Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:01:37 Θέμα δημοσίευσης: Eπιδότηση εξοπλισμού 250 εκ. για ελεύθερους επαγγελματίες. |
|
|
ΤΑΚΗ ΟΡΜΑ και λοιποι...
MEΣA στις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα για "επιδοτήσεις - εξπρές" για ποσό μέχρι και 20.000 ευρώ σε 50.000 γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και λογιστές για την αγορά ή τη συμπλήρωση του εξοπλισμού της κάθε ειδικότητάς τους.
Στην προκήρυξη του προγράμματος, που αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα ξεκαθαρίζεται ότι το συνολικό ποσό που θα μοιραστεί θα φτάσει τα 250 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το ανώτερο ποσοστό επιδότησης, αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με τον χρόνο άσκησης εργασίας του κάθε κλάδου. Το μεγαλύτερο θα φτάνει το 60% για κάθε εγκεκριμένο προϋπολογισμό και θα αφορά αυτούς που έχουν άδεια εξάσκησης επαγγέλματος μέχρι και πέντε χρόνια και το δεύτερο εξετάζεται να βρίσκεται στο 50% και θα αφορά αυτούς που έχουν εργασιακή παρουσία από πέντε χρόνια και πάνω.
Δικαιούχοι
Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα προσεγγίσουν τους 250.000 και από αυτούς εκτιμάται ότι περίπου 50.000 ή και λίγο περισσότεροι θα λάβουν τελικά την επιχορήγηση. Πάντως, η ενίσχυση θα διαφέρει για κάθε επαγγελματική ειδικότητα, με δεδομένο ότι θα αφορά αποκλειστικά την απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού και όχι την επίπλωση του επαγγελματικού χώρου.
Eτσι, το ποσό της επιχορήγησης για δικηγόρους, λογιστές - οικονομολόγους και μηχανικούς αναμένεται να φτάσει το πολύ στα 5.000 - 6.000 ευρώ. Για τους γιατρούς –στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι κτηνίατροι και οι οδοντίατροι– το ποσό της ανώτατης ενίσχυσης ανέρχεται έως περίπου τα 20.000 ευρώ.
Για τους λογιστές και τους δικηγόρους οι ενισχύσεις θα αφορούν κυρίως σε μηχανήματα (hardware) και λογισμικά (software), ενώ για τους μηχανικούς θα αφορούν την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, του απαραίτητου λογισμικού, καθώς και την αγορά εκτυπωτή σχεδίων (plotter). Μάλιστα, ειδικά για τους λογιστές, το Yπουργείο Οικονομίας εξετάζει την επιδότηση συγκεκριμένων λογισμικών προγραμμάτων, η εφαρμογή των οποίων θα μπορεί να κάνει ευκολότερες τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις.
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:09:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xaxa
νοεμβρη 2009 κλειων 5ετια
ΚΑΥΥΥΛΛΑΑΑΑ
λογισμικο 4Μ-ultraleggera μυριζομαι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:13:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχαχα.
Εδω οι καλες υπερτιμολογησεις...
Εδω οι καλες ζαντες.
Παρε και κανα μηχανημα πλακα πλακα ρε δεν ειναι κακο.
Για τους λογιστες μην τολμησει κανεις και κανει χαρτια γιατι φακελωθηκαμε ολοι... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:38:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα τι μαλ**ες? ειναι ρε...
τι 5000-6000ε ? να κλασουν ΤΙ 6000?
ΔΕν ειναι γραφτό να πάρω ποτε GPS...
Λοιπον,παναγιωτη που να απευθυνθώ γιαυτό?
Πες μου συντομα,ωστε να το κυνηγησω το θεμα...
Ολος ο κοσμος εχει παριε επιδοτησεις διαφορες,εκτος εμου...
Υ.Γ. ευχαριστουμε πανο,που μας ανοιγεις τα ματια,γιατι αν περιμέναμε απτους λογιστες μας που τον παιζουν και μας τα αρπάζουν,ζητω που καηκαμε 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:56:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
@Steve:Εχεις κανει εναρξη;
@Kane:Σταυρο επειδη ακομα δεν εχει βγει επισημα το ψαχνω και σας ενημερωνω.
Αν καποιος συναδελφος γνωριζει πραγματακια παραπανω ευχαριστως τον ακουμε. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 16:04:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σταυρε,πρεπει να κανεις εναρξη επιτηδευματος στην εφορια ωστε να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις πασης φυσεως επιδοτησεις.
Επειδη ομως η "καλη" επιδοτηση (12-18000ε) εχει "ληξει" καλυτερα να περιμενεις να κανεις εναρξη με το νεο ετος, μπας και βγει παρομοιου τυπου επιδοτηση.
Συνηθως αυτή,προαπαιτεί εναρξη το 1ο τριμηνο του ετους...
Παναγιωτη,περιμενουμε φιλε,ενα πλοτερ και ενα σετ μπιελες δεν θα με χαλουσαν.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 14:15:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kana neo?
ξερουμε δικαιολογητικα που θα θελει στο περιπου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 14:37:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
υπομονη...ο πανος θα μας το πει οποτε "Βγει"...
Υ.Γ. τακη,το χω το 4Μ ρε σπασμενο,αλλα δν ξερω ΑΝ λειτουργει σωστα (γιατι νομιζω αυτα ειχαν χασπακι),μιας και δν το κατεχω το προγραμμα...(ουτε γνωριζω ποια εκδοση ειναι)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 14:39:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
th v12 την εχω και εγω σπασμενη
και τη V14 εχω alla μου λειπει το χασπ για να δουλεψει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 14:46:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τακη το κοιταω καθε μερα.
Μολις βγει ενημερωσα αμεσως.
Αλλα και αν καποιος αλλος συναδελφος το δει νωριτερα απο μενα ας ενημερωσει το θεμα εδω.
Αλλωστε οταν το ανεβασα ηταν προδημοσιευση περιμενωντας τα επισημα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 15:46:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pano kati basiko...
αν αγορασω εξοπλισμο μεσα στο 09 πριν την εξαγγελια του προγραμματος (π.χ σημερα) με πιανει?
ή θα ισχυει απο εκει και μετα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 18:17:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να βγει η προταση επισημα και θα σου πω.
Συνηθως τουλαχιστον απόσο γνωριζω πρωτα στελνεις τη προταση,και αφου εγκριθει κανεις τις δαπανες και μετα χρηματοδοτησε.
Παράυτα μπορεις να παιξεις με καποιο γνωστο σου αγοραζωντας τωρα και κοβωντας τιμολογια με ημερομηνιες εντος προγραμματος.
Κανε ομως λιγο υπομονη.
Δεν αλλαζει κατι ειτε αγορασεις τωρα ειτε σε 20 μερες.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 08:35:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν,
Η πρόταση έχει ως ακολούθως:
«Η ενίσχυση αφορά στην απόκτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας ιατρών, οδοντιάτρων, μηχανικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, λογιστών και οικονομολόγων- συμβούλων..
Η συνολική δημόσια δαπάνη, δηλαδή το άθροισμα κοινοτικής και εθνικής συμμετοχής, ανέρχεται σε 250 εκ. ευρώ, ενώ η προθεσμία υλοποίησης των προτάσεων ορίζεται σε τέσσερις μήνες από την ημερομηνία έγκρισής τους.
Με τη συγκεκριμένη δράση, το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ενισχύει για πρώτη φορά τους συγκεκριμένους κλάδους, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση της δραστηριότητας περίπου 50.000 ελευθέρων επαγγελματιών.
Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι σήμερα ενεργοί, έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος πριν την 1η Ιανουαρίου 2009 και δεν απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας .
Η προκήρυξη αφορά την ενίσχυση των ακόλουθων κατηγοριών δαπανών ανά κατηγορία επαγγελματιών:
Α. εξοπλισμός πληροφορικής (Η/Υ και περιφερειακά)
Β. απαραίτητο ειδικό λογισμικό (software)
Γ. εξειδικευμένος εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας (π.χ. ιατρικά μηχανήματα).
Αυξημένο ποσοστό ενίσχυσης, ύψους 80% επί της υποβαλλόμενης πρότασης, προβλέπεται για τους νέους επαγγελματίες, δηλαδή εκείνους οι οποίοι κατέθεσαν δήλωση έναρξης άσκησης επαγγέλματος μέσα στην τελευταία πενταετία (μετά την 1η Ιανουαρίου 2004). Για όσους έχουν κάνει έναρξη άσκησης επαγγέλματος πριν την 1η Ιανουαρίου 2004 προβλέπεται ποσοστό ενίσχυσης ύψους 50% του προϋπολογισμού της πρότασης, όπως παρουσιάζονται στον πίνακα 1.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο προϋπολογισμός μιας υποβαλλόμενης πρότασης υπερβαίνει τα ανώτατα όρια της ανά δραστηριότητα επιχορηγούμενης πρότασης, η ενίσχυση περιορίζεται στο μέγιστο προβλεπόμενο ποσό το οποίο εμφανίζεται στον πίνακα 1.
ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤ/ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΧ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ
Ιατροί 5.000 -20.000 € 0,8 0,5
Οδοντίατροι 5.000 -20.000 € 0,8 0,5
Μηχανικοί 4.000 - 8.000 € 0,8 0,5
Δικηγ. -Συμβ. 3.000 - 5.000 € 0,8 0,5
Οικον/γοι- Σύμ/λοι 3.000 - 5.000 € 0,8 0,5
Λογιστές 3.000 - 5.000 € 0,8 0,5
Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr, χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών. Ο ενδιαφερόμενος θα συμπληρώνει ηλεκτρονικά μόνο τον ΑΦΜ του, τα στοιχεία του, έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για την καταβολή της επιχορήγησης (εφόσον το σχέδιό του εγκριθεί) και περιγραφή του εξοπλισμού και των δαπανών, στις οποίες επιθυμεί να προβεί. Θα ακολουθεί εκ των υστέρων έλεγχος υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πρότασης.
Τα κριτήρια επιλογής των προτάσεων θα βασίζονται σε οικονομικά στοιχεία παρελθόντων ετών. Η αξιολόγησή τους θα είναι συγκριτική και θα γίνεται ηλεκτρονικά με αυτόματο τρόπο - μέσω του συστήματος taxisnet - μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής.
Η προδημοσίευση της Προκήρυξης θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους Φορείς, στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ (www.espa.gr) και θα περιλαμβάνει την εξειδίκευση των όρων συμμετοχής, των κριτηρίων αξιολόγησης των προτάσεων καθώς και των ορίων ενίσχυσης ανά κατηγορία δαπανών. Θα ακολουθήσει άμεσα η προκήρυξη, από τη δημοσίευση της οποίας θα είναι επιλέξιμες οι δαπάνες (εφόσον εγκριθεί η σχετική πρόταση).
Δυνητικοί δικαιούχοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και οι οποίοι :
1. Διαθέτουν ΑΦΜ έγκυρο, ενεργό και ενταγμένο σε συγκεκριμένους Κωδικούς Αριθμούς δραστηριότητας (ΚΑΔ).
2. Έχουν κάνει πρώτη έναρξη επιτηδεύματος πριν την 1/1/2009.
3. Διαθέτουν φορολογική ενημερότητα.
4. Εφόσον δραστηριοποιούνται πάνω από τρία χρόνια, εμφανίζουν στις φορολογικές τους δηλώσεις μέσο όρο ακαθάριστων εσόδων από την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρήσεων, ο οποίος δεν είναι χαμηλότερος από ό,τι προβλέπει ο παρακάτω πίνακας.
ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
(ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΩΝ)&
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ιατροί 35.000 € 28.000 €
Οδοντίατροι 35.000 € 28.000 €
Μηχανικοί 35.000 € 28.000 €
Δικηγόροι 25.000 € 20.000 €
Συμβολαιογράφοι 50.000 € 40.000 €
Οικονομολόγοι- Σύμβουλοι 25.000 € 20.000 €
Λογιστές 25.000 € 20.000 €
Ο καθορισμός των συγκεκριμένων ορίων δηλωθέντος εισοδήματος έγινε προκειμένου να μην ευνοηθούν όσοι φοροδιαφεύγουν, δηλώνοντας πολύ χαμηλά εισοδήματα από την άσκηση του επαγγέλματός τους.
Από τον συγκεκριμένο όρο, σχετικά με το ύψος των ακαθάριστων εσόδων, εξαιρούνται οι νέοι επαγγελματίες. Εξαιρούνται, επίσης, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που κατοικούν και ασκούν το επάγγελμά τους σε νησιά με πληθυσμό μικρότερο των 3.100 κατοίκων, τα Άτομα με Αναπηρία και όσοι ασκούν το επάγγελμά τους σε χαρακτηρισμένους ορεινούς όγκους, όπως αυτοί προσδιορίζονται από το ΥΠΕΣ.
Ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την αξιολόγηση δίνεται στο ποσοστό των εσόδων που προέρχονται από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα σε σχέση με το συνολικό φορολογητέο εισόδημα του ελεύθερου επαγγελματία.
Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε όσοι υποβάλλουν πρόταση να αξιολογούνται συγκριτικά, ως προς τα οικονομικά τους στοιχεία, μόνο στο πλαίσιο του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκταμίευση της ενίσχυσης είναι η ύπαρξη φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας των ελεύθερων επαγγελματιών».
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 08:36:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσπαθησα να φτιαξω τους πινακες μιας και ειναι απο excel αλλα δεν πετυχε ακριβως.
Οποιος εχει απορροια ρωταει.
Οποιος θελει μπορω να του το στειλω με φαξ ή μπανει στο www.taxheaven.gr και το τυπωνει σε word.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 09:21:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου, μετά από σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους των φορέων επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως είχαμε ανακοινώσει πριν από περίπου δύο μήνες, ενεργοποιούμε μια σημαντική δράση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ για τη στήριξη επιστημόνων ελεύθερων επαγγελματιών.
Η δράση έχει ύψος δημόσιας δαπάνης 250 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή και για τις δράσεις που έχουμε εξαγγείλει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τουρισμό, τη μεταποίηση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες. Και αφορά συγκεκριμένα την επιδότηση για την αγορά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από γιατρούς, οδοντιάτρους, μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές και οικονομικούς συμβούλους. Είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι κλάδοι ενισχύονται για την αναβάθμιση της δραστηριότητάς τους και μάλιστα αυτό γίνεται σήμερα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική συγκυρία, με πρόσθετες δυσκολίες για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Τα ποσοστά ενίσχυσης θα είναι υψηλότερα για τους νέους επαγγελματίες - θα φθάνουν το 80% της πρότασης που θα υποβάλλουν - ενώ για τους παλαιότερους η ενίσχυση φθάνει στο 50%. Νέοι θεωρούνται όσοι έχουν μέχρι πέντε χρόνια στο επάγγελμα και παλαιότεροι όσοι έχουν πάνω από πέντε χρόνια. Στηρίζουμε λοιπόν ειδικότερα τους νέους επαγγελματίες, ο οποίοι έχουν και τις μεγαλύτερες ανάγκες σε βασικό εξοπλισμό, αλλά και γενικότερα χρειάζονται περισσότερη βοήθεια στα πρώτα τους βήματα.
Οι προτάσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και η αξιολόγηση θα γίνεται ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειάζεται η προσκόμιση δικαιολογητικών. Οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα είναι συγκεκριμένες και απλές. Κατ’ αρχάς να είναι πραγματικά κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας και να μην έχει σχέση εξαρτημένης εργασίας από κάποιον εργοδότη. Σε αυτές περιλαμβάνεται και ένα κατώτατο όριο ακαθάριστων εσόδων από την άσκηση του επαγγέλματος, με βάση τη φορολογική δήλωση. Είναι ένα όριο λογικό, που τέθηκε ακριβώς γιατί θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους φορολογικά ευσυνείδητους επαγγελματίες και όχι αυτούς που φοροδιαφεύγουν, δηλώνοντας εξωπραγματικά χαμηλά εισοδήματα.
Ειδική μέριμνα λαμβάνουμε για τα Άτομα με Αναπηρία και τους επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται σε χαρακτηρισμένους ορεινούς όγκους και νησιά με λιγότερους από 3.100 κατοίκους, εξαιρώντας τους από τα εισοδηματικά όρια. Κι αυτό γιατί θέλουμε να τους βοηθήσουμε, ώστε να μείνουν, να δουλέψουν και να στηρίξουν τον τόπο τους.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 13:55:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
35k akaθαριστα εσοδα για μηχανικους???
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 14:01:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το βαθυτερο νοημα το πιασες;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 14:20:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TSOY  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 14:26:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνα με την κρατικη λογικη ουδεις απο τις παραπανω κατηγοριες δεν δηλωνει ποτε πραγματικο ακαθαριστο εισοδημα.
Και αυτος ειναι απο τους μεγαλους πονοκεφαλους της κυβερνησης φορολογικα.
Πως θα "πιασει¨τα συγκεκριμενα επαγγελματα.
Αρα βαζοντας τετοιο πλαφον ουσιαστικα τους πεταει ολους εξω ειδικα τους νεους επαγγελματιες που προσπαθησουν να μεινουν κατω απο το αφορολογητο 10.000.
Γιατι μην μου πεις οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν κανει εναρξη την τελευταια 5ετια και κανουν τετοιους τζιρους δηλωμενους.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|