PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT - ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ?????
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
ΥΓ2 Απλα να αναφερω οτι το αμαξι με εχει κανει αρχοντα και οπουδηποτε να το παρκαρω-παω αντι να με παρατηρησουν με ρωτανε ποσα αλογα ειναι και αν στριβει Smile Cool Smile Cool

τι οδηγας???

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:
smoki έγραψε:
ΥΓ2 Απλα να αναφερω οτι το αμαξι με εχει κανει αρχοντα και οπουδηποτε να το παρκαρω-παω αντι να με παρατηρησουν με ρωτανε ποσα αλογα ειναι και αν στριβει Smile Cool Smile Cool

τι οδηγας???

207 rallye

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α οκ....ποσα παιζει πανω απο 250???

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Τώρα τι να σου πώ έχε χάρη.
Δε θα πέσω στο επίπεδό σου. Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω πρόβλημα σου, κατάλαβε ότι γουστάρεις........

Ούτε εγώ θα πέσω στα 4 ρε φίλε για να μου φτιάξουν το αμάξι όπως πρέπει ειδικά όταν είμαι σε εγγύηση. Αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν είτε με ξέρουν είτε δε με ξέρουν. Ελπίζω να έχεις λίγο τσίπα πάνω σου και να παραδεχτείς ότι σου φτιάχνουν το αμάξι επειδή τους ξέρεις ή έχεις κάποιο γνωστό.
Η κατάσταση πάντως αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και στα εξουσιοδοτημένα είναι από μέτρια ώς κακή από άποψη εξυπηρέτησης είτε σ αρέσει είτε δε σαρέσει και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό.
Αν μπορείς να το καταλάβεις (και δεν είσαι κολλημένος) έχει καλώς αλλιώς καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.
Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και ότι εμείς είμαστε οι ξυνοί που τρίζουν τα αμάξια μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimitris_thess έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Δε θα πέσω στο επίπεδό σου. Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω πρόβλημα σου, κατάλαβε ότι γουστάρεις........

Ούτε εγώ θα πέσω στα 4 ρε φίλε για να μου φτιάξουν το αμάξι όπως πρέπει ειδικά όταν είμαι σε εγγύηση. Αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν είτε με ξέρουν είτε δε με ξέρουν. Ελπίζω να έχεις λίγο τσίπα πάνω σου και να παραδεχτείς ότι σου φτιάχνουν το αμάξι επειδή τους ξέρεις ή έχεις κάποιο γνωστό.
Η κατάσταση πάντως αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και στα εξουσιοδοτημένα είναι από μέτρια ώς κακή από άποψη εξυπηρέτησης είτε σ αρέσει είτε δε σαρέσει και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό.
Αν μπορείς να το καταλάβεις (και δεν είσαι κολλημένος) έχει καλώς αλλιώς καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.
Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και εμείς είμαστε οι ξυνοί...

ηρεμησε φιλος,ο καθενας τα βλεπει απο την δικη του μερια...αμα εισαι ευχαριστημενος ειναι γαματοι κτλ κτλ,απλα δεν γουσταρω ειρωνιες απο τους βλακες στα συνεργεια και συγκεκριμενα στην αμφιθεας,και αμα το δει ας μου πει και κατι εγω ειμαι επωνυμος αυτος δεν ειναι...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 07:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Μάλλον έχετε μπλέξει με άσχετους ή με μη επαγγελματίες. Αλλά και γώ κάνω 15χλμ και πάω εκεί που ξέρω οτι θα μου κάνουν δουλειά και δεν πάω στον τοπικό οπου είναι για τα πανηγύρια.Φυσικά μετά από τόσα χρόνια να με ξέρει καλά αλλά πίστεψέ με μετά την εγγύηση όλα τα αμάξια μου τα πάω σε άλλο δικό μου μηχανικό.

Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του. Razz

Πάντως εγώ αναφέρω οτι οποισδήποτε πρόβλημά μου, αντιμετωπίστηκε άμεσα με αντικατάσταση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ειδικά για το παράθυρο μου άλλαξαν πρώτα λάστιχα και μετά γρύλο. Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν.

Μιας και η συζητηση εχει ξεφυγει...Jim μπορω να σε ρωτησω κατι?
Τον κονδωρα σαν επισημο εξουσιοδοτημενο, σαν επισημο peugeot σπορτ, και σαν επισημος συνεργατης με το club μπορεις να μου πεις την αποψη σου?
Εχω περασει απο τα 4 εξουσιοδοτημενα μεσα και η Lion και μπορω να πω πως τα παιδια στα περισσοτερα που αναφερουν εχουν δικιο...
Αλλα επειδη ξερω την αποψη σας περι κονδωρ σε γεννικες γραμμες να αναφερω τα εξης:
1 μερα με το αμαξι μου....απο πεμπτη σε τεταρτη δεν κατεβαινει καπου βρισκει...
Παμε λοιπον κονδωρα μιας και το αγορασαμε...κατεβασμα ολο το σασμαν σε 10 μερες αυτοκινητο...αλλαζει κατι λαδακια ....περνει τηλ ετοιμο το αμαξι σας...
Το παραλαμβανω....παμε παλι πισω γιατι φυσικα δεν εχει λυθει το προβλημα...με περνουν τελικα πρεπει να αλλαχτει ενα σιδερακι εκει και θα ξανακατεβει το σασμαν...
Παλι τηλ το μεσημερακι το αμαξι σας θα ειναι ετοιμο...
Παω εκει πιο νωρις εγω και χωρις να πω τιποτα κατεβαινω στο συνεργειο(να πω εδω οτι απαγορευεται στο κονδωρ και θα καταλαβετε γιατι)...βλεπω το αμαξι μου...βιδες το σασμαν δεν ειχε δεθει ακομα...κοιταζω μεσα και τι να δω...
Ολα τα εργαλεια του μαστορα παρατημενα μεσα στη λαδιλα και στη γρασιλα πανω στο καθισμα του συνοδηγου...
Δεν αναφερω κατι γιατι λεω ασε μη μου κανουν και καμια λαδια τωρα...το παιρνω και φευγω ακρως εκνευρισμενος...
Μερικες μερες μετα αρχιζει συναγερμος να βαραει μονος του...και τα παραθυρα να τριζουν...
Παμε παλι κονδωρα....με περνουν τηλ το αμαξι σας ετοιμο...το περνω φευγω τα παραθυρα ουτε καν τα ειχαν κοιταξει...
Επειδη δεν ειχα αλλες αντοχες το αφηνω ετσι και επιστρεφω στο κονδωρα μετα απο ενα αλλο προβλημα...τους αναφερω αυτο που ειχε γινει με τα παραθυρα...και τι μου λεει ο υπευθυνος υποδοχης...εισαι ΨΕΥΤΗΣ λεει το τυπακι...πολυ ηρεμα του λεω οτι δεν εδωσα 22,000 για να λεω σε εσενα ψεματα...και αποχωρησα ηρεμα...
Λοιπον δεν θα παψω ουτε στιγμη να δυσφημω το εν λογω συνεργειο σε οποιαδηποτε τετοια συζητηση..νομιζω οτι αυτο και μονο μιας και δεν εχω ορεξη για καταγγελιες αρκει...
Δεν λεω οτι μπορει να μην εχει καλους μαστορους αλλα μετα απο αυτα που ειδα με τα ματια μου και αυτα που ακουσα....αρκουν για να μην ξαναπατησω εγω και πολυ φιλοι το ποδαρι τους εκει...
Να πω επισης οτι για το πρωτο ετησιο service μου ζηταγε ενδεικτικη τιμη 170-240 ευρω και το εκανα σε εξουσιοδοτημενο με 80 ευρω...
Πλεον τα συμπερασματα δικα σας...
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 07:50:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paranoia έγραψε:
Παιδιά η εμπειρία μου από την αντιπροσωπεία και από εξουσιοδοτημένα είναι μακράν ότι χειρότερο έχω συναντήσει.
Έχω γυρίσει τα μισά εξουσιοδοτημένα της Αθήνας για πρόβλημα με τριγμούς στα παράθυρα. Πραγματικά βαρέθηκα και έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

Δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ μου την πρώτη επίσκεψη στα κεντρικά της lion.
Γίνεται ο παρακάτω διάλογος στην υποδοχή του συνεργείου:

- Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αμάξι μου και θα ήθελα να το δει κάποιος μια στιγμή.
- Τι πρόβλημα;
- Tρίζουν τα παράθυρα και λίγο το πίσω αμάξωμα σε λακούβες και σε ανώμαλους δρόμους.
- Ωραία, πότε θέλετε ραντεβού;
- Ραντεβού; Μα δεν γίνεται να το δεί κάποιος μια στιγμή να μου πει τι είναι και από κει και πέρα το κανονίζουμε...
-Όχι κύριε υπάρχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες.
- Ωραία μπορώ τότε να έρθω αύριο ή μεθαύριο να το δείτε; (ήταν Δευτέρα)
- Δεν γίνεται κύριε την άλλη Δευτέρα αν θέλετε στις 9 το πρωί.
- ..... Καλώς τα λέμε την άλλη Δευτέρα λοιπόν.

Πάω την άλλη βδομάδα από τις 8 είμαι εκεί... Πάει 9 πάει 10 πάει 11 πάει 12 πάει μία!!!! και ακόμα περιμένω......
Ξαφνικά σκάει ένα τυπάκι με ένα 207 rallye χαιρετάει έναν από την υποδοχή και βγαίνει μετά από λίγο ένας από το συνεργείο και πάει στο αμάξι του να το δει.
Και εγώ ήμουν στο περίμενε 4 ώρες (και βάλε) με τα νεύρα μου να έχουν γίνει άστα να πάνε....
Μετά έγινε το σώσε, πήγα στους προισταμένους, τους έκανα φασαρία,δικαιολογήθηκαν αμέσως για κακή εξυπηρέτηση και μου υποσχέθηκαν και έναν ακόμα επιπλέον έλεγχο δωρεάν στο αμάξι που οντως τον έκαναν (μην φανταστείτε τίποτα τρελό ε, απλό έλεγχο πάνω στη ράμπα έκαναν).
Μετά από μισή ώρα βγήκε ένα παιδί απο το συνεργείο είδε το πρόβλημα και κανόνισα περαιτέρω κινήσεις. Εντωμεταξύ ο χρόνος που έκανε το παιδί να το δει ήταν 10 λεπτά και για αυτό τον "τεράστιο' χρόνο με είχαν μια βδομάδα στο περίμενε με ραντεβού κιόλας.

Δυστυχώς όμως τα άσχημα συνεχίστηκαν. Ενώ είπαμε το αμάξι να έμπαινε συνεργείο από την πρώτη μέρα που το άφησα, πήγα τη δεύτερη μέρα και το αμάξι ήταν ακόμα εκτός συνεργείου. Cussing out Cussing out
Ξανά τα ίδια, πάνω στον προιστάμενο, πιο έντονο ύφος αυτή τη φορά και μετά από λίγο το αμάξι στο συνεργείο.

Πραγματικά παιδιά εκείνες τις μέρες εκτός του ότι τα νεύρα μου ήταν σε τρελά άσχημη κατάσταση, ένιωθα.... λες και με κορόιδευαν. Πιστεύω αν είχα ένα γνωστό θα είχα ξεμπλέξει από την πρώτη βδομάδα. Επίσης αν τους έλεγα ότι θα τους τα έσκαγα το αμάξι θα ήταν μέσα από το πρώτο δευτερόλεπτο (αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος ).

Ένα tip όπως καταλαβαίνετε μπας και σας προσέξουν λίγο είναι οι φωνές παιδιά. Όπου έχετε δίκιο φυσικά ορμάτε (με την καλή την έννοια) μπας και δώσουν σημασία γιατί αλλιώς πέρα βρέχει.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρέτηση και το είπα και στους ίδιους. Και μετά περιμένουν να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος.

Για εξουσιοδοτημένα τι να πώ; Ενώ από θέμα εξυπηρέτησης ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, οι περισσότεροι μηχανικοί είναι για γέλια (τουλάχιστον σε αυτά που έχω γυρίσει). Έτοιμες απαντήσεις πετάνε, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τριγμούς και οροφές και πολλές φορές τελίως διαφορετικές.
Έχω συναντήσει σε φανοποιείο εξουσιοδοτημένο έναν μάστορα που μου απαγόρευσε να βάζω σιλικόνη στα λάστιχα γιατί τα ξηραίνει και μετά τα σκάει!!!
Και όποιος θέλει να του πω που μου το είπαν αυτό σε pm...

Ένας μάστορας από τους δεκάδες που έχω συναντήσει δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Και για να κλείσω... με αυτά που βλέπω από τις αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα της lion θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν το επόμενο αμάξι μου θα είναι peugeot. Σόρρυ κιόλας.

Υγ: Σόρρυ και αν κρίνετε ότι είναι σε λάθος ενότητα το ποστ μου, αν θέλετε βάλτε το στην κατάλληλη.

Τι μου θυμησες...
Πρωτες μερες με το αμαξι και λογω του περιεργου βυθισματος των βαλβιδων που εχει ο κινητηρας παω στη lion για εναν περιεργο θορυβο που νομιζα οτι ακουγα...
Καλησπερα σας θα ηθελα καποιος να ακουσει 2 λεπτακια εναν θορυβο να μου αν εχει προβλημα ή ειναι φυσιολογικό?
Μου λεει λογω φορτου εργασιας θα πρεπει να κλεισετε ραντεβου...
Για να ακουσει μονο εναν θορυβο ραντεβου? ναι μου λεει...
Του λεω εισαι σοβαρος ανθρωπε μου...δωσαμε τοσα λεφτα να παρουμε ενα αμαξι και μου λες παπατζες για εναν θορυβο...κι αν ειναι κατι σημαντικο και με αφησει το αμαξι μεχρι το ραντεβου...
Τεσπα μετα το χεσ.μο που επεσε ηρθε ενας ανθρωπος ευγενικος και τελικα οντως ο θορυβος ηταν φυσιολογικος...1 λεπτο δουλεια...μιση ωρα τσακωνομουν με την υποδοχη...
Μετα τα προβληματα που ανεφερα με τον κονδωρα...λεω ας το παω για τα τριξιματα στη Lion...Περνω τηλ...καλημερα σας...θα ηθελα να μου κλεισετε οποτε μπορειτε το πρωτο ραντεβου...αλλα να ειναι το πρωτο σας παρακαλω...
Οκ μου λεει ελατε την ταδε του μηνα..
τι ωρα ανοιγετε λεω? μου απανταει στις 8 αν θυμαμαι καλα...
Φτανει εκεινη η ημερα... 7 30 εξω απο το συνεργειο...βλεπω και αλλα αμαξια μπροστα μου...
Μπενω μεσα στην υποδοχη λεω εχω κλεισει το πρωτο ραντεβου τις ημερας...
Μου λεει κυριε μου εχουν αλλα αμαξια προτεραιοτητα...μα του λεω για διαφορους λογους εχω κλεισει το πρωτο ραντεβου...τεσπα του λεω σε ποση ωρα θα παρετε το αμαξι μου? μου λεει αν ειστε τυχερος σε κανα 2 ωρο θα αρχισουμε να το κοιταμε...
Του λεω κι εγω οτι ειστε γελοιοι και αναξιοπιστοι και σηκωθηκα και εφυγα...
Να πω οτι σε συζητηση με μηχανικο περι τριξιματων....η απαντηση του ηταν ετσι ειναι το cabrio κυριε μου τι να κανουμε...
Του λεω κι εγω οχι κυριε μου ετσι δυστυχως εχετε μαθει στα peugeuot τα cabrio σας και νομιζετε οτι ετσι ειναι ολα..
Ενδεικτικα να αναφερω οτι σε 2 εος που εχουμε στην οικογενεια οροφες παραθυρα κτλ δεν κανουν ουτε κιχ...και ουτε διανοουντε να κανουν..
Να μην αναφερω περι συμπλεκτη που θυμιζει αμαξια του 90...
Εχε χαρη που γουσταρω τοσο πολυ την εμφανιση του...και την αναθεματισμενη τη κριση...
Ιαπωνας και παλι ιαπωνας...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος όμως να μας πεί πως έλυσε το θέμα του τριξίματος των παραθύρων όμως...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:

Να σου πω μονο οτι εμενα λυνεται κατα περιοδους μονο του και μετα εμφανιζεται παλι...και παει λεγοντας...
Ειναι ενα φυσικο φαινομενο στο οποιο δεν εχει βρεθει η λυση επισημως...
Περα απο αυτου αν το πας τη πρωτη φορα θα σου γρασαρουν λιγο το μηχανισμο...
Αν συνεχιστει μετα πολυ πολυ να σου αλλαξουν κανα λαστιχακι...
Ε και την τριτη στη καλυτερη να σου αλλαξουν ολο το μηχανισμο!!!
Οποτε δυναμωσε τη μουσικη ωστε να μην ακους τιποτα...ειναι η μονη λυση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Να σου πω μονο οτι εμενα λυνεται κατα περιοδους μονο του και μετα εμφανιζεται παλι...και παει λεγοντας...

αυτό ακριβώς γίνεται. Θεωρώ πως είναι από την ζέστη, περναει ύστερα, ή περνάει αν κάνω λίγο πάνω η κάτω το παράθυρο. Βέβαια τελευταία άρχισε να μου το κάνει αυτό.
Πάντως δεν είμαι υπέρ της δυνατής μουσικής, οπότε θα το ακούω μουχαχαχ!

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 10:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimitris_thess έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και ότι εμείς είμαστε οι ξυνοί που τρίζουν τα αμάξια μας...

Πες μου τι από τα παρακάτω δεν κατάλαβες.
Jim207GT έγραψε:
Μάλλον πάτε σε τελείως άσχετους ή η συμπεριφορά σας ρε παιδιά κάτι έχει και τους βγάζετε την άρνηση.

Και άμα δεν είσουν τόσο νέος στην παρέα θα καταλάβαινες οτι πιο πολύ το λέω χιουμοριστικά παρά προσβλητικά όπως και το
Jim207GT έγραψε:
]Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του.

Άν διάβαζες και δεν έψαχνες να μου τι πείς θα το καταλάβαινες

Jim207GT έγραψε:
Μάλλον έχετε μπλέξει με άσχετους ή με μη επαγγελματίες. Αλλά και γώ κάνω 15χλμ και πάω εκεί που ξέρω οτι θα μου κάνουν δουλειά και δεν πάω στον τοπικό οπου είναι για τα πανηγύρια.Φυσικά μετά από τόσα χρόνια να με ξέρει καλά αλλά πίστεψέ με μετά την εγγύηση όλα τα αμάξια μου τα πάω σε άλλο δικό μου μηχανικό.

Και εννοείτε φίλε μου οτι μετά από σχεδον 17χρόνια στο μαγαζάκι τους φυσικά και με βλέπουν αλλιώς μιας και τους έχω ακουμπίσει όσο κάνει το CC σου, και να στο πώ αλλίώς αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε επάγγελμα με ανθρώπους που έχουν χρόνια πελάτες, δεν χρειάζετε να βγαίνω για καφέ μαζί τους ούτε να τους γλύφω τα παπ***α, πράγμα που και στο ανέφερα

Jim207GT έγραψε:
]Το βλέπω σαν ανθρωπός που από το 93 έχω Peugeot(106 1.3r, 106 1.6r, 207GT) που έχουν γράψει συνολικά 370.000χλμ και δεν με έχουν αφήσει ποτέ στο δρόμο παρά την πάρα πολύ "καλή" χρήση που τους κάνω.
....................................................................................................
Οπότε μπορείς να πείς οτι το βλέπω τελείως υποκειμενικά. Ο καθένας μιλάει με τα βιώματά του.

Όσο για το πρόβλημά σας σας είπα την γνώμη μου καθώς και το ξέρουν και είναι απαράδεκτο να μην το αντικαταστήσουν.
Jim207GT έγραψε:
Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν.

Αλλά από ότι φαίνετε το μόνο που σε νοιάζει είναι να προσπαθείς να δημιουργείς τις εντυπώσεις που θές προσβάλωντάς με σε όλα σου τα post.
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 10:15:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως το να αλαζετε συνεργειο δεν κανει καλο στο αμαξι σας .
Καθως ο καθε ενας λέει το εξεις αλου παει και το κανει service "δινει τα οραια του λεφτακια" και θα βγάλω εγω το φυδι απο την τρυπα ?

Δειτε το λογικα σκας σε ενα συνεργειο που ΔΕΝ σε ξερουν ΔΕΝ εισαι πελατης τους και καθως εχεις ΝΕΥΡΑ γιατι δεν στο φτιαξανε οι αλοι ΕΧΕΙΣ ΥΦΟΣ .

Ο δε ανθρωπος θα προσπαθισει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη και οχι γιατι ειναι υποχρεομενος θα γραψει οτι παπατζα του ερθει στο κεφαλι για να σου αλαξει μηχανισμο (με ρισκο να θεωριθει κλεφτεις) καθως δεν μπορει να τον αλαξει γιατι τριζει το παραθηρο και εσυ τον βριζεις απο πανω .

http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/e9584b.pdf Σελιδα 5 μεσαια γραμμή .

Απλα η αποψη μου

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 11:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Καθως ο καθε ενας λέει το εξεις αλου παει και το κανει service "δινει τα οραια του λεφτακια" και θα βγάλω εγω το φυδι απο την τρυπα ?

Δειτε το λογικα σκας σε ενα συνεργειο που ΔΕΝ σε ξερουν ΔΕΝ εισαι πελατης τους και καθως εχεις ΝΕΥΡΑ γιατι δεν στο φτιαξανε οι αλοι ΕΧΕΙΣ ΥΦΟΣ .

Ο δε ανθρωπος θα προσπαθισει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη και οχι γιατι ειναι υποχρεομενος θα γραψει οτι παπατζα του ερθει στο κεφαλι για να σου αλαξει μηχανισμο (με ρισκο να θεωριθει κλεφτεις) καθως δεν μπορει να τον αλαξει γιατι τριζει το παραθηρο και εσυ τον βριζεις απο πανω .

http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/e9584b.pdf Σελιδα 5 μεσαια γραμμή .

Απλα η αποψη μου

Τα πραγματα ειναι στο περιπου οπως τα αναφερεις...τι εννοω...
Προσωπικα ειμαι στο τμημα πωλησεων σε μια απο τις μεγαλυτερες βιομηχανιες της ελλαδος...
Προσπαθεια μου ειναι φυσικα να κερδισω εναν πελατη του ανταγωνισμου...ομως το δυσκολοτερο κομματι εν συνεχεια ειναι να μπορεσω και να τον κρατησω...με οτι συνεπαγεται...
Ειτε αυτο θα γινει μεσω τιμων, ειτε μεσω εξυπηρετησεων κτλ κτλ ....
και φυσικα για να κρατησω εναν πελατη θα πρεπει να ξερω καλα και τη δουλεια μου....δεν μπορει να μου λεει αυτο ειναι ελλατωματικο και εγω να του λεω ''ε ετσι ειναι ολα τι να κανουμε''...
Ετσι δεν μπορω με τιποτα να δεχτω οτι πχ τα τζαμια τριζουν, οι οροφες τριζουν αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα....ή οτι ετσι ειναι ολα τα cabrio...
Δεν μπορει το eos που αναφερεται σε ολα τα test ως το πιο στοιβαρο cabrio...να το τηραναμε μεσα στους χωματοδρομους και αυτο με 50,000χλμ να μην εχει ακουστει κιχ (ενα παραδειγμα που ζω αναφερω)....
Αρα δεν ειναι ετσι ολα....επαναλαμβανω ετσι εχουν μαθει αυτοι που ζουν στα cabrio της peugeot...και οχι μονο...γιατι το προβλημα εμφανιζεται ειτε στα κλειστα ειστε στα cc...
Ara η δικαιολογια πλεον του cc οτι δεν εχει γυρω γυρω το τζαμι βαση ειναι παπατζα πλεον...
Απλα ειναι peugeot και πρεπει να το χωνεψουμε...
Εδω το ιβιζακι το ελιωσα επι 4 χρονια και οχι τριγμο δεν εκανε...αλλα δεν πηγα και ποτε για τιποτα αλλο εκτος απο τα τυπικα service του...
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 11:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:
α οκ....ποσα παιζει πανω απο 250???

Εδω ειναι η πλακα, δεν εχω κανενα "τουμπανο" ενα συνηθισμενο 207 rallye. Οσο για το συνεργειο στην αμφιθεας θα συμφωνησω με τα 1000 οτι ειναι γτπ

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 12:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθως δεν γνωριζω ενα EOS με οσα πραγματα εχει μεσα ενα cc ποσα ευρω κανει ?

Καθως οταν κοιταξα εγω για golfακη οχι τιποτα αλλη κατηγορια ευγενε πολυ επανω απο τα 15.600 που μου βγεικε πριν 2 μηνες το δικο μου χωρις να βαλω μεσα και τα εχτρα .

Το να συγρινουμε το 207 με ενα αμαξι ιδιας κατηγοριας που κοστιζει 40 % παραπανω ειναι αδικο καθως για να βγει φτηνο καπου θα εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα δυστηχος Sad .

Αν και το δικο μου το 14αρη 207 δεν ειχε τριξει μετα απο 32κ το rallye που πειρα τωρα τριζει στη ζωνη Evil οπου το σκαλισαν ελαδα εχει φυγη το χρωμα στο παξιμαδη

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 12:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Puzzle ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι.

Εγώ πλέον έχω βρει ένα εξειδικευμένο εδώ (έχει περάσει η εγγύηση) και ότι θέλω πάω εκεί.
Ο τύπος απλά μου εξήγησε ότι τα συγκεκριμμένα cabrio τα έχουν τα προβλήματα τους με τριγμούς και μάλιστα μου είπε ξεκάθαρα ότι cabrio από άλλες μάρκες δεν έχουν πάντα τέτοια προβλήματα. Για να μην κοροιδευόμαστε.

Στην αντιπροσωπεία και στα εξουσιοδοτημένα το κλασσικό που μου έφερναν ως παράδειγμα: "Μέχρι και porsche κάμπριο τρίζει κύριε" .
Και όποιος το πιστεύει αυτό πραγματικά είναι θύμα. Εδώ σε mx5 φίλου μοντέλο 2001 μπαίνω (και προσπαθώ να ακούσω θορύβους) και πραγματικά ΔΕΝ τρίζει ποράθυρο δεν πα να πεσεις και σε 2 μέτρα λακούβα. Το ξέρω από πρώτο χερι.
Βέβαια του βγάζει άλλα προβληματάκια το αμάξι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Από θορύβους όμως 0.

Παιδιά και επειδή όντως ξέφυγε λίγο το θέμα, το πρόβλημα με τους τριγμούς στα παράθυρα ΔΕΝ λύνεται (κυρίως σε cc). Και αν λυθεί θα λυθεί προσωρινά και μετά ξανά τα ίδια, τσάμπα χρόνος και χρήμα για όσους είναι εκτός εγγύησης ειδικά.
Κρίμα εμένα και το 206 cc μου αρέσει πολύ και το 207 cc, όμως πάρα πολύ δύσκολα το επόμενο αμάξι μου ειδικά αν είναι κάμπριιο θα είναι peugeot. Ε δε θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 12:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Καθως δεν γνωριζω ενα EOS με οσα πραγματα εχει μεσα ενα cc ποσα ευρω κανει ?

Καθως οταν κοιταξα εγω για golfακη οχι τιποτα αλλη κατηγορια ευγενε πολυ επανω απο τα 15.600 που μου βγεικε πριν 2 μηνες το δικο μου χωρις να βαλω μεσα και τα εχτρα .

Το να συγρινουμε το 207 με ενα αμαξι ιδιας κατηγοριας που κοστιζει 40 % παραπανω ειναι αδικο καθως για να βγει φτηνο καπου θα εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα δυστηχος Sad .

Αν και το δικο μου το 14αρη 207 δεν ειχε τριξει μετα απο 32κ το rallye που πειρα τωρα τριζει στη ζωνη Evil οπου το σκαλισαν ελαδα εχει φυγη το χρωμα στο παξιμαδη

Οταν λεει ο καθε μαστορας εδω οτι ολα τα cc τριζουν εννοουν ολα τα cc...δεν ξεχωριζουν αξιες...
Αλλα αφου το θετεις ετσι και θες αξιακα θα σου πω οτι το 307cc εχει την ιδια τιμη με το eos...Για ρωτα τωρα τους 307αρηδες για τριξιματα....και περιμενε να δεις τι θα σου πουν σε λιγο καιρο και οι 308αρηδες ccδες...
Και αν θες και την αντιθετη οψη...ρωτα και τους cabrio tigraδες που ειναι πιο φτηνιαρικοι...περι τετοιων τριξιματων...
Μαλλον θα βαλουν τα γελια...
Τετοιες κουδουνιστρες με λυπη λεω οτι δεν βγαινουν πουθενα αλλου...
Αλλα εκτος απο τα cabrio που τριζουν λογω σκελετου οροφης κτλ....γιατι τα κλειστα 207 κανουν σαν καραμουζα τα τζαμια τους?
Και μη μου πεις παλι οτι συγκρινω αξιες...γιατι σε αυτη τη περιπτωση και to picanto να σου βαλω παλι κιχ δεν ακουγεται...
Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 13:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:

Απλα η αποψη μου

φιλε δεν τα λες σωστα...δηλαδη εγω τι φταιω που εκλεισε το συνεργειο της αντιπροσωπειας του φιξ απο οπου το πηρα εκει μπορουσα να πω και κατι αφου υποτιθεται με ξερανε,αλλα τωρα αλλου ακουω της παναγιας τα θαυματα...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 13:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματι το Picanto δεν τριζει και αντεχει τα πανδινα (αδελφη μου) αλλα οταν αναφερομε σε αξια εχει να κανει με την κατηγορια του .

Ενα Smart πχ ειναι ΠΟΛΥ ακριβο για Κουβας οπως και ενα mini s .

Σε λιγο θα συγρινουμε ενα smart με ενα 207 με μια μηχανη ιδιας αξιας ελεος δλδ.

Ενα 107 συγρινετε με c1 με ενα polo κτλ κτλ ενα smart με ενα fiat 500 . Ενα 407 με ενα A4 ενα 308 με ενα A3 κτλ κτλ .

Αλλα οκ τριζει τοσο που με τι μουσικη στο 3-4 να ακουγετε ?

Αν και εγω αγορασα peugeot για οδικη συμπεριφορα τι να το κανω να μην τριζει και στην πρωτη στροφη να γινω αγγελακη στην καλλιτερη ή αν ειμαι γκαντεμης να καβαλισω καροτσακη καθως το χουι δεν φευγει Sad τρεχω ρητο μου καλλιτερα στο συνεργιο παρα στο φαναατζιδικο ή στο νοσοκομειο .

Παντος καθως εμενα δεν μου το εκανε κανενα απο τα 2 207 μου (οχι cabrio) το ενα το εδωσα στα 32κ και ιδικα στο τελος που το ειχα παρει αποφαση οτι θα το δοσω περναγα γραμμες τρενου με 80 km και δεν ετριζε , προσπαθωντας να καταλαβω πως τριζουν μηπως το κανει με ανοικτο παραθηρο ? καθως τα δικα μου δεν ανοιξαν ποτε αντε 2 φορες στα 2 χρονια με ενοχλη ο ηχος απο τα ελαστικα .

Φιλε ακή οχι δεν φταις εσυ αλλα ετσι σε βλέπουν Sad περισοτερα λεσχη λογικα θα κατεβω σημερα γιατι απο εδω θα παρεξιγιθουμε και δεν κανει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 15:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
χαχαχαχα!!!να μαι και εγω βασιληηηη!!!εχτες το βραδυ καθως γυρνουσα απο ενα πολυ ωραιο διημερο μου εβγαλε ακριβως το ιδιο προβλημα με το παραθυρο του οδηγου συγκεκριμενα!!!((((βλεπεις βασιλη που σου λεω μην κοροιδευεις ποτε γιατι οποιος κοροιδευει παθαινει τα ιδια??? Smile Smile ))))
παιδια ειναι να γελας απο την μια και να κλαις απο την αλλη ετσι..δηλαδη τι εννοω,εκει που πατας το παραθυρο να κλεισει, αυτο οταν κλεισει κανει ενα "ντουκ" και μετα σαν να συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος του και ακουγεται "χρονομετρημενα εμενα Smile " για 6 δευτερολεπτα!!!
υ.γ. ε ρε γλεντια τωρα που θα παω και εγω στην peugeot βασιλη αφου για 2 διακοπτες κανανε 1,5 μηνα για μηχανισμο ποσο θα κανουνε?θα το προλαβω πριν τον οκτωμβρη που τελειωνει η εγγυηση τι λες? Smile

γεια σας και απο εμενα παιδια...εισαστε ετοιμοι!! Very happy Very happy Very happy Very happy
επειτα απο τηλεφωνημα μου κλεινω ραντεβου για σημερα 10 ηωρα!!παω 10 και κατι..καλημερα λεω ...καλημερα λενε!ετσι και ετσι λεω με το παραθυρο..ναι μου λεει καθιστε στην αναμονη να το δει ο φανοποιος,ετσι και καθομαι!!!! Very happy
μετα απο καναμισαωρο οπου βαρεθηκα να καθομαι σηκωθηκα και παω και λεω στον κυριο φανοποιο που συγκεκριμενα συζητησουσε δεν εκανε κατι"ε συγνωμη μου ειχατε πει για ραντεβου για ενα παραθυρο και τλπ μπορειτε να ριξετε μια ματια?" ναι σε λιγακι ευχαριστως μου κανει!
πολυ ωραια λεω!!περιμενω καμια ωριτσα-ουτε και παω και τον ξαναπιανω μονος μου και λεω χιλια συγνωμη κιολας αλλααααααα!!!!οοο ναι μου λεει παμε!!ακουστε guys Very happy
ακουει το παραθυρο που τριζει και ανεβαινει και οταν τελειωσει το γ@μημενο το ανεβασμα συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος.. και τι γυρναει και μου λεει!!!φιλε θελει ψαξιμο!δηλαδη?ε θελει ψαξιμο μονο ελα λιγο..παμε μεσα κοιταει το "καρνε του" και τι μου λεει?Ε Λ Ε Ο Σ!!!!φερτο απο βδομαδα Very happy Very happy Very happy Very happy αλλα πιο πρωι φιλε και μπορει να το παρεις και την ιδια μερα!!!
χιλια συγνωμη παιδια αλλα ουτε να μου το ανοιξει για σπρευ εστω ουτε κατι!!δεν ξερω αλλα καταλαβα οτι ισως τελικα να ισχυει αυτο ανεφερε καποιος οτι ορισμενοι δειχνουμε αντιπαθητικοι,,συγνωμη αλλα εγω προσωπικα εχω ξενερωσει παρα πολυ με το θεμα παραθυρων-εγγυησης-αντιπροσωπειας!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης