PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΛΟΠΗ PEUGEOT 106 GTI

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

Ένταξη: 18 Δεκ 2007
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 22:01:49    Θέμα δημοσίευσης: ΚΛΟΠΗ PEUGEOT 106 GTI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα 22/2/2009 το πρωι μου εκλεψαν το peugeot 106 gti χρωματος μπορντω απο τα κατω πατησια με αριθμο κυκλοφοριας ΥΜΝ 8628.Ειναι πολυ προσεγμενο,οποιος δει το παραμικρο ας παρει το 100 επιτοπου κ να στειλει ενα μηνυμα παρακαλω.εχει angel eyes xenon,καθισματα bucket OMP,φιμε.eυχαριστω και ευχομαι να μην συμβει ποτε σε κανεναν.αν το θεμα το γραφω σε λαθος forum συγνωμη ας μην σβηστει.

i love peugeot 106 Gti !!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 23:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λυπάμαι πολύ κι εύχομαι να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

Θέλεις να ποστάρω το συμβάν και στο GreekRenaultClub για να έχουν το νου τους ακόμα περισσότερα άτομα μπας και βρεθεί ;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 00:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miss 207 GT έγραψε:
Λυπάμαι πολύ κι εύχομαι να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

Θέλεις να ποστάρω το συμβάν και στο GreekRenaultClub για να έχουν το νου τους ακόμα περισσότερα άτομα μπας και βρεθεί ;

ναι σε παρακαλω θα ειμαι ευγνωμων φιλε να εισαι καλα..δεν κολλαει υπνος

Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 00:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρα την πρωτοβουλια και το ανεβασα και στο saxosportclub... Ευχομαι να βρεθει... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 00:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα εκανες Γιωργο μιας και ετοιμαζομουν να το κανω και εγω.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 09:58:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Πάνος"]Καλα εκανες Γιωργο μιας και ετοιμαζομουν να το κανω και εγω.[/quote

ευχαριστω πολυ παιδια,να ειστε καλα..αν και τι να πω,δεν εχω λογια.

Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 10:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχομαι να το βρεις το αμαξη ηταν στο δρομο συναγερμο μετρα ασφαλειας ειχες παρει ?

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 14:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειχα σε πυλωτη με συναγερμο..το θεμα ειναι οτι το ειχα σε επισημη αντιπροσωπεια peugeot για να βαψω καποια γδαρσιματα στην πορτα του οδηγου.ελειπε μια εβδομαδα και επιτοπου οταν το πηρα το ιδιο βραδυ το εκλεψαν.ο νοων νοειτο.δεν κατηγορω κανενα τωρα ημουν και στην ασφαλεια και φυσικα πηγα και στην αντιπροσωπεια οπου ο υπευθυνος ειναι πραγματικα για τον... να μην πω.σημειωση για ολους.το αυτοκινητο δεν βαφεται στην peugeot μιλαω αποκλειστικα για την βαφη.τα συμπερασματα δικα σας..καποιο να μην πω το ειδε ,το σταμπαρε και τελος.σιγουρα τωρα ειναι βιδες.

Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 17:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stavros k έγραψε:
Το ειχα σε πυλωτη με συναγερμο..
Δηλαδη το πηραν μεσα απο την πυλωτη;;; Shocked Shocked Shocked ελεος Evil Evil Evil Αν και τωρα θα ειναι οπως ειπες και εσυ βιδες...ΓΑ**ΣΕ τα
Επιστροφή στην κορυφή
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 17:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω το συναισθημα ειναι παραπανω απο απεριγραπτο..ενα ευχομαι και μονο κακια δεν το θεωρω οποιος το κανε να του κοπει το χερι ρε φιλε

Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:
stavros k έγραψε:
Το ειχα σε πυλωτη με συναγερμο..
Δηλαδη το πηραν μεσα απο την πυλωτη;;; Shocked Shocked Shocked ελεος Evil Evil Evil Αν και τωρα θα ειναι οπως ειπες και εσυ βιδες...ΓΑ**ΣΕ τα

ξερω περιπτοση στον κορυδαλλο αν θυμαμαι καλα που μπηκαν σε πιλοτι ανοιξαν ενα bmw που ηταν μπροστα απο το ραλλυ για κακη τυχη του ανθρωπου μεσα στο bmw ειχε τα κλειδια απο το ραλλυ ελεισαν χειροφρενο εσπρωξαν το bmw το οποιο αποτι εχω ακουσει εσκασε σε τοιχο κ πηραν το 106 σαν κυριοι

ευχομαι να το ειχες ασφαλισμενο τουλαχιστον να παρεις καποια λεφτα

ΥΓ το πρωτο βραδυ που ειχα το ραλλυ στην κατοχη μου εγινε παραβιαση στο μαγαζι τυχαιο μπορει να ηταν γιατι ανοιξαν κ αλλα 5 μαγαζια στην περιοχη μου ενα σαββ πριν αλλα τα ειδα ολα για να πω την αληθεια αλλα ευτυχος ο συναγερμος με ξυπνησε

επισης προσοχη το βραδυ στα μπουζουκαδικα χωρις να κατοιγορω τους ανθρωπους που κανουν την δουλεια τους

καποιοι το πεζουν παρκαδορη καλησπερα σας κ καρτα κ καλα με αρυθμο κ το αμαξη τον πουλο μου το ειπε φιλος οτι φαγανε γνωστου του το σμαρτ ετσι βοηθεια μας γενικα κ καλη μας τυχη γιατι οτι κ να κανουμε αν πουνε να το παρουν πεταξε

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
garevn (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc 2009

Ένταξη: 01 Ιούλ 2009
Τόπος: Ampelokoipoi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 09:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδες. Εχει περασει καιρος απο το τελευταιο ποστ σε αφτο το τοπικ αλλα προσφατα εγινα μελλος και διαβαζοντας για το αυτοκινιτο του Σταυρου θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολο να μας πεις σε ποια αντιπροσωπεια το ειχες παει το αυτοκινιτο και αν ειχες κανενα νεο η οχι. (χωρις να κατηγωρω κανενα).
[/img]

No skill Just luck
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 10:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

garevn έγραψε:
Καλησπερα παιδες. Εχει περασει καιρος απο το τελευταιο ποστ σε αφτο το τοπικ αλλα προσφατα εγινα μελλος και διαβαζοντας για το αυτοκινιτο του Σταυρου θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολο να μας πεις σε ποια αντιπροσωπεια το ειχες παει το αυτοκινιτο και αν ειχες κανενα νεο η οχι. (χωρις να κατηγωρω κανενα).

καλημερα φιλε,ηταν στην αντιπροσωπεια του πολυγωνου δεν θυμαμαι και τον δρομο τωρα νομιζω στην τσαλδαρη,αλλα ξαναλεω δεν βαφεται εκει απο οτι μου ειπαν.τεσπα το αυτοκινητο μεχρι σημερα δεν βρεθηκε παντως..παμε γι αλλα..

Επιστροφή στην κορυφή
garevn (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc 2009

Ένταξη: 01 Ιούλ 2009
Τόπος: Ampelokoipoi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 10:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστω δεν περιμενα να απαντησεις τοσο γρηγορα. ναι η τσαλδαρη ειναι πηγα πριν 2 βδομαδες και μου αλλαξαν τρομπα βενζινης αν και ειναι καινουριο το αμαξακι τεσπα.

No skill Just luck
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης