PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πιθανά προβλήματα για 206 CC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 09:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον, να σου απαντήσω αν και λίγο καθυστερημενα. Προχτές έβαλα 17αρες με 40αρι προφίλ , απο 15αρες με 55αρι...

τι να σου πρωτοπω? οτι επιτέλους αρχισα να ευχαριστιέμαι οδήγηση με αυτό το αμάξι? οτι το διάβασμα του δρόμου και το τιμόνι ειναι επιτέλους όσο επιθετικά και άγρια χρειάζεται ενα ημισπόρ αμάξι των 110 αλόγων? οτι οι κραδασμοί ειναι σχεδόν οι ίδιοι? Μονο σε ΤΡΥΠΕΣ στην άσφαλτο καταλαβαίνεις οτι το χτύπημα ηταν μεγαλύτερο γιατι δεν υπαρχει το ψηλό προφίλ για να αποσβέσει το χτύπημα. Αλλιός στις νορμάλ λακούβες-κακιες του οδοστρόματος την απόσβεση που έκανε το 55αρι προφιλ την κανει τωρα εν μέρη το 40αρι και το υπόλοιπο η ανάρτηση. το καταλάβαινεις αυτό στο τιμόνι.

Δεν θα ξαναγύριζα με τίποτα σε 15αρες... εγώ τουλάχιστον και οι περισσότεροι εδώ μεσα που ψάχνουν μια αγριάδα και μια ομορφη εμπειρία απο το αμάξι τους.

Μια κοπελίτσα που της πήραν δώρο το 206cc και δεν εχει ιδία απο αμάξια , που θα πηγαίνει μαξιμουμ 120χλμ και που ειτε το 206 ειτε ενα ciquecento της φαίνονται οδηγικά τα ίδια μπορεί να κρατήσει τις 15αρες γιατι ετσι κιαλλιος δεν θα χαμπαριάσει διαφορά...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 00:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε χωρίς να θέλω να μειώσω την επιλογή σου ή αυτά που γράφεις, ούτε εγώ θα πήγαινα σε 17" και έχω το 206 cc και εγώ.

Η μαγκιά του κάμπριο είναι αλλού. Ανοίγεις την οροφή και νοιώθεις άλλος άνθρωπος. Το ίδιο ισχύει σε όσα ανοιχτά έχω μπει και αυτό είναι που μετράει. Και το opel tigra cabrio είναι 1400 cc αλλά και αυτό με ανοιχτή την οροφή είναι αλλιώς. Είναι βέβαια και τι ανάγκες έχει ο καθένας, τι χρήση κάνει κτλπ.

Αν θες άγριο και επιθετικο αμάξι δεν θα ασχοληθείς με το 206. Παίρνεις κάνα tt ή κάνα mx5 την έκδοση με το μπλοκε . Καθαρόαιμα roadster από τη μάνα τους και δεν συγκρίνονται.
Νομίζω κακώς προσπαθούν ορισμένοι (δεν μιλάω προσωπικά για σένα) να κάνουν το cc (ή το οποιοδήποτε αμάξι τους) φεράρι.

Άποψη μου πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 11:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα δεν εχω τα λεφτά για ΤΤ, και οντως το MX5 ειναι ο ορισμός του roadster, ΑΛΛΑ εχω 206cc .. τι να κάνω? αυτό ομως δεν συμαινει οτι δεν μπορώ να το "πάω" λιγο περισσοτερο προς την κατεύθυνση που το θελω, δεν θα το κάνω τουρμπο με 200 άλογα αλλα λιγο ποιο σπορτιφ δεν θα με χαλουσε, και αυτό προσπαθώ να κάνω...

Προσωπικά οταν αγόρασα το 206cc απλός μου άρεζε, δεν με ξετρέλανε, και το πηρα με την προυπόθεση στο μυαλό μου να το αγριέψω λίγο σε εμφάνηση και ίσως λιγο σε απόδοση. Αυτο δεν συμαίνει οτι προσπαθώ να το κάνω φεράρι! δεν εχει καμια σχέση.

με την ίδια λογική δεν πρεπει να ακουμπάμε τα αμάξια μας , να τα αφήνουμε ολα εργοστασιακά μαμα , και αν θελουμε κατι διαφορετικό σε σχεδιασμό ή επιδωσεις να το πουλαμε και να περνουμε αλλο.. δεν ειναι έτσι .. υπάρχει και ο κοσμος του tuning, ειτε μηχανικό ειτε σε design-εμφάνηση... Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 12:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και παρεπιπτώντος, αν εισαι θεσσαλονίκη ή αν κατέβω Αθήνα με το αμάξι καποια στιγμη ετσι απο περιέργεια θα στο δώσω να το οδηγήσεις..

θα σου πώ μονο οτι στο συνεργείο -αντιπροσωπεία που το έχω παει 2-3 φορές (οχι να μου φτιάξουν κατι ,απλός ειναι φιλος το αφεντικο και παω βλέπω τα καινουρια μοντελα και κανω κανα τεστ drive) , οι μηχανικοι που το ειδαν παρκαρισμενο βγηκαν εξω και ρωτουσαν αν εχει και καμια μηχανική βελτίωση και ζήτησαν να το παρουν βόλτα, αφού γυρήσαν μου ειπαν "φίλε ετσι έπρεπε να το ειχε βγάλει η πεζό απο την μάνα του, αν ηταν ετσι το cc θα το έπερνα και εγώ"

βγάλε τα συμπεράσματά σου. και ολα αυτά χωρίς να εχω κανει καμια μηχανική μετατροπή απλός εμφάνηση έχω αλάξει - φωτα - φιμε - ρολμπαρς - και bodykit συντομα ελπιζω (μηχανικά μονο ενα ελέυθερο φιλτρο, αλλαγη καθαρισμα ολων τον σενσορων (μαπ-μπεκ-λ) ωστε να ερθει σε πολύ καλή κατάσταση.. και αλλάγη αναρτήσεων και ζαντών.)

Απλος εμενα το μαμα 206cc μου φαινεται οπως λεγαν και οταν προτοβγήκε πολυ "κοριτσίστικο" αμαξι... ενω πχ το 207cc εχει περισσότερη αγριάδα σαν εμφάνηση...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 13:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άποψη σου είναι όλα αυτά.
Δεν μου λέει απολύτως τίποτα αν σου είπαν τέτοιο πράγμα στο συνεργείο. Και εμένα ο μηχανικός μου και ένα άτομο που έχω γνωρίσει με αυτό το αμάξι και του έχει αλλάξει τα πάντα (πάνω από 10 χιλιάρικα σχεδόν κόστος) μου συνέστησαν να μη το πειράξω.

Σου φαίνεται "κοριτσίστικο" αμάξι και το αλλάζεις. οκ.
Να ξέρεις ότι τα αμάξια το πόσο "κοριτσίστικα" δεν είναι θέμα εμφάνισης αλλά κοινού. Και το tt σιγά την εμφάνιση που έχει. Σε πολλούς φαίνεται gay αυτοκίνητο, αλλά από επιδόσεις σκοτώνει.
Και πλέον βλέπεις τις γυναίκες να οδηγάνε τα πάντα σήμερα. Με cabrio και roadster υπάρχουν μοντέλα που βλέπεις πιο πολλές γυναίκες από ότι άντρες.

Τώρα αν μερικοί είναι γεμάτοι κόμπλεξ με τα αυτοκίνητα τους και θέλουν να τα αγριέψουν για να δείχνουν διαφορετικά τι να κάνουμε, δεν θα βάλω εγώ μυαλό στον κόσμο.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 13:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχας γιατι φορτώνεις και παιρνεις λιγο εριστικό και θυγμενο ύφος?
Το τι θα κανει ο καθένας με το αμάξι του ειναι προβλημα του. Αν θελω να του βάλω τουρμπο με 300 αλογα και 20αρες ζαντες θα του βάλω.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ να πίσω κανέναν οτι ΠΡΕΠΕΙ να μπουν 17αρες στο cc, ΑΠΛΟΣ λεω την αποψή μου και την εμπειρία μου οτι εμενα με έφτιαξαν και δεν πήρα τοσα αρνητικά πισω οσο λεγονται για τις 17αρες.

Απο την αλλή κατακρίνεις το να πειράζουμε τα αμαξια ειτε εμφανισιακα ειτε μηχανικά... ε τι να πω τωρα γιαυτο, εισαι σε ενα φόρουμ που ολοι ειναι τρελαμενοι μεχρι και το τελευταιο αλογατο και χομπυ πολλών εδώ μεσα ειναι η διαδκέδαση του να σκαλίζεις το εργαλείο σου (οτι και να ειναι αυτό) ειτε για να πάρεις ειτε στο φιναλε για να χάσεις αλογα.. η απολαυση ειναι η διαδρομή μεχρι να το κανεις.

Αν εσυ καλύπτεσαι με το αμαξι σου χαιρομαι και εγω για σενα, απο κει και περα καποιοι αλλοι θελουμε να του αλάζουμε τα φώτα, ετσι για το γαμότο, ετσι για τα γουστα, για το χόμπυ.. για να του δινουμε την δικιά μας πινελιά και ναμην ειναι ενα ακομα Peugeot της γραμμης παραγωγής.. Cool

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 23:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε συζήτηση απλά κάνουμε. Ούτε φόρτωσα, ούτε πρόσβαλλα, ούτε τίποτα. Σου είπα εξάλου ότι όλα αυτά είναι προσωπική μου γνώμη και τίποτα άλλο. Και εσύ τη γνώμη σου έγραψες και είναι σεβαστή. Οκ;

Απλά το τι λένε οι τριγύρω για ένα αμάξι δεν έχει νόημα, όπως σου είπαν εσένα στο συνεργείο καλά λόγια εμένα μου έχουν πει τα αντίθετα για τα πειράγματα.
Και ναι είμαι ενάντια στο να πειράζεις το αμάξι το τι κάνουν άλλοι δεν με νοιάζει προσωπικά και φυσικά ισχύει και το αντίστροφο (ας περνάω και εγώ αδιάφορος). Ίσως επειδή έχω εμπειρίες από άτομα που είχαν προβλήματα επειδή είχαν χαμηλωμένα αυτοκίνητα. Αυτό και τίποτα άλλο.
Ας μείνουμε στο θέμα τώρα γιατί ξεφύγαμε λιγο.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 13:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 11:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοριτσίστικο αυτοκίνητο=το κοιτάνε τα κορίτσια...
Οπότε... ναι έχω κοριτσίστικο αυτοκίνητο και γουστάρω με 1000 Very happy

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης