PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Air Condition και "κομπρεσερ"
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

Ένταξη: 12 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Air Condition και "κομπρεσερ" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι ασχετος και οπως καταλαβαινετε οταν βλεπουν την ασχετοσυνη να ρεει αφθονη σε "γδερνουν".

Λοιπον, εχω εδω και 2 χρονια ενα 206 1400cc 8V του Δεκ '99.
Οταν το πρωτοπηρα (χειμωνας 2006) δεν ειχα αναγκη το AC. Οταν καλοκαιριασε δεν εβγαζε τιποτα μονο βραστο αερα οποτε το πηγα και με 50€ μου εβαλαν φρεον.
Περσι το καλοκαιρι, τα ιδια, παλι βραστος αερας, παλι 50€, παλι φρεον και μαλιστα μου εβαλε και φωσφορο ετσι ωστε αν χανει παλι να του το παω σε 1-2 εβδομαδες να δουμε τι φταει. Τελικα την παλεψε μεχρι και πριν 2-3 μερες, οπου ο βραστος αερας αρχισε παλι να βγαινει.
Πηγα σημερα το πρωι στον τυπο για το AC, εβαλε παλι αυτο το μηχανημα που κανει εξαερωση, βαζει καινουργιο φρεον κλπ, αλλα ο βραστος αερας παραμενει τωρα πια!

Σε δυο πραγματα θελω τη βοηθεια σας.

1. Ολοι μου οι φιλοι μου ειπαν πως δεν γινεται να πηγαινω καθε καλοκαιρι να βαζω νεο φρεον, εξαερωση κλπ κλπ. Ο τεχνικος AC ομως μου ειπε πως πρεπει να το κανω αυτο καθε καλοκαιρι, δηλαδη να το πηγαινω να εχει ο τυπος το standard μεροκαματο του απο εμενα τον ηλιθιο καθε χρονο. Ολοι οι γνωστοι μου ειπαν πως ο τυπος απλως μου τρωει τα λεφτα και με εχει πιασει κοροϊδο.
Οντως ετσι ειναι τα πραγματα? Πρεπει να αλλαζω το φρεον καθε χρονο?

2. Σημερα λοιπον, που εκανε ο AC τεχνικος το καθιερωμενο πλεον αλλαγη φρεον κλπ, δεν εφτιαξε το AC μου. Βγαζει ζεστο μονο αερα και μου ειπε πως δυο περιπτωσεις παιζουν:
α) Ή η βαλβιδα του κομπρεσερ θελει αλλαγη ή κατι αλλο που μου ειπε και δεν θυμαμαι πως μου το ειπε και πως θα κοστισει μαζι με εργασια 180€.
β) Εχει χαλασει ολο το κομπρεσερ και θελει αλλαγμα και πως θα μου κοστισει τουλαχιστον 500€!!!!!

Περιμενω τη βοηθεια σας και τη γνωμη σας παιδια, γιατι κυριολεκτικα δεν εχω φραγκο ουτε για διακοπες.

Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πηγα τις προαλλες στην peugeot για το 206 μου με το ιδιο προβλημα. αυτο που μου ειπε ηταν το εξης. εβαλε φρεον και φωσφοριζων υγρο. μου ειπε να το λειτουργησω για 1 εβδομαδα και να ξαναπαω να δει απο που σταζει το υγρο. ο απολογισμος; σκετη πικρα. εχω διαροη σε 3 σημεια και το ενα απο αυτο ειναι το κομπρεσερ που θελει αλλαγη ειπε. αρα παμε 750 το κομπρεσερ και 250 τα σωληνακια κτλ κτλ. αρα 1000 ευρω για να το φτιαξω. δεν νομιζω να το κανω βεβαια. πολλα τα λεφτα. μεχρι στιγμης παντως το κρυο ειναι αρκετα καλο. 3.1 βαθμους κελσιου βγαζει.

τωρα αυτα στα λεω για να δεις την πλευρα του συνεργειου. παντως αν κανεις κατι ενημερωσε μας και εμας.

και σαν απαντηση στο ερωτημα σου. οχι δεν πρεπει να αλλαζουμε φρεον καθε χρονο. αν πρεπει σημαινει οτι εχουμε διαροη απο καπου. ελπιζω να μην εχω λαθος σε αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου torture δεν νομιζω να εχουμε το ιδιο προβλημα γιατι εμενα δεν χανει απο καπου, να σκεφτεις με το που αλλαξε φρεον, εξαερωση κλπ, δεν αλλαξε τιποτα. Ζεστος αερας μονο, οχι να ειναι κρυο 1-2 εβδομαδες και μετα παλι τα ιδια.
Αλλα και τρυπιο να ηταν καπου, εστω λιγο κρυο θα επρεπε να το βγαζει.

Θα περιμενω απαντηση και απο κανα αλλο παιδι εδω στο forum.

"Ειναι πολλα τα λεφτα Άρη" Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nuxx έγραψε:
Φιλε μου torture δεν νομιζω να εχουμε το ιδιο προβλημα γιατι εμενα δεν χανει απο καπου, να σκεφτεις με το που αλλαξε φρεον, εξαερωση κλπ, δεν αλλαξε τιποτα. Ζεστος αερας μονο, οχι να ειναι κρυο 1-2 εβδομαδες και μετα παλι τα ιδια.
Αλλα και τρυπιο να ηταν καπου, εστω λιγο κρυο θα επρεπε να το βγαζει.

Θα περιμενω απαντηση και απο κανα αλλο παιδι εδω στο forum.

"Ειναι πολλα τα λεφτα Άρη" Laughing

αααα οκ. λαθος δικο μου τοτε. και οντως. ειναι πολλα τα λεφτα!!! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενα προβλημα, τι ζητας συγγνωμη ρεσυ Wink

Παντως απο κατι 750αρες που λες, ασε με εχεις ηδη στειλει αδιαβαστο. Δηλαδη τα 500€ που μου ειπε να λεω "παλι καλα" δηλαδη? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον. κοιτα εμενα αυτο μου το ειπε η αντιπρωσοπεια που εκει τα πραγματα τις περισσοτερες φορες ειναι και λιγο πιο ακριβα λογο ονοματος αλλα και εγγυησης που σου δινουν. εμενα μου ειπε 750 το κομπρεσερ μονο αλλα μιλαμε για καινουργιο. τωρα μου ειπε το παλικαρι οτι μεταχειρισμενο ισως βρω αλλα κοντα στα 500 οποτε αυτο υποψιαζομαι οτι εννοουσε ο δικος σου. αλλα το να βαλεις μεταχειρισμενο ειναι ρισκο. εαν δουλεψει για 1 εβδομαδα και μετα σταματησει? εκει θα εχεις χασει περισσοτερα λεφτα.

κοιτα να σου πω το δικο μου σκεπτικο. εμενα ειναι παλιο το αμαξι. να δωσω 1000 δεν παιζει με τιποτα. και γιατι? γιατι το αιρ κοντισιον οπως και οι περισσοτεροι το εχουμε για καλοκαιρι μονο. ε λοιπον βαζωντας φρεον καθε ιουνιο που ειναι στα 85 ευρω και με κραταει ολο το καλοκαιρι (τουλαχιστων μεχρι τωρα κραταει μην το ματιασω) εχω ακομα 10χρονια + μεχρι να φτασω τα 1000€ για να αλλαξω το συστημα. σε 10χρονια το αμαξι αυτο θα το εχω πεταξει. σιγουρα πραγματα.
σου λεω για να δεις το σκεπτικο. μην πεφτεις στην παγιδα οτι οταν κατι χαλαει πρεπει να το φτιαξεις. βεβαια μιλαω ΠΑΝΤΑ για αξεσουαρ και οχι μηχανικα πραγματα.
αποψη μου ειναι να περασεις απο μια peugeot να ρωτησεις...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν γινετε να σου βαζει φρεον κ να σου ξαναβαζει κ να μην χανει?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΟ
το κυκλωμα ειναι κλειστο...
απο την στιγμη που λειπει φρεον ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙ...
Επιστροφή στην κορυφή
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν προκειται να παω σε εξουσιοδοτημενο, λογο κοστους και απο ο,τι εχω ακουσει, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. "Αλλιως σε προσεχει ο δικος σου" "Της γειτονιας" κλπ Razz

Ασε που δεν εχω ουτε λεφτα για διακοπες.

Παντως θυμασαι ποσο εγγυηση σου ειπαν για το καινουργιο κομπρεσερ?

ΥΓ. αντι να παω παντως διακοπες με 700€ στη Σαντορινη, Μυκονο κλπ για 3-4 μερες, καλυτερα Ταϋλανδη. 700€ σχεδον βγαζεις μηνα!
Επιστροφή στην κορυφή
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:28:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

Και τοτε γιατι "λενε" μια φορα καθε 1-2 χρονια, να σου "συμπληρωνει" φρεον κλπ? Απατη ειναι αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θυμαμαι καθολου. δυστηχως.

παντως ειδες και ο δικος σου που σε προσεχει τι σου ειπε...
οτι σε βλεπει στανταρ πελατη για να του τα τρωει...
Επιστροφή στην κορυφή
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα σιγουρα αυτο οτι σε τρωει. Ολοι σε τρωνε, απλως αυτοι σε τρωνε πιο λιγο! Laughing
Παντως απο κατι 85αρια για φρεον κλπ, καλα ειναι τα 50€ που μου παιρνει!
Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nuxx έγραψε:
android έγραψε:

Και τοτε γιατι "λενε" μια φορα καθε 1-2 χρονια, να σου "συμπληρωνει" φρεον κλπ? Απατη ειναι αυτο?

ωπα ωπα. δεν ξερω και πολλα πραγματα αλλα αυτο που λες δεν παιζει να γινετε. το φρεον δεν συμπληρωνετε. οταν πας για φρεον συνδεει ενα μηχανημα, βγαζει οτι εχουνε μεσα τα σωληνακια, δημιουργει ενα κενο αερος και μετα βαζει ακριβως την ποσοτητα που πρεπει. δεν νομιζω να μπορουν να δουν με καποιον τροπο ποσο λειπει και να βαλει. δεν ειναι λαδια!!!
ισως βεβαια κανω λαθος...
Επιστροφή στην κορυφή
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 23:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω, οι μισοι γνωστοι λενε να κανω συμπληρωμα. Οι αλλοι μισοι λενε full αλλαγη, εξαερωση κλπ.

Θα παω να το πεταξω μου φαινεται να ησυχασω, ασε που θα σταματησω να ειμαι και ταριφας στη γκομενα! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Αύγ 2009, 00:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο το 99 αμαξι με a/c ποτε μα ποτε δεν εχει κανει κατι τετοιο κ εχει 170χλμ
στα φρενα ρε φιλε συμπληρωνεις υγρα?αλλαζεις τακακια κ παει παλι max δεν χανετε πουθενα...κ αυτο κλειστο κυκλωμα ειναι αμα συμπληρωσεις οταν πεσουν τα τακακια μωλις βαλεις καινουρια θα βγουν απο την ταπα πανω τα υγρα....οπως το ιδι παιζει κ για το a/c στο σπιτι....εβαλα φρεον σου λεει...σωπα ρε μεγαλε κ απο που το χανει?εκλεισες τρυπα?οχι.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Αύγ 2009, 08:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με το android . . . για να συμπληρώσεις πρέπει απο κάπου να το χάνει , κλειστό κύκλωμα ειναι . . .
αυτό το λένε τα μαστόρια για να μην ψάχνουν για την διαρροή η γιατί δεν μπορούν να την βρούν. . .
Σου συμπληρώνουν εισαι Οκ για ενα διαστημα και μετα αφού αντιληφθεί ο αισθητήρας ότι δεν έχει αρκετό φρέον
δεν κομπλάρει ο συμπιεστής και φτού απο την αρχή . . .

Service πρέπει να γίνεται καθε χρόνο .
Αυτά πού πρέπει να αλλαχτούν ειναι το ψυκτικό υγρό (φρέον) , φίλτρο του κυκλώματος , φίλτρο καμπίνας
και καθαρισμός ( με αφρό ) τών αεραγωγών και του στοιχείου που ψύχει τον αερα.

Αν γίνοντε τα παραπάνω ΚΑΙ κατά την διάρκεια του χειμώνα λειτουργεί κάθε 15 μέρες το AC , τότε η μακροζωία του ειναι σίγουρη.
Με λίγα λόγια τα χρήματα θα σου τα παίρνουν αλλά τουλάχιστον να λειτουργεί σωστά . . .

Απ ότι είδα στό 207 δουλευει το AC με την λειτουργεία του ξεθαμπώματος του μπροστινού τζαμιού οπότε δεν έχουμε τέτοια εγνοια τον χειμώνα . . . Smile

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nuxx (nuxx)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400cc 8V '99

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Αύγ 2009, 13:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και τις συμβουλες σας. Βοηθουν πολυ και λυνουν τις οποιες αποριες. Smile

Ξερει κανεις κανα σοβαρο μερος που κανουν σωστο AC service στον Πειραια? Οπως αυτα που αναφερει ο MTerry, ψυκτικό υγρό (φρέον) , φίλτρο του κυκλώματος , φίλτρο καμπίνας και καθαρισμός ( με αφρό ) τών αεραγωγών και του στοιχείου που ψύχει τον αερα.

Ευχαριστω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Αύγ 2009, 14:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα,κατα την γνωμη μου,αλλαζε φρεον καθε 2 χρονια.πεφτει η αποδοση του αιι κοντισιον σιγα σιγα,κ οταν αλλαζεις φρεον,η διαφορα ειναι αρκετη Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Αύγ 2009, 15:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια κλειστο κυκλωμα ειναι, αλλα το να χανει λιγο φρεον καθε 2-3 χρονια και να εχει πεσει ελαφρος η αποδοση του πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο .

Το να χανει τελειος το φρεον μεσα σε ενα χρονο ναι ειναι προβλημα Wink .

οσο για το γεμισμα καθος ειναι υπο πιεση απλα βαζει ενα μπαρομετρο και ξερει ποση πιεση πρεπει να εχει αμμα εχει χασει συμπληρωνη κτλ κτλ .

Προσοχη ομως γιατι οταν γεμιζεις δεν πρεπει να βαλεις παραπανω Smile το εκανα με ενα φιλο μου στο δικο μου και δουλευε 5 λεπτα και μετα σταματαγε , ευτηχος ηταν Fujitsu και δεν εκανε μπαμ xixi .

Και τα λαστιχα κλειστο κυκλωμα ειναι αλλα αν το αφησεις 2 χρονια χωρις να κοιταξεις αερα το να βρεις κανενα 20 απο 30 δεν ειναι και δυσκολο αλλα ουτε και προβλημα ...

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Αύγ 2009, 07:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω…
Στο ψυγείο στο σπίτι αλλά και στο A/C συμπληρώνεται φρεον…δεν νομίζω.

Αυτό που λες δεν ισχύει και δεν μπορείς να συγκρίνεις το κύκλωμα το A/C με τα λάστιχα μιας και εκεί ο αέρας μπορεί κα περνάει τη δομή το ελαστικού οπότε και χρειάζεται να συμπληρώνεις.

Στο δικό μου αμάξι δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα στο A/C είναι ακόμα με το φρεον που ήρθε από το εργοστάσιο το 2001και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε απόδοση η στην λειτουργία του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Αύγ 2009, 10:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δεν το γεμιζω αλλα δεν παγωνη οπως παγωνε ή απλα το καινουργιο ψυγειο παγωνη καλλιτερα (7 χρονια διαφορα) .

Στο A/C παντος στα 4 χρονακια συμπλιρωσα και ειδα διαφορα .

Βεβαια σιγουρα καποιος ψυκτικος θα μας πει ποιο σιγουρα αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο τελεια τα A/C των αμαξιων μας Sad

Ps αναφφερθικα 2-3 χρονια οχι καθε χρονο γεμισμα .

Ps Δεν το συνεχιζω μετα ποιος θα μου βαλει εμενα το μπλοκε μου ?? ναι, ευτιαξα κουμπαρα :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης