PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307cc-roof meckanism not locked

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ilias_tz (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 10:37:52    Θέμα δημοσίευσης: 307cc-roof meckanism not locked Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια σας παρακαλω θελω την βοηθεια σας γιατι θα τρελαθω!εχω ενα 307cc με 90000χλμ και μου βγαζει μυνημα ''roof mechanism not locked'' οταν ανοιγω την οροφη μπαινει στο πορτ παγκαζ και ολοκληρωνεται η διαδικασια με τον χαρακτιριστικο ηχο, οταν ειναι να την κλεισω ομως κλεινει και καταλαβαινω τα κλειστρα οτι πιανουν αλλα στο τελος μου βγαζει το μυνημα νω ειναι κλειστη.πηγα στην peugeot στιν αρχη μου ειπαν οτι θα εχου φθαρει οι ντιζες των κλειστρων και τις αλλαξαν (κοστος 120) αλλα παλι τα ιδια,μετα μου ειπαν οτι φταιει ο πισω γρυλος του παραθυρου και πρεπει να αλλαχθει γιατι εχει ενε ρελεδακι ο γρυλος (κοστος γρυλου 500με περαστικα!!!!) αλλα παλι τα ιδια και τωρα μου ειπαν οτι πρεπει να λυσουν την οροφη γιατι δεν ξερουν τι ειναι!!!παιδια ειλικρινα παω να τρελαθω,οποιος ξερει ας βοηθησει.ευχαριστω.Ηλιας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Ηλια, αν και δε μπορω να ξερω τι φταιει στην οροφη σου, πιστευω οτι σου τρωνε τζαμπα τα λεφτα σου...
Σε εχουν χρεωσει ενα σωρο ανταλλακτικα που δε χρειαζονταν, και το προβλημα παραμενει.
Γνωμη μου, τους κανεις καθαρη εξηγηση απο την αρχη, πως θα πληρωθουν μονο εαν το προβλημα λυθει, με δεδομενο τα οσα προηγηθηκαν.
Κοινως, βρειτε τι φταιει, φτιαξτε το, και τοτε θα πληρωθειτε.
Αυτα απο μενα. Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έσκασες δηλαδη 620 Ε και δουλεια δεν εγινε!!? καλη φαση.. αυτο μου την σπαει στα συνεργεια. κανουν πειράματα με τα δικα μας λεφτά..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Φιλε Ηλια, αν και δε μπορω να ξερω τι φταιει στην οροφη σου, πιστευω οτι σου τρωνε τζαμπα τα λεφτα σου...
Σε εχουν χρεωσει ενα σωρο ανταλλακτικα που δε χρειαζονταν, και το προβλημα παραμενει.
Γνωμη μου, τους κανεις καθαρη εξηγηση απο την αρχη, πως θα πληρωθουν μονο εαν το προβλημα λυθει, με δεδομενο τα οσα προηγηθηκαν.
Κοινως, βρειτε τι φταιει, φτιαξτε το, και τοτε θα πληρωθειτε.
Αυτα απο μενα. Thumb right

συμφωνω απολυτα...δυστηχως δυσκολα θα βρεις συνεργειο εκτος πεζω που να ασχολειται με οροφες...τι να πω αν ειναι πηγαινε το στα κεντρικα (οχι οτι ειναι καλοι απλως εχουν πιο πολλα περιστατικα και παιζει να σου βρουν τη λυση ευκολα)

Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 00:47:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Afto akrivws.
Exei problhma mia ororfh. Tous skas ena karo lefta (emena mou exei paei gyrw sto xiliariko h orofh gia synthrhsh ktlp) kai ta problhmata paramenoun meta apo ligo kairo.
Ayto einai oti xeirotero mporei na tyxei se anthrwpo. Emena mou etyxe kai to gnwrizw apo xeri...
mia htan h lysh telika sto problhma mou.
Epapsa na asxoloumai!!!!!
Kai mia symboulh gia orofes!!! Na protimate antiproswpeia kai oxi eksousiodothmenous ... Den kseroun thn tyfla tous. Oxi oti sthn antiproswpeia einai tipota magoi alla exoun dekades peristatika kathe mera me ororfes...
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 01:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τα παιδιά από πάνω.
Τους το πας, σκας ένα κάρο λεφτά και μετά πάλι τα ίδια; Για να πώ την αλήθεια εμένα ευτυχώς το πρόβλημα μου λύθηκε εδώ και καιρό δεν έχω κανέναν προβλημα με την οροφή αλλά ακούω πολλούς δυσαρεστημένους.

Επίσης παιδια προσωπικά σε ότι έχει να κάνει με την οροφή το πάω στην αντιπροσωπεία (Κηφισό) κυρίως γιατί δε γουστάρω τους ... στα εξουσιοδοτημένα, που σε θέματα οροφής τους θεωρώ μέτριους έως κακούς. Εκτός και αν πετύχεις καλο μάστορα που θα ενδιαφερθεί κιόλας (δύσκολο).
Συμβουλή όπου και να το πας τελικά ζήτα και καμιά εγγύηση. Δεν αξίζει να πληρώνεις τόσα λεφτά και να έχεις προβλήματα μετά. Βάλε και καμιά φωνή. Απαράδεκτο να πέρνουν τέτοια ποσά και εσύ να τρέχεις πάλι.
Καλή τύχη.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 11:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω οποτε το παω παντος σε αντιπροσωπεια -εξουσιοδοτημενο παω και εγω μαζι με το αμαξι..μια φορα δεν πηγα και τα καναν @#$#$ ενω το τι εχω δει εκει οσο καθομαι δεν περιγραφεται

(δεν ισχυει το ιδιο για τον μαστορα μου)

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 12:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paranoia έγραψε:

Συμβουλή όπου και να το πας τελικά ζήτα και καμιά εγγύηση. Δεν αξίζει να πληρώνεις τόσα λεφτά και να έχεις προβλήματα μετά. Βάλε και καμιά φωνή. Απαράδεκτο να πέρνουν τέτοια ποσά και εσύ να τρέχεις πάλι.
Καλή τύχη.

Ξεχασα να το αναφερω αυτο. Οντως οπου το πας τελικα, μετα απο την εξηγηση που θα τους κανεις στο θεμα της πληρωμης, απαιτησε να σου εγγυηθουν την σωστη και αρτια λειτουργια της οροφης μετα την δουλεια που θα σου κανουν. Thumb right
Επισης αν εχεις την ορεξη να μεινεις στο συνεργειο κατα την διαρκεια της επισκευης, θα ηταν το καλυτερο.
Γιατι δεν ειναι το ιδιο να πας να το αφησεις με το να μεινεις και συ ο ιδιος να επιβλεπεις! Εγω τουλαχιστον σε οποιο αυτοκινητο και αν παω για service, εστω και για μια απλη αλλαγη λαδιων, παντα μενω εκει να επιβλεπω! Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
ilias_tz (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 15:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΡΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ..ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΠΡΕΙ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΠΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ '''''1500''''ΕΥΡΩ!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝ Α ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ PEUGEOT.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 16:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα φαινεσαι πικραμενος απο την ολη ιστορια, αλλα δε νομιζω να ειναι μοναχα θεμα μαρκας. Τα περισσοτερα cabrio αυτοκινητα ή και με απλη ηλιοροφη εχουν προβληματα, για πανε στο clubmercedes ή στο mbclub να δεις τι προβληματα εχουν βγαλει και πιο "ποιοτικα" αυτοκινητα απο τα peugeot αλλα και τι αντιμετωπιση ειχαν απο τους αντιπροσωπους...
Εγω στη θεση σου δε θα ηθελα να ξαναδω cabrio, οχι peugeot... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 02:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρώτα απο όλα ηρέμισε,υπάρχουν νόμοι εμποριού και έχεις στα χέρια σου έγγραφα που αποδικνείουν φαντάζομαι τα χρήματα που έχεις δαπανήσει μέχρι τώρα.
Πάς μια βόλτα από την Λιον και ενημερώνεις τι ακριβώς έχει συμβεί,βρίσκουνε τι μπορεί να είναι (πολύ πιθανόν να είναι κάποιος αισθητήρας που δείχνει αν έκλεισε η οροφή), βρίσκεις κάποιον αρμόδιο να σου εξηγήσει τον λόγο που πλήρωσες στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα χρήματα που δεν φέρανε αποτέλεσμα και ζητάς αποζημίωση.
Σίγουρα θα προσπαθήσουν να απαλάγούν απο αυτό εκεί θέλει ψυχραιμία και να τους ενημερώσεις πως αν δεν αποζημιωθείς θα προβεις σε καταγγελία στην προστασία καταναλωτών και ότι θα ασκήσεις κάθε νόμιμη ενέργεια για να αποζημιωθείς.Με τα έγγραφα που έχεις στα χέρια σου (αποδείξης κτλ) θα το σκευτουν καλυτερα.
Οσο για την μαρκα peugeot στο θέμα cabrio με μηχανική όροφη ήταν ο δάσκαλος σε πολλές άλλες μάρκες και ο πρωτομάστορας.
Αντε καλη τυχη και πατα μια google (προστασια καταναλωτων)

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 10:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ειπε ολα ο fotigos παντως η δικια μου συμβουλη (και σχεδον νομος για εμας με τα cc) οταν εχει χοντρο προβλημα η οροφη τα στελνουμε κεντρικα στο κηφισο......

Σιγουρα κανε καταγγελια για τον εκει αντιπροσωπο.....

Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 21:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταλαβαινω απολυτα το παλικαρι με το προβλημα.

Ακριβως αυτα ελεγα και εγω οταν ετρεχα στα συνεργεία το δικο μου για προβλημα στεγανοτητας. Έβριζα την peugeot και τους υπαλλήλους της και δεν ήθελα ούτε να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο για να μη μου βγάλει καμιά βλαβη. Αφού μετά την επισκευή το είχα βάλει σε αγγελία να το πουλήσω.
Μάλλον όλα αυτά ήταν λόγω νευρικότητας και μόνο.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι παντως, φταίω και εγώ όχι επειδή διάλεξα peugeot αλλά επειδή πήγα σε cabrio και δυστυχώς δεν έθεσα τα σωστά ερωτήματα όταν το αγόρασα. Όταν μου είπαν ότι για ένα λάστιχο οροφής έπρεπε να πληρώσω 600 ευρώ ήταν αργά.
Οσο να ναι ΟΛΑ τα καμπριο βγάζουν μικροπροβήματα ή και πιο σοβαρά (στεγανότητα, τριγμούς, κολλήματα οροφής)
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν είναι και mercedes αλλά και εκεί έχω ακούσει αρκετά κουλά, απλά σε εμάς είναι (μάλλον) μεγαλύτερο το ποσοστό σε προβλήματα.

Φιλαράκι εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε αυτό το συνεργείο που το είχες και θα τους άρχιζα στα καντήλια... Σόρρυ κιόλας. Δύο βδομάδες μέσα το αμάξι για να σου πουν τελικά ότι δεν ξέρουν τι έχει και ότι πρέπει να το πας Αθήνα; Τόσο άχρηστοι είναι ορισμένοι πια;
Εγω τότε πριν το πάω στα κεντρικά το είχα πάει σε ένα εξουσιοδοτημένο στο οποίο δεν μου είπαν απλά να αλλάξουν ένα λάστιχο αλλά όλα τα λάστιχα της οροφής με τελικό κόστος 1500 ευρώ Cheers Πραγματικά απίθανοι οι τυποι και φυσικά την έκανα για αντιπροσωπεία για να δω τι θα μου έλεγαν και εκεί.

Συμβουλή:Αν το φτιάξεις τελικά κοίτα να πάρεις και καμιά εγγύηση μην έχεις πάλι τα ίδια.
Αν και την έχω μάθει τη δικαιολογία τους "Αυτοκίνητα είναι κύριε και χαλάνε" και πρέπει εμείς να σκάμε περιουσίες για να τα φτιάχνουμε δυστυχώς. Και κοίτα επίσης να μη χαλιέσαι για ένα αμάξι, δεν αξίζει.

Και καλη τύχη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης