PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 23:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το απάντησες μόνος σου "όταν ΔΕΝ είναι ασφάλτινος ο αγώνας", εκτός αν οδηγείς χώμα οπότε πάω πάσο τότε Laughing Laughing Laughing

Μην βάζετε τα αγωνιστικά στο τριπάκι, άλλες ανάγκες, άλλα λάστιχα.....

Άμα πολύ αγχώνεστε μπαίνει οριακά και 15αρα έχω 4ς τις ανταλλάζω με τις 17αρες σας όποτε το αποφασίσετε. Wink

Πάντως χωρίς πλάκα ξεχάστε την αλλαγή από 17 σε λιγότερο άν είστε ψυχωμένοι οδηγοί.(κάπου έχω φωτό μέχρι που πάτησαν τα P-Zero να τα δείτε και μετά να μου πείτε για μεγαλύτερο προφίλ σε πολιτικό λάστιχο.) Αν είστε χαλαροί τύποι βάλτε και 15αρα.......Ανταλλάσσω με τις 17αρες σας μην ξεχνιόμαστε εεε Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 09:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

15αρα δεν θα εβαζα ποτε την ειχα στο 207 1,4 195/60/15 με Dunlop fast responce και μου φτανει Razz Ασε που λογο εμφανισης και μονο δεν την αλαζω Smile

ποιο πολυ παραπονο ειναι που δεν εστεισε το αμαξι με 50αρι προφιλ Wink κατι που ακομα και αν γινεται αν δεν το οδηγισω δεν θα το βαλω καθως δεν μου περισευουν για να κανω πειραματα γιατι υπαρχη και η περιπτωση να μην μου αρεσει .

Παντος μεχρι στιγμης δεν την εχω καταστρεψη ζαντα ή λαστιχο στα 500 km που εχω κανει αλλα μπορω να πω οτι στον κηφισο οπως μπενεις απο Νεα χαλκηδονα μεχρι την Peugeot εχει κατι δεν θα τα ελεγα σαμαρακια σικωματακια ειναι και εκει πιδαει με 80-100 κm/h ενω με το 1,4 ΙΔΙΟ αμαξι δεν το εκανε . Θα παιξω με της πιεσης γιατι νομιζω οτι το μπρωστα το αφησα 40 που ειχε οταν το παρελαβα το πισω παντος εχει 36 το θυμαμε .

Ασχετο πιστευεις οτι οι ασφαλτος στην ελλαδα ειναι καλλιτερη απο ενα χωματοδρομο ? εχει της ιδιες λακουβες αλλα δεν ειναι χωμα ειναι κατι ποιο σκληρο ΑΣΦΑΛΤΟΣ Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 12:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλτο στον χωματοδρομο και θα driftareis πιο καλα και απο sylvia και το esp ουτε που θα παρει χαμπαρι Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 14:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Νεα χαλκηδονα μεχρι την Peugeot εχει κατι δεν θα τα ελεγα σαμαρακια σικωματακια ειναι και εκει πιδαει με 80-100 κm/h ενω με το 1,4 ΙΔΙΟ αμαξι δεν το εκανε . Θα παιξω με της πιεσης γιατι νομιζω οτι το μπρωστα το αφησα 40 που ειχε οταν το παρελαβα το πισω παντος εχει 36 το θυμαμε .

Sad

παναγιωτη μη ξεχνας οτι τωρα εχεις πιο σκληρη αναρτηση απο το 1,4 και κοπαναει, δεν ειναι μονο το 45αρι προφιλ που φταιει..

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 16:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το πόσο κοπανάει ή πόσο σκληρό του φαίνετε του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και μπορώ να πω ότι πλέον είναι πολύ βάρκα(μαλάκωσε) και αρχίζει να μου την σπάει.

mrkaza έγραψε:
Νεα χαλκηδονα μεχρι την Peugeot εχει κατι δεν θα τα ελεγα σαμαρακια σικωματακια ειναι και εκει πιδαει με 80-100 κm/h

Πάντως στο κομμάτι που λες ότι πηδάει, λόγο λέσχης, κάθε πέμπτη βράδυ το κατεβαίνω 160+ και δεν κάνει κιχ το αμάξι.
Επιστροφή στην κορυφή
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

Ένταξη: 09 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 18:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλισπερα μια ασχετη ερωτηση ρε παιδια..............οι πιεσεις των ελαστικων ρηθμηζονται απο τον εγκεφαλο ετσι οστε να μην σου αναβει τσεκ στα 35psi που τα θεωρω αρκετα!για να μπορεσω να βαλω λιγοτερω.
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 19:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ρυθμιζονται απο τον εγκεφαλο οι πιεσεις,απλα εχει αισθητηρες στις ροδες που διαβαζουν την πιεση κ οταν αυτη πεσει χαμηλοτερα απο τον βαθμο που εχουν ρυθμιστει τοτε σου αναβει χαμηλη πιεση ελαστικων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
roufosk2 (kostas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 GT

Ένταξη: 09 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 19:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ?
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 20:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Παιδιά το πόσο κοπανάει ή πόσο σκληρό του φαίνετε του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και μπορώ να πω ότι πλέον είναι πολύ βάρκα(μαλάκωσε) και αρχίζει να μου την σπάει.

mrkaza έγραψε:
Νεα χαλκηδονα μεχρι την Peugeot εχει κατι δεν θα τα ελεγα σαμαρακια σικωματακια ειναι και εκει πιδαει με 80-100 κm/h

Πάντως στο κομμάτι που λες ότι πηδάει, λόγο λέσχης, κάθε πέμπτη βράδυ το κατεβαίνω 160+ και δεν κάνει κιχ το αμάξι.

Προς πειραια πας ή το αναποδο ? καθως εμενα το κανει προς πειραια Smile .

Με περισοτερα δεν εχω δοκιμαση καθως ισως τα παραπανω km να ειναι αρκετα μεγαλιτερες οι δυναμης ωστε να βουλιαξουν τα αμορντισερ μολις το στροσω θα σου πω παντος με 80-100 μπισταει και για ελαχιστο χρονο χανεις την επαφη σου απο το εδαφος .

Αλλα για να πω την πικρη μου αληθεια με το 1.4 περναγα με 120+ οποτε ειναι αδικη και η συγριση τωρα που το σκεφτομαι .

Καλως εχοντων των πραγματων θα τα πουμε και λεσχη Wink

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφήστε τα σαμαράκια κτλ . . . στης ενώσεις που έχουν οι γέφυρες από ΟΠΑΠ μέχρι Peugeot αριστερή λωρίδα με 100-120 τι κάνει ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:30:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβος για εκει μιλαω πιδαει λιγο το πισω μερος αν δεν κανω λαθος δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβος μονο οτι μετακομιζει το αμαξι λιγο ποιο δεξια ή αριστερα σε καθε ενα απο αυτα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mrkaza στις Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:07:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάστιχα και πίεση για αυτά 85%
Έχεις κανονική ρεζέρβα ?
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σου πω οτι δεν εχω δει τι ρεζερβα εχω ? Αλλα γιατι ρωτας ?

Πιεση μπροστα εχω 40 ή 38 Ειχε 40 αλλα δεν θυμαμε αν το αφησα πισω 36

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε με ότι λέει η πόρτα ή Ε38, Π36.
Η κανονική ρεζέρβα ζυγίζει 10 κιλά παραπάνω Smile
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτο 2 μερες που κυκλοφορω με κουτι starter πισω εχω την εντυπωση οτι το κανει λιγοτερο :D .

η πορτα λεει 2,5 οποτε 36,5 θα το τσεκαρω και θα βαλω 38 αν εχει 40 και 36 αν εχει 38 και βλεπουμε

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλα για να καταλαβες τι ελεγα και να το αναφερεις το εκανε και σε εσενα ?

Καθως κοντεψα να πιστεψω οτι δεν το κανει κανενα αλλο 207 Rallye

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλα το κάνει !
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 00:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roufosk2 έγραψε:
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ?

Κοιτα δεν νομιζω οτι θα ηταν καλο να βαλεις ακομα πιο κατω ωστε να βαρεσουν οι αισθητηρες.Δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις το setpoint τους,αλλα σιγουρα μπορεις να τους αφαιρεσεις.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 10:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roufosk2 έγραψε:

Μπορείς να πάς σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα Peugeot (service) και να σου βάλουν ότι τιμές θες, το θέμα είναι τι είναι και το σωστό βέβαια !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης