PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά Ελαστικών/Ζαντων από Διαδίκτυο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 13:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες... Cool Cool

τελικα φορεμενες ειναι πιο ομορφες Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 14:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αυτή για εσένα ρε μπαγάσα και για τον Jim Wink

P.S. Jim, να βάλω 40 μπροστά και 38 πίσω? στο τέλος δεν θα πατάει και το πέλμα . . .(τα χιλιόμετρα για την ώρα είναι 200km που έχω κάνει)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 14:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη, πάρα πολύ ωραίες, μπράβο ! Smile
Θα τις βάψω κι εγώ και θα τις έχω σαν 2η τετράδα.

Θα ήθελα μόνο, αν δε σου είναι μεγάλος κόπος, να μου στείλεις ΠΜ για να μου πεις πού τις έδωσες για το βάψιμο
( στο γνωστό μαγαζί φαντάζομαι... Wink )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 15:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

P.S. Jim, να βάλω 40 μπροστά και 38 πίσω? στο τέλος δεν θα πατάει και το πέλμα . . .(τα χιλιόμετρα για την ώρα είναι 200km που έχω κάνει)

οχι πανω απο 38....θα φαει πολυ τα λαστιχα στην μεση του πελματος Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 18:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

Άστα πρώτα να πατήσουν βρε άνθρωπε(καμιά 1000άρα) και μετά θα το βρούμε το ιδανικό(39ε-38π ψυλλιάζομαι). Από άνεση όμως είναι πρώτα, και τελείως αθόρυβα.

Όσο για "τις" ζάντες τι να πω, "μια εικόνα χίλιες λέξεις"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις παρήγγειλα τα HANKOOK K110 V12 EVO από camskill, 168,80 ευρώ με μεταφορικά, κομπλέ. Cool

Σούπερ, πιστεύω, από τιμή, αφού με 200 στρογγυλά θα τα έχω τοποθετημένα. Exclamation

Τώρα, τι λέει το λαστιχάκι, θα δείξει... Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

frokala moy εσεις. οτι πιεση δουλευετε στο στρωσιμο πρεπει να ειναι και αυτη που δουλευετε στο δρομο...

μαλ***ες του τυπου βαζω λιγοτερο μεχρι να πατησει δε νοουνται σε σπορ λαστιχα. ρωτηστε και κανα μιχαλακη Evil
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 14:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Μόλις παρήγγειλα τα HANKOOK K110 V12 EVO από camskill, 168,80 ευρώ με μεταφορικά, κομπλέ. Cool

Σούπερ, πιστεύω, από τιμή, αφού με 200 στρογγυλά θα τα έχω τοποθετημένα. Exclamation

μήπως μπέρδεψες το νόμισμα; γιατί σε 195/50/15 μου τα βγάζει τελική τιμή 168,80 αγγλικές λίρες, όχι ευρώ.

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 11:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, Ζήση, από βιασύνη έγραψα ευρώ.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 11:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Ναι, Ζήση, από βιασύνη έγραψα ευρώ.

και πάλι όμως είναι πολύ καλή τιμή. όταν τα φορέσεις περιμένω εντυπώσεις.... το ψήνω και εγώ να πάρω από αυτό το site, αν κ αργώ ακόμα...

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 11:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τους εβαλαν και επιπλέον έκπτωση?
γιατί τωρα τα βγάζει £117.60 *137.02 Euro
και για του λόγου το αληθές

κωστή πότε τα παραλαμβάνεις? αντε καλοφόρετα και καλόστριφτα!
πλήρωσες με πιστωτική ή με κατάθεση σε λογ/σμό?
και τα λάστιχα θα σου έρθουν σπίτι?

---
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 12:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

7-9 μέρες, αν θυμάμαι καλά, θα κάνουν να έρθουν. Πλήρωσα με προπληρωμένη κάρτα. Θα το άφηνα και 'γω για φθινόπωρο, αλλά έχουν αρχίσει να βουίζουν τα αυτιά μου με τα 888. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 20:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:

τα χω βαλει στο corolla κανα 2μηνο τωρα...καλο λαστιχακι σε ολα...απλα δεν ξεχωριζει πουθενα....
Επιστροφή στην κορυφή
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

Ένταξη: 09 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 00:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες καλισπερα θα ηθελα την βοηθεια σας ....σε αυτο το sait οταν κανις παραγκελια ,στην επιλογη χωρας εχει 3 με 4 επιλογες εμεις πιο επιλεγουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 10:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιλέγεις ανάλογα με το τι λάστιχα έχεις αγοράσει (π.χ. δρόμου ή για τετρακίνητο όχημα, που λόγω όγκου έχουν μεγαλύτερη χρέωση ή μπορεί αν έχεις αγοράσει άλλα πραγματάκια, οπότε θα βάλεις "parts" ξέρω 'γω...). Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα, αν έχεις εταιρεία και εξαιρείσαι από ΦΠΑ να το δηλώσεις. Άρα, εγώ, π.χ. που είμαι ιδιώτης και αγόρασα λάστιχα δρόμου, κανονικά, διάλεξα το: "Greece inc. Crete - GR - Tyres - Car/Van". Wink

Επιστροφή στην κορυφή
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

Ένταξη: 09 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 14:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 14:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τιμες σιγουρα ειναι τετραδας ή 1 λαστιχο ? καθως μου παρα ειναι φτηνες αν ειναι τετραδα

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 15:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεις το print screen που έχει ποστάρει ο Στάθης (abaleo) λίγο πιο πάνω θα καταλάβεις. Αναφέρεται και η τιμή ανά τεμάχιο και η συνολική. Συγκεκριμένα 34.25 ευρώ το 1 λάστιχο και 137.02 ευρώ τα 4.

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 20:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως Κωστη αν βγουν τουλαχιστον στο μεσο ορο σαν αποδοση
θα ειναι κελεπουρι!
παντως απο σχημα θυμιζουν πολυ τα 720(μην πω πως ειναι αντιγραφη κιολας)

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 10:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις μου ήρθαν σπίτι τα 4 Hankook Ventus K110 V12 EVO, με ημερομηνία παραγωγής 7η εβδομάδα του 2009. Μια χαρά, δλδ... Wink Το μεσημεράκι θα τα φορέσω. Smile

EDIT:

Φορέθηκαν...

Μετά από κανα-δυό μήνες με τα 888 δε μπορώ να εστιάσω σε τίποτα άλλο, εκτός του ότι το αμάξι ρολάρει αθόρυβα. Laughing Τα υπόλοιπα εν καιρώ. Το λαστιχάκι μια χαρά φαίνεται, πάντως... Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sinanai στις Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:22:25, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 8 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης