PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 -''Γρατζουνισμα'' στην αλλαγη 1ης -> 2α σε 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 21:02:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kabletzas έγραψε:
το σασμαν εγινε πολυ πιο μαλακο σαν αισθηση και τις αλλαγες τωρα τις κανει κανονικα

Δηλαδή πλέον δε χτυπάει σε γρήγορη αλλαγή 1ης σε 2α Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kabletzas (Αποστολος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 20:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
kabletzas έγραψε:
το σασμαν εγινε πολυ πιο μαλακο σαν αισθηση και τις αλλαγες τωρα τις κανει κανονικα

οχι φιλε μου τωρα ειναι μια χαρα μετα απο ολα αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 00:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kabletzas έγραψε:
makis106 έγραψε:
kabletzas έγραψε:

οχι φιλε μου τωρα ειναι μια χαρα μετα απο ολα αυτα

Mάλιστα, άρα προσθήκη motor cote. Είδομεν Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

Ένταξη: 05 Σεπ 2008
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 17:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειμαι κι εγω απο τους ατυχους που εχουν προβλημα με το σαζμαν του gt και συγκεκριμενα στην αλλαγη πρωτης - δευτερης αφου ομως εχω ανεβασει στροφες με πρωτη .το σαζμαν μαγκωνει ασχημα και κανει πολυ θορυβο κατι σαν να την παιρνει καρφωτη .. Πηγα στη peugeot-Ροδιτη απο οπου εχω αγορασει το αυτοκινητο και μου ειπαν οτι μετα τον αυγουστο θα το φτιαξουνε κατεβαζοντας σαζμαν και αλλαζοντας συγχρονιζε γιατι τωρα παιζουν και οι αδειες στη μεση κτλ. το αυτοκινητο εχει 15000χλμ. και ο λογος που δε το ειχα διαπιστωσει νωριτερα ειναι οτι δεν ειχα κυνηγησει καθολου το αμαξι αντιθετα το παραπροσεχα γιατι οταν τα σκας ... πονανε .Αφου λοιπον θα κατεβει το σαζμαν θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει να μακρυνει η 5η για να δουλευει με λιγοτερες στροφες πχ. στα 140-150 και φανταζομαι θα εχει καλυτερη οικονομια στον ανοιχτο δρομο και αν αξιζει κατι τετοιο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 17:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι τίποτα Γιώργο, ίδιος αν είναι και στην εγγύηση !
Κρίμα δεν έχουμε κάνα μπλόκε να βάλεις τώρα που το κατεβάζεις !!

Γρανάζι 5ης υπάρχει, αρκεί να μην έχει cruise control γιατί πολύ απλά θα το χάσεις μίας και δεν θα μπορεί το BSI να διαβάσει και να υπολογίσει στροφές και χιλιόμετρα !
Τώρα δεν θυμάμαι χαρακτηριστικά αλλά κάποιος με RC θα ξέρει . . . ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 17:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε φιλε γιαννη κριμα για το μπλοκε .. δε πειραζει ομως γιατι τωρα παμε για εξατμιση και εισαγωγη, cruise control δεν εχει το δικο μου αλλα για το γραναζι της 5ης θα συμφωνησουν στην αντιπροσωπεια ???
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 17:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να συμφωνήσουν, έκτος και με τον μηχανικό μπορείς να συνεννοηθείς τόσα καλά που αν δεν του είναι κόπος να το τοποθετήσει !
Επιστροφή στην κορυφή
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 17:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και που το βρισκουμε αυτο το γραναζακι .. ?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 17:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως είχε πει ένας μηχανικός απΆ εδώ, χρειάζεσαι ένα 47x35.
Να και το σχετικό σχεδιάγραμμα, αριστερά το μαμά και δεξιά το καινούριο !
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 14:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση μέσα σε αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά πολλές φορές όταν κουμπώνω τετάρτη και πέμπτη, είτε πλακωμένος είτε χαλαρά, η αίσθηση που έχω στον λεβιέ είναι σα να είναι τελείως ξερό το σασμάν. μήπως παίζουν ρόλο οι βαλβολίνες? Confused
Μιας και σε λίγο καιρό πλησιάζει το Service των 20.000, γνωρίζω ότι δεν θέλει τότε, να τις αλλάξω και να του βάλω ποιο ενισχυμένες ή όχι ?
Αν ναι τι προτείνετε.... Rolling eyes

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 14:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά υποστηρίζουμε ELF TRP, αλλά αν η κατάσταση έχει προχωρήσει μην περιμένεις να δεις καμία διαφορά !
Η γνώμη μου είναι ότι μετά τα 5000κμ χάνεις το παιχνίδι με της βαλβολίνες .
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 15:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Γενικά υποστηρίζουμε ELF TRP, αλλά αν η κατάσταση έχει προχωρήσει μην περιμένεις να δεις καμία διαφορά !
ΟΚ, αλλά όταν λες "αν η κατάσταση έχει προχωρήσει", τι εννοείς?? Crying or Very sad
Να τονίσω ότι πουθενά αλλού δεν έχω πρόβλημα στο θέμα τις μετάδοσης, μονάχα αυτή η αίσθηση στον λεβιέ

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 16:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ...

Εχει δοκιμάσει κανεις το σετ ενισχυμένου δισκοπλατω της σακς να μας πει εντυπώσεις???

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 17:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
fynos έγραψε:
ΟΚ, αλλά όταν λες "αν η κατάσταση έχει προχωρήσει", τι εννοείς?? Crying or Very sad
Να τονίσω ότι πουθενά αλλού δεν έχω πρόβλημα στο θέμα τις μετάδοσης, μονάχα αυτή η αίσθηση στον λεβιέ

Αν είναι μόνο η αίσθηση τότε προλαβαίνεις !
ΑΛΛΑ μην το αφήσεις !
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 18:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

Αν είναι μόνο η αίσθηση τότε προλαβαίνεις !
ΑΛΛΑ μην το αφήσεις !
Μήνυμα καταχωρήθηκε Wink
Thanks και πάλι

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 18:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Όπως είχε πει ένας μηχανικός απΆ εδώ, χρειάζεσαι ένα 47x35.
Να και το σχετικό σχεδιάγραμμα, αριστερά το μαμά και δεξιά το καινούριο !

Μόλις μου επιβεβαίωσες την ακρίβεια του GPS αφου το calculator δείνει 225@6600 που ήταν και η max που είδα με κόφτη 5η. Twisted evil Laughing Laughing

Τώρα με το 215/45 πρέπει να δείξει 228 Twisted evil

Πρέπει να βρεθεί μόντα με το cruise και την 5η άμεσα...... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 18:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ όταν το πρωτοπήρα το 207 γραντζουνούσε 1η και 2α. Αμέσως πήγα και άλλαξα βαλβολίνες, οι οποίες όταν τις έιδα, είγαν βγεί μέσα στα γρέζια...Τώρα πλέον δεν κάνει κιχ, πέρα απο αυτήν την ηλήθια βάση σασμάν.... κλακ κλικ και τα λοιπά. Αλλα λίγα τα ψωμιά της... κάτι θα βολέψω και εκει...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τετ 12 Αύγ 2009, 18:46:54, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 18:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@Jim207GT, τι λένε τα 215/45, φαντάζομαι πολύ καλύτερη απόσβεση από τα 205/45. Από επιταχύνσεις? έχει κάτι λίγο παραπάνω σε διάμετρο τροχού, καταλαβες διαφορά?Πάντως έχω την εντύπωση ότι 215 /40 θα κοπανάει αρκετά. Βέβαια παίζει και το πόσο μαλακό είναι το λάστιχο, όχι σαν αυτές τις παπ***ές τα bridgeston... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 19:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω γιατι νομιζω οτι το lemans εχει 40αρια λαστιχα και οχι 45αρια ?
Αν αυτο αληθευει τοτε η διαφορα του 205/40/17 με το 215/45/17 ειναι πολυ μεγαλη Sad και θα σου αλαξει αρκετα το βημα .

Ενω στα Rallye που εχουν 205/45/17 το να πας σε 215/45/17 ειναι αρκετα ποιο ανωδινο πιστευω .

Αν και θα με ενδιαφερε αν εχει βαλει κανει 225/40/17 με αλλη ζαντα γιατι δε νομιζω να χωρανε στης εργοστασιακες .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 19:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 215 είναι μια πολύ καλή λύση, να καταλάβεις διαφορά στο βήμα δεν παίζει με την καμία. Φαντάσου οτι στις 3.000rpm έχεις απλά +4χλμ από το μαμά, τρίχες. Απόσβεση πάρα πολύ καλύτερη σε αυτούς που βάλαν πιο πολιτικά γιατι εγώ με τα Hankook μικρή προς το καλύτερο αλλά μικρή.

@Mrkaza και τα 225/45 χωράνε μιά χαρά σε 17χ7 μιας και τέτοια φοράγε ο αδερφός μου στο Jetta.(Απλά μαγουλιάζει αρκετά)

Ότι άλλες απορίες εδώ μην ξεφύγουμε πάλι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 2 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης