη μία πλευρά και μετά από την άλλη,
- Αφαιρείς τα κουμπώματα που έχουν οι φίσες των καλωδίων των οθονών και του κουμπιού αλάρμ και απελευθερώνεται όλο το κομμάτι για να κάνεις δουλειά.

Το πιθανότερο είναι να έχει ξεκουμπώσει η οθόνη (αν έχουν σπάσει τα κουμπώματά της θα μπεις σε μονοπάτια επισκευής ή αντικατάστασης).

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη, εκτός κι αν έχεις συναισθηματικό δέσιμο με το αυτοκίνητό σου οπότε θα σε πονέσει αρκετά Laughing Πάντως το δικό μου την έχει υποστεί επιτυχώς πάνω από 6 - 7 φορές Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 18:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
- Αφαιρείς προσεκτικά το διακοσμητικό πλαίσιο ξεκινώντας από επάνω (έχει 6 κουμπώματα γύρω-γύρω) με προσοχή γιατί μπορεί να σπάσει,
- Ξεβιδώνεις τις 2 τορξ βίδες που βρίσκεις μπροστά σου, δεξιά κι αριστερά από το κουμπί αλάρμ,
- Ξεκουμπώνεις προσεκτικά όλο το πλαστικό κομμάτι που κρατάει οθόνες+αεραγωγούς από τα μεταλλικά κλιπς, πρώτα από τη μία πλευρά και μετά από την άλλη,
- Αφαιρείς τα κουμπώματα που έχουν οι φίσες των καλωδίων των οθονών και του κουμπιού αλάρμ και απελευθερώνεται όλο το κομμάτι για να κάνεις δουλειά.

Το πιθανότερο είναι να έχει ξεκουμπώσει η οθόνη (αν έχουν σπάσει τα κουμπώματά της θα μπεις σε μονοπάτια επισκευής ή αντικατάστασης).

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη, εκτός κι αν έχεις συναισθηματικό δέσιμο με το αυτοκίνητό σου οπότε θα σε πονέσει αρκετά Laughing Πάντως το δικό μου την έχει υποστεί επιτυχώς πάνω από 6 - 7 φορές Wink

ναι..ολα πολυ ωραια!!δεν μας ειπε εαν εχει εγγυηση!εαν ναι ψηφιζω να μην πειραξει τιποτα!!! Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 19:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω εγγύηση κανονικά
απλά σίγουρα το αλλάζουν χωρίς κόστος?

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 20:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασυζητητί Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2009, 01:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
έχω εγγύηση κανονικά
απλά σίγουρα το αλλάζουν χωρίς κόστος?

Clapping τρεχα γρηγορα!!!πηγαινε με γελιο..δεν προκειται να σου ζητησουνε τιποτα αλλα και εαν σου ζητησουνε βαλε τις φωνες!!! Clapping

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης