PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ESP/ASR System Faulty
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 20:19:31    Θέμα δημοσίευσης: 207 - ESP/ASR System Faulty Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου το έχει βγάλει εδώ και μια εβδομάδα και μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι η μονάδα του ABS δεν διαβάζει πίεση και οτι θέλει άλλαγμα. Το παράξενο είναι ότι το abs λειτουργεί ενώ το esp όχι. Μου είπαν ότι είναι ι ίδια μονάδα και για τα δύο. Αν και δεν με χαλάει το ότι δεν έχω esp θα το φτιάξω όμως γιατί δεν μπορώ να ξέρω ότι κάτι στο αμάξι δυσλειτουργεί. Ευτυχώς έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση γιατί κοστίζει 850 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 19:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ESP/ASR Faulty και για μένα μόλις σήμερα και το αμάξι έχει περίπου 40000χμ.Ελπίζω να είναι απλή η διάγνωση.Έχω ακόμα 4 μήνες εγγύηση.Κάνετε χιλιόμετρα παλικάρια για να βγάλει ότι θέλει μέσα στα 2 χρόνια...γιατί μετά....για να δούμε τι θα δείξει αύριο.
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 19:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ σε μας στο gt στα 32000 χλμ! κόστος στο 1000ρικο και μας έκαναν αυτη τη βδομάδα προσφορά στα 750 ευρώ!! αστα να πάνε!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Βαγγέλη δεν είναι το gt στην εγγύηση?Με τόσο λίγα χμ. και είναι εκτός εγγύησης?
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι δεν έχει γιατι το χουμε φέρει απο Γερνανια!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αει καλά....κατα τ'άλλα είμαστε στην ενωμένη Ευρώπη... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 23:28:42    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν έρθει η καινούργια μονάδα από Γαλλία αξίας 850 ευρώ έτσι μου είπανε και η εγγύησή μου λήγει τον Οκτώβρη.
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 00:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τυχερός είσαι Κώστα. 850 συν τα εργατικά Shocked Shocked αστα να πάνε!! απο τώρσ σκέφτομαι μην σε κανένα χρόνο μου βγάλει κανένα τέτοιο πρόβλημα κ τρέχω μετά!!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 01:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ εμείς βάλαμε κουμπάκι να το σβήνουμε και σας το έκανε από μόνο του και φωνάζετε Shocked Razz Razz
Πέρα από την πλάκα άμα χαλάσει εκτός εγγύησης απλά ΔΕΝ το φτιάχνω τοσα χρόνια χωρίς οδηγούσα(όπως και τώρα Laughing ).

Αυτό το τροπετάκι που λέγαμε με Στέλιο και Γιάννη σήμερα δεν είναι κακή ιδέα να το χουμε για ανταλλακτικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα χα χα χα...σωστός ο Δημήτρης...μόνο που με τους δρόμους που έχουμε θα θέλαμε λάστιχα κάθε εξάμηνο...πέρα από την πλάκα πάντως δε θα έπρεπε να χαλάνε αυτά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τ'ανταλλακτικά... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν χαλασει το δικο μου παντος θα ρωταγα αν μπορω να πληρωσω τι διαφορα και να βαλω του RC ωστε και να απενεργοποιτε (χωρις πατεντα) και να εχω ASR :D .

Ετσι και αλιος χαμενο δεν θα τους παει.

Δεν ξερω παντος αν θα το αφηνα χωρις αυτο 150-190 ps ειναι πολλα για χωρις ESP Sad .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
ναι δεν έχει γιατι το χουμε φέρει απο Γερνανια!

To οτι το εχεις φερει απο την γερμανια δεν εχει καμια σχεση...η εγγυηση των 2 χρονων ισχυει κανονικοτατα....
Το ξερω και απο φιλο που ειχε παει στο εξωτερικο με το αμαξι του...του χαλασε και του τα εφτιαξαν ολα μεσα στην εγγυηση κανονικοτατα...!!!
Ειναι νομος οτι η εγγυηση ισχυει για ολη την ενωμενη ευρωπαικη ενωση..!!!
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω οτι υπάρχει ένας όρος που αναφέρει οτι η εγγύηση δεν ισχύει αν αλλάξει ιδιοκτήτη το αμάξι όποτε αν είναι δεύτερο χέρι ...

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 10:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχεις δει να το γράφει στο βιβλιαράκι του 207 σου αυτό;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 11:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπαρχει αυτο που λες με τιποτα...
Η εγγυηση ειναι για 2 χρονια ή αν θυμαμαι καλα 100.000 χλμ...οποιο επελθει πρωτο.
Αν ολα του τα service εχουν γινει κανονικα στην αντιπροσωπεια , οσα χερια και να εχει αλλαξει το αμαξι νομιμως...η εγγυηση ισχυει κανονικοτατα για ολα τα κρατη μελη της ευρωπαικης ενωσης...
Βεβαια φυσικα στις υπολοιπες χωρες τις ευρωπης τηρουν τους νομους σε τετοιες καταστασεις σε αντιθεση με εμας που κοιταζουν μονο τις τσεπες τους...που ομως αν το ψαξεις και εδω θα δικαιωθεις..!!!
Αν το αμαξι δεν εχει κλεισει 2 χρονια και τα service του γινονται κανονικα...μην τους δωσεις δραχμη για κατι που καλυπτεται στην εγγυηση...μη συμβιβαστεις με τιποτα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:08:46    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά είναι καλύτερα να το επιλέγεις εσύ παρά αυτό άσε που μου την δίνει το θαυμαστικό μπροστά μου και το μπιπ όταν το βάζεις μπρός. Βασικά αυτό που φοβάμε είναι να μην σταματήσει να λειτουργεί το ABS γιατί είναι η ίδια μονόδα που διαχειρίζετε το asr/esp/abs.
Επιστροφή στην κορυφή
Chriskoz (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rally-2007

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 20:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: ESP/ASR System Faulty σε 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Morfeas έγραψε:
Μου το έχει βγάλει εδώ και μια εβδομάδα και μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι η μονάδα του ABS δεν διαβάζει πίεση και οτι θέλει άλλαγμα. Το παράξενο είναι ότι το abs λειτουργεί ενώ το esp όχι. Μου είπαν ότι είναι ι ίδια μονάδα και για τα δύο. Αν και δεν με χαλάει το ότι δεν έχω esp θα το φτιάξω όμως γιατί δεν μπορώ να ξέρω ότι κάτι στο αμάξι δυσλειτουργεί. Ευτυχώς έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση γιατί κοστίζει 850 ευρώ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω παθει και περιμενω να φερουν την μοναδα.
μιλαω για το 207 Rally
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 21:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα το ειχε παθει στις αρχες κ μου αλλαξανε την μοναδα.δεν ειχα αντισπιν που κ που,αλλα ει μπι ες ειχα παντα Very happy

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 22:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ σε μενα αναψε το λαμπακι οταν βαλαμε το μπλοκε με τον αργυρη... πηγα σημερα κ μου εκαναν βαθμονομηση τωρα ειναι οκ αλλα νομιζω οτι εκανα μαλ***α Crying or Very sad Crying or Very sad το ραλλακι χωριs esp ειναι παραααα πολυ καλο Twisted evil ....

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 23:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

denlafkas έγραψε:
κ σε μενα αναψε το λαμπακι οταν βαλαμε το μπλοκε με τον αργυρη... πηγα σημερα κ μου εκαναν βαθμονομηση τωρα ειναι οκ αλλα νομιζω οτι εκανα μαλ***α Crying or Very sad Crying or Very sad το ραλλακι χωριs esp ειναι παραααα πολυ καλο Twisted evil ....

κουμπακι by fynos? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 1 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης