PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - GPS σε 206... Προβλήματα ;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 14:16:01    Θέμα δημοσίευσης: 206 - GPS σε 206... Προβλήματα ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά είμαι στα πρόθυρα να αγοράσω ένα satnav για το 206 cc που έχω αλλά προβληματίστηκα γιατί κάπου διάβασα ότι τα 206 έχουν αθερμικό παρμπρίζ και ενδέχεται να έχω προβλήματα με το σήμα και τη λήψη καθώς κινούμαι...
Ισχύει όντως κάτι τέτοιο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 14:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι αλήθεια, αλλά συνήθως πιάνει απλός καλά – και δεν πιάνει πάνω από 3 δορυφόρους . . . . αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προεκτείνεις την κεραία στον χώρο του κινητήρα και ιδιαίτερα στο σημείο που έχει της γρίλιες στο καπό !
Είναι ένα πολύ ωραίο σημείο να το τοποθετήσεις εκεί την κεραία !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 14:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τους αεραγωγούς δεξιά εννοείς στο καπώ;
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 15:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nai nai Wink
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 15:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία λύση! Για πες για πες!!!
Υπάρχει τρόπος δηλαδή να περάσω μέσα από το αμάξι στο παρμπριζ την κεραία για να μην φαίνεται το καλώδιο;;

Επίσης ρε παιδιά όσο αστείο και αν σας φανεί, όταν το έχω cabrio το αυτοκίνητο θα πιάνει καλύτερο σήμα;;
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 16:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι εκεί είναι η καλύτερη θέση και εκεί την έβαλα και στο 207 !

Για το 206 τώρα, το καλώδιο θα το τραβήξεις από το θόλο του συνοδηγού στην άλλη πλευρά, και στο ύψος της μπαταρίας και κάτω από το σέρβο θα βρεις την τρύπα για να βάλεις το καλώδιο μέσα όπου θα πέσει πάνω από την ασφαλειοθίκη !

Τώρα αν η κεραία σου είναι και μαγνητική, θα την βάλεις κάπου πάνω στο θόλο αριστερά ή δεξιά από την βίδα που είναι μπροστά μπροστά !
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 16:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά από αυτοκίνητα για να πιάσω όλα αυτά που μου είπες αλλά θα το προσπαθήσω.
H ασφαλειοθήκη που είναι;
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 16:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνω από το αριστερό πόδι του οδηγού . . . . αν δεν το έχεις θα παιδευτείς πολύ (κυρίως για να περάσεις το καλώδιο από έξω – μέσα) !!
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 17:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι όχι το έχω και καλά το κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό.
Αυτό που δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά ούτε και τι είναι είναι το σέρβο...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 19:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααα το μεγάλο μαύρο στρογγυλό που στηρίζονται τα υγρά του φρένου !
Πίσω από την μπαταρία !
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 19:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν θα το κοιτάξω και σε ευχαριστώ.
Δυστυχως ξενέρωσα πριν λίγο γιατί ετοιμαζόμουνα να πάρω ένα gps αλλά μου είπαν να το αποφύγω τελικά γιατί το συγκεκριμμένο είχε παλιούς χάρτες πάνω. Τώρα πάλι ψάξιμο και βλέπουμε...
A και αν κάποιος έχει να προτείνει καμιά καλή συσκευή gps ας το πει..
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 02:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 307 με το GPS στον κεντρικό αεραγωγό δεν έχω κανένα πρόβλημα λήψης. Εντός πόλης πιάνω 6-7 δορυφόρους, εκτός 8+. Η ένταση είναι στη μισή μπάρα βέβαια, αλλά δεν προβληματίζει καθόλου, δεν χάνεται κλπ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 02:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ Rolling eyes Σήμερα πήρα ένα gps (καθώς απο Σεπτέμβρη θα είμαι Αθήνα για 6 μήνες οπότε θα μου είναι απαραίτητο) και διάβαζα και γω στο manual για το θέμα του αθερμικού παρμπρίζ. Δεν το έχω δουλέψει ακόμη, αύριο θα το δω. Αν το δω να ζορίζεται, μάλλον θα την κάνω όπως ο fynos.
Επι τη ευκαιρία, Fynos για πες ποια είναι για σένα η πιο βολική θέση για το gps στο 207???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 07:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όσους έχουν φορητό είναι στο πλαϊνό τριγωνικό τζαμάκι στην πόρτα του οδηγού, για εμένα έχω βάλει 2DIN οπότε το έχω μόνιμα στην κονσόλα !
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 09:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Σε 307 με το GPS στον κεντρικό αεραγωγό δεν έχω κανένα πρόβλημα λήψης. Εντός πόλης πιάνω 6-7 δορυφόρους, εκτός 8+. Η ένταση είναι στη μισή μπάρα βέβαια, αλλά δεν προβληματίζει καθόλου, δεν χάνεται κλπ.

Εμενα απλα δεν πιανει.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 09:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως παίζει ανάλογα με τον δέκτη που έχει συσκευή. Αν και ακόμα και το φτηνιάρικο Mio168 πιάνει σε μένα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 09:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Για όσους έχουν φορητό είναι στο πλαϊνό τριγωνικό τζαμάκι στην πόρτα του οδηγού, για εμένα έχω βάλει 2DIN οπότε το έχω μόνιμα στην κονσόλα !
Wink

Σωστός, εκει το είχα βάλει απ την αρχή και μάλλον είναι το καλύτερο σημείο, δεν περιορίζει καθόλου την ορατότητα. Επίσης εκει είναι και πολύ καλή θέση για να τραβήξω ίσως γραμμή για μόνιμη τροφοδοσία απο την ασφαλειοθήκη απο κάτω. Δεν θα φαίνεται ούτε καλώδιο.
Κατα τα άλλα απο το αθερμικό δεν φαίνεται να επηρεάζεται, το δοκίμασα και έχει μόνιμα 7-8 δορυφόρους (Navigon 2100max). Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 09:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λόγω πλαϊνού τζαμιου, αλλά παραπάνω δεν θα πάει !
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 09:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Λόγω πλαϊνού τζαμιου, αλλά παραπάνω δεν θα πάει !

Παρακάτω να μην πηγαίνει! Εγω περίμενα χειρότερα γιατί πλαινα έχω και φιμέ τα οποία κόβουν και αυτά σύμφωνα με το manual...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 16:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fynos έχεις καμια ιδέα (εσυ που είσαι επι των ηλεκτ/κών!) για το πως θα κλέψω ρεύμα απο την ασφαλειοθήκη? Θέλω να βάλω εκει μέσα τον φορτιστή του gps για μόνιμη τροφοδοσία, αφού τον ανοίξω για να του κολλήσω ένα καλώδιο για είσοδο. Σκέφτομαι οτι θα ήταν καλά να χρησιμοποιήσω την ασφάλεια του αναπτήρα που τροφοδοτεί μόνο αυτόν. τι λες, πρέπει να ξηλωθεί ασφαλειοθήκη Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης