PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοπικό βάψιμο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 08:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέχασα να πώ οτι στην microrepairs μου ζητήσανε 150 ευρώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 04:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

Να και η γρατζουνιά...

http://img200.imageshack.us/img200/4816/gratsounia.jpg

Την τράβηξα βράδυ με φλας και δεν φαίνεται και τόσο καλά, αλλά έτσι για μια ιδέα...

Ακριβώς ίδια γρατζουνιά μου κάνανε κάποιοι καραγκιόζηδες 2 εβδομάδες μετά το βούλιαγμα! Στην πόρτα του οδηγού! Βέβαια αντί καμιά 15-20 πόντους που φαίνεται είναι η δική σου, εμένα είναι 5.

Την έτριψα με κρέμα, ψιλοξεθώριασε και δε φαίνεται καθόλου σε σκιά, ενώ σε ήλιο με λίγη προσπάθεια τη βλέπεις αχνά. Αν πλυθεί το αμάξι όμως, επανέρχεται κάπως πιο έντονα, οπότε ξανά κρέμα κτλ κτλ...

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 00:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Να και η γρατζουνιά...

http://img200.imageshack.us/img200/4816/gratsounia.jpg

Την τράβηξα βράδυ με φλας και δεν φαίνεται και τόσο καλά, αλλά έτσι για μια ιδέα...

Ακριβώς ίδια γρατζουνιά μου κάνανε κάποιοι καραγκιόζηδες 2 εβδομάδες μετά το βούλιαγμα! Στην πόρτα του οδηγού! Βέβαια αντί καμιά 15-20 πόντους που φαίνεται είναι η δική σου, εμένα είναι 5.

Την έτριψα με κρέμα, ψιλοξεθώριασε και δε φαίνεται καθόλου σε σκιά, ενώ σε ήλιο με λίγη προσπάθεια τη βλέπεις αχνά. Αν πλυθεί το αμάξι όμως, επανέρχεται κάπως πιο έντονα, οπότε ξανά κρέμα κτλ κτλ...

Δεν φαίνεται πολύ καλά στην photo αυτή αλλά είναι γύρω στους 30-40 πόντους η γρατζουνιά. Εντωμεταξύ είναι αρκετά βαθειά οπότε δεν παίρνει αλοιφές κτλ Sad Αποφάσισα να κάνω τοπικό βάψιμο σε κάποιον που μου συστήσανε που μου φάνηκε καλός. Λογικά θα το πάω σε καμιά 10αριά μέρες που θα βρώ λίγο χρόνο γιατί είναι ψιλομακριά μου. Θα σας πώ εντυπώσεις όταν το πάρω...!
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 10:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες μας, γιατι υπαρχουν πολλοι που θα τους βοηθουσε ενα τοπικο βαψιμο....

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 11:46:58    Θέμα δημοσίευσης: τοπικο βαψιμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες γνωρίζει κανεις για το φανοποιηο στην Πατρα(ChipsAway) που λεει οτι βαφη μόνο τις γρατζουνιές?Το ακουσα στο ράδιο σε μια διαφιμηση ,αν κανει καλη δουλειά και ποσα περνει περιπου?Απέκτησα μία γρατζουνιά στην μάσκα γύρω στα 5-10cm αλλα έχει πάχος .Καποιος με εφαγε στο παρκάρισμα λογικά και πιθανον με μαύρο αμάξι και πιθανόν τζιπάκι γιατι με εχει βρεί ψιλά.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 13:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αθηνα , η ιδια εταιρια ζηταει περιπου 70 ευρω την ζημια.....

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 14:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδεια σημερα χρειαστηκα την βοηθεια ενος φανοποιου για κατι θαμπωματα στο χρωμα και πηγα στο paintbull της λαρισας(μιας και ειμαι εκει φοιτητης)υπερβολικα καλη εξυπηρετηση και ευγενεια και πανα απο ολα πολυ καλη δουλεια....οποιος χρειαζεται κατι μου φανηκε καλη εταιρια οποτε παρτε ενα τηλεφωνακη και βλεπετε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 16:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε εγώ πιστεύω ότι όταν κομμάτι του αμαξιού κτυπηθεί η έχει βαθούλωμα

γίνετε τοπικά αλλα είναι μπάλωμα!!!!!

δεν γίνετε να γίνει τέλειο θα έχει διαφορα σίγουρα

βάψε όλο το κομμάτι και τελειωσε η υπόθεση κρίμα σε αυτόν που σε κτύπησε

θα τον τιμωρήσει ο θεός Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 09:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάφερα τελικά να το πάω το αμάξι (μια εγώ και μια ο father) και αποφάσισα πρώτα να κάνω την πινελιά που μου είχε πει σαν πρώτη λύση πάνω στην γρατζουνιά και αν δεν μου αρέσει να κάνω τοπικό βάψιμο.
Το πήγα την μια μέρα για να παραγγείλει το χρώμα και να κάνει την πινελιά με χρώμα πάνω στην γρατζουνιά και να βάλει βερνίκι και την επόμενη για να το τρίψει και να το γυαλίσει σε εκείνο το σημείο. Όταν το έφερε ο πατέρας μου σπίτι μετά το γυάλισμα την δεύτερη μέρα ψιλοφρίκαρα γιατί εκτός του ότι είχαν μείνει κάτι ασπρίλες από το βερνίκι γύρω από την γρατζουνιά (μάλλον δεν το έτριψε καλά), είχε και το χρώμα γύρω γύρω κάτι θολώματα αφού μάλλον ούτε το γυάλισε και καλά..Στην ουσία φαινόναν χειρότερο απ'οτι πριν κάνει οτιδήποτε. Στα σκοτεινά δουλεύουν δεν μπορώ να καταλάβω.....??

Πήρα μια αλοιφή που είχα και ύστερα από αρκετό τρίψιμο το ψιλοκαθάρισα από της ασπρίλες και το θόλωμα και τώρα φαίνεται όπως φαινόταν και πριν περίπου. Η γρατζουνιά απλά καλύφθηκε από πάνω με χρώμα και βερνίκι (δεν μπαίνει δηλαδή το νύχι μέσα) αλλά η διαφόρα στο χρώμα είναι αρκετά ευδιάκριτη.

Δεν θα πώ που πήγα γιατί ο ιδιοκτήτης που μου είχαν συστήσει ως πολύ καλό ήταν άρρωστος ο άνθρωπος στο νοσοκομείο και δεν ξέρω ποιός ασχολήθηκε με το τρίψιμο-γυάλισμα γιατί δεν ήμουν εκεί. Οπότε δεν θέλω να τον αδικήσω.

Αποφάσισα πάντως να το αφήσω τώρα όπως είναι ύστερα από αυτή την ψιλοάσχημη εμπειρία (εντάξει είναι προχειροδουλεία το πινέλο δε λέω) και αν πάθει και τίποτα άλλο η πόρτα να την βάψω όλη κατευθείαν στην peugeot και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ύστερα από αυτό που είδα με τα τοπικά τριψίματα - γυαλίσματα φοβήθηκα..

Αυτά παιδιά....
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 11:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω στη θεση του θα το ειχα κανει το μαγαζι οπως το αμαξι μου....καμπριο. Υποτιθεται οτι συμφωνησες να στο επιδιορθωσει οχι εσυ να επιδιορθωσεις τις #!@# του αλλου

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 12:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στο προηγουμενο μου αμαξι ειχα παρομοιο περιστατικο με κλειδια στην πορτα του οδηγου. Οχι απλο χαραγμα, αλλα σαν μαχαιρωμα, μιας και εκανε και λακουβα...
Το πηγα στον λαμαρινα στην γειτονια μου και μου ειπε τι επιλογες εχω, αλλα και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα σε καθε περιπτωση, μιας και ειναι και φιλος.

Πρωτη επιλογη, να μου φερει ενα στυλο με χρωμα, ωστε να το καλυψω τοπικα, το αποτελεσμα θα ηταν ενα προχειρο μπαλωμα πολυ ευδιακριτο στο φως, αλλα τουλαχιστον δε θα φαινοταν η λαμαρινα.

Δευτερη επιλογη, αυτοκολλητο χρωματος, ομως θα ηταν παλι ευδιακριτο, οχι μονο στο φως αλλα γενικα.

Τριτη και πιο σιγουρη επιλογη, να βαφει ολοκληρη η πορτα, ωστε να μην δημιουργειται αντιθεση στο χρωμα.

Σημαντικο ρολο παιζει η παλαιοτητα του χρωματος του αυτοκινητου. Πχ, αν εχεις μαυρο αυτοκινητο 2 χρονων και επιδιορθωσεις μια γρατζουνια, οσο καλο και να ειναι το μπαλωμα, το φρεσκο μαυρο απο το ηδη υπαρχων διαφερει.
Με λιγα λογια, μπορει να γινει τελεια δουλεια στην γρατζουνια, αλλα θα υπαρχει διαφορα χρωματος.
Αυτο δεν ειναι κανονας, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ισχυει!

Υ.Γ.: Την πρωτη μου γρατζουνια θα την αφησω, για το ματι.. Οταν μαζευτουν αρκετες γρατζουνιες κλπ, τοτε θα το βαλω για μια ολικη βαφη-φρεσκαρισμα χρωματος.Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 15:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Εγω στο προηγουμενο μου αμαξι ειχα παρομοιο περιστατικο με κλειδια στην πορτα του οδηγου. Οχι απλο χαραγμα, αλλα σαν μαχαιρωμα, μιας και εκανε και λακουβα...
Το πηγα στον λαμαρινα στην γειτονια μου και μου ειπε τι επιλογες εχω, αλλα και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα σε καθε περιπτωση, μιας και ειναι και φιλος.

Πρωτη επιλογη, να μου φερει ενα στυλο με χρωμα, ωστε να το καλυψω τοπικα, το αποτελεσμα θα ηταν ενα προχειρο μπαλωμα πολυ ευδιακριτο στο φως, αλλα τουλαχιστον δε θα φαινοταν η λαμαρινα.

Δευτερη επιλογη, αυτοκολλητο χρωματος, ομως θα ηταν παλι ευδιακριτο, οχι μονο στο φως αλλα γενικα.

Τριτη και πιο σιγουρη επιλογη, να βαφει ολοκληρη η πορτα, ωστε να μην δημιουργειται αντιθεση στο χρωμα.

Σημαντικο ρολο παιζει η παλαιοτητα του χρωματος του αυτοκινητου. Πχ, αν εχεις μαυρο αυτοκινητο 2 χρονων και επιδιορθωσεις μια γρατζουνια, οσο καλο και να ειναι το μπαλωμα, το φρεσκο μαυρο απο το ηδη υπαρχων διαφερει.
Με λιγα λογια, μπορει να γινει τελεια δουλεια στην γρατζουνια, αλλα θα υπαρχει διαφορα χρωματος.
Αυτο δεν ειναι κανονας, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ισχυει!

Υ.Γ.: Την πρωτη μου γρατζουνια θα την αφησω, για το ματι.. Οταν μαζευτουν αρκετες γρατζουνιες κλπ, τοτε θα το βαλω για μια ολικη βαφη-φρεσκαρισμα χρωματος.Thumb right

Ρε παιδια τι φρεσκο και παλιο χρωμα, , θα στο φτιαξει ο χρωματοπωλης ακριβως οπως ειναι το δικο σου ας ειναι 2 και 3 χρόνων θα παρει το κωδικο σου και θα στο φτιαξει αν ειναι μαγκας οπως το δικο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 15:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστος

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 17:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:

Ρε παιδια τι φρεσκο και παλιο χρωμα, , θα στο φτιαξει ο χρωματοπωλης ακριβως οπως ειναι το δικο σου ας ειναι 2 και 3 χρόνων θα παρει το κωδικο σου και θα στο φτιαξει αν ειναι μαγκας οπως το δικο σου....

Να σου πω τι εγινε σε μενα για να καταλαβεις.
Το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν χρωματος κιτρινο. Το ειχα βαψει πριν 3 χρονια ολοκληρο, στον λαμαρινα που ανεφερα, ο οποιος ειναι και φιλος. Οταν πηγα ενα χρονο μετα για αφαιρεση σηματων, τον ρωτησα αν γινεται να βαψει μονο τα σημεια των σηματων, για να μην βαφουμε ολοκληρο το καπω, φτερα κλπ. Μου ειπε θα φαινεται μπαλωμενο, αλλα εγω δε τον πιστευα. Μου εβαψε το καπω τοπικα, λοιπον, και οντως φαινοταν μπαλωμενο. Ετσι τα βαψαμε ολα τα κομματια.
Η εξηγηση για το πραγμα αυτο ηταν πως το χρωμα ανοιγει με τον καιρο και οταν βαφεις τοπικα το φρεσκο χρωμα θα φαινεται σαν ξενο πανω στο παλιο.
Το ιδιο εγινε και με την γρατζουνια-μαχαιρια που μου καναν στην πορτα του οδηγου. Εβαψα ολοκληρη την πορτα και ηταν σαν καινουργια, με γελοιο κοστος...

Ενα ακομα καλο παραδειγμα ειναι το γκολφακι ενος φιλου μου, που ηθελε να βαψει τον μισο προφυλακτηρα πισω κοκκινο, στο χρωμα του αυτοκινητου δηλαδη, μιας και τα γκολφ τα 5αρια βγαινουν με προφυλακτηρα μισο-μισο. Τον πηγα στον λαμαρινα μου και του ειπε αν σου βαψω το μαυρο κομματι μοναχα, θα φαινεται οτι το εβαψες, αν σου βαψω ολο τον προφυλακτηρα θα φαινεται εργοστασιακος. Διαφορα στην τιμη δεν εχει ετσι κι αλλιως... Το αποτελεσμα, πανεμορφο!Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά ότι και να κάνετε μπάλωμα θα είναι βάψε όλο το κομμάτι

είναι απλή λογική!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι αναλογα το χρωμα στο μαυρο δεν φαινεται διαφορα...
σε τπτ ασημι κοκκινα κ τπτ περιεργα γαλαζια κτλ αντε γεια
ωραια να το βαψης ολο το κοματι αρκη να νιωθει αυτος που θα το κανει κ να μην εχει μπιμπικια τρεξιματα νερουλιασματα κτλ...αν ειναι ετσι καλυτερα μπαλωμα
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Αύγ 2009, 03:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
εγω στη θεση του θα το ειχα κανει το μαγαζι οπως το αμαξι μου....καμπριο. Υποτιθεται οτι συμφωνησες να στο επιδιορθωσει οχι εσυ να επιδιορθωσεις τις #!@# του αλλου

Και εμένα μου ερχόταν να πάω πίσω να ρωτήσω αν είναι τυφλοί εκεί μέσα αλλά τέλοσπάντων...Αφού το έφερα τελικά στα ίσια του εγώ, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Θα κρατήσω την ψυχική μου ηρεμία προς το παρών..

Νομίζω αν είναι περίεργο το χρώμα μάλλον πρέπει να βάψεις όλο το κομμάτι αν και φοβάμαι μήπως αν βάψεις όλη την πόρτα πχ διαφέρει τελικά ολόκληρη η πόρτα από το υπόλοιπο αμάξι. Σε προφυλακτήρα μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα αν έχει διαφορά.
Σε μένα έχει πολύ μέταλλο το χρώμα και είναι λίγο περίεργο και φοβάμαι οτι το τοπικό θα φαίνεται σαν μπάλωμα. Τώρα θα το αφήσω όπως έχει και θα δούμε αν πάθει τίποτα άλλο αργότερα τι θα κάνουμε...
Ίσως αν περάσει λίγος καίρος παραπάνω και παλιώσει λιγάκι να μην είμαι τόσο ψίρας με το αμάξι και να τα αφήνω όλα πάνω. Θα δείξει....Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Αύγ 2009, 01:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είχα πάει μια φορά και στις δύο εταιριες για τοπικό βαψιμο που υπάρχουν στην Αθήνα.
Ζήτησα να μάθω τιμές για κάλυψη γρατζουνιών και κάτι μικρών στιγμάτων από δέντρα που έχω στο αμάξι (μη φανταστείτε τρελά πράγματα).
Στο ένα μου ζήτησαν 100 ευρώ.
Στο άλλο 50....
Για επαγγελματισμό ας μη μιλήσω. Είχαν ξενους να δουλεύουν που δεν μιλούσαν καν ελληνικά. Αυτό και μόνο μου αρκεί προσωπικά.
Την καλύτερη δουλειά την κάνουν οι φανοποιοί αλλά και εκεί πρέπει να τον ξέρεις το μάστορα...
Τις επόμενες μέρες θα κοιτάξω να βρω κάνα γιαλυστικό αυτοκινήτου που έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά μπας και βγάλω καμία μόνος μου με κόστος το πολύ 10-15 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 11:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια αν υπαρχει κανενας "φανοποιος" εδω θελω να μαθω μια λογικη τιμη για βαψιμο και τοποθετηση αεροτομης και βαψιμο των πλαινων προστατευτικων στην πορτα (για 207).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vaios (vaios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Απρ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 11:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφέρομαι και γω για βάψιμο πλαινών προστατευτικών.Τι προτείνετε???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης