PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT - Προβλημα με το σασμαν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 20:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με παίρνουν τηλ μετά από ένα μήνα περίπου και μου λένε ήρθε το σαζμάν.
Είχα πολύ δουλεια όμως εκείνες τις μέρες και λέω δεν μπορώ τώρα θα μιλήσουμε να κλείσουμε ραντεβού.

Μέχρι εδώ όλα καλά

Κλείνουμε ραντεβού τέλη Ιουλίου.Πάω εκεί και αυτός με τον οποίο έκανα τις συνεννοήσεις λείπει με άδεια.
Το αμάξι όμως μπαίνει κανονικά μέσα για αλλαγή.

Με το που αφήνω το αμάξι λέω στον υπεύθυνο, ξέρετε την προηγούμενη φορα μου χτυπήσατε το φτερό, μάλλον κατα την αφαίρεση του θόλου.

Αποκλείεται μου λέει γιατι δεν αφαιρείται ο θόλος κατα την αλλάγη σαζμάν.

Κάθομαι και εγώ στο συνεργείο καραούλι και περιμένω. και μολις βγάζει ο μηχανικός τον θόλο πάω και λέω στον υπέυθυνο για δες, βγαίνει ή δεν βγαίνει ο θόλος?
Μούγκα ο δικός σου...

Τελειώνουν οι εργασίες με τα πολλα (αν τα πω όλα θα χρειαστώ όλο το forum για μένα!) το παίρνω το αυτοκίνητο όλα καλα.

Το βράδυ που πάω σπίτι και περιμένω να κρυώσει το αμάξι ακούω πάλι τον ίδιο θόρυβο!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 20:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάω την άλλη μέρα μετά τη δουλεία στον μηχανικό μου.

Σηκώνουμε το αμάξι στην ράμπα και βλέπω οτι το φις του αισθητήρα λ εχει σπασμένη τη βαση που έχει για να στηριζεται στο αυτοκίνητο και είναι στον αέρα (δεν εκανε ούτε τον κόπο να το πιασει με ένα δεματικό αυτός του έκανε την αλλάγη του σαζμάν)

Και ΔΕΥΤΕΡΟ το σαζμάν έχει ορατές φλατζοκολλες στις ενώσεις απο τα καπάκια που το αποτελουν οι οποίες ειναι φρεσκιες ακόμη. Αυτό μου έκανε εντύπωση δεδομένου οτι από την στιγμή που με πήραν τηλ να πάω για αλλάγή μέχρι τελικά την μέρα που πήγα, είχαν μεσολαβήσει περίπου 2 εβδομάδες

Μα πόσο καιρο θέλει για να στεγνώσει η φλατζόκολλα?

την άλλη μέρα πάω ξανά στην λάιον και γίνεται χαμός

Το βλέπει το αμάξι μηχανικός, (άλλος όχι αυτος που είχε αναλάβει το αμάξι) το ακούει και μου λέει οτι ο θόρυβος αυτός είναι φυσιολογικός!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

αφού είναι φυσιολογικος ο θόρυβος γιατί μπηκαμε σε όλη αυτη τη διαδικασία?

ανέβηκε και κατέβηκε σαζμάν δύο φορες που σημαίνει οτι οι περισσότερες βίδες του μηχανοστασίου (κινητήρας, ψαλίδια κλπ) βιδωθηκαν και ξεβιδωθηκαν 2 φορες . Ακόμα και αν ήμουν τοσο σιδεροφάγος που να ηθελα δίσκο πλατώ καθε 50 000 χιλιόμετρα σημαίνει οτι θα χρειαζονταν 100000 για να γινει αυτο, δηλαδη αφου κανω 15.000 το χρονο περίπου 6 χρονια....
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 00:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταιες μερες ακουγεται οταν ξεκινω με 1η λιγο εντονα και οταν φορτωνει το αμαξι με 2α-3η απο 2000-3500 στροφες ενας εντονος τραχυς θορυβος σαν να τριβονται μεταλλα απο το χωρο της μηχανης. Το κανει και με εσπ/αντισπιν απενεργοποιημενο. Επισης, με νεκρα δεν κανει κιχ ουτε αμα το παω πιο "χαλαρα". Ξεκινησε μετα απο ταξιδι 8 ωρων απο τις οποιες τις 3 ωρες ημουν κολλημενος στην κινηση. Πιστευω κατα 90% σαζμαν. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον ομως αυτο? Τεταρτη το παω για ελεγχο. Επισης, να αναφερω οτι ο δισκος δεν πατιναρει

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 01:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως στο κανει αυτο οταν σπινιαρει; μου το εκανε και εμενα αυτο και μαλλον πρεπει να ειναι διαφορικο... Λυθηκε μετα την αλλαγη των μαμα βαλβολινων...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 01:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου κάνει και τπτ κοψίματα ή όχι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 02:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Μηπως στο κανει αυτο οταν σπινιαρει; μου το εκανε και εμενα αυτο και μαλλον πρεπει να ειναι διαφορικο... Λυθηκε μετα την αλλαγη των μαμα βαλβολινων...

Ναι, γιαυτο το δοκιμασα με και χωρις εσπ για να δω αν εχει σχεση με αυτο. Μακαρι να ναι διαφορικο μιας και οπου να ναι μπαινει το μπλοκε
Παράθεση:
Σου κάνει και τπτ κοψίματα ή όχι;

Κοψιματα εννοεις οταν επιταχυνει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 22:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μολις τωρα που ηρθα σπιτι,παρατηρησα οτι δεν αναβουν τα φωτα της οπισθεν.

Μηπως ξεχασαν να κουμπωσουν καμια φισα?

αυριο παλι στην πεζω, παλι αδεια απο τη δουλεια,παλι αγχος, παλι καβγαδες...
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 11:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λυπάμαι φίλε που θα στο πώ αλλά με αυτούς εδώ που έχουμε μπλέξει στη Θεσσαλονίκη να περιμένεις και χειρότερα . Αν είσαι στην εγγύηση λίγο υπομονή και μετά όπου φύγει - φύγει. Evil

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 17:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου Γιώργο.

πήγα σήμερα το πρωί στην πεζώ και το έφτιαξαν.

επαιδή ξέρεις οτι το συνεργείο είναι γυάλινο, το αμάξι δεν το έχασα απο τα μάτια μου. Το έφτιαξε ο τύπος μεσα σε 5 λεπτά και μετα το αμαξι έμεινε μέσα άλλα 20.

Αυτοί μου είπαν οτι είχε χαλάσει η βαλβίδα της όπισθεν αλλα εγώ δεν είδα να πηγαίνει κανένα ανταλλακτικό εκεί.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...θα με καταντήσουν νευρασθενικό...

Συνεργείο καλό έχω. Το 306 μου το έκανα χρονια service εκεί και ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Αλλά τώρα είμαι δεμένος λόγω της εγγύησης...

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 09:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή σου ημέρα Δημήτρη ,

Τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τους. Ήθελα να ξερα για αμερικανάκια μας περνάνε Evil Evil
υπομονή μέχρι να τελειώσει ....δυστυχώς και οι άλλοι οι εξουσιοδοτημένοι (με εξαίρεση ένα που μου έχουν πει για καλό - δεν ξέρω προσωπικά) είναι τα ίδια.....μαύρα χάλια!!!! 2gunfire Sniper Shoot Whip

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 10:28:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αμερικανακια αν ειχε γινει κατι τετοιο θα τους ειχαν σκισει. Wink

Μάλλον για Ουγκαντα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 11:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις απόλυτο δίκιο....απλά με έπιασε ξέρεις η γνωστή αντιαμερικανική μαλακεία του Έλληνα Rolling eyes ..... Ποιά Ουγκάντα?....και λίγα λες!!!

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2009, 11:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά σε περασαν για Αμερικανακη στο μυαλο και νοοτροποια Ελληνα καταναλωτη σε συνδιασμο με το οτι λογο Εγγυησης σε κρατανε Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης