PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γρατσουνιές...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 15:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

notis1313 έγραψε:
ironman02 : Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...

καλα κ δεν κατεβηκες κατω να του σπασεις τα μουτρα κ να τον κανεις να μετραει τα δοντια του???

Δεν κατέβηκα και νομίζω ευτυχώς που έμεινα ψύχραιμος γιατί μπορεί να είχα πιο άσχημα ξεμπερδέματα. Έκτος του οτι ο τύπος ήταν τύφλα και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει, είχα και εγώ πιεί αρκετά κρασιά εκείνο το βράδυ, εξού και πήγαινα αργά σχετικά, και αν γινόταν σκηνικό και ερχόταν και αστυνομία κτλ με αλκοτεστ δεν την έβγαζα καθαρή. Άσε που ποτέ δεν ξέρεις με τι ρεμάλι έχεις να κάνεις και εγώ δεν είμαι κανένας δολοφόνος να σκοτώσω για μια πόρτα. Αν μου έβγαζε μαχαίρι δηλαδή ή κάνα όπλο τι θα έκανα...Και όντως οταν προχώρησα λίγο παρακάτω είχε περιπολικό σταματημενο στα δεξία του δρόμου. Γι'αυτό προτίμησα να το προσπεράσω νομίζοντας κιόλας οτι δεν είχε κάνει ζημιά στην πόρτα. Μετά που είδα όμως οτι είχε κάνει ζημιά συνέχεια αυτό σκεφτόμουν οτι έπρεπε να είχα κατέβει κάτω να τον σπάσω στο ξύλο. Αλλα όπως και να εχει νομίζω καλά έκανα. Δεν πρέπει να ρισκάρεις τη ζωή σου με τον κάθε μεθυσμένο για μια λαμαρίνα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 15:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα τον ειχα πατησει στεγνα....!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 16:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Δεν πρέπει να ρισκάρεις τη ζωή σου με τον κάθε μεθυσμένο για μια λαμαρίνα..
Αυτό να το βάλετε στο μυαλό σας όλοι οι Ράμπο που θα κατεβείτε για να δείρετε τον άλλο.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 11:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει περάσει ποτέ κάποιος γρατζουνιά με πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου από πάνω και μετα με αλοιφή για να εξομαλυνθεί? Μήπως έχει αυτό κάποιο αποτέλεσμα?Μιλάω για βαθύτερες γρατζουνιές γιατί στις πολύ ψιλές κάνει και σκέτη αλοιφή...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 11:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Έχει περάσει ποτέ κάποιος γρατζουνιά με πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου από πάνω και μετα με αλοιφή για να εξομαλυνθεί? Μήπως έχει αυτό κάποιο αποτέλεσμα?Μιλάω για βαθύτερες γρατζουνιές γιατί στις πολύ ψιλές κάνει και σκέτη αλοιφή...

Δεν θα έχει αποτέλεσμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 11:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 11:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Damn! Very happy Με βλέπω να βάφω όλη την πόρτα τελικά...Ήθελα να το αποφύγω σε καινούργιο αμάξι αλλά.....
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 17:52:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

notis1313 έγραψε:

ironman02 έγραψε:
Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...

καλα κ δεν κατεβηκες κατω να του σπασεις τα μουτρα κ να τον κανεις να μετραει τα δοντια του???

Μάλλον πάει για απόσυρση... Mr. Green Mr. Green

Πλάκα κάνω, έτσι? Silly

Δίκιο έχει ο Στηβ. Κυκλοφορούν πολλοί ψυχανώμαλοι εκεί έξω. Bad talk

Και δεν έβαζες μια όπισθεν να του κρεμάσεις κανένα προφυλακτήρα???

Λέω εγώ τώρα...... Big wink

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 21:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νόμιζα οτι δεν έπαθα ζημιά ρε γάμωτο και δεν ήθελα να το καταστρέψω το αμαξάκι.... Exclamation Smile
Επιστροφή στην κορυφή
vassilis13 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 18:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία καλησπέρα,

Σε κάποια άλλα forums διαβάζω ότι οι βαφές της Chipsaway μετά από κανά χρόνο ξεθωριάζουν. Ισχύει αυτό? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάει εδώ και χρόνια σε Chipsaway.

Βασίλης
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 11:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με τους @@ που δεν σέβονται τίποτα .

Παραλία σχοινιά και ξεκινάει ψιλοβροχο οπότε ΚΙΝΗΣΗ μέχρι να βγεις στο δρόμο και έρχεται ένας απο απέναντι λες και κάνει WRC και μου κοπανάει τον καθρέφτη και μου άφησε μια μαυρίλα άστα να πανε Sad φυσικά αν και βγήκα και φώναξα δε σταμάτησε αλλά να κάνω επιτόπου εκεί δεν χώραγα και αν το ζόριζα για να τον φτάσω μετά θα εμένα στην άμμο αν δεν πάθαινα και καμία σοβαρή ζημία όποτε ηρέμισα και σπίτι βγήκε με τρίψιμο + νεράκι πλην ένα μικρό σημείο που πρέπει να βρω που εχω την αλοιφή .

Αλλά πείτε μου αν έχεις καμία καραμπίνα θα φταις εσυ μετά αν του την χώσεις στην μάπα $%^#%$#%^ ?

Είδα το ποστ και το θυμήθηκα και σηφιλιαστικα

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 11:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassilis13 έγραψε:
Παιδία καλησπέρα,

Σε κάποια άλλα forums διαβάζω ότι οι βαφές της Chipsaway μετά από κανά χρόνο ξεθωριάζουν. Ισχύει αυτό? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάει εδώ και χρόνια σε Chipsaway.

Βασίλης

Και εγώ το είχα διαβάσει αυτό και μου το είχε πει και μια κοπέλα που είχε βάψει ένα μίνι οτι της είχε ξαναφανεί μετά η γρατζουνιά. Γι'αυτό ήμουν σε πολλές σκέψεις για το που και αν θα βάψω εγώ μια γρατζουνιά που έχω...
Επιστροφή στην κορυφή
vassilis13 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 21:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ μάλλον θα την αφήσω χωρίς βάψιμο, γιατί τα μηνύματα όντως είναι ανησυχιτικά.
Η δικιά μου έχει πάρει και λίγο χρώμα, και με το νύχι αν ψιλαφήσω το αμάξωμα καταλαβαίνω την εγκοπή. Υπάρχει περίπτωση με κάποια καλή αλοιφή (π.χ. 3Μ) να καλύψω μόνος μου κάτι ?

Βασίλης
Επιστροφή στην κορυφή
pepes (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2010, 04:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες εμενα παντως η ατυχια που με δερνει δν εχει σταματημο....2 μηνων αμαξι και προσφατα με τρακαραν...ευτυχως οχι μεγαλη ζημια με αλοιφες κατι εκανα και δν φαινεται τοσο....προχτες ομως μου το χαρακωσαν με κλειδι....οποτε δν θα αποφυγω τελικα το βαψιμο....αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχει διαφορα στο χρωμα μετα το βαψιμο..ας απαντησει καποιος που ξερει...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2010, 10:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν γινει πολυ καλη δουλεια δεν θα εχει καμια διαφορα.
Αλλωστε το χρωμα σου ειναι καινουργιο.
Απλα συνηθως οσοι κανουν δουλεια εργοστασιακη ζητουν και τρελα λεφτα οποτε ισως χρειαστει να σκασεις κατι παραπανω.
Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2010, 12:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pepes έγραψε:
Παιδες εμενα παντως η ατυχια που με δερνει δν εχει σταματημο....2 μηνων αμαξι και προσφατα με τρακαραν...ευτυχως οχι μεγαλη ζημια με αλοιφες κατι εκανα και δν φαινεται τοσο....προχτες ομως μου το χαρακωσαν με κλειδι....οποτε δν θα αποφυγω τελικα το βαψιμο....αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχει διαφορα στο χρωμα μετα το βαψιμο..ας απαντησει καποιος που ξερει...

Και εμένα στους 2 μήνες μου κάνανε κλειδιά...Εγώ το έχω αφήσει με την γρατζουνιά. Μου το περάσανε μόνο με πινελάκι με το χρώμα από πάνω από τη γρατζουνιά και μετά με βερνίκι και με αλοιφαδόρο. Πρέπει να πας στο ένα μέτρο για να το δείς και πάλι μπορεί να μην πέσει το μάτι σου πάνω αν δεν το ξέρεις.
Εγώ το άφησα έτσι γιατί φοβόμουν ακριβώς αυτό, οτι μπορεί να έχει διαφορά το χρώμα. Μου είχαν πεί οτι είναι και δύσκολο το δικό μου το χρώμα επειδή έχει πολύ μέταλλο (grey thorium) και είπα αν δεν γίνει κάτι άλλο να μην το πάω ακόμα. Γιατί το είδα και στο χρώμα που έφτιαξε για το πινελάκι οτι δεν πέτυχε και πολύ...Ήταν πιο σκούρο.
Εσένα δε ξέρω πόσο μεγάλη είναι και αν μπορεί να καλυφθεί κάπως έτσι..
Επιστροφή στην κορυφή
pepes (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2010, 19:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που δν μπορω να χωνεψω ειναι οτι θα αναγκαστω να το βαψω....Ελεος ρε παιδια με το καθε μ@@@@σμενο που χαρακωνει ξενα αμαξια...Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2010, 12:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το πας για βαψιμο φιλε....στο εγγυωμαι εγω οτι διαφορα θα εχει......και αν το πας ειδηκα στην πεζο κλπ θα εχει σιγουρα....πρεπει να ειναι πολυ μαστορας ο αλλος για να κανει καλη δουλει.........

ετσι την επαθα και εγω με την πορατα του οδηγου...που επειδη πηγαν να μου το ανοιξουν εγινε μες στις χαρακιες.....το πηγα για βαψιμο στην οσκαρ και απο πορτοκαλι μου την εκανα χρυση οταν πηγα και το πηρα και οταν το ειδα διοτι ειχαν την υποψια μαλλον οτι δεν θα το εβλεπα κιολας μου ειπαν χιλια συγνωμη θα σας την επαναφερουμε στο αρχικο σταδιο κλπ.....αλλα φυσικα δεν ελειπαν και τα σχολια του τυπου.,.ειναι δυσκολο το χρωμα και μαλ***ες....και στην τελικη τους εγραψα στα@@ και πηγα σε εναν γνωστο κ φιλο στην ν.ιωνια ακι μου την ξαναεβαψε ακι βρηκα την υγεια μου....χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχει εστω και ελαχιστη διαφρα αν κατσεις κανα λεπτο και την κοιτας.......ΑΥΤΑ εκ μερος μου ελπιζω να καλυψα οποιαδηποτε απορια......μια καλη λυση για εμενα ειναι σβησημο σε γνωστα σε ολους μας βαφεια οπως ''paint b''........... ας πουμε......Κανουν πολυ ομρφη και γρηγορη δουλεια

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2010, 12:09:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα που διαφημιζουν σε τηλεμαρκετινκ που ειναι σαν μαρκαδορος και το περνας πανω απτην γρατζουνια και εξαφανιζεται το εχει δει κανεις?Αν ναι κανει δουλεια λετε?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2010, 12:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sonermgb έγραψε:
Ενα που διαφημιζουν σε τηλεμαρκετινκ που ειναι σαν μαρκαδορος και το περνας πανω απτην γρατζουνια και εξαφανιζεται το εχει δει κανεις?Αν ναι κανει δουλεια λετε?

Βερνικι ειναι!
Και ως συνηθως σου πιανουν τον κ@λο τα τηλεμαρκετινγκ.
Ασε που αν γρατζουνιστει τοι χρωμα δε θα εχει αποτελεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης