PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ RALLYE 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 11:40:46    Θέμα δημοσίευσης: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ RALLYE 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή σας ημέρα ,

Εδώ και ένα χρόνο και κάτι έχω ένα rallye 207 στην ιδιοκτησία μου . Το Σαββάτο που μας πέρασε έκανα ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Πελλοπόνησο . Όλα καλά αλλά με λύπη μου διαπίστωσα οτι κατεβάσματα σε τετάρτη , ανεξάρτητα στροφές , κρεμάει σαν τρελό . Καλύτερα να γεμίζεις πέμπτη .
Άλλος από εσάς , έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Μήπως λέω κουταμάρες ? Αν όχι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό σαν βελτίωση ή είναι θέμα σασμάν και συνεπώς λίγες οι επιλογές? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Ευχαριστώ,

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 11:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ RALLYE 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gemilonas έγραψε:
Καλή σας ημέρα ,

Εδώ και ένα χρόνο και κάτι έχω ένα rallye 207 στην ιδιοκτησία μου . Το Σαββάτο που μας πέρασε έκανα ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Πελλοπόνησο . Όλα καλά αλλά με λύπη μου διαπίστωσα οτι κατεβάσματα σε τετάρτη , ανεξάρτητα στροφές , κρεμάει σαν τρελό . Καλύτερα να γεμίζεις πέμπτη .
Άλλος από εσάς , έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Μήπως λέω κουταμάρες ? Αν όχι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό σαν βελτίωση ή είναι θέμα σασμάν και συνεπώς λίγες οι επιλογές? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Ευχαριστώ,

Αυτό που διαπιστώνεις δεν δικαιολογείται, η τετάρτη του δεν κρεμάει με τίποτα, ίσως έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι. Πήγαινε το αντιπροσωπεία να το τσεκάρουν.
Κατά τα άλλα αν θες βελτίωση, πήγαινε σε πρόγραμμα 1ου σταδίου, να δεις τι μπορει να κάνει το Rallye σου Exclamation Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 12:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok , αφού σε ευχαριστήσω για την απαντησή σου , θα το κάνω !!
Είναι δυνατόν όμως να σκοτώνει η δευτέρα , η τρίτη , η πέμπτη ενώ η τετάρτη να κρεμάει και να φταίει κάτι που το έχει μόνο το δικό μου το αυτοκίνητο ?? Δεν λέω πώς δεν μπορεί να συμβαίνει , έστι και αλλιώς δεν είμαι γνώστης σοβαρός , απλά αναρωτιέμαι τί θα μπορούσε να φταίει. Βάζεις κάτι με το νού σου ?

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 13:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Βρηκες λυση ?

2) Το κανει μονο σε κατεβασμα ? Πχ αν πας 1,2 3 ,τεταρτη θα κρεμαση και παλι ?

3) Επισης οταν λες κατεβασμα απο πεμπτη σε τεταρτη ποσες στροφες παει μετα η τεταρτη καθως αν κατεβασεις και πας 5-5,2k αν δεν κανω λαθος εκει κρεμαει ετσι και αλιος.

Δωσε πληροφοριες μπας και καποιος μπορεσει να σε βοηθησει (οχι εγω)

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούν 2009, 06:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
1) Βρηκες λυση ?

2) Το κανει μονο σε κατεβασμα ? Πχ αν πας 1,2 3 ,τεταρτη θα κρεμαση και παλι ?

3) Επισης οταν λες κατεβασμα απο πεμπτη σε τεταρτη ποσες στροφες παει μετα η τεταρτη καθως αν κατεβασεις και πας 5-5,2k αν δεν κανω λαθος εκει κρεμαει ετσι και αλιος.

Δωσε πληροφοριες μπας και καποιος μπορεσει να σε βοηθησει (οχι εγω)

Λύση δεν βρήκα φίλε....μίλησα με διάφορους κυρίως με τους e - tuners και μου είπαν , αντίθετα από ότι έλεγε ο φίλος οτι γενικά έχει παρατηρηθεί να κρεμάει στις ψηλές στροφές το αμάξι λόγω προγράμματος μαμάς εταιρίας και οτι θέλει βελτίωση για να μην το κάνει....αυτό σε εμένα το έκανε και το κάνει ακόμα από τις 4500 + στροφές και επάνω...είναι το αμάξι σαν να δουλεύει ατμοσφαιρικό και έτσι ανταποκρίνεται....
Αυτά .....σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου..... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούν 2009, 07:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλάκα στην πλάκα, το έχω παρατηρήσει και εγώ 1-2 φορές όταν σε πλακώματα κατέβαζα τετάρτη και το αμάξι απλά μούγκριζε. δεν έδινε αυτό το κάτι παραπάνω που σου δίνει το κατέβασμα.ί Rolling eyes

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούν 2009, 07:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
Πλάκα στην πλάκα, το έχω παρατηρήσει και εγώ 1-2 φορές όταν σε πλακώματα κατέβαζα τετάρτη και το αμάξι απλά μούγκριζε. δεν έδινε αυτό το κάτι παραπάνω που σου δίνει το κατέβασμα.ί Rolling eyes

Ακριβώς αυτό που λες νοιώθω και εγώ .... είναι θέμα αναλογίας αέρα καυσίμου και πίεσης - υποπίεσης τουρμπίνας μου εξήγησαν από e-tuners . Δεν γνωρίζω και πολλά και δεν μπαίνω σε λεπτρομέρειες διότι θα σου πώ μάλλον κουταμάρες.....αλλά οπωσδήποτε το αμάξι στη τετάρτη και δη στα κατεβάσματα από πέμπτη για να κάνεις γρήγορη προσπέραση , δυστυχώς δεν την παλεύει καλά ή τουλάχιστον όπως θα περίμενες από ένα τούρμπο...
καλύτερα είναι να γεμίζεις πέμπτη που δουλεύει πολύ καλύτερα.....εμένα έτσι μου φαίνεται...και αυτό κάνω.....Το να το πειράξω τώρα το έχω υπόψι μου και μάλλον θα το κάνω στο μέλλον....... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούν 2009, 07:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gemilonas έγραψε:
dope207 έγραψε:

Ακριβώς αυτό που λες νοιώθω και εγώ .... είναι θέμα αναλογίας αέρα καυσίμου και πίεσης - υποπίεσης τουρμπίνας μου εξήγησαν από e-tuners . Δεν γνωρίζω και πολλά και δεν μπαίνω σε λεπτρομέρειες διότι θα σου πώ μάλλον κουταμάρες.....αλλά οπωσδήποτε το αμάξι στη τετάρτη και δη στα κατεβάσματα από πέμπτη για να κάνεις γρήγορη προσπέραση , δυστυχώς δεν την παλεύει καλά ή τουλάχιστον όπως θα περίμενες από ένα τούρμπο...
καλύτερα είναι να γεμίζεις πέμπτη που δουλεύει πολύ καλύτερα.....εμένα έτσι μου φαίνεται...και αυτό κάνω.....Το να το πειράξω τώρα το έχω υπόψι μου και μάλλον θα το κάνω στο μέλλον....... Razz
+1... Thumb Left
περιμένω από τη δεύτερη δουλειά να μαζέψω το παραδάκι που θέλω...

Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούν 2009, 07:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
gemilonas έγραψε:
dope207 έγραψε:

+1... Thumb Left
περιμένω από τη δεύτερη δουλειά να μαζέψω το παραδάκι που θέλω...

Σε καταλαβαίνω ....ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ....... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 08:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μονάχα με πρόγραμμα λύνεται το πρόβλημα ,όπως είπαν και οι προλαλίσαντες.... Sad
Ο λόγος που το κάνει είναι για τις προδιαγραφές που δίνει η Ευρωπαϊκή ένωση για τους ρύπους.
αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πρώτα τα καυσαέρια και μετά η απόδοση Evil

Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 11:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικο δεν ειναι αν ανοιγει το αμαξι στις 1500 που θες να τελειωνει η τουρμπινα???και αμα κοφτιαζεις τις ταχυτητες -η βγαινεις απο το ευρος ροπης- η επομενη που θα αλλαζεις θα ειναι ψοφια,εγω σου συνιστω να βαλεις ενα μπαρομετρακι και να παρατηρεις ποτε πεφτει αποτομα η πιεση,ετσι θα ξερεις οτι δεν εχει νοημα να κρατας αλλο την ιδια ταχυτητα στο κιβωτιο σου και πιστεψε με αν αρχιζεις να αλλαζεις εγκαιρα δεν θα κρεμαει το ραλλακι σου...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης