PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κοντέρ RC σε GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 21:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεκαπεντε λεπτα μου ειπε θα χρειαστουν, υστερα πηρε κομπιουτερακι και εβγαλε τη χρεωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 22:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα 60αρη ειναι η εργατο ωρα...πολυ καλη τιμη του παν...ουτε καν θα το ακουμπαγα εγω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 22:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη δική μου αντιπροσωπεία η εργατοώρα είναι 35€ πάντως Cool Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2008, 23:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να μου κανουν σκοντο επειδη θα κανω και service Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 07:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 12:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπάβο ρε Άκη, πολύ ωραίο!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 13:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

Ωραιος Very happy αλλα πρεπει να βαλεις και το τιμονι του RC, και τα bucket του rc και την εξατμισουλα, την ζαντουλα του rc και την τουρμπινα του rc και την αναρτηση του rc Cool πλακα κανω ετσι Smile μη με φατε η gtαδες και rallαδες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 15:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα bucket σου ζηλευω. Απο εξατμιση και ζαντα νομιζω πως ειμαι καλυμμενος (Milltek, OZ anniversary 35).Τωρα για να πω την αληθεια και την τουρμπινα σου θα την ηθελα.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 15:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Τα bucket σου ζηλευω. Απο εξατμιση και ζαντα νομιζω πως ειμαι καλυμμενος (Milltek, OZ anniversary 35).Τωρα για να πω την αληθεια και την τουρμπινα σου θα την ηθελα.

Οντως η ζαντα σου ειναι super Wink για την εξατμιση δεν ξερω θα την τσεκαρω. παντως αν μπορεις βαλε και το τιμονη του rc, εχει δυο "εξογκωματα-λαβες" λιγο πανω απο την μεση, δεξια και αριστερα και δινει ωραια αισθηση (απο οτι ειδα στην φωτο σου δεν το εχει το τιμονη σου)

Επιστροφή στην κορυφή
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

Ένταξη: 09 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 01:32:54    Θέμα δημοσίευσης: καντραν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενδιαφερομαι για αλλαγη του καντραν και στην ερωτηση που εκανα στην πεζο μου ειπαν οτι οτι ειπαρχουν δυο ενα με 350 και ενα με 380.επισησης μου ειπαν οτι στο παλιο εχει και καπιες λεπτομεριες με ανθρακονηματα .γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο καθος και κοδικο ανταλακτικου γιατι χριαζομε πλαισιο απο rc τον οποιο δεν εχω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 01:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ένα είναι του rc κ το άλλο λογικά του lee mans .αθρακονήματα δεν έχει απλά το εσωτερικό του καντράν είναι μαύρο με γκρί καμία σχέση με ανθρακόνημα .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 09:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κοντερ παντος εμένα δεν με ενδιαφερει ετσι και αλιος σπανια εως ποτε θα παω εκει και οταν παω σιγουρα θα κοιταω το δρομο και οχι το κοντέρ Wink .

οσο για το σαλονι του RC Love Love Love Love αυτο μαλιστα

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 09:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως προσωπικά μου αρέσουν καλύτερα τα όργανα του rallye/GT που είναι και άσπρα. Έπρεπε και στο RC να τα είχαν κάνει άσπρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 12:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο ασπρο ωραιο, αλλα και αυτο το look carbon του RC δεν παει πισω.. καθαρα θεμα γουστου πιστευω πως ειναι.. Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 13:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Εμένα πάντως προσωπικά μου αρέσουν καλύτερα τα όργανα του rallye/GT που είναι και άσπρα. Έπρεπε και στο RC να τα είχαν κάνει άσπρα.

του rc παει με τα κ καλα καρμπονακια που χει το δικο μας στο ταμπλο... τα καναν λιγο αναποδα...
το δικο μας να γραφε 240 μονο θα θελα ομως κ οχι να ναι ιδι με το 14αρη Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 16:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

του rc παει με τα κ καλα καρμπονακια που χει το δικο μας στο ταμπλο... τα καναν λιγο αναποδα...
το δικο μας να γραφε 240 μονο θα θελα ομως κ οχι να ναι ιδι με το 14αρη Crying or Very sad

Μετά πως θα έχει νόημα η παρακάτω συζήτηση .

φίλε 220 κοντέρ ε και ποσά πιάνει καμία 200αρα ?
οχι βρε το τερματίζει ολο και σταματάει λόγο κόφτη στην πέμπτη :D .
Βρε τι μας λες κανένα αμάξι δεν βγάζει κόφτη στην πέμπτη και κανένα δεν κατεβάζει ολο το κοντερ μεχρι τελος παντα εχει λιγο ακομα .
Το δικό μου είναι πειραγμένο και τα παει .
Ε αμα άλλαξες το μισό αμάξι ίσως .
Μα το ακούς να κάνει σα κολοπειραγμενο που να μην εχει μινει τπτ δικο του επανω ,μαμά δε σου ακούγεται ?
Πλάκα πλάκα αθόρυβο ειναι , βρε με δουλεύεις δε παει κόφτη ρε .
Καλά καλά περίμενε λιγο κοίτα το κοντέρ
Βρε αυτο κοντεύει να τελειώσει και ανεβάζει .
Κάτσε έρχεται και ο κόφτης ...
Βρε πόσα χάλασες καμία περιούσια ε ?
Εσυ ξερεις που λες οτι δεν παει κτλ κτλ εγω θα σου πω οτι εχω βαλει ενα I/C + πρόγραμμα .
Καλα σε πιστεψαμε εχεις δοσει αλλο ενα αμαξι για να το πειραξεις και θα εισε ολο συνεργειο ... αλλα αφου δε θελεις να πεις δε θα σκασω κιολας.
φιλε ειναι Γαλος το αμαξι και εχει ψυχη, δεν ειναι Ιαπωνας ... και ναι κανουμε δεξια( ή σε καμια καφετερια) και αρχιζει ο αιωνιος καυβγας :D

Οχι δεν εχω φαντασια Razz

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 19:10:56    Θέμα δημοσίευσης: καντραν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα το καντραν τοποθετηθηκε χορις κανενα προβλημα.να σημιωθη οτι δεν χριαζεται διαγνωστικο απλα βαζεις βγαζεις.και μεταφεροντε χιλιομετρα και ολα τα στιχια που χριαζεται απο τον εγκεφαλο.αυτα για κενουριο. σε λιγο θα μπουν και φοτο
Επιστροφή στην κορυφή
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 19:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ευχαριστισω επισης τον soto gt για την πολιτημη βοηθεια του καθος και την πεζο κεφαλονιας που με εξηπηρετησε υπερ του δεοντος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 20:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roufosk2 έγραψε:
να ευχαριστισω επισης τον soto gt για την πολιτημη βοηθεια του καθος και την πεζο κεφαλονιας που με εξηπηρετησε υπερ του δεοντος!!!

παντα διαθεσιμος φιλε... Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 16:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: καντραν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roufosk2 έγραψε:
τελικα το καντραν τοποθετηθηκε χορις κανενα προβλημα.να σημιωθη οτι δεν χριαζεται διαγνωστικο απλα βαζεις βγαζεις.και μεταφεροντε χιλιομετρα και ολα τα στιχια που χριαζεται απο τον εγκεφαλο.αυτα για κενουριο. σε λιγο θα μπουν και φοτο

μεγια σου φιλε...καλοφορετο τελικα....καποιες φωτο απο αυτο που εβαλες?και τελικα επειδη δεν πολυκαταλαβα ποιες ητανε οι διαφορες σε 350 και 380? Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης