PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Stig's true identity
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 18:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
BTW για τους γνώστες. Υπάρχει ένα επισόδιο που κανουν "κοντρα" το τοπ γκιαρ με το γερμανικο d motor. Αυτο εχει προβληθεί απο το γερμανικο καναλι η απο το τοπ γκιαρ?

Κουλ αλέξη τορρεντ βρες απο αυτο!!!

Ναι υπάρχει...Οι Γερμανοί σκάνε με τα αμάξια κλασσικά στην ώρα τους, οι άλλοι έρχονται με αεροπλάνα και μπαίνουν σε Porsche, Aston Martin κτλ και μετά τους συναντάνε. Κάνουν κάτι χαζούς-πολύ παράξενους αγώνες. Στο TopGear το έδειξε σίγουρα, λογικά και στο Γερμανικό.

Season 11 - Episode 6 (27.7.2008)

http://www.mininova.org/tor/1638888

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 18:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
TopGear έγραψε:
recife206 έγραψε:
Από wikipedia:

It was revealed in the episode that the Stig was in fact Michael Schumacher. However, after failing to do a lap round the track, Jeremy Clarkson declared that he wasn't The Stig, keeping his identity secret once again. The BBC have confirmed that Schumacher was the person in the Stig helmet driving his own Ferrari FXX for the Power Lap.

Την FXX την οδήγησε ο Σούμι όντως. Το "reasonably priced car" δεν ξέρω, αδυνατώ να φανταστώ πώς του έσβησε το Liana, δεν πατούσε συμπλέκτη, έσπασε παρμπρίζ, πήγε να πατήσει τον cameraman κτλ κτλ.

Ηταν απο τα "αστεια" του τοπ γκιαρ...
Αυτα που ξεκαρδιζεσαι...

Πάντως επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια όλων των σεζόν, πολύ πριν αρχίσει να τα δείχνει ο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα από το 2004 βλέπω αυθημερόν όταν προβάλεται ένα νέο επεισόδιο στο BBC2, εντάξει, έχουν τρελό χιούμορ σε πάρα πολλές στιγμές και βγαίνει απίστευτο γέλιο στα γυρίσματα.

Θυμάμαι πρώτη σεζόν κάνανε γύρισμα με 15 άτομα στο στούντιο και τώρα δε χωράνε καν. Laughing Laughing

Πάντως, αποκλείεται ο Σουμάχερ να τράκαρε το Liana, καθώς έδειξε ότι έχασε και το δρόμο, πράγμα απίθανο, αφού στην FXX δε μπερδεύτηκε καν στο γύρο του.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 18:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

formulagloria έγραψε:
Ο Stig είναι ο Ben Collins...

..είναι γνωστό κοινό μυστικό ανάμεσα στον κόσμο του Μηχανοκίνητου αθλητισμού,
απλά κανείς δεν το παραδέχεται για λόγους επικοινωνιακούς..και καλά κάνουν!!

Αποκλείεται ο Stig να μην ήταν Βρετάνος.....

Σε κάποιους κύκλους επίσης λεγόταν ότι μπορεί να είναι ο Hamilton.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2009, 02:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
TopGear έγραψε:
recife206 έγραψε:
Από wikipedia:

It was revealed in the episode that the Stig was in fact Michael Schumacher. However, after failing to do a lap round the track, Jeremy Clarkson declared that he wasn't The Stig, keeping his identity secret once again. The BBC have confirmed that Schumacher was the person in the Stig helmet driving his own Ferrari FXX for the Power Lap.

Την FXX την οδήγησε ο Σούμι όντως. Το "reasonably priced car" δεν ξέρω, αδυνατώ να φανταστώ πώς του έσβησε το Liana, δεν πατούσε συμπλέκτη, έσπασε παρμπρίζ, πήγε να πατήσει τον cameraman κτλ κτλ.

Ηταν απο τα "αστεια" του τοπ γκιαρ...
Αυτα που ξεκαρδιζεσαι...

Πάντως, αποκλείεται ο Σουμάχερ να τράκαρε το Liana, καθώς έδειξε ότι έχασε και το δρόμο, πράγμα απίθανο, αφού στην FXX δε μπερδεύτηκε καν στο γύρο του.
έλα ρε αφού ο ακατανόμαστος ποτέ δεν έιχε μάθει να οδηγάει.. Δεν είχε και ενδοσυνενόηση να τον καθοδηγήσουν... μουχαχαχ! Αντοσουμαχερικός μέχρι το κόκκαλο! Άκου 1.10 η ferrari.... άει στο καλό!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 13:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.mininova.org/tor/2722954

Season 13 Episode 02

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης