PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MOTER 106 GR.A BY APR
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106,107,206,207 και συνεχιζουμε.

Ένταξη: 11 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 10:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

venzinas έγραψε:
REDRC έγραψε:

το θεμα δεν ειναι μονο τα αλογα ειναι οτι το μοτερ για να παει θεσσαλονικη με 4.000 στοφες ταξιδι χρειαστηκε να του βαλω 1200 γρ λαδι!!!!

συν οτι στο τρακντεη που καναμε για 3 δεκαλεπτα που μπηκα εκαψε 500 γρ λαδι..!!

αντε να το φαω το οτι δεν ειναι 174 αλογα αλλα να καιει πιο πολυ λαδι απο βενζινη αυτο...

τοσο λαδι ουτε rx-8....

τουλαχιστον το rx8 ειναι 230 αλογα.... Laughing

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 10:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=33938

την εσβησε την αγγελια γιατι ετσι νομιζει θα κρυφτει...

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 07:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και 169 με νορμαλ εγκεφαλο ειναι μια χαρα νουμερο με αγραφο και εξατμιση θα τα εβλεπες..του χιωτακη δεν ειναι 52αρι εχει μηχανικα κτλ και οταν ειχε αγραφο επεζε στα 185+ αν θελεις παρε με τηλεφωνο να σου πω 210 6634720

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 08:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο τα αλογα αντε και βγενουν....το λαδι που κατεβαζι ομος...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 08:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπαιξε... φραπεδιά? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asa1 έγραψε:
και 169 με νορμαλ εγκεφαλο ειναι μια χαρα νουμερο με αγραφο και εξατμιση θα τα εβλεπες..του χιωτακη δεν ειναι 52αρι εχει μηχανικα κτλ και οταν ειχε αγραφο επεζε στα 185+ αν θελεις παρε με τηλεφωνο να σου πω 210 6634720

Αυτα να τα ακουει ο Ζαχος με το C2 R2 γιατι ειναι μλκας που πληρωσε τοσα χρηματα για να το κανει Max version. Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Παλι καλα που ερχεται 15αυγουστος και εχει μπολικα πανυγηρια για να κρυψουμε το δικο μας χαλι... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρε ο ζαχος c2?????

το εδωσε το σουπερ Ν κλιο με τη μοτερουκλα ???

να το κανουμε και κουιζ?
ποιος ελληνας μηχανικος κανει ροικη σε αγωνιστικη κεφαλη ρενο σπορτ
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο δικος σας ο ζαχος...
Αυτος που το δινει στη γυναικα να το τρεχει.

Πανο γιατι γινεται κακος τωρα?

Αφου οπως λεει ο τασος, ο κυριος Απρ ειναι 30 χρονια στους αγώνες? τι να κλάσει η ρενο σπορτ και η πεζο και η σιτροεν σπορτ???

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη μπλεκουμε τα πραγματα μεταξυ τους Wink
Επιστροφή στην κορυφή
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα ενα gra μοτερ με σφυριλατα εχει περισοτερες ανοχες απο ενα νορμαλ και εαν δουλευει και με ψιλο λαδι οσο νανε εχει καταναλωση.πηρατε συμπιεση πριν το ανοιξετε?και αν ποσο εγραφε στο καθενα?με μαμα σημαδια παντα τα εκκεντρα

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μη μπλεκουμε τα πραγματα μεταξυ τους Wink

afoy εσυ το ξεκινησες βλαξ...κουιζ και μλκς.

Τεσπα,δε ξαναγραφω τπτ,απλα θα περιμενω την συνεχεια επι την οθονης.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω κατι για του ζαχου την ιστορια και νομιζω οτι δεν εχει σχεση

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο το ξεσκισες...
Ενα σφυρηλατο μοτερ καιει λαδι μεχρι να ζεσταθουν τα πιστονια γιατι εχουν μεγαλυτερες ανοχες και διογκωνονται πολυ περισσοτερο απο τα εργοστασιακα αλουμινενια.Δηλαδη αντε 10-15 λεπτα λειτουργιας,οχι παραπανω.
Το να καιει ενα λιτρο λαδι δεν ειναι καθολου λογικο εκτος και αν το εκανε ετσι ο μλκας ο ρεκτιφιατζης με την λογικη του να μην "σφιγγει" οταν παραζεσταινεται για αυτο και ο Παντελης δεν το προλαβαινει απο λαδια...
Οτι και να ειναι παντως,ειναι πολυ λαδι για να πεις οτι φταινε τα πιστονια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με λιγα λογια τασο αυτο που θελουν να πουν τα παιδια ειναι

το ΄΄ 30 χρονια μηχανικος δεν εχει ακουστει κατι''

ειναι μια παρα πολυ σχετικη εννοια που σχετιζεται με παρα πολλα πραγματα παραπλευρα απο τον ιδιο το μηχανικο και το εργο του

για αυτο καλο ειναι να μην βγαινουμε και υπερασπιζομαστε ή αντστοιχα κατηγορουμε καποιον...........

δυστυχως ή ευτυχως ετσι οπως ειναι η σαπιλα στους ελληνικους αγωνες και οσους κινουν τα νηματα μονο για τα τομαρια μας πρεπει να ειμαστε σιγουροι και να εκφερουμε αποψη....

ειναι παντως κριμα γιατι ασχετα με ολα οσα εχουν λεχθει
και ο αναγνωστοπουλος και ο παντελης ειναι ανθρωποι με ενα Α επιπεδο και θα επρεπε αν μη τι αλλο να μπορουν να συννενοηθουν πολιτισμενα και χωρις εξωδικα και δικαστηρια (γιατι ειμαι σιγουρος οτι παντελης θα το φτασει μεχρι τελους το θεμα τωρα που το ξεκινησε)
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asa1 έγραψε:
σιγουρα ενα gra μοτερ με σφυριλατα εχει περισοτερες ανοχες απο ενα νορμαλ και εαν δουλευει και με ψιλο λαδι οσο νανε εχει καταναλωση.
ok σιγουρα ρε τασο σημφωνω αλλα 3 10λεπτα στα μεγαρα περιπου 56-57 χιλιομετρα δηλαδη και μισο λιτρο λαδι δεν σου φενετε πολυ?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10lepta oper μαζι με ζεσταμα κρυωμα σκαρτοι 8 γυροι...
8χ3=20χ2=40χλμ ...

και εχω και το ιν καρ μου που ειναι μπροστα ο παντελης και παλευει δικαβαλος να μου ανοιξει στην ευθεια αλλα δεν...................

και επισης τασο αν καταλαβα καλα την ιστορια το μοτερ δοθηκε ετοιμο πακετο. αρα χρονισματα και συμπιεση ηταν ηδη μαζεμενα
Επιστροφή στην κορυφή
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολο αυτο δεν το στηριζω καθαρα και μονο στην υποδυναμη αλλα και στο οτι το μοτερ δεν ηταν καινουριο με ''μολις 4 αγωνες μινι ραλλι''
συνοτι εγω του πηγα το μοτερ για να το ξανα δεσει εκεινος με τα χερακια του, γιατι οι δικοι μου μηχανικοι δεν αναλαμβαναν να το δεσουν γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλει 170 αλογα με αυτα που φοραγε...
(ουτε ζυγισμενο, ουτε ελαφρωμενο,ουτε καν ελατηρια βαλβιδων πιο σκληρα αλλα ουτε καν ενισχυμενα ωστηρια.. δεν μιλαμε για το οτι τα πιστονια ειχαν ενα κενο μεσα στον κυλινδρο που χωραγε χαρτονακι απο κουτι μπουζι αναμεσα.....

ειχε απλα 4 πιστονια wossner, 2 kent pt52 και μια ροικη που την ειχε κανει ο ''μπαμπας'' του οπως μου ειπε!! Shocked Shocked

τα μεταλα στις μπιελες εδειχναν καθαρα οτι το μοτερ αυτο εχει κανει τουλαχιστον ενα πρωταθλημα!!!!

και το καλυτερο απολα ειναι οτι οταν του πηγα το μοτερ μου ειπε παρτο αποδω εγω θα το πεταξω..!!!!

βεβαια δεν καταλαβε οτι εγω ειχα παει με μαρτυρα εκει και τα ακουσε
ολα και θα ερθει και στο δικαστηριο μαρτυρας...

αν το εχει πεταξει κακο του κεφαλιου του.....

συν οτι αν δεν συμμορφωθει με το εξοδικο στην δικη θα του ζητησω βεβαια και οτι εξοδα εχω κανει απο τοτε που εμπλεξα με το μοτερ του
και δεν ειναι και λιγα αν σκεφτει κανεις οτι το αυτοκινητο καθοταν στο συνεργειο για πανω απο ενα μηνα και εγω (ας πουμε ) πηγαινοερχομουνα με ταξι....!!!

αμα θελει μπορει να το τραβηξω ποοοολυ μακρια, θα δειξει...!!

για να μην μιλησουμε για το τιμολογιο του μοτερ που δεν μου εδωσε ποτε οπως μου ειχε υποσχεθει μπροστα σε μαρτυρες οταν μου το παρεδωσε...
και εγω δεν μπορω να ξερω απο που προερχεται αυτο το μοτερ, ειναι κλεμμενο..???

τελως παντων μην σας κουραζω....

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 21:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τέτοια περιστατικά, δεν μας κουράζεις, μας ενημερώνεις για να προσέχουμε Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 21:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Με τέτοια περιστατικά, δεν μας κουράζεις, μας ενημερώνεις για να προσέχουμε Wink

ναι αλλα βαριεμα να γραφω... Laughing Laughing Laughing

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 22:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα....

Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες...

Ο ΑPR έχει ένα όνομα στο χώρο όπως και εσύ Παντελή...

Προσπάθησε να τα βρείτε χωρίς δικαστήρια κτλ...

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του...

Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου.
Ποιός μηχανικός δεν θα ήθελε τον κινητήρα του στις οδηγηκές σου ικανότητες?!!

Φιλικά

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης