PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τουρμπινα garrett 28r σε 207 1,6Τ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 88, 89, 90  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

Ένταξη: 25 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 00:59:19    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τουρμπινα garrett 28r σε 207 1,6Τ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Στην καινούργια τουρμπίνα δεν υπάρχει θέση για την εργοστασιακή μας σκάστρα. Αλλά υπάρχει λύση για να χρησιμοποιήσουμε την ίδια.

Μιλώντας σήμερα με έναν γνωστό από το εξωτερικό, εγκατάστησαν ήδη μια 2860RS και το αυτοκινητο ξεκινά να σηκώνει πίεση από τις 2000rpm.

Ομολογώ ότι μου άνοιξε την όρεξη για πειράματα! Σε εκείνον όμως θα βάλουν πρώτα μπιέλες, για καλό και για κακό...

Παιδιά καλησπέρα.Ετοιμάζω εγώ ενα 207 με άλλη τουρμπίνα και γενικότερα με περιφεριακά πράγματα.Θα το δουλεψουμε για αρχή μέχρι 1 Bar γιατί μάλλον δεν θα φτάσουν τα μπεκ.Προς το παρών μέσα είναι μαμα.Σε λίγο καιρό θα βάλουμε και μπιέλες

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 08:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 T16 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.Ετοιμάζω εγώ ενα 207 με άλλη τουρμπίνα και γενικότερα με περιφεριακά πράγματα.Θα το δουλεψουμε για αρχή μέχρι 1 Bar γιατί μάλλον δεν θα φτάσουν τα μπεκ.Προς το παρών μέσα είναι μαμα.Σε λίγο καιρό θα βάλουμε και μπιέλες
Τί εισαγωγή φοράει το συγκεκριμένο?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alkone (alex)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 17 Οκτ 2008
Τόπος: Earth

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 20:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
106 T16 έγραψε:

http://www.kanteres.gr/index.php/el/cars/peugeot/90-peugeot-207-rallye-upgrade-kit
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIORGOS_207RALLYE_ (Γ.Στροφής)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

Ένταξη: 22 Σεπ 2008
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 14:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως παιδια δεν νομιζω το rally/gt να σικωσουν την gt2860r και πιστευβω η καλυτερη λυση ειναι η gt2560r που ειναι για 1600cc-1800cc και παρωχες απο 200ps-330ps.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 14:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα λες απλά το αυτοκίνητο πάει για πάνω από 330 στην επόμενη φάση.Τώρα θα δουλέψει γύρω στο 1-1.2Bar.
Όσο αφορά την τουρμπίνα το 1 Bar έρχεται αρκετά νωρίς(2800-3000στρ)

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 14:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alkone έγραψε:
Steve έγραψε:
106 T16 έγραψε:

http://www.kanteres.gr/index.php/el/cars/peugeot/90-peugeot-207-rallye-upgrade-kit

χειροποιητη οικονομου μου μυριζεται...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 15:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι το rally που ειναι στην σελιδα του καντερε?αν ναι μπωρεις σε παρακαλω να μου πεις το κοστος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 18:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή δύναμη Βαγγέλη! Θα τη χρειαστείτε φαντάζομαι...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 22:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Καλή δύναμη Βαγγέλη! Θα τη χρειαστείτε φαντάζομαι...

Σε ευχαριστώ.Μάλλον η τύχη είναι με το μέρος μας τώρα τελευταία. Wink

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 11:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαγγελη,θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις για αρχη αν γινετε να βαλω μονο την gt2860rs και intercooler,χωρις να φτιαξω πολλαπλη εισαγωγης/εξαγωγης και εκεντροφορους.ευχαριστω πολυ γιωργος.
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 11:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIORGOS_207RALLYE_ έγραψε:
βαγγελη,θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις για αρχη αν γινετε να βαλω μονο την gt2860rs και intercooler,χωρις να φτιαξω πολλαπλη εισαγωγης/εξαγωγης και εκεντροφορους.ευχαριστω πολυ γιωργος.

Γιώργο μπορείς να βάλεις την 2860RS αλλά χρειαζεσαι πολλαπλή εξαγωγής γιατί η τουρμπίνα αλλάζει θέση.Ισως μόνο η 2560 να χωράει έτσι με το πλακάκι(κιτ ΜΙΝΙ)αλλά και πάλι δεν έχει αρκετό χώρο όπως στο ΜΙΝΙ

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 13:14:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη το μονο που θα χρειαστει ειναι η πολλαπλη εξαγωγης?
ποσο θα στοιχισει περιπου?(η πολλαπλη εξαγωγης)
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη το μονο που θα χρειαστει ειναι η πολλαπλη εξαγωγης?
ποσο θα στοιχισει περιπου?(η πολλαπλη εξαγωγης)

Κοίτα η πολλαπλή στοιχίζει γύρω στα 500-600 ευρώ.Θα χρειαστείς όμως και εξάτμιση και καταλύτη.

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 10:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν γινετε να φτιαξω μονο το downpipe γιατι εγω ετσι και αλιως θα το δουλευω πολυ χαλαρα για αρχη.
παντως ειμαι σε πολυ μεγαλο διλιμα για πια turbina θα βαλω.
Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 11:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 T16 έγραψε:

Γιώργο μπορείς να βάλεις την 2860RS αλλά χρειαζεσαι πολλαπλή εξαγωγής γιατί η τουρμπίνα αλλάζει θέση.Ισως μόνο η 2560 να χωράει έτσι με το πλακάκι(κιτ ΜΙΝΙ)αλλά και πάλι δεν έχει αρκετό χώρο όπως στο ΜΙΝΙ

η 2560 μπαινει με πλακακι για την 2860 δεν ξερω...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6T RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 18:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαγγελακο κανενα τελευτεο νεο για το τερας<<207>> εχουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Αύγ 2009, 20:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα Γιωργο .Το αμάξι βρίσκεται στον Ανδριανάκη.Σε δυο-τρεις μέρες θα έχω νέα αλλά δυναμομέτρηση στο τέλος του μήνα μιας κ το δυναμόμετρο αντικαθήσταται με μεγαλύτερο.

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
V.p turbo (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 20 Δεκ 2007
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 12:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια αν αλλαχτει η τουρμπινα εκτος απο πολλαπλη θελει κ μπεκ κλπ η φτανουν??για τους εκκεντροφορους τι παιζει απο τιμη κ αλογα??

περναμε κριση!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 16:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω νομιζα οτι ο χχχχ ειναι κορυφη μεχρι που πηγα στο χχχχχχχ και ειδα πραγματικα τη μπορει να κανει το 207 μου εβγαλα στης 6500 στροφες 39 αλογα παραπανω με το ιδιο setup !

παιδια πααρακαλω πολυ να προσεχουμε τι γραφουμε καθως ειναι πολυ ευκολο η προσπαθεια μας να πουμε καλα λογια για καποιον να καταληξει σε δυσφημιση για καποιον αλλο. και ειδικα αυτοι οι δυο που αναφερεσαι ειναι οτι πιο τοπ ελλαδα οποτε θα εχουν και τους λογους τους για τις ρυθμισεις και το τροπο που δουλευουν...

εκ της μοντ τιμ απο τη σαντορινη
volvos

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 20:03:22    Θέμα δημοσίευσης: 207 - garrett 28r σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Πώς σκ@τ@ θα βγάλουμε 300 άλογα αφού δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα 240 με τους εργοστασιακούς πολλαπλασιαστές μας?

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τον αντίλογο

====
Καλησπέρα Στέλιο.
Κάπως έτσι...

207rallye (αυτό με τα μάπα πιστόνια), garrett 28r με 1.5bar ct...
Είναι αρύθμιστό ακόμα, με 10.2 μείγμα και φυλαγμένο αβάνς (700άρια EGT)... Επίσης δεν έχει boost controller και το 1.5μπαρ είναι η ελάχιστη πίεση που σηκώνει...
Το θέμα των missfires είναι προγραμματιστικό θέμα κατά την γνώμη μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 88, 89, 90  Επόμενη
Σελίδα 1 από 90

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης