PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τακάκια GT/Rallye (για 283mm δισκους)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 23:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Τι τακακια τελικα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά στο GT μου απο βδομάδα σκέφτομαι και εγω αλλαγή τακάκια, και δε ξέρω τι να βάλω..
Εχω 25.000χλμ και αρχισαν και σφυρίζουν μερικές φορές και δεν έχουν και τόσο καλή απόδοση όταν ζεσταθούν.
Και ρωτάω λοιπόν:
να ξαναβάλω απο Αντιπροσωπεία τα ίδια ή κάτι άλλο (βασική προυπόθεση το να μην σφυρίζουν και κάνουν θόρυβο ε..? Evil
Ακούω προτάσεις
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 22:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android με τα roesch τι γινεται;; εχουν διαρκεια; οι δισκοι σου αντεχουν;;

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάρ 2009, 10:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
android με τα roesch τι γινεται;; εχουν διαρκεια; οι δισκοι σου αντεχουν;;

ακομα ολα οκ ειναι...αλλα εσυ εχεις rc δεν ξερω αν βγαζει για σενα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 00:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν αλλα φοβαμαι μηπως στραβωσουν οι δισκοπλακες μιας και ειναι αρκετα σκληρα.Ποσα χλμ εχεις βγαλει γιατι ξερω οτι τρωγονται αρκετα γρηγορα...

Αυτα ειναι για σενα...http://www.streetandcircuit-shop.biz/roesch-brake-pads-front---peugeot-307-20hdi---including-break-42000--70330-p.asp

Και αυτα για μενα...http://www.streetandcircuit-shop.biz/roesch-brake-pads-front---peugeot-307-cc-20-16v-12004--70332-p.asp

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα να στραβωσουν πρεπει να του πεταξεις τα ματια εξω να σου τελιωσουν πιο γρηγορα οκ... καποθ 4500 εχω... χθεσ μετα απο μια βδομαδα στο κρεβατι πηγα κ ηρθα απο λιμανακια ταπα...τζαμι τα φρενα κιχ δεν καναν...το κουλο ειναι οτι ειναι αθορυβα αν κ συνιθως το καλοκαιρι κανουν χοροδια που δε τα χω δει καλοκαιρι
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λες να τα δοκιμάσω οταν φαγωθουν τα δσ2500 Confused Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
λες να τα δοκιμάσω οταν φαγωθουν τα δσ2500 Confused Question

ναι να μας πεις κ αν εχουν διαφορα γιατι αν οντως δεν εχουν εισαι κανα 70 ευρω πιο φθηνα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα 266 δσ2500 τα ειχα αγορασει 120ε οποτε η διαφορα στην τιμη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 14:03:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τα 266 δσ2500 τα ειχα αγορασει 120ε οποτε η διαφορα στην τιμη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο

να βαλεις 283 τοτε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 14:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...περιττό βάρος στην παρουσα φάση... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 16:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

e nai αφου δεν εχει τα αλογα να τα ζορισει....
τι να τα κανει τα 283
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 17:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουτε τα αλογα...
για να μαζευει χιλιόμετρα το εργαλείο...

ουτε τα αρχ**ια...
για σερφαρισμα πάνω στα λάστιχα...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 19:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από 20.000χλμ(στα μπροστά) και 2 trackday και ένα timeattack καθώς και 40.000χλμ στα πίσω, ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια εμπρός-πίσω.

Για δρόμο δεν ήθελα DS2500 μάλλον πρίν τον οκτώβρη θα πάρω ένα ζευγάρι μόνο για trackdays-timeattacks.

Τελικά διάλεξα τα καινούργια Ferodo Thermo Quiet για μπροστά

Και τα Premium για πίσω

Καθώς και Motul RBF 600 για να κάνω την αλλαγή των υγρών.

Αύριο τα αλλάζω οπότε μετά από καμιά βδομάδα για εντυπώσεις. Σας γράφω και όλους τους κωδικούς και τιμές λιανικής γιανα μην ψάχνετε και μην ξεχνάτε από Ελτρεκκα τα επίσημα μέλη έχουν έκπτωση -25%.

Peugeot 207GT/Rallye
Εμπρός
Ferodo Thermo Quiet: FQT1476--> 101€
Ferodo Premium: FDB1476--> 83,65€
Ferodo DS2500: FCP1467H--> 246€

Πίσω
Ferodo Premium: FDB1784--> 43,82€

Οι τιμές είναι λιανικής χωρίς έκπτωση.

Και δώρο ένας τρόπος γιανα στρώσετε τα φρένα http://www.zeckhausen.com/bedding_in_brakes.htm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 22:14:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 1,4 εχει τα ιδια μπροστα ? Καθως οταν ειχα στο 1.4 στα 25κ τα αλαξα αλλα βγαζαν καμια 5κ μου ειπαν αλλα χωρις να μπορουν να μου εγυηθουν αν μμεχρι το service sta 30k θα κραταγανε και τα αλαξα (συχενομαι της απρογραματιστες επισκεψεις) και το ενα ειχε ραγγιση Evil .

Τωρα εχω Esp + 60 ps παραπανω με βλεπω στα 20κ αν ειναι τα ιδια να εχουν παραδωσει σωμα και ψυχη :D .

Απο ποτε το σκληρο τακακι πιανει καλλιτερα απο το μαλακο ? νομιζα οτι απλα κραταει περισοτερο και σου καταστρεφει τους δισκους Sad Ημουν τοσο λαθος ??

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 23:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σου ρε μητσο Wink ωραιες τιμες εχουν αυτα που πηρες....αντε να δουμε...

οσο για το 14αρη εχει δισκους 266 το rallye 283 οποτε δεν ειναι τα ιδια Wink
πατερας φιλου μου με το ζορι εβγαλε 19000 χιλ με 14αρη κ ειναι 70 χρονων Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2009, 00:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
γεια σου ρε μητσο Wink ωραιες τιμες εχουν αυτα που πηρες....αντε να δουμε...

οσο για το 14αρη εχει δισκους 266 το rallye 283 οποτε δεν ειναι τα ιδια Wink
πατερας φιλου μου με το ζορι εβγαλε 19000 χιλ με 14αρη κ ειναι 70 χρονων Laughing

Για πες κι εσυ με τα δικα σου τι γινεται;; αποδοση αντοχη φθορα... γιατι κοντευω κι εγω...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2009, 08:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φλατζα κεφαλης ομως στα 27κ δεν αλαξε αλαξε ?? Razz Βρε λες να μην ειμαι "καυτης" ?? Π

Οσο για την ηληκια δεν παιζει και τοσο ρολο ειναι να το εχεις ή οχι .
Ο πατερας πχ δεν τον φτανεις και οταν εισαι μεσα νομιζεις οτι παει σαν κοτα αρκη να μη δεις το κοντερ και κοντευει τα 60 .

Περιμενω νεα απο τα Ferodo Thermo Quiet καθως απο οτι διαβασα δεν ειναι πολυ σκληρα δεν φθηρουν το δισκο ενω φρεναρουν καλλιτερα :D αν ολα αυτα ειναι αληθινα θα ειναι τα επομενα τακακια μου .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2009, 09:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά για το RC ισχύουν οι ίδιοι κωδικοί σε ferodo ή είναι διαφορετικοί?Αν ξέρει κάποιος ας παραθέσει πληροφορίες.
Ευχαριστώ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2009, 09:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Παιδιά για το RC ισχύουν οι ίδιοι κωδικοί σε ferodo ή είναι διαφορετικοί?Αν ξέρει κάποιος ας παραθέσει πληροφορίες.
Ευχαριστώ Very happy

Μόνο τα πίσω είναι ίδια. Μπροστά έχεις άλλα, αν δεν κάνω λάθος είναι ίδια με το 307CC 180hp.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2009, 11:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήτσε, για το RBF 600 πες μας τιμή και από πού...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Επόμενη
Σελίδα 6 από 16

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης