PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πολυ δυνατος θορυβος στoν αριστερο ή δεξιο τροχο.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 11:37:03    Θέμα δημοσίευσης: πολυ δυνατος θορυβος στoν αριστερο ή δεξιο τροχο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθως πλεον εφτασα τα 2000 χιλιομετρα αρχισα να το παταω λιγο παραπανω.Μεσα σε 2 μερες 2 φορες μια στην αριστερη και μια στη δεξια μπροστινη μερια ακουσα ενα δυνατο θορυβο σαν να πατησα λακουβα ή να χτυπησα κατι δυνατα.Το δρομο το ξερω,γυρισα και τις 2 φορες να ελεξω το αμαξι αλλα και το δρομο και δεν ειχε τπτ.Και τις 2 φορες μου το εκανε πανω σε στροφη που μπηκα με αρκετα χιλιομετρα,το τιμονι κομμενο περιπου στο μισο και με το ESP να αναβοσβηνει.Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το ESP?Περα απο το θορυβο το αμαξι δεν ειχε τπτ μετα οπτικα αλλα και η συμπεριφορα του οδηγηκα δεν αλλαξε.

Ακουω προτασεις..να το παω για ενα ελεγχο? Rolling eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Globalzero στις Δευ 13 Ιούλ 2009, 13:36:32, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 11:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως το ESP σε αμάξι φίλου μου Fiesta αν δεν κάνω λάθος όταν το ζόριζε άκουγες από πίσω όμως κρατζσα κρουτσα σα πριόνια .
Στο δικό μου 207 δεν έχω ακούσει ποτέ θόρυβο οταν αναβοσβήνει το ESP αλλά δεν μου εχει τύχη σε στροφή μόνο σε χαζοσπινιαρισμα σε προσπάθεια επιταχύνσεις με χαλια δρόμο έχοντας βγει απο στενό .

Αλλά σκέψου αν σου μπλόκαρε κάποιο τροχό δεν είναι λογικό να σου κάνει θόρυβο ?
Όπως και να έχει όταν ανάβει το esp έχεις περάσει τα όρια και καλό είναι να μη το πας συχνά εκεί .

Τωρα αν καποιος με 207 το εχει ζωρισει σε στροφη θα μας πει καλλιτερα καθως εγω με 1500 KM δεν θελω να το πιεσω τοσο :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 12:27:30    Θέμα δημοσίευσης: πολυ δυνατος θορυβος στην αριστερη ή δεξια ροδα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να είναι το esp ,έχω μπει σε στροφή διπλωμένος το ταμπλό μου έγεινε σα φωτορυθμικό απο το λαμπάκι του esp αλλα τέτοιο θορυβο δεν μου έκανε,επισης εχω ανάψει και σε αρκετες αλλες στροφές το esp αλλα ποτε δεν είχα θορυβο τέτοιο και σκέψου εχω και σχεδόν 30000km.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 12:38:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε ειναι το esp 100% .

επειδη χανεις προσφυση το κανει , δεν ειναι τπτ μην ανησυχεις.

σιγουρα εκει που ησουν ο δρομος ειναι πολυ γλιστερος.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 12:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ηχος ειναι απο πισω κ ειναι η δαγκανα που ποιανει κ αφηνει συνιθως γινετε με καλη στραβωτιμονια για πλασαρισμα κτλ ακουγετε σαν τακ η γκαπ δυνατο αρκετα αν παρει περιεργη γωνια αποτωμα...αντιθετα αν παρει την γωνια σιγα σιγα συνιθως κοβει μονο μοτερ
Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 13:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως τα παραπανω 2 ποστ περιγραφουν το "προβλημα"!Και στις 2 φορες εγινε σε δρομο σχεδον λιωμενο απο τη συχνη χρηση...
Ευχαριστω Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 13:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To εκανε και σε εμενα.....οτι σου ειπαν παραπανω αδερφε Wink

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 14:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το esp ειναι, το κανει και μενα ακουγεται ενα γκαπ , αν χασει προσφυση σε δρομο γυαλι και με κομμενο τιμονι.... μονο που εγω οσεσ φορεσ το χω ακουσει ειναι πισω...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 17:00:55    Θέμα δημοσίευσης: πολυ δυνατος θορυβος στoν αριστερο ή δεξιο τροχο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω αμα το λεει η πλειοψηφια αυτο θα είναι,εμενα παντως αν και εχω χάσει αρκετες φορες προσφιση δεν το κάνει τον θορυβο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 17:26:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα και το δικο μου σε 3 βδομαδες εχει αναψει απειρες φορες το ESP αλλα 2 φορες μονο ακουσα αυτο το θορυβο!

Κατι ασχετο για να μην κανω νεο ποστ οποιος το δει το ειδε!

Στα καλα καθουμενα ειδικα τις ζεστες μερες και μετα απο ζορισμα(αν και το αποφευγω) αναβει ο εξαερισμος μονος του στη πρωτη σκαλα χωρις clima!
Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 17:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Globalzero έγραψε:
καλα και το δικο μου σε 3 βδομαδες εχει αναψει απειρες φορες το ESP αλλα 2 φορες μονο ακουσα αυτο το θορυβο!

Κατι ασχετο για να μην κανω νεο ποστ οποιος το δει το ειδε!

Στα καλα καθουμενα ειδικα τις ζεστες μερες και μετα απο ζορισμα(αν και το αποφευγω) αναβει ο εξαερισμος μονος του στη πρωτη σκαλα χωρις clima!
Confused

Το είχε κανει και εμένα αυτο με τον εξαερισμό αλλα σταμάτησε μόνο του. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 19:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσον αφορά το 1ο σου ερώτημα, κάποια στιγμή είχα ρωτήσει και γω το εξής
''Ρε παιδιά, δοκίμαζα το esp στο 207 rc σε κάτι γλυστερές στροφούλες με χαμηλή ταχύτητα και με παραξένεψε ο ήχος του. Άλλες φορές δεν ακουγόταν, απλά αναβόσβηνε το λαμπάκι και άλλες έκανε ένα έντονο γρατζουνιστό ήχο. Επειδή δεν έχω και πολύ εμπειρία από esp, έτσι ακούγεται γενικώς? Ο γρατζουνιστός ήχος μου φάνηκε πολύ παράξενος.''

και πήρα την εξής απάντηση από τον Αργύρη (Touristas)

''Όταν φρενάρει κάποιο τροχό κάνει έτσι η αντλία γιατί δουλεύει για να σηκώσει πίεση.
Όταν αναβοσβήνει μόνο το λαμπάκι χωρίς κάποιο θόρυβο απλά κόβει των κινητήρα.''
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης