PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Le Mans: Πρόβλημα με θόρυβο στον κινητήρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 13:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως Κυριακή ντάλα μεσημέρι που κατέβηκα Ξυλόκαστρο, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα καμία στιγμή από αυτά που λέτε, και η εξωτερική θερμοκρασία σε κάποια σημεία έδειξε μέχρι και 40+

Βέβαια στρώνω κι εγώ αλλά σιγά σιγά δίνω πλέον, και προσπεράσεις και τέτοια έκανα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα με τίγκα ζέστη και το a/c συνέχεια ανοιχτό...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την p206Mike στις Τετ 10 Ιούν 2009, 23:21:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zafirius (Zaf)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

Ένταξη: 31 Οκτ 2008
Τόπος: Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 15:29:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ συνέχεια 40 βαθμούς έβλεπα, αλλά μάλλον τελικά έφταιγε η βενζίνη.
Μάλλον...
Αν και 100άρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 15:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ψαξε το καλυτερα, και γω τη Κυριακη και Δευτερα μεσημερι εθνικη με aircondition ανοιγε το αμαξι κανονικα κανενα ιχνος δισταγμου... Α και βενζινη Ε.Π απλη 95ρα....(καλη ομως οχι νερομενη και σκαρτη)

Δε μπορω να δω διαφορα με τις μεχρι τωρα ζεστες... Τωρα αν ανεβει και αλλο , λογικο θα ναι να χασει λιγο...
Επιστροφή στην κορυφή
zafirius (Zaf)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 11:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα.

Η βάση του κινητήρα έφταιγε τελικά για τον θόρυβο.
Για λεπτομέρειες , μόλις το πάρω το απόγευμα.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 12:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βάση μήπως του σασμάν?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
zafirius (Zaf)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 15:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αριστερή βάση κινητήρα έγραφε το χαρτί της απόδειξης.

Βάση κινητήρα το χαρτί του ανταλλακτικού.

Βάση σασμάν μου είπε ο άνθρωπος της Peugeot (Για την ακρίβεια είπε "βάση σασμάν που βρίσκεται κάτω από την μπαταρία").

Ευγενικότατοι, αλλά πολύ τεστ ρε παιδί μου. 6 km στο δικό μου, 21 km σε 206 rc φίλου.Καλύτερο το 206 rc απ'ότι φαίνεται...

Τέλος καλά.

Υ.γ: 30 ευρώ κοστίζει το ανταλλακτικό, οπότε σπάστε βάσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 21:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε τί κάνει γκλίνγκι γκλίνγκι... Τέλος καλό!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 01:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zafirius έγραψε:
Υ.γ: 30 ευρώ κοστίζει το ανταλλακτικό, οπότε σπάστε βάσεις!

Η βάση κάνει 30 ευρώ?? Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Mόνο..? Σίγουρα? Scratch Scratch Scratch Scratch

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 02:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και εγώ τα δικά μου "προβλήματα"?

1)Όταν έχω κάποια σχέση, πατάω το γκάζι και το αφήνω να "φρενάρει" μόνο του, ακούγεται σχεδόν πάντα ένας ήχος σαν "τακ τακ τακ τακ", το ακούω όταν πάω σιγά, αλλά μάλλον μόνο τότε μπορώ να το ακούσω.

2)Όταν πατάω γκάζι, χωρίς σχέση μέσα, η εξάτμιση μάλλον.. τρίζει, ή έστω έτσι ακούγεται.

3)1-2 φορές σε αλλαγή (νορμάλ αλλαγή) έχει ακουστεί ένας θόρυβος σαν "μπαμ" πολύ δυνατός σε σημείο να ψάχνομαι μήπως έσκασε κάποιου η εξάτμιση.

Το αμάξι έχει 4200km.

ΥΓ: Δεν παίρνω χάπια.. πλέον

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
jim0004 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 22 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια, διαβαζω καιρο τις συζητησεις σας, κυριως βλαβες γιατι δυστυχως με ταλαιπωρουν και εμενα καιρο τωρα. Ειμαι κατοχος ενος 207 rallye με καμποσα προβληματα. Ενα απο αυτα ο θορυβος που ακουγεται απο την μηχανη, που περιγραψατε πιο πριν σαν να πεφτει ρελε, και αποτελεσμα ειναι να χανει το αυτοκινητο γκαζι για οσο κραταει ο θορυβος. το κανει μονο οταν παω να επιταγχυνω και δυστηχως δεν πρεπει ειναι οι βενζινες... το κανει καιρο και εχω βαλει 100αρες απο ολη την αττικη. αυριο παει για service να δουμε... Γραφω πρωτη φορα, ελπιζω να μην το κουρασα! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
jim0004 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 22 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να αναφερω οτι μου το εκανε και τον Σεπτεβριο του 2008 και μου ειπαν δεν ειναι τιποτα, μαλλον βενζινες. Δεν ξερω αν το προβλημα συσχετιζεται με το οτι τον Οκτωβριο του 2008 αρχισε να χανει δυναμη ο κινητηρας σε σημειο να συμπεριφερεται σαν να ειχε 60 ιππους. Ανηφορα δεν ανεβαιναμε και οι δυο μαζι. Laughing Το αποτελεσμα ηταν φλαντζα βαλβιδων, τσιμουχα καπακι βαλβιδων, βαλβιδα , αισθητηρας πιεσης εισαγωγης...Το αυτοκινητο ποτε δεν το σκιζω, ποτε δεν σπαω πρωτες-δευτερες, ποτε κοφτη, παντα ζεσταμα κρυωμα κτλ. Το θεμα ειναι οτι θα μπει στον εγκεφαλο και θα πουν ολα καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
zafirius (Zaf)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 19:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα

Μόλις τώρα μπήκα γιατί διαβάζω... για να δώσω εξετάσεις στα γαλλικά!

Ναι ,η βάση μου είπαν (LION) ότι κάνει 30 ευρώ.Τα εγατικά δεν είναι μέσα φυσικά...

Η βάση που άλλαξα ήταν αυτή που βρίσκεται κάτω από την μπαταρία, οπότε για την συγκεκριμένη η τιμή της είναι 30 ευρώ.Για τις άλλες, τι στο καλό;Μάλλον την ίδια τιμή θα έχουν.

Ο θόρυβος που άκουγα σαν ρελέ ήταν η βάση του κινητήρα.Κάτι μεταλλικό ακούμπαγε με κάτι άλλο.

Για να μην σας πάρω στο λαιμό μου:

Και εμένα μου φαίνεται χαμηλή η τιμή ια την βάση.Μήπως ο υπάλληλος μου έλεγε για κάποιο ανταλλακτικό στη βάση του κινητήρα;

Στο τιμολόγιο (χωρίς τιμή λόγω εγγύησης) έγραφε βάση κινητήρα.
Μόλις ρώτησα την τιμή, κοίταξε στον υπολογιστή και μου απάντησε 30 ευρώ.

Απ΄ότι βλέπω τα τάκα-τάκα δεν θα μας εγκαταλείψουν τόσο εύκολα μιας και τα έχουν και άλλοι.

Και οι διάφοροι θόρυβοι από τον κινητήρα επίσης μιας και όταν πήγα να πω το πρόβλημα που είχα με πρόλαβαν : "εντάξει ακούγεται κάτι μόλις είναι κρύο."
Κάτι για καδένες (;;;;Wink άκουσα που αλλάζουν ή κάτι παραμφερές.

Τέλος πάντων

A bientot (στο επανιδείν) και καλή μου τύχη...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 21:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καδένα = προεντατήρας καδένας = άιντε εγγύηση.

Το κάνουν το 99% τω κινητήρων EP6 που έχουν κυκλοφορήσει χωρίς να υπάρχει σαφής λύση (όχι ότι κάνει κακό κιόλας).

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 23:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Καδένα = προεντατήρας καδένας = άιντε εγγύηση.

Το κάνουν το 99% τω κινητήρων EP6 που έχουν κυκλοφορήσει χωρίς να υπάρχει σαφής λύση (όχι ότι κάνει κακό κιόλας).

Από αρχής που πήρα το GT (04/2007) άκουγα το τρίξιμο της καδένας. Λίγο πριν βγω από εγγύηση (03/2009) άλλαξα το εν λόγω εξάρτημα και ο θόρυβος έπαψε εντελώς.

Από τότε έχω κάνει >10.000km χωρίς την παραμικρή υποψία θορύβου, σε ό,τι συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας κι αν έχω εκκινήσει.

Μόνο εντός εγγύησης θα έκανα την αλλαγή. Διότι ναι μεν το κόστος του ανταλλακτικού είναι 37€ (αν το χρεωθείς και δεν το περάσεις εγγύηση) αλλά το κόστος των εργατικών καλύτερα να μην το αναφέρω! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης