PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

AllienHack's 206CC (ζαντολάστιχα και bodykit)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 23:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη φωτο που έχεις στην υπογραφή σου το μπροστινό λάστιχο το βλέπεις λές και εξέχει απο το φτερό του αυτοκινήτου όχι οτι στα υπόλοιπα 3 δεν το παρατηρείς αλλά το συγκεκριμένο είναι πιο έντονο γιατί βλέπεις το πέλμα.
Σίγουρα το χαμήλωμα το χρειάζετε για να φανεί όμορφο.
Όπως είναι τώρα εμένα δεν μου αρέσει καθόλου,θυμίζει αυτοκινητάκι που παίζει ο γιός μου με ροδίτσες μεγαλύτερες απο αυτό.
Λυπάμαι που στο λέω αλλά ελευθερία λόγου έχουμε Wink

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 10:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε ελευθερα. Σιγα μην παρεξηγηθω.

Οτι θέλει χαμήλομα το θέλει, και επισης οπως ειπα τωρα θα χρειαστει και το bodykit για να δειξει. Οι ζαντες ειναι λιγο too much για μαμα cc, θελει να το κανω λιγο τούμπανο.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 10:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο για το offset δεν ειναι τοσο τραγικο οπως φενεται, δειτε αυτήν την φωτο, πισω ειναι εντελος οκ, στις μπροστά ροδες βγαινει ισα ισα.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 13:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ti offset εχουν? και τι πλάτος?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 14:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

7J πλατος και 15 offset

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρεπιπτόντος το ονειρο μου, χαμηλομα, bodykit ...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puke left Να δω με το offset που έχεις τι θα κάνεις στις λακούβες όταν το χαμηλώσεις...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξε , αυτη τη στιγμή ο θόλος απο το λαστιχο ειναι 8-10 cm , εγώ θα το χαμηλώσω 3cm. και επειδή θα το κάνω με ελατήρια χαμηλόματος ΚΑΙ αμορτισέρ χαμηλόματος δεν θα τερματίζει.. μόνο αν πέσω σε κανα χαντάκι.. Smile

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω την εντύπωση πως έχεις "λάθος" οφφσετ πάντως. Σε 17αρια τα RC πχ έχουν εργοστασιακό 28.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 15:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπαμε εμενα ειναι ποιο έξω , 15 οφσετ! Αλλα αν δεις την φώτο ποιο πάνω δεν βγαινει πολύ έξω , ισα ισα, μου αρεσει και λιγο η ζάντα να βγαίνει έξω. το μονο προβλημα θα ειναι οπως αναφέρθηκε στο χαμήλωμα να βρίσκει.. ελπιζω πως οχι.. Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 17:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως "μαμα" ΕΤ28 δίνει αλλα η διαφορα στο στρίψιμο (με καλά λάστιχα εεε.... Laughing ) από την μείωση του οφφσετ ειναι εμφανέστατη...

αν ειναι ΕΤ15 μια χαρα ειναι... (αν και στην 7άρα καλήτερα θα ηταν να ειναι πιο κοντα στο ΕΤ20)

επίσης το "καλήτερο" που μπορείς να κάνεις αφου εχει βλέψεις και για bodykit ειναι "τότε" να παραγγείλεις από την Peugeot (ειναι στα γνησια "αξεσουάρ" αυτό) αυτά τα φρυδάκια θόλων

Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 19:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μμμ... δεν ειναι κακό να βαλώ αυτά... χμμ Cool

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 20:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα γιατι αν το χαμηλωσεις με σωστα αμορτισεροελατηρια απο μονα τους θα εχουν καμπερ...οποτε δεν θα βρισκει...
Αμα δεις το δικο μου πισω ειδικα κοιταζοντας απο το πλαι νομιζεις οτι εχει στραβωσει ο αξωνας πισω απο την γωνεια που πηρε χαμηλονωντας....και εχει και μπροστα απλα ειναι πολυ πιο εμφανες πισω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 20:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
μμμ... δεν ειναι κακό να βαλώ αυτά... χμμ Cool

Και αφου εχεις βλεψεις και για Body Kit δεν βαζεις το παραπανω του Μανθου
που και πιο σε εργοστασιακο λουκ φερνει και πιο ομορφο και σπορ ειναι.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 20:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα bodykit που επελεξα ειναι μετα απο πολυ ψαξημο και πολυ σκεψη και αναζητηση και πιστευω οτι οταν τα τελειωσω το αμαξι θα ειναι για χυσημο.. δεν αλλαζω την γνωμη μου τωρα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 22:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσεξε μην γινει για φτυσιμο..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 10:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως οσα CC εχω δει με το look gt ειναι πανέμορφα...
νομίζω μάλιστα (κάποιοι θα πουν οτι ειναι λιγο "ιεροσυλία" Laughing , αλλά υπάρχει και το πρωτάθλημα [url]RCC [/url]στην Γαλλία) οτι οι φουσκωμένοι προφηλακτήρες του 206gt πάνε πιο πολυ στο CC απ οτι στο ιδιο το GT επειδή το CC εχει πιο κεκλιμένο παρμπρίζ και η οροφή του ειναι πιο χαμηλά.
(εννοείτει χώρις τόσο μεγαλα μαρσπιε...και φυσικα με μια μικρη αεροτομη) ->

επίσης και το 407look (οπως του steve) στο CC δένει πολυ ομορφα (αλλα σαφώς πιο καγκουρικα... - εννοείται χωρίς αυτή την απλώστρα-αεροτομη πίσω...)
http://www2.uol.com.br/bestcars/prep-inter/185.htm

επίσης για λιγο ΤΤ λοοκ
http://www.worldtuningblog.com/peugeot-206cc-by-rdx-racedesign/
Laughing Laughing Laughing

υ.γ. μαλλον θα μεταφερω το τοπικ στις αισθητικές σαν "AllienHack's 206CC"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 10:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E ναι συμφωνω! και το peugeot look ειναι πολυ μαματο στο 206cc ΑΛΛΑ και του ΣΤιβι (ΜΤΚ) ειναι πολύ ομορφο ειδικά η μούρη και ΧΩΡΙΣ την απλόστρα πίσω.

Γιαυτό και εγώ θα κάνω συνδιασμό! Laughing

ΕΠΙΣΗΣ! το look gt τα σποιλερ μόνο ποσο πανε περίπου? και τα παιρνω απο αντιπροσωπίες peugeot?

Spritmonitor.de LPG

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AlienHack στις Παρ 28 Αύγ 2009, 10:50:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 10:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουκλα η πρωτη φωτογραφια.
Ξανασκεψου το κυριε Hack.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 10:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποια πρώτη? Αυτη που πόσταρε ο Μemsound? με το look gt?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης